Teelballen likken kut uitwonen

Ik vroeg ze allemaal om foto’s op te sturen zodat we wel wisten wat voor een vlees we in de kuip hadden. Uiteindelijk had ik 4 mensen blij gemaakt met het nieuws dat ze zondag over 2 weken om 11u ’s avonds bij het hotel moesten zijn. Ik heb er verder ook niks meer over gezegd tegen Sahar en de 2 weken gingen razend snel voorbij. Eindelijk was het dan zover, de dag van ons jubileum, hier had ik zo lang naar uitgekeken.

We vertrokken samen naar het restaurant om te gaan eten. Sahar had duidelijk haar best gedaan want ze zag er fantastisch uit. Ze had een mooi rood jurkje aan tot net boven haar knieën met een aardige inkijk en zwarte plateau hakken. Na het eten was het dan zo ver we liepen naar de auto om naar het hotel te gaan rijden en ik zag dat, ondanks ze niks wist, ook Sahar best gespannen was.

We zaten net in de auto en ik maakte haar duidelijk dat ze vanaf nu naar mij moest luisteren. Dat vond ze goed en ze gaf me een intense tongzoen. Onderweg naar het hotel keek ik haar aan en zei dat ze me maar eens moest pijpen. Ik zei verder niks en haalde alleen mijn lul uit mijn broek. Een beetje aarzelend ging ze naar beneden maar eens ze hem vastpakte ging ze er tegen aan.

Ik had haar expres al 2 weken niet meer geneukt dus ik wist dat zij ook op springen stond. Ze likte mijn lul van boven tot onder om hem vervolgens helemaal tot achter in haar keeltje te laten verdwijnen.

Ik kwam er zelf achter dat het een stuk moeilijker rijden is zo maar ik probeerde me toch te concentreren op de weg. Net toen we de parkeerplaats van het hotel opreden stond ik op het punt om klaar te komen. Ik parkeerde de auto en maakte haar duidelijk dat ik in haar mondje zou komen en dat ze alles netjes zou doorslikken. Ze pijpte door zonder te antwoorden. Daarom pakte ik haar hoofd vast stootte mijn lul nog een paar keer diep in haar keeltje en liet mijn warme zaad toen haar keeltje in glijden.

Versassend genoeg kwam ze omhoog en vond ze het helemaal niet erg dat ik zo ruw met haar deed. Ze was zelf ook heel erg geil en wou niets liever dan haar kut gevuld hebben met mijn lekkere lul. We liepen naar de lobby en na het inchecken liepen we naar onze suite. Toen we de kamer inkwamen stond Sahar helemaal versteld, het was een enorme kamer met een rond bed in het midden, een bubbelbad en sauna. Het was pas 7 uur dus we konden nog even samen genieten van alle faciliteiten die de suite ons aanbood.

Na een flesje champagne ontkurkt te hebben gingen we samen in het bubbelbad zitten en dronken stevig door. Ik zag aan Sahar dat ze na een paar glaasjes aardig aangeschoten was en flink geil was geworden. Ze ging op de rand van de jacuzzi zitten en spreidde haar benen. Ik wist meteen wat ze wou. Ik kwam wat dichterbij en begon haar te tongzoenen, ondertussen liet ik mijn hand naar beneden glijden en begon haar met 2 vingers te vingeren. Zachtjes slaakte ze een kreet en fluisterde in me oor dat ik haar moest klaar likken.

Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik ging met me hoofd omlaag. Ik begon met me tong rustig over haar klitje te likken en voerde het tempo steeds een beetje meer op. Ondertussen liet ik mijn vingers in en uit haar kutje soppen. Sahar vond het zo lekker dat ze de hele kamer bij elkaar schreeuwde en sloeg haar benen om mijn hoofd heen. Na enkele minuten kwam ze intens klaar over mijn tong en vroeg me of ik haar in haar kutje wou nemen. Ik stapte uit het bad en zei dat ze even moest wachten.

Ik liep de kamer in en greep uit mijn tas een speciaal setje wat ik voor haar had gekocht en legde het op bed. Toen ik terug kwam bij et bubbelbad vertelde ik haar dat ze het setje wat op bed lag moest aantrekken en op handen en knieën moest gaan klaarzitten voor me.

Terwijl ze nieuwsgierig weg huppelde nam ik nog snel een paar slokken champagne en droogde mezelf af. Toen ik binnenkwam zag ik dat mijn vriendin zich goed aan de afspraak gehouden. Ze had een zwarte bh aan met openingen bij de tepels, een string die langs de zijkanten kon worden losgemaakt, jarlettels en zwarte kousen, en haar zwarte plateauhakken aan en lag gewillig op bed te wachten.

Ik ging achter haar staan en trok haar aan haar haren. Ik ging achter haar zitten maakte haar slipje los en voelde met me vingers aan haar kutje. Ze was nog steeds kleddernat en dat was voor mij het sein dat ik haar met alle gemak erin kon. Ik schoof me lul voorzichtig naar binnen tot aan mijn ballen. Ze moest even wennen aan die grote paal in haar kutje aangezien ze die al 2 weken niet meer had gevoeld.

Toen ze eraan gewend was ging ik rustig op en neer. Ze begon zachtjes te kreunen en ik vroeg haar of ik het tempo kon opvoeren. Ik pakte haar haren vast met me ene hand en haar heup met mijn andere en begon als een gek op haar in te beuken. Ze kreunde hard “ja zo ja, neuk mijn Iraanse kutje, ja!

Daarna zijn we samen nog even gaan douchen en zijn we in bed gaan liggen, Ik had haar verteld dat ik wou dat ze met datzelfde setje wat ze net aan had naast me in slaap moest vallen zodat ik haar morgen ochtend nog een keer kon nemen. Dat vond ze geen probleem en we gingen samen naar bed. Ik bleef natuurlijk wakker, maar ik wachtte totdat zei in slaap was gevallen. Rond half 11 was ze eindelijk helemaal in slaap gevallen en ik sprong uit bed.

Uit mijn tas greep ik enkele touwen. Ik begon met de touwen vast te binden aan haar enkels en polsen en deze daarna aan de poten van het bed vast te maken. Net toen ik klaar was probeerde ze te draaien maar merkte dat dit niet lukte, ze schrok wakker. Ze keek verbaasd om haar heen en ze zag dat ze was vastgebonden en dat ik voor het bed stond.

Ze keek me een beetje verward aan en vroeg wat ik van plan was. Ik pakte een knevel en een blinddoek en deed deze beide bij haar om. Ze lag nu vastgebonden en totaal machteloos op bed wachtende op wat ik voor haar in petto had. Het was inmiddels 5 voor 11 en ik liep naar beneden om te kijken of de heren al waren gearriveerd. Aangekomen in de lobby zag ik ze alle 4 wachten. De 4 mannen waren, Harry, Nelson, Mark en Jeroen. Harry was een wat oudere man met een buikje en een lul van ongeveer 15cm.

Nelson was een Neger van rond de 25, gespierd en met een joekel van een lul, ongeveer 25cm. Mark was een jongeman tenger gebouwd en had een aardige lul van 18cm en Jeroen was ouwe man van in de 60 met ook een 18cm lange lul. Terwijl ik ze mee naar boven nam legde ik uit dat mijn vrouwtje hier niks van wist en ik haar aan het bed had vast gebonden, ik verzocht iedereen dan ook zo stil mogelijk te zijn.

Eens aangekomen in de suite kleedde alle mannen zich uit en leidde ik ze naar de slaapkamer, daar aangekomen vielen de monden wagenwijd open. Zo’n lekker wijf hadden ze zeker niet verwacht. Mijn vriendin hoorde iets en maakte wat geluid. Ik liep naar haar toe en ging boven op haar liggen, “ben je klaar om geneukt te worden als nooit te voren”?

Ik schoof mijn lul in haar kut en begon diep in haar kutje te stoten. Ze genoot er klaarblijkelijk van en ik ging maar door. Ik gaf de mannen het sein om rustig mee op bed te komen zitten. Jeroen en Harry kwamen zitten en pakte gelijk haar borsten vast terwijl Nelson en Mark hun lul bij haar vastgebonden handen hielden.

Ze schrok en begon zich te verweren. Ik kwam met mijn lippen bij haar oor en fluisterde haar in dat hoe ze het ook wend of keert ze vanavond ons 5 gaat bevredigen. Ze probeerde wat te zeggen maar dat lukte niet met de knevel in haar mond. Harry en Jeroen hielden gelijk hun lul voor haar mond en ze nam ze 1 voor 1 in haar mondje. Ondertussen had ze de 2 andere lullen ook al vastgepakt en zat ze daar aardig aan te trekken. Ik pompte ondertussen mijn lul diep in haar kutje.

We hadden onderling de afspraak gemaakt dat we alleen over haar gezicht zouden klaarkomen en Harry leek de eerste te gaan worden. Hij pakte haar hoofd vast stootte een paar keer hard door en kwam klaar over haar gezichtje. De tweede was Jeroen en die deed exact hetzelfde. Hoe bizar en hoe anders het is daar in Kentucky Daar waar men trots is op hun erfenis, trots zijn op wie ze zijn en waar ze voor staan. Maar ook ging ze om haar enige grote 'zonde' te ontlopen!

Een 'zonde' van liefde, verlangen en lusten. Kon haar toen en nu nog steeds geen ongelijk geven dat ze wilde gaan De situatie zou er niet makkelijker op worden en er moesten toen keuzes worden gemaakt. Het is nu middag. Ik zie bijna niets meer door mijn smerige zonnebril en kan nauwelijks meer ademhalen door de bandana voor mijn mond.

Het is de droogste en heetste zomer die de staat Kentucky de laatste 80 jaar heeft meegemaakt en het einde van deze ellende is nog niet inzicht De bochtige heuvelweg eindigt over Coates Branch Road en luidt de laatste 12 mijl van mijn reis in.

Mijn lange vermoeiende reis zit er bijna op Wat ben ik aan een koud biertje toe! Een fijne koude klets en een peuk zittend op de veranda van ma haar huis op de heuvelflank. Voor mij de mooiste plek op aarde Onderweg word ik scherp in de gaten gehouden door mensen in grote pick-up trucks en agenten van de State Patrol. Men heeft het hier niet zo op bikers en trawanten. Gelukkig als ze zien dat ik met buitenlandse platen rijdt en geen colours draag, krijg ik een opgestoken hand of een tik tegen de hoed mee.

Het teken dat het okay is en men mij niet als een bedreiging zien. De laatste paar mijl komen er gelukkig ook blikken en tekenen van herkenning De meeste Amerikanen verklaren me voor gek dat ik zonder achtervering rijdt en bieden me af en toe kussentjes en kleedjes aan.

Wat dat betreft zijn Europeanen en Britten een stuk meer hardcorerijders. Phil Jones, de oude gepensioneerde buurman van mijn moeder, die daar kind aan huis is, noemt me gekscherend "Steely ass Dan" naar de beroemde Steely Dan. Ben benieuwd of hij trouwens nog leeft De langzame weg bied me net genoeg tijd om even te dromen over lange tijd geleden Het was ergens aan de vooravond van haar vertrek naar Hazard en het was weer eens regelrecht klote weer in Nederland.

Ik zat op de bank dom televisie te kijken toen ma uit de douche kwam lopen Ze wist niet dat ik nog op was en schrok zich net als ik te pletter! Ik wilde me afdraaien uit respect voor haar, maar hoorde toen het harde gelach van ma! Opgelucht durfde ik weer te kijken en ze zei: Wat voor een gevoel ik toen ik kreeg vraag je!?

Nog nooit had een vrouwenlichaam me zo geil gemaakt als dat van m'n eigen moe! Ik keek met een begerige blik naar haar naakte en perfecte lichaam Opzettelijk sensueel wreef ze zich droog en deed opvallend lang over het afdrogen van haar borsten! In mijn broek voelde ik mijn pik stijgeren en ik zat officieel zwaar te geilen op mijn ma!

Mijn blik met open hangende mond viel mega op! Krijg jij nou lekker een mmm Waarom zei ik dat nou?! Dit wilde ik toch Met mijn handen bedekte ik mijn kruis en wilde opstaan! Haar blik was zwoel en veelzeggend. Meen je dat nu echt serieus mam In mijn fantasieen heb ik mijn lul al talloze keren aan mijn ma gegeven, want ze was en is Geen ene meid die ook maar in de buurt kwam bij mijn eigen mams. Dus had ik maar weinig overtuiging nodig om mijn broek razendsnel tot op mijn enkels te laten vallen!

Een lichte kreun ging over haar lippen en ze beet op haar onderlip bij het aanzien van mijn pik! Daar krijg ik nou een lekkere Ze sprak woorden die ik nog nooit van haar had gehoord, maar haar altijd hoorde kreunen in mijn fantasieën Die drempel die in al jullie verhalen staan en ik dus aanneem, ook zijn overgestapt. Wat fantastisch om te merken dat de gevoelens wederzijds waren! Vol trots liet ik haar toen mijn 20 lentes jonge kloppende stijve apparaat zien en vroeg heel stout, in haar taal en totaal bevrijd: Even keek ze me onderzoekend aan en zei toen: Jij bent niet bang Snel handelen dacht ik bij mezelf, anders gebeurd het nooit!

Ik bewoog mijn hoofd onder haar en likte er stevig langs! Ze begon te kreunen en na een paar likken merkte ik dat ze kletsnat werd. Man wat was dat heerlijk! Ik likte aan de kut waar ik mezelf al zo vaak op had afgetrokken Ze hing zich nog wat verder over me zodat ik ook haar sterretje kon likken Haar hele gleuf werd gelikt door mijn tong Toen liet ze zich zakken Ik penetreerde de kut van mijn moeder! Ma was kletsnat en het geil liep dan ook aan alle kanten eruit en voelde het langs mijn ballen lopen!

Haar inmense tieten waren mijn prooi en ze spoorde me aan hard in haar tepels te bijten! Ma neukte me nu, ze bereed me en kon doen met me wat ze wou! Mijn handen gingen toen naar haar billen en ik liet een natte vinger in haar sterretje glijden Binnen een paar minuten kwamen we allebei heerlijk klaar en heb ik de pruim van mijn ma volgespoten met mijn warme Ik schrik me te pletter!

Ben in één seconde weer in de werkelijkheid en kan nog net de aandenderende monsterlijk grote vrachtwagen ontwijken! Met een paar nu voor mij nog steeds ongekende struurbewegingen, weet ik mijn bobber op de weg te houden en met piepende banden kom ik tot stilstand!

Na een paar trillende minuten en een peuk verder Eindelijk ben ik er, draai het stoffige weggetje in naar ma haar huis en kijk in de richting van Phil zijn huis Da's tenminste een goed teken Ze holt me tegemoet en ik stop mij motor Ma is nu net zo smerig als ik We lachen allebei hard en vallen elkaar weer in de armen!

Ze is nog steeds prachtig en in de bloei van haar leven en geloof me Ze is vorige week 46 geworden maar ziet er uit of ze de 40 nog aan het naderen is. Een mooi en gaaf gezicht, dat sterk lijkt op dat van Kim Bassinger en met nog steeds mooi donkerblond haar. Haar jeans laten zien dat ze nog steeds mooi lange benen en lekkere billen heeft en draagt een geruite overhemd met een wit hempje er onder Ma heeft mij en mijn zus Mirja 'gekregen' toe ze amper 15 was en wij zijn grotendeels opgevoed door onze grootouders.

Ze moest haar school nog afmaken en ging daarna gelijk aan het werk om ons te kunnen onderhouden. Het viel haar zwaar allemaal en dat ook nog eens zonder man. Ik heb haar ooit gevraagd wie onze vader is en het antwoord wat ik kreeg was: Die man is het niet waard om te weten dat hij jullie vader is! Ik wilde echt niet zo'n hufter als vader! We hadden elkaar en onze opa's en oma's en dat was genoeg.

Na nog een stevige knuffel pak ik mijn zadeltassen en loop met stijve benen achter haar aan de veranda op.

Mijn blik blijft even hangen op haar nog steeds prachtige heerlijke kont Ik plof neer in de schommelbank en kijk naar het uitzicht Op tafel ligt een pakje van mijn favoriete sigaretten klaar en ma komt met koude biertjes bij me in de bank zitten.

We proosten en ik sla mijn arm om haar heen Onze handen bevoelen elkaar Ik kijk haar vragend aan en ze wijst in de richting de heuvel rechts van het meertje Ze zal zo wel komen denk ik Het lekkerste eten dat je van mijn ma kan krijgen en het water loopt me al in de mond!

Die ouwe zuipt zich nog eens kapot! De zwager die je je ergste vijand nog niet toewenst! Zuslief heeft met schade en schande moeten ondervinden hoe deze klootzak zijn "geliefden" behandelde Wat zou ik die gast graag zijn smoelwerk eens goed verbouwen zeg en het is één van de twee personen die ik haat vanuit de grond van mijn hart Mirja zal het geluid van mijn oude plofbrommer zeker hebben gehoord en hopelijk is ze al onderweg. De wandeltocht zal voor haar alleen nog wel een uur of twee duren alvoor ze hier is.

Er liggen kleren in de kast voor je! Ze staat op en ik wrijf haar even over haar lekkere kont en tussen haar benen Gelukkig nog steeds lekker geilen op je moeder!

Maar wat moeten we dan met Mirja? Ik heb geen idee hoe de relatie tussen die twee is! Mam vindt het dus nog steeds lekker en goed Zal ze trek hebben in mijn dikke lul Ik pak mijn tassen op en loop naar achter het huis In de verte hoor ik dan een bekend geluid!

Het is het fluitsignaal van Mirja! Twee lange en twee korte klanken Ik weet nog steeds wat het betekent! Op de achtergrond hoor ik dan oude Phil hoesten en foeteren Ik snuif de zuivere lucht op en loop naar binnen. Zeker een half uur sta ik te genieten onder de douche en was mezelf wel drie keer. Even afdrogen en scheren Ook daar beneden stond een baard van zes dagen Zes lange dagen heb ik er over gedaan om van New Mexico naar Hazard County te rijden Het is maar zo'n mijl, maar ik rijdt maar zo'n 50 mijl per uur max gemiddeld!

Door eerst regen en wind en dan door hitte en stof. Ben best een beetje trots dat ik dit weer in m'n eentje geflikt heb. Zo nu en dan reden er ander bikers met me op en ging het allemaal wat makkelijker Ik ben klaar en geef mezelf een knipoog in de spiegel. Met trots kijk ik ook nog even naar mijn gladgeschoren leuter en hoop op?

Met expres alleen een handdoek om, loop ik weer naar buiten. Mam zit weer op de schommelbank en lacht. Dat is voor mij niet nodig Ik hoorde die oude rammelbak van je en ben hier heen gevlogen!

We knuffelen en mam krijgt traantjes in haar ogen. Eventjes duwt ze haar tong naar binnen en wrijft ze over m'n billen. Hoe ze doet, praat en beweegt! Hun lichamen zijn bijna identiek alleen is dat van ma 15 jaar ouder, maar doet absoluut niets onder voordat van haar dochter.

Samen waren we vroeger een onverslaanbaar duo in de buurt! Van alles vraten we uit en kwamen altijd op voor elkaar Niet dat er iets ontzettend ergs gebeurde Van de baard in de keel tot puistjes Ze blijft me opzichtig van top tot teen bekijken en staat verleidelijk te draaien met haar kont.

Tis en blijft m'n zus, maar dat wil niet zeggen dat ik niet mag denken dat ze er uitziet om op te vreten! Een zelfverzekerde stoere vrijgevochte chick! De avond begint te vallen en we genieten van ma haar overheerlijke stoofpot. Mirja doet dan onder het eten haar ongelovelijke verhaal wat betreft Paul. Na de zoveelste stomp in haar gezicht brak er iets in haar!

Ze had, toen ze weer bij haar positieve was, een honkbalknuppel gepakt en hem keihard tegen zijn knieen geslagen! Met als gevolg dat deze beide braken en na zijn val heeft ze hem na een paar keer getrapt! Heeft toen heel stoer zelf de politie gebeld om zichzelf aan te geven. De rechter oordeelde later dat het een reactie was uit een niet toerekeningsvatbare staat van geest en veroordeelde haar tot een celstraf van maar een maand!

Dit wegens haar beketenis van mishandeling. Tijdens het voorlezen van de feiten en het vonnis, had hij met een brede smile op zijn gezicht gezeten, vertelde ze. Na haar vrijlating heeft ze nog even in Amsterdam gewoond alvoor ze besloot om ook naar Amerika te verhuizen.

Ze blijkt dus ook nog eens gewoon op 50 kilometer afstand van mij gewoond te hebben en ze werkt ook nog eens voor dezelfde oliemaatschappij als ik! Het is echter onbegrijpelijker wijs nooit bij iemand opgevallen dat er twee Nederlanders Zus vertelt haar verhaal zonder ook maar een traan te laten en beweerd dat die klap met die knuppel zoveel last van haar afgooide Zelf denk ik dat ook het harde werkklimaat van de maatschappij hierbij goed heeft geholpen. Als meid heb je het niet zo makkelijk tussen al die bonkige en oversexte rednecks!

Hier moet je knokken voor je plek en heb je geen tijd om te verzuipen in eigen verdriet! Het is bijna donker en we kletsen helemaal bij De drie Amigos zoals ma altijd gekscherend zei! Ma en zus gaan na het eten ook even snel douchen, terwijl ik de vaat netjes opruim en feiloos weet ik nog waar alles moet staan in de kastjes. Met respect denk ik aan mijn zus en voel een enorm gevoel van trots. Ik zie het voor me hoe ze zijn knieën kapot slaat en er verschijnt een brede smile op mijn gezicht!

...

Neuken op het aanrecht geile broer en zus

Zo eten we regelmatig de meest wazige gerechten en combinaties van schotels. Haar experimenteer lust beperkt zich gelukkig niet alleen tot koken maar ook tot seks. Als we samen er voor gaan zitten, gestimuleerd door wat alcohol komen de ideeën als vanzelf en die laten we dan vaak tot realiteit komen. Ik had echter niet bedacht dat Rian ook in haar eentje geen moeite heeft om geile ideeën te krijgen en nog minder dat ze 1 ervan tot uitvoer ging brengen.

Een aantal dagen voor haar 38e verjaardag vroeg ik haar wat ze wilde hebben. Haar verjaardag ging echter zonder verassingen voorbij en ik was mijn belofte alweer vergeten. Op een middag, zo'n 2 weken na Rian's verjaardag, kom ik thuis van een buitenlandse trip voor mijn werk. Rian wil altijd weten wat mijn reisschema is en zo kon ze alles goed plannen.

Ik had geen huissleutels bij me want die kan je toch alleen maar kwijt raken op reis. Bij aanbellen verwachtte ik Rian in de deuropening die mij hartelijk begroet. Wat schetst mijn verbazing als een mooie Aziatisch vrouw opendoet die ik nog nooit eerder heb gezien. Maya zag er fantastisch uit.

Ze had rode stiletto pumps aan, een rode leren slip en een rode leren BH met openingen waardoor een een gedeelte van haar kleine maar ferme borstjes en haar donker bruine tepels naar buiten staken. Beide tepels hadden een ring piercing en ook haar navel was gesierd met een ring piercing.

Om het af te maken had ze vingerloze rood fluwelen handschoenen aan tot op haar boven arm. Ik kreeg spontaan een enorme stijve lul, de geiligheid was in mijn ogen af te lezen. Ik gehoorzaamde zwijgend mijn belofte aan Rian herinnerend. Mijn kloppende lul schoot uit mijn onderbroek toen ik die uit deed. Ik spreidde mijn benen ongeveer 60 cm en ging iets naar voren leunend met mijn handen wijd boven mijn hoofd tegen de muur staan.

Ik hoorde nu Rian de kamer binnen komen. Maya knikte en trok een paar chirurgische handschoenen aan die ze goed insmeerde met olie. Ze kwam achter me staan en ik voelde haar geringde tietjes tegen mijn rug. Allereerst werd mijn voorhuid eens goed naar achteren geschoven en ging Maya eerst met een vinger over het topje van mij eikel. Een intense geile zucht ontsnapte mij. Vervolgens liet ze haar hele geoliede hand helemaal over mijn eikel gaan en begon hem zachtjes maar steeds harder te strelen.

Dit doende vouwde ze haar andere hand over de schacht van mijn lul en begon me langzaam af te trekken. Mijn lul stond strak overeind en mijn eikel werd paars, heerlijk. Hierna begon Maya met 1 vinger mijn aars te strelen. Na mijn ster wat gemasseerd te hebben stak ze pardoes 1 vinger volledig in mijn reet en begon die in en uit te bewegen.

Daarna kwam vinger nummer 3 en 4. Zo werd ik voor het eerst in mijn leven gevingerneukt. Na een 1e pijnscheut was het een lekker tintelend gevoel geworden. Mijn lul stond op springen van geiligheid en ik begon met Maya's ritme mee te bewegen.

Abrupt stopte Maya met het vinger neuken van mijn aars. Rian was zo geil van mijn inspectie geworden dat ze zichzelf zwaar hijgend aan het vingeren was. De dubbelloops was was een dubbele dildo, een kut en aars penetreerde. Maya begon eerst Rian's kut te vingeren.

Maya zette de dildo voor Rian's kut en ster en begon het gevaarte in het kronkelende en bloed geile lichaam van mijn vrouw te duwen. Als snel zal hij er helemaal in en begon Maya de dildo ritmisch in en uit Rian's druipende snee en hete aars te bewegen ondertussen ook haar kittelaar likkend.

Haar lichaam vouwde zich zowat dubbel bij het intense orgasme wat Maya en de dubbelloops haar gaven. Ik had ook de tijd om Rian eens goed te bekijken. Ze zag er werkelijk superhoerig uit.

Ze had hoog gehakte lak laarzen aan tot op haar dijbeen met daaronder grove net kousen. Ze droeg geen slip waardoor haar hete en kale kut helemaal vrij was.

In beide kutlipjes had ze een ring piercing, die zaten er nog niet toen ik weg ging. Ze had een halve lak BH aan die haar lekkere borsten ondersteunden waardoor deze priemend vooruit stonden. Rian heeft grote tepels die altijd keihard worden als de heet is. Om haar tepels had ze tepelringen met een kwastje van zwart leren slierten en ze droeg lange zwart leren handschoenen.

Kortom ze zag er uit als een lekker ordinaire, hoerige neuk machine en zo gedroeg ze zich ook. De aanblik van Rian als zoals ze daar gedildo neukt lag te worden deed mijn maag omslaan van geilheid. Nadat haar orgasme wat was weggeebt gaven mijn folteraars elkaar een hitsige tongzoen. Ondertussen trok Rian zachtjes maar hard genoeg aan de tepelringen van Maya. Ik zag dat ze hier erg opgewonden van raakte en hard over haar, nog steeds bedekte, kruis wreef.

Maya pakte een dikke leren veter en bond mijn ballen af zodat ze stak stonden. De veter werd ook om het begin van mijn penisschacht gebonden en hard aan getrokken, mijn pik steigerde. Maya likte mijn tepels waardoor deze lekker hard werden.

Mijn geilheid werd stevig verhoogt maar dit was niet de reden van Maya's likken. Mijn harde tepels werden voorzien van een tepelklem verbonden door een ketting. De pijn vermengde zich met geilheid en bracht mijn hele lichaam aan het tintelen.

Als laatste kreeg ik een 'mouthpiece', een plastic bal tussen mijn tanden bevestigd achter hoofd om met een leren riem.

Ze trok mij aan de ketting tussen mijn tepelklemmen naar onze logeerkamer. Deze was echter omgetoverd tot een SM hol. Mijn tepels tintelden, mijn ballen stonden strak als een veer, mijn lul zag paars van spanning en ik voelde mijn aard branden. Zo werd ik om een gynaecologen stoel gezet. Mijn armen werden vastgebonden. Mijn benen in de beugels geplaatst en ook vaatgebonden. De beugels werden zo wijd mogelijk gezet.

Daar lag weerloos met mijn aars onbeschermd en mijn stijve penis strak tegen mijn buik. Maya bleek een meesteres met het scheermes. Sperma op haar kale kut en anus. Het oudere stel heeft sex in de douche. Latina milf met enorme tieten laat zich goed nemen. De neger lul vult haar blanke mondje met sperma. Oude milf flink uitgewoond. Vingeren en beffen en dan hard vaginaal en anal neuken. Het geil druipt langs haar kut als de zwarte lul haar neukt. Hij vult haar Hollandse kutje met sperma.

De oudere man neukt het tiener meisje anal en spuit haar Zijn lange neger lul neukt het tiener kutje diep. De sperma stroomt uit zijn grote lul als het meisje hem a Zijn kale penis gaat wisselend in haar drie gaatjes.

Terwijl hij zich aftrekt likt het meisje zijn penis die v Zijn stijve lul neukt het volslanke meisje anal vaginaal Met sex toy's mastuberen anal en vaginaal geneukt en vol Meisje met enorme memmen wordt uitgewoond.


Ik vroeg ze allemaal om foto’s op te sturen zodat we wel wisten wat voor een vlees we in de kuip hadden. Uiteindelijk had ik 4 mensen blij gemaakt met het nieuws dat ze zondag over 2 weken om 11u ’s avonds bij het hotel moesten zijn. Ik heb er verder ook niks meer over gezegd tegen Sahar en de 2 weken gingen razend snel voorbij.

Eindelijk was het dan zover, de dag van ons jubileum, hier had ik zo lang naar uitgekeken. We vertrokken samen naar het restaurant om te gaan eten. Sahar had duidelijk haar best gedaan want ze zag er fantastisch uit. Ze had een mooi rood jurkje aan tot net boven haar knieën met een aardige inkijk en zwarte plateau hakken. Na het eten was het dan zo ver we liepen naar de auto om naar het hotel te gaan rijden en ik zag dat, ondanks ze niks wist, ook Sahar best gespannen was.

We zaten net in de auto en ik maakte haar duidelijk dat ze vanaf nu naar mij moest luisteren. Dat vond ze goed en ze gaf me een intense tongzoen. Onderweg naar het hotel keek ik haar aan en zei dat ze me maar eens moest pijpen. Ik zei verder niks en haalde alleen mijn lul uit mijn broek. Een beetje aarzelend ging ze naar beneden maar eens ze hem vastpakte ging ze er tegen aan.

Ik had haar expres al 2 weken niet meer geneukt dus ik wist dat zij ook op springen stond. Ze likte mijn lul van boven tot onder om hem vervolgens helemaal tot achter in haar keeltje te laten verdwijnen. Ik kwam er zelf achter dat het een stuk moeilijker rijden is zo maar ik probeerde me toch te concentreren op de weg.

Net toen we de parkeerplaats van het hotel opreden stond ik op het punt om klaar te komen. Ik parkeerde de auto en maakte haar duidelijk dat ik in haar mondje zou komen en dat ze alles netjes zou doorslikken. Ze pijpte door zonder te antwoorden. Daarom pakte ik haar hoofd vast stootte mijn lul nog een paar keer diep in haar keeltje en liet mijn warme zaad toen haar keeltje in glijden.

Versassend genoeg kwam ze omhoog en vond ze het helemaal niet erg dat ik zo ruw met haar deed. Ze was zelf ook heel erg geil en wou niets liever dan haar kut gevuld hebben met mijn lekkere lul. We liepen naar de lobby en na het inchecken liepen we naar onze suite. Toen we de kamer inkwamen stond Sahar helemaal versteld, het was een enorme kamer met een rond bed in het midden, een bubbelbad en sauna.

Het was pas 7 uur dus we konden nog even samen genieten van alle faciliteiten die de suite ons aanbood. Na een flesje champagne ontkurkt te hebben gingen we samen in het bubbelbad zitten en dronken stevig door. Ik zag aan Sahar dat ze na een paar glaasjes aardig aangeschoten was en flink geil was geworden. Ze ging op de rand van de jacuzzi zitten en spreidde haar benen.

Ik wist meteen wat ze wou. Ik kwam wat dichterbij en begon haar te tongzoenen, ondertussen liet ik mijn hand naar beneden glijden en begon haar met 2 vingers te vingeren. Zachtjes slaakte ze een kreet en fluisterde in me oor dat ik haar moest klaar likken. Dat liet ik me geen 2 keer zeggen en ik ging met me hoofd omlaag.

Ik begon met me tong rustig over haar klitje te likken en voerde het tempo steeds een beetje meer op. Ondertussen liet ik mijn vingers in en uit haar kutje soppen. Sahar vond het zo lekker dat ze de hele kamer bij elkaar schreeuwde en sloeg haar benen om mijn hoofd heen. Na enkele minuten kwam ze intens klaar over mijn tong en vroeg me of ik haar in haar kutje wou nemen. Ik stapte uit het bad en zei dat ze even moest wachten. Ik liep de kamer in en greep uit mijn tas een speciaal setje wat ik voor haar had gekocht en legde het op bed.

Toen ik terug kwam bij et bubbelbad vertelde ik haar dat ze het setje wat op bed lag moest aantrekken en op handen en knieën moest gaan klaarzitten voor me. Terwijl ze nieuwsgierig weg huppelde nam ik nog snel een paar slokken champagne en droogde mezelf af. Toen ik binnenkwam zag ik dat mijn vriendin zich goed aan de afspraak gehouden. Ze had een zwarte bh aan met openingen bij de tepels, een string die langs de zijkanten kon worden losgemaakt, jarlettels en zwarte kousen, en haar zwarte plateauhakken aan en lag gewillig op bed te wachten.

Ik ging achter haar staan en trok haar aan haar haren. Ik ging achter haar zitten maakte haar slipje los en voelde met me vingers aan haar kutje. Ze was nog steeds kleddernat en dat was voor mij het sein dat ik haar met alle gemak erin kon. Ik schoof me lul voorzichtig naar binnen tot aan mijn ballen. Ze moest even wennen aan die grote paal in haar kutje aangezien ze die al 2 weken niet meer had gevoeld.

Toen ze eraan gewend was ging ik rustig op en neer. Ze begon zachtjes te kreunen en ik vroeg haar of ik het tempo kon opvoeren. Ik pakte haar haren vast met me ene hand en haar heup met mijn andere en begon als een gek op haar in te beuken. Ze kreunde hard “ja zo ja, neuk mijn Iraanse kutje, ja! Daarna zijn we samen nog even gaan douchen en zijn we in bed gaan liggen, Ik had haar verteld dat ik wou dat ze met datzelfde setje wat ze net aan had naast me in slaap moest vallen zodat ik haar morgen ochtend nog een keer kon nemen.

Dat vond ze geen probleem en we gingen samen naar bed. Ik bleef natuurlijk wakker, maar ik wachtte totdat zei in slaap was gevallen.

Rond half 11 was ze eindelijk helemaal in slaap gevallen en ik sprong uit bed. Uit mijn tas greep ik enkele touwen. Ik begon met de touwen vast te binden aan haar enkels en polsen en deze daarna aan de poten van het bed vast te maken. Net toen ik klaar was probeerde ze te draaien maar merkte dat dit niet lukte, ze schrok wakker. Ze keek verbaasd om haar heen en ze zag dat ze was vastgebonden en dat ik voor het bed stond. Ze keek me een beetje verward aan en vroeg wat ik van plan was.

Ik pakte een knevel en een blinddoek en deed deze beide bij haar om. Ze lag nu vastgebonden en totaal machteloos op bed wachtende op wat ik voor haar in petto had. Het was inmiddels 5 voor 11 en ik liep naar beneden om te kijken of de heren al waren gearriveerd. Aangekomen in de lobby zag ik ze alle 4 wachten. De 4 mannen waren, Harry, Nelson, Mark en Jeroen. Harry was een wat oudere man met een buikje en een lul van ongeveer 15cm.

Nelson was een Neger van rond de 25, gespierd en met een joekel van een lul, ongeveer 25cm. Mark was een jongeman tenger gebouwd en had een aardige lul van 18cm en Jeroen was ouwe man van in de 60 met ook een 18cm lange lul. Terwijl ik ze mee naar boven nam legde ik uit dat mijn vrouwtje hier niks van wist en ik haar aan het bed had vast gebonden, ik verzocht iedereen dan ook zo stil mogelijk te zijn. Eens aangekomen in de suite kleedde alle mannen zich uit en leidde ik ze naar de slaapkamer, daar aangekomen vielen de monden wagenwijd open.

Zo’n lekker wijf hadden ze zeker niet verwacht. Mijn vriendin hoorde iets en maakte wat geluid. Ik liep naar haar toe en ging boven op haar liggen, “ben je klaar om geneukt te worden als nooit te voren”? Ik schoof mijn lul in haar kut en begon diep in haar kutje te stoten.

Ze genoot er klaarblijkelijk van en ik ging maar door. Ik gaf de mannen het sein om rustig mee op bed te komen zitten. Jeroen en Harry kwamen zitten en pakte gelijk haar borsten vast terwijl Nelson en Mark hun lul bij haar vastgebonden handen hielden.

Ze schrok en begon zich te verweren. Ik kwam met mijn lippen bij haar oor en fluisterde haar in dat hoe ze het ook wend of keert ze vanavond ons 5 gaat bevredigen. Ze probeerde wat te zeggen maar dat lukte niet met de knevel in haar mond.

Harry en Jeroen hielden gelijk hun lul voor haar mond en ze nam ze 1 voor 1 in haar mondje. Ondertussen had ze de 2 andere lullen ook al vastgepakt en zat ze daar aardig aan te trekken. Ik pompte ondertussen mijn lul diep in haar kutje. We hadden onderling de afspraak gemaakt dat we alleen over haar gezicht zouden klaarkomen en Harry leek de eerste te gaan worden. Hij pakte haar hoofd vast stootte een paar keer hard door en kwam klaar over haar gezichtje.

De tweede was Jeroen en die deed exact hetzelfde. Hoe bizar en hoe anders het is daar in Kentucky Daar waar men trots is op hun erfenis, trots zijn op wie ze zijn en waar ze voor staan.

Maar ook ging ze om haar enige grote 'zonde' te ontlopen! Een 'zonde' van liefde, verlangen en lusten. Kon haar toen en nu nog steeds geen ongelijk geven dat ze wilde gaan De situatie zou er niet makkelijker op worden en er moesten toen keuzes worden gemaakt. Het is nu middag. Ik zie bijna niets meer door mijn smerige zonnebril en kan nauwelijks meer ademhalen door de bandana voor mijn mond.

Het is de droogste en heetste zomer die de staat Kentucky de laatste 80 jaar heeft meegemaakt en het einde van deze ellende is nog niet inzicht De bochtige heuvelweg eindigt over Coates Branch Road en luidt de laatste 12 mijl van mijn reis in. Mijn lange vermoeiende reis zit er bijna op Wat ben ik aan een koud biertje toe! Een fijne koude klets en een peuk zittend op de veranda van ma haar huis op de heuvelflank.

Voor mij de mooiste plek op aarde Onderweg word ik scherp in de gaten gehouden door mensen in grote pick-up trucks en agenten van de State Patrol.

Men heeft het hier niet zo op bikers en trawanten. Gelukkig als ze zien dat ik met buitenlandse platen rijdt en geen colours draag, krijg ik een opgestoken hand of een tik tegen de hoed mee. Het teken dat het okay is en men mij niet als een bedreiging zien. De laatste paar mijl komen er gelukkig ook blikken en tekenen van herkenning De meeste Amerikanen verklaren me voor gek dat ik zonder achtervering rijdt en bieden me af en toe kussentjes en kleedjes aan. Wat dat betreft zijn Europeanen en Britten een stuk meer hardcorerijders.

Phil Jones, de oude gepensioneerde buurman van mijn moeder, die daar kind aan huis is, noemt me gekscherend "Steely ass Dan" naar de beroemde Steely Dan. Ben benieuwd of hij trouwens nog leeft De langzame weg bied me net genoeg tijd om even te dromen over lange tijd geleden Het was ergens aan de vooravond van haar vertrek naar Hazard en het was weer eens regelrecht klote weer in Nederland. Ik zat op de bank dom televisie te kijken toen ma uit de douche kwam lopen Ze wist niet dat ik nog op was en schrok zich net als ik te pletter!

Ik wilde me afdraaien uit respect voor haar, maar hoorde toen het harde gelach van ma! Opgelucht durfde ik weer te kijken en ze zei: Wat voor een gevoel ik toen ik kreeg vraag je!? Nog nooit had een vrouwenlichaam me zo geil gemaakt als dat van m'n eigen moe!

Ik keek met een begerige blik naar haar naakte en perfecte lichaam Opzettelijk sensueel wreef ze zich droog en deed opvallend lang over het afdrogen van haar borsten!

In mijn broek voelde ik mijn pik stijgeren en ik zat officieel zwaar te geilen op mijn ma! Mijn blik met open hangende mond viel mega op! Krijg jij nou lekker een mmm Waarom zei ik dat nou?! Dit wilde ik toch Met mijn handen bedekte ik mijn kruis en wilde opstaan!

Haar blik was zwoel en veelzeggend. Meen je dat nu echt serieus mam In mijn fantasieen heb ik mijn lul al talloze keren aan mijn ma gegeven, want ze was en is Geen ene meid die ook maar in de buurt kwam bij mijn eigen mams. Dus had ik maar weinig overtuiging nodig om mijn broek razendsnel tot op mijn enkels te laten vallen!

Een lichte kreun ging over haar lippen en ze beet op haar onderlip bij het aanzien van mijn pik! Daar krijg ik nou een lekkere Ze sprak woorden die ik nog nooit van haar had gehoord, maar haar altijd hoorde kreunen in mijn fantasieën Die drempel die in al jullie verhalen staan en ik dus aanneem, ook zijn overgestapt. Wat fantastisch om te merken dat de gevoelens wederzijds waren! Vol trots liet ik haar toen mijn 20 lentes jonge kloppende stijve apparaat zien en vroeg heel stout, in haar taal en totaal bevrijd: Even keek ze me onderzoekend aan en zei toen: Jij bent niet bang Snel handelen dacht ik bij mezelf, anders gebeurd het nooit!

Ik bewoog mijn hoofd onder haar en likte er stevig langs! Ze begon te kreunen en na een paar likken merkte ik dat ze kletsnat werd. Man wat was dat heerlijk! Ik likte aan de kut waar ik mezelf al zo vaak op had afgetrokken Ze hing zich nog wat verder over me zodat ik ook haar sterretje kon likken Haar hele gleuf werd gelikt door mijn tong Toen liet ze zich zakken Ik penetreerde de kut van mijn moeder!

Ma was kletsnat en het geil liep dan ook aan alle kanten eruit en voelde het langs mijn ballen lopen! Haar inmense tieten waren mijn prooi en ze spoorde me aan hard in haar tepels te bijten! Ma neukte me nu, ze bereed me en kon doen met me wat ze wou! Mijn handen gingen toen naar haar billen en ik liet een natte vinger in haar sterretje glijden Binnen een paar minuten kwamen we allebei heerlijk klaar en heb ik de pruim van mijn ma volgespoten met mijn warme Ik schrik me te pletter!

Ben in één seconde weer in de werkelijkheid en kan nog net de aandenderende monsterlijk grote vrachtwagen ontwijken! Met een paar nu voor mij nog steeds ongekende struurbewegingen, weet ik mijn bobber op de weg te houden en met piepende banden kom ik tot stilstand! Na een paar trillende minuten en een peuk verder Eindelijk ben ik er, draai het stoffige weggetje in naar ma haar huis en kijk in de richting van Phil zijn huis Da's tenminste een goed teken Ze holt me tegemoet en ik stop mij motor Ma is nu net zo smerig als ik We lachen allebei hard en vallen elkaar weer in de armen!

Ze is nog steeds prachtig en in de bloei van haar leven en geloof me Ze is vorige week 46 geworden maar ziet er uit of ze de 40 nog aan het naderen is.

Een mooi en gaaf gezicht, dat sterk lijkt op dat van Kim Bassinger en met nog steeds mooi donkerblond haar. Haar jeans laten zien dat ze nog steeds mooi lange benen en lekkere billen heeft en draagt een geruite overhemd met een wit hempje er onder Ma heeft mij en mijn zus Mirja 'gekregen' toe ze amper 15 was en wij zijn grotendeels opgevoed door onze grootouders. Ze moest haar school nog afmaken en ging daarna gelijk aan het werk om ons te kunnen onderhouden.

Het viel haar zwaar allemaal en dat ook nog eens zonder man. Ik heb haar ooit gevraagd wie onze vader is en het antwoord wat ik kreeg was: Die man is het niet waard om te weten dat hij jullie vader is! Ik wilde echt niet zo'n hufter als vader! We hadden elkaar en onze opa's en oma's en dat was genoeg. Na nog een stevige knuffel pak ik mijn zadeltassen en loop met stijve benen achter haar aan de veranda op. Mijn blik blijft even hangen op haar nog steeds prachtige heerlijke kont Ik plof neer in de schommelbank en kijk naar het uitzicht Op tafel ligt een pakje van mijn favoriete sigaretten klaar en ma komt met koude biertjes bij me in de bank zitten.

We proosten en ik sla mijn arm om haar heen Onze handen bevoelen elkaar Ik kijk haar vragend aan en ze wijst in de richting de heuvel rechts van het meertje Ze zal zo wel komen denk ik Het lekkerste eten dat je van mijn ma kan krijgen en het water loopt me al in de mond! Die ouwe zuipt zich nog eens kapot! De zwager die je je ergste vijand nog niet toewenst! Zuslief heeft met schade en schande moeten ondervinden hoe deze klootzak zijn "geliefden" behandelde Wat zou ik die gast graag zijn smoelwerk eens goed verbouwen zeg en het is één van de twee personen die ik haat vanuit de grond van mijn hart Mirja zal het geluid van mijn oude plofbrommer zeker hebben gehoord en hopelijk is ze al onderweg.

De wandeltocht zal voor haar alleen nog wel een uur of twee duren alvoor ze hier is. Er liggen kleren in de kast voor je! Ze staat op en ik wrijf haar even over haar lekkere kont en tussen haar benen Gelukkig nog steeds lekker geilen op je moeder! Maar wat moeten we dan met Mirja? Ik heb geen idee hoe de relatie tussen die twee is! Mam vindt het dus nog steeds lekker en goed Zal ze trek hebben in mijn dikke lul Ik pak mijn tassen op en loop naar achter het huis In de verte hoor ik dan een bekend geluid!

Het is het fluitsignaal van Mirja! Twee lange en twee korte klanken Ik weet nog steeds wat het betekent! Op de achtergrond hoor ik dan oude Phil hoesten en foeteren Ik snuif de zuivere lucht op en loop naar binnen.

Zeker een half uur sta ik te genieten onder de douche en was mezelf wel drie keer. Even afdrogen en scheren Ook daar beneden stond een baard van zes dagen Zes lange dagen heb ik er over gedaan om van New Mexico naar Hazard County te rijden Het is maar zo'n mijl, maar ik rijdt maar zo'n 50 mijl per uur max gemiddeld! Door eerst regen en wind en dan door hitte en stof. Ben best een beetje trots dat ik dit weer in m'n eentje geflikt heb.

Zo nu en dan reden er ander bikers met me op en ging het allemaal wat makkelijker Ik ben klaar en geef mezelf een knipoog in de spiegel. Met trots kijk ik ook nog even naar mijn gladgeschoren leuter en hoop op? Met expres alleen een handdoek om, loop ik weer naar buiten. Mam zit weer op de schommelbank en lacht. Dat is voor mij niet nodig Ik hoorde die oude rammelbak van je en ben hier heen gevlogen!

We knuffelen en mam krijgt traantjes in haar ogen. Eventjes duwt ze haar tong naar binnen en wrijft ze over m'n billen. Hoe ze doet, praat en beweegt! Hun lichamen zijn bijna identiek alleen is dat van ma 15 jaar ouder, maar doet absoluut niets onder voordat van haar dochter. Samen waren we vroeger een onverslaanbaar duo in de buurt!

Van alles vraten we uit en kwamen altijd op voor elkaar Niet dat er iets ontzettend ergs gebeurde Van de baard in de keel tot puistjes Ze blijft me opzichtig van top tot teen bekijken en staat verleidelijk te draaien met haar kont. Tis en blijft m'n zus, maar dat wil niet zeggen dat ik niet mag denken dat ze er uitziet om op te vreten! Een zelfverzekerde stoere vrijgevochte chick!

De avond begint te vallen en we genieten van ma haar overheerlijke stoofpot. Mirja doet dan onder het eten haar ongelovelijke verhaal wat betreft Paul. Na de zoveelste stomp in haar gezicht brak er iets in haar! Ze had, toen ze weer bij haar positieve was, een honkbalknuppel gepakt en hem keihard tegen zijn knieen geslagen! Met als gevolg dat deze beide braken en na zijn val heeft ze hem na een paar keer getrapt!

Heeft toen heel stoer zelf de politie gebeld om zichzelf aan te geven. De rechter oordeelde later dat het een reactie was uit een niet toerekeningsvatbare staat van geest en veroordeelde haar tot een celstraf van maar een maand!

Dit wegens haar beketenis van mishandeling. Tijdens het voorlezen van de feiten en het vonnis, had hij met een brede smile op zijn gezicht gezeten, vertelde ze. Na haar vrijlating heeft ze nog even in Amsterdam gewoond alvoor ze besloot om ook naar Amerika te verhuizen. Ze blijkt dus ook nog eens gewoon op 50 kilometer afstand van mij gewoond te hebben en ze werkt ook nog eens voor dezelfde oliemaatschappij als ik!

Het is echter onbegrijpelijker wijs nooit bij iemand opgevallen dat er twee Nederlanders Zus vertelt haar verhaal zonder ook maar een traan te laten en beweerd dat die klap met die knuppel zoveel last van haar afgooide Zelf denk ik dat ook het harde werkklimaat van de maatschappij hierbij goed heeft geholpen. Als meid heb je het niet zo makkelijk tussen al die bonkige en oversexte rednecks! Hier moet je knokken voor je plek en heb je geen tijd om te verzuipen in eigen verdriet!

Het is bijna donker en we kletsen helemaal bij De drie Amigos zoals ma altijd gekscherend zei! Ma en zus gaan na het eten ook even snel douchen, terwijl ik de vaat netjes opruim en feiloos weet ik nog waar alles moet staan in de kastjes. Met respect denk ik aan mijn zus en voel een enorm gevoel van trots. Ik zie het voor me hoe ze zijn knieën kapot slaat en er verschijnt een brede smile op mijn gezicht!

...Escort service goedkoop amateur hoer zoekt mannen

  • 96
  • Zowel Bennie als Paul wist niet wat er zou komen. Allebei krijgen ze mijn stevige liefdevolle aandacht tot Mirja roept: Mark en Nelson zaten ook op hun kookpunt.
  • Jeroen en Harry kwamen zitten en pakte gelijk haar borsten vast terwijl Nelson en Mark hun lul bij haar vastgebonden handen hielden.

About the Author