Stijve lul in onderbroek lekker sappig kutje

stijve lul in onderbroek lekker sappig kutje

Spuitende lesbo ik zoek een meesteres

Els vond het zalig en bukte toen om mijn leuter met beide handen beet te pakken en probeerde de grote knots in haar mond te krijgen. Wauw, wat een heerlijke pijpbeurt ging ze me geven.

Iets wat mijn eigen Marian nooit deed. Ze had mijn staaf nu voor driekwart in haar mond en begon er heerlijk op te zuigen. Wim had inmiddels haar slipje uitgedaan en door deze geile aanblik niet veel meer nodig en inmiddels zijn pik in Els' neukgaatje gestopt en begon haar met forse stoten te neuken. Els nam het tempo van Wim over en kokhalsde bijna, toen mijn eikel haar keelgat bijna verstopte, maar bleef doorzuigen.

Wat een ontzettende geile vrouw………. Omdat ik niet zo snel wilde komen, pakte ik Els d'r haren en trok haar langzaam omhoog totdat ze weer rechtstond en Wim moeite had zijn pik in d'r kut te houden. Els stortte zich op mijn mond en wij raakten verstrikt in een eindeloze tongzoen.

Wim ging op bed liggen en lag met zijn pik te spelen, terwijl Els en ik tegen elkaar stonden te zoenen en zij haar kut tegen mijn stijve kloris aandrukte. Ik ging naast Wim op het bed liggen en Els kwam gehurkt boven mijn pik hangen.

Zij pakte hem beet en leidde deze ontzettend verlangende neukstaaf naar haar kut en liet mijn eikel langzaam in haar hete doosje zakken. Mijn God, wat was die meid nauw. Langzaam gleed mijn paal erin, en schreeuwde Els het uit: Ik omvatte haar borsten en begon deze heerlijk te kneden terwijl zij bleef doorpompen. Wim was inmiddels achter haar gaan zitten en trok z'n pik af, terwijl hij met z'n middelvinger in Els' kontgaatje drong. Dit was te veel voor deze supergeile meid.

Met een oerkreet kwam ze klaar en op dat moment hield ik het ook niet meer waardoor mijn ballen zich verlosten van hun lading die met volle kracht in haar onderlichaam spoot. Wim kwam eveneens en spoot zijn sperma tegen Els d'r heerlijke kont.

Enkele tellen later toostten wij met een glas champagne in de hand op deze supergeile ontmoeting en Els bekende, dat de werkelijkheid nog veel beter was dan haar fantasie. Ze ging languit naast mij op het bed liggen en deed haar benen wijd.

Ik zette mijn glas op het nachtkastje en dook tussen haar lange benen. Ik likte mij een weg naar boven en kwam uit bij haar geil geschoren kutje en begon haar schaamlippen eens lekker onder handen te nemen. Al likkend en bijtend op haar clit begon ze kreunend te schokken en toen ze Wim begon af te trekken kwam ze voor de tweede keer gillend klaar.

Het vocht droop uit haar neukgaatje terwijl ik door bleef likken. Wim kwam eveneens voor de tweede keer klaar en spoot zijn tweede lading op de borsten van Els. Ik ging op mijn rug liggen en die lieve kleine meid pakte mijn ballen en begon er mee te spelen.

Mijn pik was nog steeds op oorlogssterkte terwijl Els mijn ballen likte en mijn lid op en neer bewoog. Ze pakte uit haar nachtkastje een potje vaseline en smeerde mijn grote neukapparaat daarmee in. Ik smeerde wat op haar sterretje en zette mijn eikel ertegen. Uiteindelijk zat'ie er helemaal in en werd'ie bijna fijngeknepen.

Ik begon langzaam met gesloten ogen te pompen om er zoveel mogelijk van te genieten en opeens voelde ik Wim z'n lul, die haar kutje kwam opvullen. Allebei neukten wij Els en toen ik haar tieten omvatte kwam ze voor de derde keer ongeremd klaar en spoot ik voor de tweede keer mijn sperma in haar lijf. Uitgeput lagen we op bed en dronken verder van de champagne. Die avond zijn er nog twee flessen doorheen gegaan en ik ben 's-nachts blijven slapen, nadat ik Marian gebeld had om niet het risico te lopen, dat zij naar ons huis zou bellen.

Toen ik om half vijf wakker werd, moest ik ontzettend naar het toilet en liep naar de badkamer. Els, die in het midden lag, was uit bed en Wim lag te ronken. Ik zag het licht in de badkamer branden en toen ik binnenkwam stond Els poedelnaakt mij uitdagend aan te kijken. Ik legde een handdoek op de wasmachine, tilde Els op en zette d'r op de handdoek. Ik sloeg m'n armen om haar heen en voelde haar grote borsten tegen mij aandrukken.

Onmiddellijk deed zij d'r benen wijd en drong ik met dicky in haar neukgaatje, en begon te pompen voor een lekker vluggertje. Om de een of andere reden vond ik dit nog veel geiler en opwindender dan de avondsessie.

Dat kwam waarschijnlijk omdat het iets stiekems tussen ons beiden had. Wij kwamen allebei snel klaar en beseften, dat dit eigenlijk buiten de spelregels viel, maar het was zalig. In de dagen erna, toen Marian weer thuis was, heb ik het onderwerp 'trio' eens aangesneden, maar zij wilde er absoluut niets van weten.

Dat was einde verhaal, en sinds dat moment moeten Els, Wim en ik onze neuksessies goed plannen, temeer daar hun buurvrouwtje hetzelfde probleem met haar man had als ik met Marian, en zij dus nu ook van de partij is. Een lekker donker mokkel met een ontzettend sappige kut en een uitgehongerde drang naar sex. Zij heeft bekend nymfomane te zijn en niet zonder sex te kunnen leven. Tsja, mijn lul maakt overuren.

Nee man, echt niet! Dat geloof ik niet! Je maakt een grapje, toch? Daarom vond ik Laurens vroeger al zo leuk. Recht voor z'n raap, het hart op de tong. Hij zei gewoon altijd wat hij dacht. Dat maakte hem waarschijnlijk destijds de populairste jongen van de klas én berucht bij de leraren. Entrée De noordwestenwind schoof een wolkensluier opzij om de volle maan te onthullen.

Langs de herfsthemel trok een vlucht ganzen. De klok van de stompe toren sloeg elf. Uit de richting van de tolweg in de straat ernaast rolde een zwarte limousine. Bij de kruising in het centrum van het stadje hield ze een ogenblik stil, draaide toen rechtsaf naar….

Het is een prachtige nazomeravond geweest. De Mexicaanse terrashaard heeft gesnord, we hebben de zon zien ondergaan en de rosé is uitstekend geweest. En nu, bijna middernacht, zitten we een beetje schaapachtig giechelend bij elkaar. Zorgvuldig kijk ik naar deze twee dierbare mensen; Jeroen, de man in mijn leven sinds bijna 10 jaar, en nu 7 jaar mijn….

Verhalen waarin een soort overpotente supermannen met superlullen een droogstaand hulpeloos vrouwtje terwille zijn, hebben op mij doorgaans een averechts effect. Mjammie , wat een heerlijk verhaal … heb er van genoten en pftt de wens van vele mannen denk ik zo en van de ladies..

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Vooral als hij binnen komt en mij een zoen geeft En dat komt allemaal door mijn zieke man. Hij slikt zoveel medicijnen dat hij daar inpotent van geworden is. Al een jaar of vijf neuken wij al niet meer. Hij krijgt geen stijve,wat hij ook erg vind. Maar ik ben nog zo,n geil vrouwtje dat ik er wel wat in wil hebben. Ik kan niet zonder tot mijn tachtigste jaar.

Zo maak ik altijd maar geintjes met hem zonder dat mijn vriendin het in de gaten hebt. Hij gaat er ook op in en zo gebeurde het dat hij mij een keer aan mijn kont zat. Hij schrok ervan ,maar ik zei al gauw dat het niet erg was en er van genoot. Zo gebeurde het dat hij brutaler werd ,maar wel zo dat zijn moeder het niet door had.

Ik vond het spannend en wilde wel kijken hoever hij zal gaan. Als ik nu ga koffie drinken ga ik op de dag dat hij thuis is. Ik had al plannen zat en fantaseerde er op los. Ik moest die middag weer heen en ik bedacht mij ineens dat ik zonder slipje heen gaat,zodat hij mij tussen de benen kon kijken. Heel nerveus ging ik heen en wilde toch ook wel weer terug.

Ik voelde mij ongemakkelijk en hoe zal hij erop reageren. Dat ik er was zat hij al op de bank tv te kijken. Hij is wel zeventien maar ze weten genoeg Ik zat achter aan tafel en zijn moeder zat aan de andere kant. Ik ging zo zitten dat hij er tussen kon kijken en zo kon zijn moeder ook niet zien hoe ik er bij zat.

De koffie stond op tafel en ik ging zenuwachtig een beetje te draaien. Ik deed maar net of ik er geen erg in had en deed mijn benen wijd. We praten gewoon door en ik zag dat hij onder de tafel naar mijn kruis zat te kijken. Ik voelde mij zo geil worden ,die ogen van hem richting mijn kruis. Zou hij het zien dat ik geen slip aan hebt. Aan zijn gezicht te zien wel. Ik zakte er een beetje onderuit zodat mijn kutje meer op de rand kwam. Nou ik zag dat hij zijn pik goed moest doen ,dus hij werd er goed geil van.

Zo gingen we nog even door en ik bood hem af en toe iets meer aan. Nu hadden we zo,n uurtje de koffie gedronken en dan gaan we altijd even na borrelen. Ik drink altijd een portje. Als zijn moeder opstaat sluit ik snel mijn benen en loop ze naar de keuken dan mag Jordi heel goed mijn kale spleet zien.

Het was na die middag dat ik er steeds weer aan dacht ,mijn kutje sopte gewoon en ik zzag nog steeds hoe JORDI zijn pik goed moest doen.

Hoe groot zal hij zijn en hoe dik. Mijn fantasie ging weer op hol en ik wilde net naar boven gaan om op mijn dildo te gaan zitten toen de achterdeur open ging. DE gloed schoot door mijn lijf en wachte nerveus af hoe dit verder ging. Ik wilde hem gelijk wel bespringen. Och ik was in de buurt en dacht ,kom ik ga even naar MARGA toe, en hij gaf mij gelijk een zoen op mijn wangen. Nou leuk , krijg niet alle dagen zo,n lieve jongen binnen en gaf hem een zoen terug Drinken?

Nou ga maar op de bank zitten. Hij zat daar en ik zette het drinken neer en ging tegenover hem zitten. We raakte verder aan de praat en ik begon al gauw of hij wel eens een meisje had. Ja dat had hij wel ,maar hij heeft het niet zo met jonge meiden.

Nou kijk maar uit hoor. Je vrijt dan toch wel veilig ,met condoom. Nou dat weet ik niet ,daar praten ze niet over. Neen nou eerst een beetje rijpere vrouw. Die zijn ervaren en kunnen je heel wat leren zodat je geen flater slaat bij de dames. Ik vond het zo mooi ,ik werd er echt geil van. Nou ,nou zeg ,van deze oude vrouw. Ik was nog nooit zo opgewonden. Nou ik moet je ook eerlijk bekennen dat het mij ook wat deed om je zo te plagen.

Ik zag dat zijn glas leeg was en schonk op nieuw in en liep naar hem toe en zette het glas neer. Terwijl ik zo naast hem stond om zijn glas neer te zetten streek hij over mijn kont heen Ik bleef staan en hij zag wel dat ik niet wegliep.

Nogmaals voelde ik zijn hand iets meer druk geven en half tussen mijn dijen ging. Oh jongen dat doe je lekker. Je weet toch wel dat ik al jaren geen sex hebt gehad. Ja jongen daar doe je niks aan. Maar hoe lost u dat dan op? Gewoon met een speeltje he. Maar dat is niet alles , kunst helpt ,maar een echte is natuurlijk het beste.

En ik voelde zijn hand stil tussen mijn dijen. Ik deed mijn benen iets uit elkaar en hij schoof gelijk omhoog. Dat vind jij zeker wel lekker he? Ja jij dan niet zei hij.
stijve lul in onderbroek lekker sappig kutjeMeiden pijpen nu sex dating

  • Stijve lul in onderbroek lekker sappig kutje
  • Stijve lul in onderbroek lekker sappig kutje
  • 474
  • 128

Hard sex gratis gratis sex en films


De Keuring Door Anoniem - Zoek naar meer Onlangs moest ik als 37jarige man gekeurd worden voor een levensverzekering. Ik werd door de maatschappij ontboden om mij te melden bij een keuringsarts ergens in Amsterdam.

Daar aangekomen werd ik verzocht plaats te nemen in de wachtkamer totdat ik geroepen werd, ik was nl. Na ongeveer tien minuten werd ik door een soort verpleegster gevraagd mee te komen naar de spreekkamer van de arts.

Tot mijn verbazing was het een vrouwelijke arts die evenals de verpleegster er niet onaantrekkelijk uitzag. Maar aangezien beide als medicus de eed hadden afgelegd op de wet van Hypocrates, hoefde ik mij geen erotische illusies op de hals te halen. Later bleek dat niets echter minder waar was. Na wat administratieve plichtplegingen werd ik verzocht mij uit te kleden op mijn onderbroek na. Nadat ik in mijn onderbroek voor de vrouwelijke arts stond deelde zij mij mede dat ik een zeer intensief onderzoek zou ondergaan, dit was haar door de verzeke- ring opgelegd.

Natuurlijk was ik bereid om hieraan mee te werken. Eerst werd mijn lengte gemeten 1, 82 m. Met de stethoscoop werd mijn bloeddruk en hartslag gemeten. Dit alles ook nog onder het toeziend oog van de verpleegster. De arts ging weer naar haar bureau en noteerde haar bevindingen op het formulier.

Het formulier werd nog even zorgvuldig gecontroleerd, toen zei de arts tegen de verpleegster hier staat dat hij een man is, wil je even controleren of dat werkelijk zo is, de verpleegster kwam naar mij toe en legde haar hand op mijn onderbroek precies op mijn penis, nee zo kom je er niet achter, steek je hand in zijn onderbroek en voel of daar werkelijk een penis met balzak zit. Hierdoor kreeg ik een geweldige stijve penis want de verpleegster deed het met zeer veel gevoel, bovendien had zij de bovenste knoopjes van haar witte jas losgeknoopt waardoor ik een aardig gezicht had op haar halve BH en boezem had.

Ja, het is een echte man want zijn pik staat vreselijk stijf en zijn balzak is gespannen zei de verpleegster, o ja, zei de arts daar moet ik dan even goed naar kijken.

Komt u maar hier en doe uw onderbroek maar even uit. De arts betaste mijn penis, trok de voorhuid van mijn eikel en streek met haar vinger over het toompje. Jongens wat werd ik daar geil van. Zo, zei de arts dat ziet er echt gezond uit, dit moet ik eens intensief verder onderzoeken. Ik wist niet wat ik hoorde, ik was verbaasd over de voortvarendheid van de arts en de verpleegster die elk een stukje meer van hun lichaam lieten zien.

Ze zagen er prachtig uit de arts was nl. Hij duwde zich omhoog op zijn handen en keek naar beneden. Ik tilde ook mijn hoofd op, en beiden keken we naar hoe zijn glanzende erectie steeds weer in mijn kutje verdween, en eruit tevoorschijn kwam.

Het leek alsof zijn pik een beetje dikker werd. Minder hard en stijf, maar dikker. Ik voelde dat ik klaar ging komen. Alles in mijn wellustige lichaam was geconcentreerd op mijn kutje, dat steeds weer zalig werd opgevuld door zijn glibberige warme worst. Ik lag met mijn hoofd achterover, mijn benen wijd, mijn kutje naar hem toe gekromd, terwijl hij, nog steeds steunend op zijn handen, steeds weer zijn hele pik uit me trok tot alleen de eikel er nog in zat, en dan weer, zalig langzaam, steeds weer zijn dikke liefdesstaaf in me duwde.

Keer op keer voelde ik hem zalig langzaam bij me naar binnen schuiven, dieper en dieper, tot hij niet verder kon. Toen viel hij weer bovenop me, graaide naar mijn tieten en zoende me op mijn mond, terwijl onze onderlichamen met elkaar versmolten waren. Ik knelde hem tegen me aan. Alsjeblieft, spuit me vol.

Plotseling bewoog hij niet meer. Ik voelde zijn pik in me zitten, klaar om het sperma eruit te spuiten. En toen begon hij weer, heel zachtjes, te bewegen, met hele minieme, maar hele geile bewegingen. We brulden het uit, terwijl ik zijn pik in me voelde schokken. Ik was nog nooit zo hevig klaargekomen. Hijgend bleef hij bovenop me liggen, ik knelde hem tegen me aan, met armen en benen. We hadden allebei een mond vol spuug, onze natte monden vonden elkaar en we begonnen elkaar af te lebberen.

Hij lag verzaligd te kroelen, terwijl ik hem in me hield doordat ik zijn billen tegen me aan bleef trekken. Ik wilde hem nog niet uit me laten glippen. Langzaam voelde ik zijn pik zijn hardheid verliezen. Terwijl zijn dikke, halfharde lul langzaam uit mijn kutje werd getrokken, rolde hij van me af en bleef met gesloten ogen op zijn rug nahijgen.

Ik grabbelde naar mijn hempje en rolde me naar hem toe. Zijn hele kruis was nat. Ik droogde voorzichtig zijn ballen af, zijn benen, zijn buik en zijn lul. Hij liet me verzaligd kroelend begaan. Daarna droogde ik mezelf af, perste het zaad uit mijn kutje, en ving het op met mijn hempje. Zou hij het zien dat ik geen slip aan hebt.

Aan zijn gezicht te zien wel. Ik zakte er een beetje onderuit zodat mijn kutje meer op de rand kwam. Nou ik zag dat hij zijn pik goed moest doen ,dus hij werd er goed geil van.

Zo gingen we nog even door en ik bood hem af en toe iets meer aan. Nu hadden we zo,n uurtje de koffie gedronken en dan gaan we altijd even na borrelen. Ik drink altijd een portje. Als zijn moeder opstaat sluit ik snel mijn benen en loop ze naar de keuken dan mag Jordi heel goed mijn kale spleet zien. Het was na die middag dat ik er steeds weer aan dacht ,mijn kutje sopte gewoon en ik zzag nog steeds hoe JORDI zijn pik goed moest doen.

Hoe groot zal hij zijn en hoe dik. Mijn fantasie ging weer op hol en ik wilde net naar boven gaan om op mijn dildo te gaan zitten toen de achterdeur open ging.

DE gloed schoot door mijn lijf en wachte nerveus af hoe dit verder ging. Ik wilde hem gelijk wel bespringen. Och ik was in de buurt en dacht ,kom ik ga even naar MARGA toe, en hij gaf mij gelijk een zoen op mijn wangen. Nou leuk , krijg niet alle dagen zo,n lieve jongen binnen en gaf hem een zoen terug Drinken?

Nou ga maar op de bank zitten. Hij zat daar en ik zette het drinken neer en ging tegenover hem zitten. We raakte verder aan de praat en ik begon al gauw of hij wel eens een meisje had. Ja dat had hij wel ,maar hij heeft het niet zo met jonge meiden. Nou kijk maar uit hoor. Je vrijt dan toch wel veilig ,met condoom. Nou dat weet ik niet ,daar praten ze niet over. Neen nou eerst een beetje rijpere vrouw.

Die zijn ervaren en kunnen je heel wat leren zodat je geen flater slaat bij de dames. Ik vond het zo mooi ,ik werd er echt geil van. Nou ,nou zeg ,van deze oude vrouw. Ik was nog nooit zo opgewonden. Nou ik moet je ook eerlijk bekennen dat het mij ook wat deed om je zo te plagen. Ik zag dat zijn glas leeg was en schonk op nieuw in en liep naar hem toe en zette het glas neer. Terwijl ik zo naast hem stond om zijn glas neer te zetten streek hij over mijn kont heen Ik bleef staan en hij zag wel dat ik niet wegliep.

Nogmaals voelde ik zijn hand iets meer druk geven en half tussen mijn dijen ging. Oh jongen dat doe je lekker. Je weet toch wel dat ik al jaren geen sex hebt gehad.

Ja jongen daar doe je niks aan. Maar hoe lost u dat dan op? Gewoon met een speeltje he. Maar dat is niet alles , kunst helpt ,maar een echte is natuurlijk het beste. En ik voelde zijn hand stil tussen mijn dijen. Ik deed mijn benen iets uit elkaar en hij schoof gelijk omhoog. Dat vind jij zeker wel lekker he? Ja jij dan niet zei hij. Heerlijk maar schrik straks niet als je hoger gaat,het is daar erg nat.

About the Author