Sex tegen betaling kutje proeven

sex tegen betaling kutje proeven

...

Blote borsten neuken neukenmetdieren

Ik trek haar broek uit en haar roze slipje. Twee mooie natte schaamlipjes zie ik. Ik begin haar lekker te vingeren en meteen als ik over haar clitje begin te strelen begint ze lekker te kreunen.

Haar handen pakken mijn hoofd vast en langzaam duwt ze mijn hoofd tussen haar benen. Ik proef haar natte kutje. Ik zuig aan haar clitje. Heerlijk, kreunt ze, ga door. Terwijl ik haar lik trekt ze haar truitje uit. Als ik omhoog kijk zie ik haar mooie lekkere tieten. Ik merk dat ze bijna gaat komen. Als verrassing duw ik nog tweevingers in haar. Met een harde kreun voel ik haar kut samentrekken en ze komt klaar. Wow dat was zalig, fluistert ze in mijn oor, ik wil meer.

Ze maakt mijn gulp open en bevrijd mijn hard geworden lul. Even proeven, zegt ze. En ze stopt hem in haar mond en begint gewillig te zuigen. Haar hoofd snel op en neer. Even haalt ze hem uit haar mond en ze kijkt me bijna smekend aan en zegt: En stopt hem weer in haar mondje. Een paar momenten later laat ik haar wens in vervulling gaan. Een aantal dikke stralen belanden in haar gulzige mondje. En ze slikt het gewillig door.

Mmmmm wat is dat lekker. Nu ik dat in mijn mondje heb gehad wil ik dat ook nog wel in mijn kutje. Ze staat op en op de rand van de toonbank gaat ze zitten en daar opent ze haar benen. Haar kut was weer lekker nat geworden. Onder een harde kreun duw ik mijn lul in haar natte soepele kutje.

Oooh, neuk me, roept ze. Ik neuk haar lekker hard. Na een paar tellen voel ik haar kutje weer samentrekken. Haar nagels zetten zich in mijn rug. Oooh wat was dat zalig. Een paar tellen later voel ik ook mijn orgasme komen en ik spuit haar kutje lekker vol. Snel trekken we onze kleren weer aan. Ik hoef van haar niet te betalen en ik ga weer naar huis. Ik denk dat ik binnenkort weer snel naar de kapper ga. Reactie van trucker54 op 14 april om Ik belde het nummer de volgende dag. Wat zijn die kamertjes duur!

Ik had al genoeg hoerige kleding en speeltjes verzameld de laatste tijd, dus ik had het precies geregeld: Ik wilde zijn fantasie helemaal uitleven, ik wilde echt al helemaal uitgewoond zijn als ie eenmaal langs kwam, misschien wilde hij me dan geven wat ik wilde…. Ik wilde dat helemaal voor hem doen. Ik wilde de hele avond lang alleen maar pijn hebben, ik wilde mezelf geen genot gunnen behalve de vernedering… en vragen om meer.

Onderweg naar mijn avontuur kon ik alleen maar aan een ding denken: Ergens was het haast erger in mijn voorstelling dan in mijn mondje gepist te worden, ik had ook geen idee hoe het zou smaken. Ik had het wel aan een vriendinnetje gevraagd, maar die hadden eigenlijk allen verteld dat het heel vies was, maar ja, hoe zou het dan precies smaken?

Ik was echt geobsedeerd door dat zaad dat ik zou moeten nemen. Ik was er zo mee bezig dat het neuken zelf me niet eens zo tegenstond, en ik was zo geil… ik wilde ook mijn kontje geven…. Ik begon om lunchtijd. Ik had hoge naaldhakken aan, en een zwart setje, verder niks, mijn haar lang en blond, beetje langs mijn gezicht. De oude kerels liepen voorbij mijn raam. Sletterig kijken kon ik wel. Maar ik verbaasde me dat het niet allemaal gore oude kerels waren… maar al snel merkte ik hoeveel mij voorbij liepen… ik raakte een beetje onzeker… wat als niemand me wilde?

Tegenover mij in het steegje stond Melissa dat stond op haar bordje. Duidelijk het lelijkste mokkel in de straat. Ze was iets te dik, maar ze had op haar bordjes geschreven dat ze alles deed…. Ze keek mij gemeen aan. Zo op die manier dat vrouwen onder elkaar blikken kunnen laten doden. Toen de eerste man naar mijn raam kwam was ik al redelijk zenuwachtig… ik rukte het iets te snel open en probeerde iets geils te zeggen, maar ik stamelde alleen wat..

Ik wist eigenlijk dat dat heel weinig was, maar ik wilde niet dat ie het teveel zou vinden. Hij keek even verbaasd, maar zag ook zijn kans om misbruik te maken van mijn onzekerheid. Ik liet hem binnenkomen en deed het gordijntje dicht. Hij begon zich al uit te kleden en ik wist niet helemaal wat ik nu moest doen. Ik wist uit pornofilms wel hoe het ging, en ik had ook wel geoefend op mijn dildo, en had mijn vriendinnetje gevraagd hoe en wat… maar het was toch heel anders met die stinkende oude man die zich daar uit aan het kleden was.

Hij ging achterover op het bed liggen. Hij was ongeveer 50, flinke bierbuik, harig en ongewassen. Ik tippelde op hem af op mijn veel te hoge hakjes en ging op mijn knietjes op het bed zitten naast hem. Ik begon hem een beetje af te trekken en hij werd heel langzaam een beetje groter. Ik wist natuurlijk hoe groot een dildo was, maar toch was het even schrikken als je een echte lul voor het eerst in je handen hebt.

Hij was eigenlijk helemaal niet groot, maar voor mij was het gigantisch. Ik vond het heel eng, maar ook wel geil dat hij boos op me was, ik wilde echt als een hoertje genomen worden. Ik keek hem zo zaadvragend mogelijk aan toen ik kreunend begon zijn kopkaas van zijn lul te likken. Ik probeerde echt te proeven hoe erg het was. Ik voelde me echt als een goedkope hoer…. Ik begon hem te pijpen en moest me echt overwinnen om zijn lul in mijn mond te laten glijden… Ik begon hem met overgave te pijpen en merkte hoe hij groeide.

Zijn voorvocht stroomde in mijn mond… god wat was dat vies! Maar ik voelde me langzaam nat worden, ik vond het zo geil! Ik kreunde zo veel mogelijk en pompte zijn lul in mijn mond. Echt diep kwam ik niet, want ik kon het nog niet zo goed. Ik moest een paar keer kokhalzen en schrok er zelf van. Ik probeerde een keertje wat dieper te gaan, maar ging bijna over mijn nek, hij trok draden uit mijn mond toen ik terugtrok, maar hij pakte mijn hoofd en duwde me weer ruw aan.

Hij trok al na een paar minuten terug en zei dat ie neuken wilde. Ik schrok even, nu was het zover… nu liet ik me door een of andere oude viezerik ontmaagden…. Hij gebaarde dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ik legde mijn hoofd op het kussentje, en deed snel mijn BH uit, zodat hij mijn perfecte borsten kon zien. Ik merkte hoe ik iets sneller ademde. Ik holde mijn rug een beetje om er mooier uit te zien en ik kan me nog goed herinneren hoe ik mezelf moest overwinnen om mijn benen wijd te doen voor hem.

Mijn knieën ietsje opgetrokken, mijn voetjes uitgestrekt… toch nog maar ietsje wijder, hij was best wel dik… Ik voelde me vreselijk kwetsbaar, dit was de eerste keer dat ik een man over me heen liet gaan, als een slet mijn kutje presenteerde om genomen te worden.

Hij kwam als een soort stinkende walrus over me heen…. Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd… het ging nu echt gebeuren… ik hoopte dat ie me genoeg pijn zou doen, maar ik was zo geil geworden van de vernedering dat ik eigenlijk dacht dat ik te nat was. Hij zei niks en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn schaamlippen zette. Die ene seconde duurde voor mij een eeuwigheid. Mijn kutje tintelde van opwinding, maar ik voelde mezelf ook behoorlijk verspannen. Ik had mijn handjes op zijn onderarmen en drukte mezelf ongewild een stukje van hem weg.

Ik lag daar, met mijn benen wijd. Ik moest me beheersen om niet met mijn benen samen te knijpen om hem weg te duwen. Hij drukte genadeloos bij mij naar binnen.

Ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar geduwd werden door zijn eikel, steeds verder… er leek geen eind aan te komen. Ik had wel al geoefend met mijn dildo, de kleinste die ik kon bestellen, maar die had ik altijd zelf in de hand, nu drukte hij naar eigen believen in mij. Zijn schacht schoof hard bij me naar binnen, veel te diep, veel te hard. Ik voelde mijn kutje samenspannen, en hem door mijn tegenstand doordrukken.

Ik slaakte een kreet uit, een traan biggelde over mijn wang, maar een kleine glimlach speelde op mijn lippen: Wat bent U groot! U neukt mijn kutje stuk! Gelukkig liet hij zich er niet door weerhouden. Hij nam mijn schouder in zijn hand en begon diep te stoten, zijn gore lul dwong zich in mijn kutje en ramde genadeloos tegen mijn baarmoedermond. Elke keer dat hij die raakte schoot een pijnscheut door mijn hele lijf.

Mijn kutje krampte dan met de pijn en dat deed mij dan nog meer pijn. Hij gromde elke keer een beetje en leek het alleen maar lekkerder te vinden. Ik moet erg strak aangevoeld hebben. Hij neukte me steeds harder en ik wist niet waar ik blijven moest van de pijn, ik stond mezelf toe flink te schreeuwen, mijn rug gekromd en mijn hoofd in het bed gedrukt.

Hij leek het alleen maar geil te vinden. Het was overweldigend me zo goedkoop en zo genomen te voelen. Ik voelde me verkracht, gebruikt, goedkoop, echt als een hoer. Hij neukte me een goeie 15 minuten aan een stuk door. Ik kon echt niet langer, en ik had voor mijn gevoel echt mijn best gedaan. Ik wist me van zijn lul te trekken en hij keek me even boos aan terwijl ie nog tussen mijn benen lag. Dat korte moment was ik even bevrijd van de stekende pijn, maar mijn kutje brandde nog stevig, en ik keek hem aan in zijn ogen en realiseerde me nog eens goed hoe ik daar lag als een goedkope slet met een gore oude man tussen mijn benen.

Hij keek me dat moment aan en hij had duidelijk totaal geen medelijden, hij was verontwaardigd dat ik hem niet verder liet neuken. Met een bange blik in mijn ogen stelde ik mij kort voor dat ik hem me verder moest laten neuken, dat ik hem nog een keer bij me naar binnen moest laten.

En toen herinnerde ik me dat ik me had voorgenomen om alle mannen mijn kontje te laten nemen. Het voelde toen nog even als een verlossing. Ik vroeg hem of hij niet mijn kontje wilde nemen. Ik voegde er gelijk aan toe dat dat ook allemaal zonder condoom mocht en dat ik hem daarna zou klaarpijpen, direct uit mijn kont in mijn mondje. Ik kon hem uiteindelijk overhalen. Ik zakte snel voor hem op mijn knieën en likte nog snel even aan zijn gore lul, en proefde mijn eigen kutsappen.

Ik legde zijn hand achter op mijn hoofd, en liet hem me aandrukken. Ik kokhalsde stevig en lang en zijn lul droop van mijn keelslijm. Ik stond op en draaide hem mijn rug toe. Ik keek over mijn schouder terwijl ik met gestrekte benen me voorover bukte en met mijn handen tegen de muur steunde. Ik holde mijn rug en presenteerde mijn kontje aan hem. Hij greep mijn taille en zette zijn eikel tegen mijn droge kontje. Ik probeerde hem nog aan te moedigen: Mijn kontje werd opgerekt en ik voelde me alsof hij mij door midden scheurde.

Ik kreeg mijn wens. Hij ramde hard en diep en ik schreeuwde het uit. Ik probeerde nog hier en daar een aanmoediging ertussen te krijgen, maar dat lukte haast niet. Die 5 minuten dat hij mijn kontje verscheurd heeft duurden voor mij een eeuwigheid. Mijn benen waren slap, hij trok me over zijn lul. Ik keek naar hem om en smeekte hem om te komen, ik kon niet meer.

Ik kan echt niet meer! Ik neem het allemaal in mijn mondje! U heeft me toch al kapotgeneukt! Hij ramde nog even een paar keer extra hard, terwijl ik over mijn schouder hem in zijn ogen keek zag ik hoe hij ervan genoot me nog even iets meer pijn te doen, nadat ik had opgegeven, nog even over mijn grenzen te gaan.

Ik voelde me nu helemaal verkracht. Hij was zo ver gegaan dat ik me echt vernederd voelde, en echt als een gebruikt hoertje. Hij trok terug en ik zakte voor hem op mijn knieën. Ik keek naar hem op. Ik was zo kapot. Ik kon niet meer, emotioneel was ik ook nu gebroken.

Het geile idee was zo ver uit de hand gelopen dat ik het nu echt tegen mijn wil deed. Maar ik zette door. Iets in mij stond mijzelf niet toe nu op te geven. Ik smeekte of ik zijn lul mocht schoonlikken. Ik likte met volle overgave mijn kontje van zijn lul. Ik voelde me laag en gebruikt, maar het toppunt was mijn eigen stront op zijn lul te proeven en het eraf te moeten likken, en te doen of ik het leuk vond. Ik keek geil naar hem op en kreunde toen ik de bruine strepen van zijn lul likte.

Hij begon te grommen… hij ging komen! Een koude rilling ging over mijn rug. Nu was het zo ver: Hij trok zich af en ik keek naar hem op. Mag ik uw vieze zaad in mijn geile pijpmondje?

Mag ik uw zaadhoer zijn? Ik wil u leegzuigen! Laat me voelen als een goedkope hoer! Geef die gore stoephoer uw dikke kwak? Vond u mijn kutje strak genoeg?

Heeft u mijn kontje genoeg pijn kunnen doen? Vond u het fijn dat ik zo veel pijn had? Was ik een goed sletje? Heb ik mijn plicht als vrouw gedaan? Mag ik nu uw zaad hebben? Mag ik me door u laten vernederen? Ik wil me laag voelen!

Door u in tranen gebruikt achtergelaten worden! Neem me als de goedkope kuthoer die ik ben! Laat me voelen hoe waardeloos ik ben als vrouw!

Laat me voelen waar ik goed voor ben! Geef me die dikke klonten om te slikken! Ik deed mijn mondje een stukje open an legde zijn eikel op mijn onderlip zodat ie net nog kon zien hoe hij in mijn mond zou spuiten. Ik keek naar hem op en wachtte tot hij klaarkwam. Alles deed me nog zeer: Ik had zonet mijn eigen stront van zijn lul gelikt! En toch voelde wat nu komen ging als nog een diepere vernedering.

Hij kwam niet eens in mijn kutje, dat zou te lekker voor mij zijn, hij kwam niet eens in mijn kontje, hij ging het in mijn mondje spuiten zodat ik het moest proeven! Zijn voorvocht was al zo ongelofelijk vies geweest… hoe zou nu zijn sperma op mijn tong smaken?

Ik hield mijn mondje zo mooi mogelijk, mijn lippen mooi glimmend en nat, mijn ogen smekend naar hem opkijkend.

Ik was eigenlijk niet meer geil… iets wat het nog vernederender maakte. Ik voelde me op dit moment door en door verkracht. Ik voelde me gebruikt. En ik moest nu afmaken waar ik aan begonnen was.

Toen kwam hij klaar, ik kreunde luid terwijl de stralen kwak in mijn mond schoten. Ik voelde mijn mond vullen en proefde de gore smaak. Het was dik en warm, de stralen in mijn mond voelde nog viezer daardoor. Hij bleef maar komen en vulde mijn mond. Ik roerde met mijn tong door zijn zaad en kreunde luid. Het was een beetje een slechte poging, maar ik deed alsof ik klaarkwam van zijn orgasme. Ik voelde me ontzettend laag.

Ik pakte snel mijn beker en liet zijn sperma over mijn kin erin druipen. Dat ging ik bewaren voor later. Het laatste slijmerige zaad dat in mijn mond bleef kleven slikte ik natuurlijk door, en dat was nog genoeg, ik moest flink kokhalzen toen ik probeerde het door te slikken. Het kostte enorm veel beheersing dat te doen. Maar ik voelde mijn kutje tintelen toen ik het deed, omdat het zo goor was.

Hij pakt mij mijn geld weer af en zei dat ik de slechtste hoer was die hij ooit geneukt had. Ik zat daar op de grond en begon te huilen… 18 jaar oud… net ontmaagd… verkracht… en ik had er zelf om gevraagd. Na een paar minuten kreeg ik mezelf weer bij elkaar.

Ik knapte me op en probeerde de volgende klant binnen te krijgen. Ik werd steeds goedkoper. Ik vond het beter als Arie zou weten dat ik me voor 5 euro in mijn kont liet neuken.

Elke kerel die ik moest pijpen moest ik me weer overwinnen. Elke keer ging ik stevig bedelen… zodat ik iets meer tijd had mezelf ertoe te zetten… mijzelf te verkrachten met hun lul.

Ik deed mijn best om me verkracht te voelen. Zelfs in mijn mond werd ik verkracht. Dit was mijn plicht als vrouw. Ik mocht blij zijn dat ik er nog voor betaald werd.

Elke keer dat ik ging liggen op het bedje moest ik het overwinnen. Elke keer weer voor een nieuwe vent mijn benen wijd doen. En die eerste was nog helemaal niet groot.

Het leek erop alsof ze gestaag groter werden, misschien ook omdat mijn kutje steeds rouwer werd. Ik zwolg in het gevoel van de pijn als ze hun lul egoïstisch bij me naar binnen persten.

Tientallen mannen neukten me die avond, tientallen keren bukte ik voor om mijn kontje te geven. Elke keer zat ik op mijn knieën en smeekte om hun zaad. Ik pijpte ze als een pro aan het einde van de avond.

Elke keer was ik weer bang voor hun ejaculatie, elke keer twijfelde ik of ik het wel aankon, elke keer vernederde het me weer. Ik had in mijn beker al dat zaad opgespaard. Tegen het einde van de avond was ik moe en kapot. Ik moest echt mijn best doen om nog sletterig te kijken. Toen kwamen er drie jongens voor mijn raam. Ik schrok even, maar ik realiseerde me dat dit eigenlijk een buitenkans was om nog verder kapotgeneukt te worden voor Arie als een vuile hoer. Ik zat daar op mijn knieën en had gelijk drie lullen om mijn mondje te vullen.

Aan bedelen kwam ik minder toe, want de ene na de andere lul zoog ik af, keek zaadvragend naar hen op en likte en zoog als een volleerde pijphoer. Ik liet de eerste even uit mijn mond glijden en trok hem af, terwijl ik de derde wilde gaan pijpen. Tussendoor kon ik even omkijken om te zien hoe verachtend die jongen mijn kutje begon te nemen. Hij ramde als een hitsig paard en ik werd echt over die lullen gedrukt tot diep in mijn keel.

Deepthroat kon ik nog niet zo goed, dus ik kokhalsde stevig. Ik likte en zoog al hun lullen shoon,likte hun ballen en daarna neukte ze me allemaal omstebeurt van achter. Ik duwde een van die jongens op het bed en ging over hem heen zitten. Dubbel gepenetreerd op mijn eerste avond! Maar dat was ze nog niet genoeg!sex tegen betaling kutje proeven

...

Zijn voorvocht stroomde in mijn mond… god wat was dat vies! Maar ik voelde me langzaam nat worden, ik vond het zo geil! Ik kreunde zo veel mogelijk en pompte zijn lul in mijn mond. Echt diep kwam ik niet, want ik kon het nog niet zo goed. Ik moest een paar keer kokhalzen en schrok er zelf van. Ik probeerde een keertje wat dieper te gaan, maar ging bijna over mijn nek, hij trok draden uit mijn mond toen ik terugtrok, maar hij pakte mijn hoofd en duwde me weer ruw aan.

Hij trok al na een paar minuten terug en zei dat ie neuken wilde. Ik schrok even, nu was het zover… nu liet ik me door een of andere oude viezerik ontmaagden…. Hij gebaarde dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ik legde mijn hoofd op het kussentje, en deed snel mijn BH uit, zodat hij mijn perfecte borsten kon zien. Ik merkte hoe ik iets sneller ademde. Ik holde mijn rug een beetje om er mooier uit te zien en ik kan me nog goed herinneren hoe ik mezelf moest overwinnen om mijn benen wijd te doen voor hem.

Mijn knieën ietsje opgetrokken, mijn voetjes uitgestrekt… toch nog maar ietsje wijder, hij was best wel dik… Ik voelde me vreselijk kwetsbaar, dit was de eerste keer dat ik een man over me heen liet gaan, als een slet mijn kutje presenteerde om genomen te worden.

Hij kwam als een soort stinkende walrus over me heen…. Allerlei gedachten schoten door mijn hoofd… het ging nu echt gebeuren… ik hoopte dat ie me genoeg pijn zou doen, maar ik was zo geil geworden van de vernedering dat ik eigenlijk dacht dat ik te nat was. Hij zei niks en ik voelde hoe hij zijn lul tegen mijn schaamlippen zette. Die ene seconde duurde voor mij een eeuwigheid. Mijn kutje tintelde van opwinding, maar ik voelde mezelf ook behoorlijk verspannen.

Ik had mijn handjes op zijn onderarmen en drukte mezelf ongewild een stukje van hem weg. Ik lag daar, met mijn benen wijd. Ik moest me beheersen om niet met mijn benen samen te knijpen om hem weg te duwen. Hij drukte genadeloos bij mij naar binnen. Ik voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar geduwd werden door zijn eikel, steeds verder… er leek geen eind aan te komen.

Ik had wel al geoefend met mijn dildo, de kleinste die ik kon bestellen, maar die had ik altijd zelf in de hand, nu drukte hij naar eigen believen in mij. Zijn schacht schoof hard bij me naar binnen, veel te diep, veel te hard. Ik voelde mijn kutje samenspannen, en hem door mijn tegenstand doordrukken. Ik slaakte een kreet uit, een traan biggelde over mijn wang, maar een kleine glimlach speelde op mijn lippen: Wat bent U groot! U neukt mijn kutje stuk! Gelukkig liet hij zich er niet door weerhouden.

Hij nam mijn schouder in zijn hand en begon diep te stoten, zijn gore lul dwong zich in mijn kutje en ramde genadeloos tegen mijn baarmoedermond. Elke keer dat hij die raakte schoot een pijnscheut door mijn hele lijf.

Mijn kutje krampte dan met de pijn en dat deed mij dan nog meer pijn. Hij gromde elke keer een beetje en leek het alleen maar lekkerder te vinden. Ik moet erg strak aangevoeld hebben. Hij neukte me steeds harder en ik wist niet waar ik blijven moest van de pijn, ik stond mezelf toe flink te schreeuwen, mijn rug gekromd en mijn hoofd in het bed gedrukt. Hij leek het alleen maar geil te vinden. Het was overweldigend me zo goedkoop en zo genomen te voelen.

Ik voelde me verkracht, gebruikt, goedkoop, echt als een hoer. Hij neukte me een goeie 15 minuten aan een stuk door.

Ik kon echt niet langer, en ik had voor mijn gevoel echt mijn best gedaan. Ik wist me van zijn lul te trekken en hij keek me even boos aan terwijl ie nog tussen mijn benen lag. Dat korte moment was ik even bevrijd van de stekende pijn, maar mijn kutje brandde nog stevig, en ik keek hem aan in zijn ogen en realiseerde me nog eens goed hoe ik daar lag als een goedkope slet met een gore oude man tussen mijn benen. Hij keek me dat moment aan en hij had duidelijk totaal geen medelijden, hij was verontwaardigd dat ik hem niet verder liet neuken.

Met een bange blik in mijn ogen stelde ik mij kort voor dat ik hem me verder moest laten neuken, dat ik hem nog een keer bij me naar binnen moest laten. En toen herinnerde ik me dat ik me had voorgenomen om alle mannen mijn kontje te laten nemen. Het voelde toen nog even als een verlossing. Ik vroeg hem of hij niet mijn kontje wilde nemen. Ik voegde er gelijk aan toe dat dat ook allemaal zonder condoom mocht en dat ik hem daarna zou klaarpijpen, direct uit mijn kont in mijn mondje.

Ik kon hem uiteindelijk overhalen. Ik zakte snel voor hem op mijn knieën en likte nog snel even aan zijn gore lul, en proefde mijn eigen kutsappen. Ik legde zijn hand achter op mijn hoofd, en liet hem me aandrukken. Ik kokhalsde stevig en lang en zijn lul droop van mijn keelslijm. Ik stond op en draaide hem mijn rug toe.

Ik keek over mijn schouder terwijl ik met gestrekte benen me voorover bukte en met mijn handen tegen de muur steunde. Ik holde mijn rug en presenteerde mijn kontje aan hem. Hij greep mijn taille en zette zijn eikel tegen mijn droge kontje.

Ik probeerde hem nog aan te moedigen: Mijn kontje werd opgerekt en ik voelde me alsof hij mij door midden scheurde. Ik kreeg mijn wens. Hij ramde hard en diep en ik schreeuwde het uit. Ik probeerde nog hier en daar een aanmoediging ertussen te krijgen, maar dat lukte haast niet.

Die 5 minuten dat hij mijn kontje verscheurd heeft duurden voor mij een eeuwigheid. Mijn benen waren slap, hij trok me over zijn lul. Ik keek naar hem om en smeekte hem om te komen, ik kon niet meer. Ik kan echt niet meer! Ik neem het allemaal in mijn mondje! U heeft me toch al kapotgeneukt! Hij ramde nog even een paar keer extra hard, terwijl ik over mijn schouder hem in zijn ogen keek zag ik hoe hij ervan genoot me nog even iets meer pijn te doen, nadat ik had opgegeven, nog even over mijn grenzen te gaan.

Ik voelde me nu helemaal verkracht. Hij was zo ver gegaan dat ik me echt vernederd voelde, en echt als een gebruikt hoertje. Hij trok terug en ik zakte voor hem op mijn knieën. Ik keek naar hem op. Ik was zo kapot. Ik kon niet meer, emotioneel was ik ook nu gebroken. Het geile idee was zo ver uit de hand gelopen dat ik het nu echt tegen mijn wil deed.

Maar ik zette door. Iets in mij stond mijzelf niet toe nu op te geven. Ik smeekte of ik zijn lul mocht schoonlikken. Ik likte met volle overgave mijn kontje van zijn lul. Ik voelde me laag en gebruikt, maar het toppunt was mijn eigen stront op zijn lul te proeven en het eraf te moeten likken, en te doen of ik het leuk vond.

Ik keek geil naar hem op en kreunde toen ik de bruine strepen van zijn lul likte. Hij begon te grommen… hij ging komen! Een koude rilling ging over mijn rug. Nu was het zo ver: Hij trok zich af en ik keek naar hem op. Mag ik uw vieze zaad in mijn geile pijpmondje? Mag ik uw zaadhoer zijn?

Ik wil u leegzuigen! Laat me voelen als een goedkope hoer! Geef die gore stoephoer uw dikke kwak? Vond u mijn kutje strak genoeg?

Heeft u mijn kontje genoeg pijn kunnen doen? Vond u het fijn dat ik zo veel pijn had? Was ik een goed sletje? Heb ik mijn plicht als vrouw gedaan? Mag ik nu uw zaad hebben? Mag ik me door u laten vernederen? Ik wil me laag voelen! Door u in tranen gebruikt achtergelaten worden! Neem me als de goedkope kuthoer die ik ben!

Laat me voelen hoe waardeloos ik ben als vrouw! Laat me voelen waar ik goed voor ben! Geef me die dikke klonten om te slikken! Ik deed mijn mondje een stukje open an legde zijn eikel op mijn onderlip zodat ie net nog kon zien hoe hij in mijn mond zou spuiten. Ik keek naar hem op en wachtte tot hij klaarkwam. Alles deed me nog zeer: Ik had zonet mijn eigen stront van zijn lul gelikt! En toch voelde wat nu komen ging als nog een diepere vernedering. Hij kwam niet eens in mijn kutje, dat zou te lekker voor mij zijn, hij kwam niet eens in mijn kontje, hij ging het in mijn mondje spuiten zodat ik het moest proeven!

Zijn voorvocht was al zo ongelofelijk vies geweest… hoe zou nu zijn sperma op mijn tong smaken? Ik hield mijn mondje zo mooi mogelijk, mijn lippen mooi glimmend en nat, mijn ogen smekend naar hem opkijkend.

Ik was eigenlijk niet meer geil… iets wat het nog vernederender maakte. Ik voelde me op dit moment door en door verkracht. Ik voelde me gebruikt. En ik moest nu afmaken waar ik aan begonnen was.

Toen kwam hij klaar, ik kreunde luid terwijl de stralen kwak in mijn mond schoten. Ik voelde mijn mond vullen en proefde de gore smaak. Het was dik en warm, de stralen in mijn mond voelde nog viezer daardoor. Hij bleef maar komen en vulde mijn mond. Ik roerde met mijn tong door zijn zaad en kreunde luid.

Het was een beetje een slechte poging, maar ik deed alsof ik klaarkwam van zijn orgasme. Ik voelde me ontzettend laag. Ik pakte snel mijn beker en liet zijn sperma over mijn kin erin druipen. Dat ging ik bewaren voor later. Het laatste slijmerige zaad dat in mijn mond bleef kleven slikte ik natuurlijk door, en dat was nog genoeg, ik moest flink kokhalzen toen ik probeerde het door te slikken.

Het kostte enorm veel beheersing dat te doen. Maar ik voelde mijn kutje tintelen toen ik het deed, omdat het zo goor was. Hij pakt mij mijn geld weer af en zei dat ik de slechtste hoer was die hij ooit geneukt had. Ik zat daar op de grond en begon te huilen… 18 jaar oud… net ontmaagd… verkracht… en ik had er zelf om gevraagd. Na een paar minuten kreeg ik mezelf weer bij elkaar.

Ik knapte me op en probeerde de volgende klant binnen te krijgen. Ik werd steeds goedkoper. Ik vond het beter als Arie zou weten dat ik me voor 5 euro in mijn kont liet neuken. Elke kerel die ik moest pijpen moest ik me weer overwinnen.

Elke keer ging ik stevig bedelen… zodat ik iets meer tijd had mezelf ertoe te zetten… mijzelf te verkrachten met hun lul. Ik deed mijn best om me verkracht te voelen. Zelfs in mijn mond werd ik verkracht. Dit was mijn plicht als vrouw. Ik mocht blij zijn dat ik er nog voor betaald werd. Elke keer dat ik ging liggen op het bedje moest ik het overwinnen. Elke keer weer voor een nieuwe vent mijn benen wijd doen.

En die eerste was nog helemaal niet groot. Het leek erop alsof ze gestaag groter werden, misschien ook omdat mijn kutje steeds rouwer werd.

Ik zwolg in het gevoel van de pijn als ze hun lul egoïstisch bij me naar binnen persten. Tientallen mannen neukten me die avond, tientallen keren bukte ik voor om mijn kontje te geven. Elke keer zat ik op mijn knieën en smeekte om hun zaad. Ik pijpte ze als een pro aan het einde van de avond. Elke keer was ik weer bang voor hun ejaculatie, elke keer twijfelde ik of ik het wel aankon, elke keer vernederde het me weer.

Ik had in mijn beker al dat zaad opgespaard. Tegen het einde van de avond was ik moe en kapot. Ik moest echt mijn best doen om nog sletterig te kijken. Toen kwamen er drie jongens voor mijn raam. Ik schrok even, maar ik realiseerde me dat dit eigenlijk een buitenkans was om nog verder kapotgeneukt te worden voor Arie als een vuile hoer. Ik zat daar op mijn knieën en had gelijk drie lullen om mijn mondje te vullen.

Aan bedelen kwam ik minder toe, want de ene na de andere lul zoog ik af, keek zaadvragend naar hen op en likte en zoog als een volleerde pijphoer. Ik liet de eerste even uit mijn mond glijden en trok hem af, terwijl ik de derde wilde gaan pijpen. Tussendoor kon ik even omkijken om te zien hoe verachtend die jongen mijn kutje begon te nemen.

Hij ramde als een hitsig paard en ik werd echt over die lullen gedrukt tot diep in mijn keel. Deepthroat kon ik nog niet zo goed, dus ik kokhalsde stevig. Ik likte en zoog al hun lullen shoon,likte hun ballen en daarna neukte ze me allemaal omstebeurt van achter. Ik duwde een van die jongens op het bed en ging over hem heen zitten.

Dubbel gepenetreerd op mijn eerste avond! Maar dat was ze nog niet genoeg! Ik schreeuwde het uit, tranen biggelden over mijn wangen. De derde voelde zich een beetje verwaarloosd dus hij klom ook achter mij. Wat dacht je hier van? Maar ze ramden alleen maar dieper. Ik begroef mijn gezicht in de kussens en voelde hoe hun kleverige gore lichamen zich tegen mijn buik en rug drukte, hoe hun gretige handen overal mijn lijf betasten en ik huilde en schreeuwde in het kussen terwijl mijn kut verscheurd werd door drie dikke lullen.

Na een tijdje was ik haast duizelig van vermoeidheid. Ik vermande me en verwijtend huilde ik hen over mijn schouder toe: Ik schreeuwde nog harder. Wat deed dat zeer.. Ik smeekte ook hen, schreeuwend, snikkend: Kom in mijn vuile hoerenmondje! Spuit jullie gore sperma in mijn mond!

Ik zat op mijn knieën en had mijn volle beker al klaar in mijn hand. Eerst moest ik weer mijn kontje van hun lullen likken. Ze trokken zich af en ik zat met mijn rug hol en drukte mijn borsten naar voren. Eentje hielp ik een beetje door hem met mijn tieten te neuken.

Ik voelde hoe hij ging komen dus ik nam het puntje van zijn lul zo goed mogelijk oor mijn mondje en hield mijn mondje zo gulzig mogelijk klaar en begon zo hard mogelijk te kreunen. Hij schoot een dikke lading mijn mondje in en ik liet per ongeluk een hoop over mijn borsten lopen.. De andere twee deden er even over,maar ook die hadden echt veel sperma in mijn pijpmondje gespoten. De anderen hielden mijn armen achter mijn rug en hij liet zo alles in mijn mond lopen.

Ik verdronk bijna voor mijn gevoel! Maar toen hij klaar was keek ik ze even boos aan en draaide me toen naar de volgende. Dit keer deed ik meer mijn best en nam zijn pis kreunend in mijn mond. Ze waren snel verdwenen en ik zat huilend op mijn knieën achter mijn raam.. Ik was inmiddels echt uitgewoond.

Ik had een moedeloos gevoel in mijn buik… alles deed pijn, ik werd gestraft voor mijn lust voor Arie. En toen stond ik oog in oog met hem… met al dat sperma van die kerel nog over mijn borsten, mijn mascara over mijn wangen gehuild. Hij keek haast zo verbaasd als ik. Een koude rilling ging over mijn rug… Ik deed mijn raam open en kon alleen nog maar stamelen.

Ze gaf mij een verachtende blik. Ik zakte op mijn knieën, en vouwde mijn handen, ik raakte zijn heup aan en keek naar hem op. Wil je me nemen? Ik heb me laten nemen, ik heb mijn kont laten kapotneuken, ik heb ze allemaal schoongelikt, ik heb zelfs drie lullen tegelijk in mijn kut en tegelijk in mijn kont gehad! Ik beloof dat mijn kutje en kontje helemaal kapotgeneukt zijn, ik ben echt helemaal klaar voor je! Laat me je zaad verdienen!

Ik wil dat je me pijn doet! Ik beloof dat mijn kutje al rauw is, mijn kontje lik ik van je lul! Laat me mijn plicht als vrouw doen! Als ik omhoog kijk zie ik haar mooie lekkere tieten.

Ik merk dat ze bijna gaat komen. Als verrassing duw ik nog tweevingers in haar. Met een harde kreun voel ik haar kut samentrekken en ze komt klaar. Wow dat was zalig, fluistert ze in mijn oor, ik wil meer.

Ze maakt mijn gulp open en bevrijd mijn hard geworden lul. Even proeven, zegt ze. En ze stopt hem in haar mond en begint gewillig te zuigen. Haar hoofd snel op en neer.

Even haalt ze hem uit haar mond en ze kijkt me bijna smekend aan en zegt: En stopt hem weer in haar mondje. Een paar momenten later laat ik haar wens in vervulling gaan. Een aantal dikke stralen belanden in haar gulzige mondje. En ze slikt het gewillig door. Mmmmm wat is dat lekker. Nu ik dat in mijn mondje heb gehad wil ik dat ook nog wel in mijn kutje. Ze staat op en op de rand van de toonbank gaat ze zitten en daar opent ze haar benen. Haar kut was weer lekker nat geworden.

Onder een harde kreun duw ik mijn lul in haar natte soepele kutje. Oooh, neuk me, roept ze. Ik neuk haar lekker hard. Na een paar tellen voel ik haar kutje weer samentrekken. Haar nagels zetten zich in mijn rug. Oooh wat was dat zalig. Een paar tellen later voel ik ook mijn orgasme komen en ik spuit haar kutje lekker vol. Snel trekken we onze kleren weer aan. Ik hoef van haar niet te betalen en ik ga weer naar huis. Ik denk dat ik binnenkort weer snel naar de kapper ga.

Reactie van trucker54 op 14 april om Reactie van richard van der pol op 6 september om Reactie van t op 2 september om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Hetero , Korte verhalen Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over!

Sexdate lesbisch gangbang date

  • Geile jonge kutjes mega kut
  • 967
  • Buurjongen neukt buurvrouw sexcontact advertenties
  • VETTE KONT NEUKEN TEENER SEX FILM


About the Author