Seks op zijn grieks slaaf sm

seks op zijn grieks slaaf sm

..

Sexdate zonder condoom in de kut klaarkomen


seks op zijn grieks slaaf sm

..


Zijde of fluweel is daarom beter geschikt voor katjes die met handschoenen aan gepakt moeten worden. Voor geschikte stof hoef je trouwens niet meteen naar de markt. Waarom zou je een blinddoek alleen gebruiken om iemand het zicht te ontnemen? Hij is ook ideaal om je partner mee vast te binden. Bondage met touw Bijvoorbeeld het touw waaraan je de was ophangt, maar ook touw dat je vindt in gespecialiseerde winkels.

En uiteraard kijk je dan niet op een metertje meer of minder. Niets is zo frustrerend als op het moment suprême je knoop niet kunnen afmaken omdat je te weinig touw hebt. Ook touw uit het fourniturenwinkeltje om de hoek kan geschikt zijn. Al kunnen ze je daar vermoedelijk minder doelgericht advies geven.

Advies over touw en vooral over de knopen die je ermee kunt leggen, vind je hier. Voor welke optie je ook gaat, bewaak de ontsnappingsmogelijkheden. Dus houd een schaar of de sleutels binnen handbereik. Vastbinden is fijn, maar in paniek de ambulance moeten bellen niet. Streel je partner zachtjes Dit kun je met je handen doen, maar ook met de plumeau, een veer, een haarborstel of iets dergelijks.

Laat je fantasie de vrije loop en sleep alles in bed wat mogelijk een aangename sensatie geeft. Blinddoek je partner Wanneer hij of zij niets kan zien, komen de prikkels vaak intenser binnen, juist omdat ze onverwacht zijn. Bovendien is de spanning groter omdat hij of zij niet weet wat er komen gaat. Maak hiervan gebruik en drijf de spanning op.

Geef je partner een erotische massage Als hij of zij geen kant op kan, is dat het ideale moment om je partner in de watten te leggen, zonder dat je daarbij jezelf vergeet. Want wat is er fijner dan je partner ongegeneerd aan te raken? Kneed en streel erop los en laat je partner ten volle genieten. Een fijne tip hierbij is een massagekaars, te koop in de meeste eroticawinkels.

Na een kwartiertje kun je het kaarsvet gebruiken als warme massageolie. Zeker als je partner dit niet kent en denkt dat je met echt kaarsvet in de weer bent, zal het een aangename verrassing zijn.

Maar een erotische massage waarbij je geprikkeld wordt en telkens tot op het randje van klaarkomen wordt gebracht, is nog veel lekkerder. Zeker omdat de persoon die vastgebonden is, niets anders kan doen dan ondergaan. Hij of zij kan het zelf niet afmaken. Nee, die partner moet wachten tot de ander hem of haar eindelijk laat klaarkomen. Op die manier wordt de spanning zo hoog opgebouwd, dat de ontlading alleen maar groter wordt. Een dergelijk plaagspelletje is dus dé garantie voor een spetterend orgasme.

Geef je partner te eten of te drinken Het kan erg sensueel zijn om gevoederd of gelaafd te worden terwijl je vastgebonden bent. Kleine stukjes fruit of chocolade lenen zich hier goed voor. Maar ook een sprankelend wijntje kan erg erotisch zijn. Voer een show op Degene die vastgebonden is, kan jou niet aanraken.

Dat kan alleen als je je partner hiertoe de gelegenheid geeft. Maak hem of haar dus helemaal gek door voor zijn ogen maar buiten zijn bereik een erotische show op te voeren. Doe alles waarvan je weet dat hij of zij erdoor ontploft en niets liever wil dan je aan te raken. Strippen en masturberen zijn aanraders. Pas als jij het wilt, laat je je partner jou aanraken of geef je hem of haar verlichting. Haal er een seksspeeltje bij Voor de gevorderden: En die zijn er in alle mogelijke uitvoeringen.

Begin met brave speeltjes, zoals een massagekaars, een prikkelende massageolie, een veer of eetbaar dus aflikbaar lichaamspoeder of bodypaint.

Wanneer dit bevalt, kun je er ook een vibrator bij halen. Daar kan je leuke dingen mee doen wanneer je partner vastgebonden is. Zeker wanneer je ook dit combineert met een plaagspelletje. Laat je partner een erotische belofte doen Zodra je partner is vastgebonden, heb je macht.

En daar mag je best een beetje gebruik van maken. Laat haar daarom bijvoorbeeld beloven dat ze je de volgende ochtend wakker pijpt of dat hij morgen naakt de afwas doet. Als je echt op veilig wilt spelen, geef je partner dan een opdracht die hij of zij meteen kan uitvoeren. Zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen of om iets smeken. Pas als je partner dat naar behoren doet, wordt hij of zij vrijgelaten.

Vergeet niet voldoende streng te zijn. Een beetje uitdaging hoort erbij. Als je partner hiervoor openstaat: Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan zijn partner en aan wat die doet. Dat kan natuurlijk van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes. Dat laatste is overigens niet noodzakelijk: Je kunt het combineren, maar dat hoeft niet. Doe gewoon wat jullie lekker en leuk vinden..

Daarbij beveelt de ene partner de andere om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken. Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg.

In vergelijking met de touwen van daarnet klinkt dit misschien redelijk soft. Maar probeer het eens, en je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn.

Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn; verbale bondage kan op elk moment. Dat maakt het spontaner en onverwachter. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing. Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij of zij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid. De bedoeling van discipline is uiteraard het gedrag van de partner controleren.

Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Ik breng jullie alvast op enkele ideeën:.

Zoals je merkt hoeft discipline ook geen ver-van-mijn-bedshow te zijn. Sterker nog, ik denk dat veel mensen hun partner in bed regelmatig het een of ander opdragen, al dan niet met gevolgen. Uiteraard kun je hier ook een stuk verder in gaan, zeker wanneer je het met sadomasochisme gaat combineren. Het spreekt voor zich dat we het dan wel over heel andere straffen hebben.

Deze twee letters van BDSM behandel ik samen, omdat het bijna niet anders kan. Als de ene partner dominant is, moet de andere zich wel onderdanig opstellen. Gebeurt dat niet, dan heb je eerder ruzie dan seks. De dom is de partner die de onderdanige vanaf hier sub genoemd leiding geeft in het seksuele spel. De dom beleeft plezier aan of raakt seksueel opgewonden door het domineren van de sub. Hij bepaalt wat er gebeurt en geeft de orders.

Dat wil trouwens niet zeggen dat de sub degene is die als enige dingen ondergaat. Het kan ook zijn dat de dom de sub de opdracht geeft om hem met een zweep te bewerken. Bij dominantie gaat het vooral om gezag, en dat ligt altijd bij de dom. Hierdoor wordt de samenhang met discipline erg duidelijk: Een sub is trouwens niet zomaar iemand die dominantie ondergaat, het is iemand die gedomineerd en onder controle gehouden wil worden.

De sub beleeft seksueel plezier aan gedomineerd worden, net zoals de dom plezier beleeft aan domineren. Uiteraard zit de sub hierdoor in een extreem kwetsbare positie. Daarom moet hij of zij er zeker van zijn dat de dom voor honderd procent te vertrouwen is. Vandaar dat het ook zo belangrijk is om met een stopwoord te werken: Wanneer jullie voor soft-BDSM kiezen, is het goed mogelijk dat jullie de rollen van dom en sub afwisselen. Vandaag eens sub, morgen dom.

Bij mensen die zich wagen aan de wat hardere BDSM zien we dit minder: Er is namelijk een groot verschil tussen dom of sub spelen om je seksleven wat op te peppen en dom of sub zijn. Dominantie en onderwerping, ook in jouw slaapkamer?

Tijdens elke vrijpartij heb je meestal een actievere dominante en passievere onderdanige partner. Juist dat maakt het zo spannend. Er zijn trouwens verschillende manieren om dominant te zijn in bed, de ene al indrukwekkender dan de andere. Beveel je partner Spreek hem of haar erop aan als hij of zij niet gehoorzaam is. Als hij of zij het echt te bont maakt, is een straf aangewezen. Want jij bent de dom, dus je partner moet luisteren.

En wie niet horen wil, moet voelen. Bind je partner vast Maak hem of haar pas los als het jou belieft. Je partner heeft hier niets in te zeggen, zelfs niet als hij of zij je een smekende puppyblik toewerpt. Heeft hij of zij graag een dunne, buigzame zweep? Dan kies jij een venijnige dikke. En als je partner dat naar behoren ondergaat, misschien de buigzame zweep als beloning. Trek zijn hoofd aan zijn haren naar achteren. Dat hoeft geen pijn te doen, maar het maakt wel duidelijk wie de baas is.

Wees verbaal dominant Zorg ervoor dat niet alleen je lichaamstaal dominant is, maar ook je taalgebruik. Nee, een bevel is een bevel en daar wordt niet aan getornd, ook niet door jouw woordgebruik. Dirty talk Schuw geen kleinerende woorden of scheldwoorden.

Dirty talk is vanaf nu jouw middle name! Jij bent de baas Laat het zeker uit je hoofd om toestemming te vragen. Doe gewoon wat je van plan bent, en bind hem of haar zonder het te vragen vast. Jij bepaalt wanneer de vrijpartij begint én eindigt. Is je partner net aan het koken of heeft hij of zij over vijf minuten een belangrijke afspraak? Wil je partner graag klaarkomen, maar ben jij al aan je trekken gekomen?

Dan heeft hij of zij heel veel geluk als je hem of haar nog een orgasme gunt. Maar maak er geen gewoonte van. Respecteer altijd het stopwoord. Het vertrouwen tussen twee partners staat of valt hiermee. Zoals je ziet hoeft dominantie niet gepaard te gaan met pijn of sadisme. Dat kan, maar is zeker geen vereiste. Er zijn ook doms die ervoor kiezen om hun dominantie op een andere manier te laten gelden, zonder sadistisch te worden. Het hangt er maar van af wat jou en je partner aanspreekt. Eindelijk aangekomen bij SM!

Sadisme staat voor het doelgericht veroorzaken van pijn, masochisme voor het vrijwillig en gretig ondergaan van pijn.

Sadomasochisten beleven dus plezier aan het toebrengen of ondergaan van pijn. Deze pijn hoeft trouwens niet alleen lichamelijk te zijn, er zijn verschillende vormen:. Wanneer je nog niet zo ervaren bent met sadisme, is het aan te raden om de dingen die je met je sub wilt uithalen eerst op jezelf uit te testen. Hier wordt pijn gecombineerd met genot. De meesteres is de baas, en u bent de slaaf. Luisteren, of u wordt gestraft! Bent u liever de meester of dominant?

Ook dat is mogelijk …. Ook wel fisting of vuistseks genoemd is een seksuele handeling waarbij meerdere vingers en soms de hele hand of vuist in de vagina worden gedaan. Ook wel Golden Shower genoemd! Liever geven of krijgen? De warmte van de urine heeft een opwindend effect. Voor een seksuele ontmoeting met tongzoenen, wederzijds seksueel genot en emotionele intimiteit. Heb jij nog een verlangen of fetisj? Vraag het Lynn Somers. Trio Trioseks is seks tussen 3 personen.

Lesbisch trio Een trio met lesbische dames. Rollenspel We spelen uw wildste seksuele fantasie na. Koppels Terug nood aan wat pit en avontuur in je relatie? Love chair Een speciaal ontworpen stoel waarin bepaalde seksposities gemakkelijker worden. Scheren Scheren van intieme plaatsen: Dokter Bestaat uit oppervlakkige dokter spelletjes.

Russische massage Het schuren van de penis tussen de borsten. Voorbindpenis Een speciale dildo mét voorbind harnas.Sex contact markt super grote kut

  • Maar ook de dominante moet zich hieraan houden:
  • Nee, een bevel is een bevel en daar wordt niet aan getornd, ook niet door jouw woordgebruik. Je kunt het best een zo eenvoudig mogelijk stopwoord kiezen.
  • LEKKER KAAL KUTJE SEX PRIVE LIMBURG
Hoeren in zeist sex markt den bosch


seks op zijn grieks slaaf sm

About the Author