Ontzettend dikke ochtend lul shemale kleding

ontzettend dikke ochtend lul shemale kleding

Nu vond mijn man dat ik ook maar in actie moest komen en aangezien ik toch al aan voelde komen dat ik voor de bijl ging, opende ik de broek van mijn man en haalde ik zijn keiharde lul tevoorschijn en begon hem heerlijk te pijpen. Mijn man genoot en ik hoorde dat Henk druk bezig was om zijn broek te openen, waarschijnlijk zat hij ook met een behoorlijk stijve pik. Terwijl ik zo heerlijk aan die geile lul van mijn man aan het zuigen was werd mijn nachtpon nu geheel van mijn lichaam verwijderd en lag ik nu half schuin, naakt op de bank die heerlijk geile paal af te zuigen.

Opeens duwde mijn man mijn hoofd weg en vroeg mij om even aan onze gast te denken, ik wilde het eigenlijk niet maar aangezien ik zo geil was kon ik niet anders dan mijn hoofd richting Henk te draaien. En toen zag ik pas de omvang van zijn lul, wat een apparaat had die man zeg. Je hoort wel eens verhaaltjes van grote lullen, nou Henk had er echt een, ik schatte zijn paal op minstens 25 centimeter en een behoorlijk omtrek, ik was verkocht en ik moest die lul in mijn kutje voelen.

Ik pakte die enorme lul in mijn handen en nam de eikel zachtjes tussen mijn lippen om langzaam met mijn mond zover mogelijk over die stam heen te zakken. Het was gewoon onmogelijk om die hele lul in het geheel naar binnen te happen, ik kan wel wat aan met pijpwerk, maar deze paal was gewoon te groot.

Henk hield mijn hoofd vast tijdens mijn liefdevolle pijpbeurt en ik merkte dat hij duidelijk aan het genieten was en ik genoot al net zo hard.

Ik was nu in een roes van geilheid en ik was compleet de aandacht voor mijn eigen man verloren realiseerde ik me opeens. Maar mijn man genoot van mijn genot bleek al snel want hij was van de bank af gegaan en in de stoel tegenover ons gaan zitten.

Hij trok langzaam aan zijn lul terwijl hij zat te kijken hoe zijn geile vrouwtje aan die vreemde pik aan het zuigen was. Ik kneedde die heerlijke ballen van Henk en bekommerde me verder niet meer om mijn man, hij wilde zo graag dat ik met een ander zou neuken, nou hij kon er heel snel getuige van zijn, want ik moest die knots gewoon in mijn geile kutje voelen, en snel ook.

Blijkbaar dacht Henk hetzelfde want nog geen paar tellen later duwde hij mijn hoofd zachtjes weg en hij liet mij gaan zitten op de bank, hij knielde tussen mijn benen en ik zag hoe hij zijn enorme lul richting mijn zeiknatte kutje bewoog. Zachtjes duwde de eikel tegen mijn spleetje aan en die opende zich maar al te gewillig voor deze vleesboom, het was een genot om die heerlijke lul in mijn kutje te zien en te voelen schuiven.

Beetje bij beetje duwde hij zijn paal verder en ik wist niet wat mij overkwam, ik was wel wat gewend, maar zo’n lul had ik nog nooit in mij gevoeld. Het was ook zo’n geil gezicht om zijn kale grote lul zo langzaam in mijn kale kutje te zien glijden, het maakte mij nog geiler dan ik al was. Toen hij hem helemaal tot aan de wortel naar binnen had geschoven begon hij mij te neuken, eerst langzaam en het tempo voerde hij steeds verder op, dit was heerlijk.

Ik kwam enkele malen achter elkaar tot een geweldig orgasme en ik kon aan Henk merken dat hij het ook niet lang meer op kon houden. Ik keek even naar mijn man en die zat als een wilde op de stoel aan zijn lul te trekken, kijkend naar zijn vrouwtje die hier vlak voor zijn ogen de beurt van haar leven kreeg.

Henk versnelde nu zijn stoten en aan de geluiden die hij produceerde maakte ik op dat hij nu elk moment klaar kon gaan komen. Nou dat klopte aardig, want hij stootte nog een paar keer krachtig en diep in mijn kutje en toen trok hij zijn paal er uit. Hij trok nog een paar keer aan zijn heerlijke lul en toen kwam Henk klaar en hoe.

Ongelooflijk veel sperma begon er uit die kanjer van een lul te spuiten, hij spoot zijn lading over mijn kutje, buik en borsten heen en er leek geen einde aan te komen. Mijn man stond inmiddels naast ons en zag de hoeveelheid sperma die Henk over mijn lichaam heen spoot en dit maakte hem blijkbaar zo geil dat hij het ook niet meer hield. Schokkend en trillend op zijn benen spoot ook mijn man nog een aardige lading sperma over mij heen, maar absoluut niet zo veel als Henk produceerde. Mijn man was al uit gespoten toen de laatste druppels sperma nog uit de lul van Henk naar buiten kwamen en ik vond het een ontzettend geile belevenis, dit had ik werkelijk nog nooit gezien en zeker niet mee gemaakt.

Mijn man liep naar de keuken en pakte ene keukenrol om de geile lading sperma van mij af te vegen en daarna gooide ik mijn nachtpon weer losjes over mij heen.

Henk dronk nog een biertje en ging toen weer richting huis. Zo had mijn man zijn zin gekregen en ik had niet alleen hem en Henk maar ook mezelf een groot plezier hiermee gedaan. Toen we iets later in bed lagen vroeg mijn man nog of ik had genoten en ik antwoordde hem eerlijk dat ik er flink van had genoten maar dat het bij deze ene keer moest blijven. Er gingen een paar weken voorbij en ik hoorde mijn man niet meer over andere mannen tot hij op een avond weer over Henk begon en hij vroeg mij of ik zin had om weer een keertje met Henk te neuken.

Nu had hij weer een ander idee in zijn hoofd gehaald, ik moest Henk bellen en vragen of hij even langs kon komen omdat ik zin in hem had. Ik zag het echt niet zitten om dit te gaan doen voor mijn man, maar aan de andere kant had ik wel weer zin om die dikke paal nog een keertje in mijn kutje te voelen glijden. Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen.

Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn. Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord.

Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur. Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden. Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven.

Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong. Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat. Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op. Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden. Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen.

Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank.

Hij spreidde mijn benen en kwam er op zijn knieën tussen zitten, langzaam liet hij zijn dikke eikel een paar keer over mijn spleetje glijden, ik zag zijn eikel glimmen van mijn kutvocht en zijn voorvocht. En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen.

Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden. Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij.

Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk. Henk neukte me nu nog lekkerder dan de eerste keer, hij stootte afwisselend, dan weer hard en diep en dan weer langzaam, maar heerlijk geil. De sappen liepen gewoon uit mijn spleet en ik voelde dat het een behoorlijk vochtige toestand tussen mijn benen aan het worden was van ons tweeën.

Henk begon het tempo weer op te voeren en ik begreep dat hij nu elk moment klaar zou gaan komen. Hij pakte me nog even bij mijn heupen en tilde me ietsjes op, nu kwam hij echt diep in mijn kutje. En op het moment dat ik mijn zoveelste orgasme beleefde trok Henk zijn lul snel uit mijn kutje en weer spoot hij een abnormaal flinke lading zaad over mijn naakte lichaam heen.

Vol bewondering keek ik naar al het sperma wat hij weer over mijn borsten, buik en kutje had gespoten, ik genoot er van. Ik zag nu ook dat de kier waardoor mijn man had staan gluren verdwenen was, hij had denk ik de deur zachtjes gesloten omdat hij misschien ook wel bang was dat Henk hem had kunnen horen als hij te luidruchtig klaar zou komen. Ik stond op en liep naar de keuken voor een keukenrol terwijl het zaad van Henk langzaam langs mijn lichaam liep.

Nadat ik weer geheel zaadvrij was hebben Henk en ik nog even op de bank gezeten en wat gedronken, daarna nam Henk weer afscheid en ik was benieuwd naar mijn man. Ik liep dan ook gelijk naar de slaapkamer waar mijn man naakt op bed lag, spelend met zijn lul die uiteraard wel een stuk kleiner was als die van Henk.

Manlief had ook genoten en hij had zich inderdaad af staan trekken toen hij mij zo geil bezig had gezien met Henk. Hij was nog steeds behoorlijk geil en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg dan ook nog eens een beurt van mijn man. Terwijl hij mij aan het neuken was moest ik hem precies vertellen hoe ik het neuken met Henk had gevonden, dat wond hem behoorlijk op en mij om eerlijk te zijn ook weer.

Zo kreeg ik bij mijn man een beter orgasme dan ik de laatste jaren bij hem had beleefd, mijn man kwam ook veel sneller klaar als normaal en zeker als je beseft dat hij die avond al een keer zijn zak leeg had gespoten.

Het was wel lekker om nu het warme zaad in mijn kutje te voelen want daar was Henk niet aan begonnen en misschien wel logisch ook. Mijn man was wel ontzettend geil geworden van deze avond want nadat hij mijn kutje had vol gespoten likte hij mij nog eens heerlijk schoon ook.

Ik had dit nog nooit meegemaakt van hem, maar het was wel weer een aparte belevenis en het bezorgde mij mijn zoveelste orgasme die avond. Uitgeput zijn wij daarna in slaap gevallen en ik heb die nacht geslapen als een roos. De volgende ochtend hebben we geen woord meer gesproken over de gebeurtenissen van de avond daarvoor en ook de dagen die daarop volgde werd er niet meer over Henk gesproken.

Maar een kleine maand later tijdens het neuken begon mijn man weer opeens over Henk te praten. Hij vertelde mij dat het hem zo ontzettend had opgewonden en vroeg mij steeds weer hoe ik het had ervaren.

Ik kon niet anders dan hem een eerlijk antwoord geven en vertelde hem dan ook eerlijk dat ik er erg van had genoten en dat Henk heerlijk kon neuken. Dit was waarschijnlijk aanleiding genoeg voor mijn man om enkele dagen later weer met een nieuw plan te komen.

Nu had hij bedacht dat ik naar Henk zijn huis moest gaan en dat ik me daar door Henk moest laten neuken, maar ik moest mijn kutje nu door hem vol laten spuiten. Als hij dat dan had gedaan moest ik naar huis komen en dan moest ik mijn man mijn vol gespoten kutje laten zien. Ik had er geen problemen mee om mijn kutje vol te laten spuiten door Henk, ik was eigenlijk best wel benieuwd hoe het aan zou voelen om zo’n lading zaad naar binnen te voelen komen.

Maar het idee om dan met een volgespoten kut naar huis te gaan zodat manlief er nog eens van kon genieten dat stond mij niet zo aan. Maar mijn man weet echt niet van ophouden en bleef er maar over doorgaan, dus uiteindelijk stemde ik toe om naar Henk te gaan en me daar door hem vol te laten spuiten. Die vrijdagavond belde ik Henk dan ook op om te vragen of ik even bij hem langs mocht komen, ik kreeg zijn adres en verliet ons huis in een zeer kort rokje, ik zag er echt geil uit.

Mijn man wenste me nog een geile avond en hoopte dat ik weer snel terug zou zijn met mijn vol gespoten kutje. Toch wel behoorlijk nerveus reed ik naar Henk toe en daar aangekomen twijfelde ik zelfs nog even of ik dit echt wel zou gaan doen. Maar uiteindelijk overwon mijn eigen geilheid het toch van mijn verstand en belde ik aan. Henk liet me binnen en hij bood me gelijk wat te drinken aan, hij had wat kaarsen aan gestoken en het leek wel alsof hij wist dat ik hier kwam voor een flinke neukbeurt.

Het duurde dan ook niet lang of we lagen met zijn tweeën op het hoogpolige tapijt te rollebollen en al snel waren al onze kledingstukken uitgetrokken. Henk deed nu dingen die hij bij mij thuis nog niet had gedaan, hij likte en kuste me over mijn hele lichaam. Overal kwam hij met zijn tong en ik werd geiler en geiler van deze man. Nu kwam Henk weer op mij liggen en ik opende mijn kutje zo ver mogelijk voor die superlul van hem, ik had er echt zin in.

Ik ben je schoonmoeder en daar hoor je niet aan te zitten. Waarom niet zei ik, volgens mij zou jij ook wel aan mij willen zitten en weer drukte ik mijn hand op haar borst en voelde hoe deze onder mijn hand bewoog vlak voor ze voor de tweede keer mijn hand wegduwde.

Twan stop hiermee zei ze en ze stond op en liep naar het aanrecht, wil je nog koffie? Ik keek naar mijn schoonmoeder en zag dat ze steun zocht aan het aanrecht, het is nu of nooit dacht ik.

Graag en ik stond op en zette mijn mok op het aanrecht, Jaqueline begon suiker erin te doen en plaatste hem onder het apparaat. Met mijn hand gleed ik over haar heup, wat vond je nou eigenlijk echt van mijn pik vroeg ik brutaal en terwijl ik dat vroeg plaatste ik mijn andere hand op haar andere heup en duwde me zelf tegen haar kont.

Twan alsjeblieft, hou hiermee op zei ze waarop ik antwoordde dat ik eerst een eerlijk antwoord wilde horen. Twan, ik ben je schoonmoeder en wat je nu doet kan niet. Je hebt inderdaad een schitterende pik, ik schrok van de grote ervan.

Ben je nou tevreden? Ik schoof mijn handen langs haar heupen omhoog, wat heerlijk om dat uit de mond van een rijpe aantrekkelijke vrouw te horen.

Volgens mij zou jij best wel eens willen weten hoe het voelt of zit ik er nu naast en mijn handen bereikte haar borsten en duwde met mijn handen deze omhoog.

Mmmm klonk het toen ik dit deed, Twan dat kunnen we niet maken zei ze zacht en ik bukte en likte aan haar oorlel. Waarom niet Jaqueline, we zijn toch alleen thuis en we hebben toch al een geheim, daar kon best nog wel een leugentje bij en ik kneedde nu zachtjes allebei haar borsten.

Ik voelde hoe ze haar kont iets naar achter duwde en terwijl ik haar oorlel tussen mijn lippen nam fluisterde ik denk eens aan wat je zou kunnen doen met zo’n stuk jong vlees.

Ik voelde hoe ze haar hoofd achterover duwde op mijn schouder en zonder protest liet ze me met haar borsten spelen. Dit is fout Twan kreunde ze en ik reageerde gelijk maar volgens mij wel erg lekker. Ja, heerlijk zei ze kort en dit gaf mij de moed op de knoopjes aan de voorkant van haar jurkje los te maken terwijl ik voelde hoe ze haar kontje verder achteruit duwde om mijn pik beter te voelen. Ik knoopte haar jurkje open tot de hoogte van haar kruis en gleed over haar verbazend strakke buik naar boven en omvatte haar in een roze kanten bh gestoken borsten weer.

Je bent een lekker wijf Jaqueline fluisterde ik in haar oor, geniet van het moment en laat je verwennen door een jonge vent. Maar ik had je moeder kunnen zijn kreunde ze terug, en ik bedrieg mijn man en mijn dochter tegelijk.

Ik trok haar bh over haar borsten omhoog en toen ik naar beneden keek zag ik haar heerlijke stijve tepels die ik gelijk tussen mijn vingers nam. Ik voelde hoe haar mond opzoek was naar de mijne en toen ik mijn hoofd naar haar toe draaide sloten haar lippen zich op de mijne en voelde ik haar tong bij me binnendringen.

Haar handen gleden nu langs mijn lichaam naar beneden en pakte mijn heupen beet en trok me tegen haar aan. Terwijl onze tongen in een wilde worsteling gewikkeld waren daalde ik met een hand weer over haar buik naar beneden en voelde de zachte stof van haar slip. Ik gleed lager en hoorde hoe ze kreunde toen mijn vingers haar lipjes beroerde en ik volgde de contouren en voelde hoe het slipje van mijn schoonmoeder drijfnat was geworden van dit alles.

Ik wil je neuken Jaq zei ik en jij wilt geneukt worden nadat ik mijn mond van de hare af had getrokken. Haar jurkje schoof nu van haar schouders en viel op de grond, daar stond ze dan in haar slip met haar bh over haar borsten getrokken mijn hand haar kut masserend.

Oohh Twan zei ze geef het maar aan me.. Laat me voelen hoe het is om geneukt te worden door die enorme pik van jou. Ik zakte door mijn knieen en haakte mijn vingers achter het rozen natte slipje van mijn schoonmoeder en trok deze ruw naar beneden en aanschouwde haar keurig getrimde venusheuvel. Haar schaamhaar was in een dunne V geschoren en ik zag hoe haar grote natte schaamlippen tussen haar benen hingen.

Mijn god dacht ik, dit is de geilste kut die ik ooit heb gezien, wat een enorme schaamlippen en ik duwde mijn mond op haar kutje en begon te likken. Dit was duidelijk iets waar ze van genoot want ze begon te kirren toen ik haar begon te likken en ze duwde zelf haar rechterbeen opzij om me meer ruimte te verschaffen. Ik likte over haar hard geworden klit en hoorde alleen maar, hi..

Ik stopte en draaide haar om zodat ze weer met haar kont naar me toe stond en terwijl ik omhoog kwam pakte ik haar been en plaatste die op het aanrecht waardoor haar kutje nu open moest staan voor elke behandeling die ik kon bedenken. Hierna zakte ik weer en keek nu recht in het neukgrotje van mijn schoonmoeder, met mijn vingers pakte ik haar grote schaamlippen en trok deze uit elkaar en zag hoe haar kut zich voor mijn ogen opende, een druipend donker gat openbaarde zich en ik duwde zonder pardon mijn tong naar binnen.

Ik voelde hoe ze haar hand op mijn hoofd plaatste en me steviger tegen zich aan trok, jaa lik mijn kutje, laat me klaarkomen op je tong. Ik neukte haar kut nu met mijn tong en Jaqueline draaide met haar kontje om me beter te kunnen voelen.

Af en toe likte ik omhoog waarbij mijn tong haar kontgaatje raakte, iets wat een gilletje bij haar veroorzaakte. Minuten lang bevredigde ik mijn schoonmoeder op deze manier tot ze opeens haar spieren aanspande en haar orgasme in de vrije loop liet. Ze spoot niet maar er liep wel een dun straaltje geil tussen haar schaamlippen door naar buiten wat ik gretig begon op te likken terwijl ik mijn schoonmoeder hoorde hijgen.

Mijn god Twan, wat doe je met me vroeg ze, je maakt iets in me los wat ik nog nooit heb gevoeld. Dit is nog maar het begin zei ik en kwam overeind en trok het touwtje van mijn trainingsbroek los, en zei nu ga ik je neuken Jagueline zei ik, mijn jonge harde pik diep in dat lekkere natte kutje van je. Oohh wat praat je geil tegen me zei Jaqueline terwijl ze over haar schouder heen me aan keek.

Godverdomme Twan, neuk je schoonmoeder maar laat me maar voelen wat Nathalie voelt. Ik plaatste mijn pik tegen haar kut die nog steeds openstond doordat haar been nog op het aanrecht lag en ik duwde voorzichtig mijn eikel tussen haar lippen door naar binnen. Ik voelde hoe haar kut zich strak om mijn pik spande en duwde hem langzaam bij haar naar binnen.

Ooooh mijn god wat is dit groot kermde ze, neuk me Twan neuk me met dat ding. Langzaam begon ik mijn pik heen en weer te halen en neukte zo mijn schoonmoeder. Jaqueline begon hevig te kreunen en dit spoorde me aan om haar dieper en harder te neuken, Nathalie was vergeleken met haar moeder een hele stille en ik genoot ervan om Jaqueline te horen genieten.

Ik pakte haar bij haar borsten en terwijl ik mijn pik met de volle lengte bij haar naar binnen stootte kneep ik stevig in de stukken vlees die wild heen en weer bungelde.

Ik voelde haar baarmoedermond tegen mijn eikel elke keer als ik hem naar binnen ramde en het duwde niet lang voor mijn schoonmoeder gillend haar tweede orgasme onderging. Doordat ik die nacht ervoor Nathalie drie keer had geneukt wist ik dat ik het wel een poosje zou volhouden en trok mijn pik terug uit de nog steeds natter wordende kut van Jaqueline.

Ze liet haar been van de aanrecht af glijden en zakte tegen de kastjes aan op de grond, mijn god Twan wat kan jij neuken zei ze. Mijn pik stond nog steeds stijf vooruit en ik deed een stap naar voren en duwde de natte eikel teggen haar lippen, kom op Jaqueline laat me eens voelen of je net zo lekker kan zuigen als je dochter. Ik pakte haar bij haar haren, oo jaaa zuig maar op die jonge pik die je zo lekker vindt riep ik terwijl ik zag dat ze omhoog keek naar me.

Na een poosje haald ik mijn pik uit haar mond en nadat ze op adem was gekomen keek ze me aan en zei, jesus Twan ik hou niet van een pik in mijn mond maar jij maakt me zou geil dat ik hem wel leeg zou willen zuigen. Ik pakte haar bij een arm, kom op Jaq zei ik steeds wat brutaler wordend omdat ik door kreeg dat ze genoot van mijn pik. Ik loodste haar de woonkamer in en nam zelf plaats op de bank, kom zak er maar een over heen en neuk jezelf naar weer een hoogtepunt.

Ze plaatste haar benen aan beide zijden en mat haar hand dirigeerde ze mijn pik haar kut in en begon op en neer te bewegen.

Goed zo schoonmoedertje van me, geniet jij maar lekker van de pik van je schoonzoon en ik pakte haar borsten en zoog een tepel mijn mond in. Steeds wilder werd ze en dreef zelf mijn pik diep haar hunkerende kut in, ze pakte mijn hoofd en duwde hem van haar borst af achterover en drukte haar mond op die van mij en begon me heftig te tongen.

Ik plaatste mijn handen op haar kont en begon met een vinger haar sterretje te bewerken, niet doen gilde ze. Nu duwde ik haar opzij waardoor ze van mijn pik af rolde, over de leuning Jaqueline zei ik, en steek dat lekkere poepertje maar eens goed in de lucht.

Ze stapte van de bank af en ging aan de zijkant van de bank staan, niet in mijn kont Twan, ik smeek het je. Ik duwde haar voor, knieen op de leuning en kont omhoog, ik ga je achterlangs in dat geile kutje van je neuken. Gewillig nam ze plaats op de leuning en drukte zelf haar borsten tegen de zitting van de bank waardoor haar ronde kont hoog de lucht in stak. Ik plaatste mijn handen op haar heupen en drukte mijn eikel zo haar kut in en begon haar weer te neuken. Nu kwam ik nog dieper met mijn pik in haar en het leek wel of ik haar baarmoeder neukte zo’n geil gevoel kreeg ik aan mijn eikel.

Door haar zo diep te neuken maakte ik haar nog geiler dan ze al was, jaa jaa jaa, neuk me maar lekker diep met die grote pik van je riep ze en ik verplaatste mijn handen op haar roomwitte billen en trok deze uit elkaar waardoor haar sterretje zich opende voor me.

...

Geile hollandse meiden gangbang advertentie

Ze smeekt dat hij met zijn stijve paal haar natte gleuf hard neukt waarna ze de harde lul pijpt en aftrekt. Blondje krijgt een dubbel penetratie en haar mond vol sperma.

Het geile blondje krijgt een dubbel penetratie met een stijve lul en een dildo, word hard anal geneukt en krijgt haar mond vol sperma.

Hmmm met een dildo in je kont lekker aftrekken voor de webcam. Langzaam wordt zijn lul stijf als hij er aan trekt, om vervolgens de dildo nat te maken in zijn mond. En hem helemaal in zijn anus te stoppen, terwijl hij zijn harde lul aftrekt voor de webcam.

De grote neger lul spuit haar mond vol sperma. De grote neger lul spuit haar mond vol sperma, nadat de blanke milf de neger lul een pijp beurt heeft gegeven en haar kut diep en hard heeft laten neuken. Ze geeft hem een pijp beurt en krijgt er een geile neuk beurt voor terug. Ze trekt aan de grote lul, terwijl ze slurpend de grote lul een pijp beurt geeft. En als beloning schuift zijn harde lul diep haar kut binnen en neukt haar in meerdere standjes, tot hij spuitend op haar buik klaar komt.

Trek me af en pijp me. Trekkend aan zijn lul kijkt hij hoe de lul van zijn vriend groot en stijf word, waarna hij hem af trekt en hem pijpt. Bareback , Trek me af en pijp me. Trekken en pijpen in het bos. Na een lange wandeling in het bos krijgen de geile jongens zin in sex, langzaam gaan de broeken naar beneden en trekken ze elkaar stijve lul af waarna de ene geile knul de ander pijpt.

Twinks , Trekken en pijpen in het bos. Oma kan haar geluk niet op met deze jonge lul. Schreeuwend van geluk, laat ze haar oude kut over de jonge lul zakken en neukt hem. Dan pijpt ze de stijve lul zodat hij haar van achter neukt en onder tussen in haar hang tieten knijpt, ooooh wat geniet de oude teef.

Oma kan haar geluk niet op met deze jo. Neukt hij haar of neukt zij hem. Terwijl de geile meid op hem zit trekt hij haar kut los en stopt zijn grote lul in haar kut met piercing, dan neukt hij haar tot de slet het over neemt en hem neukt. Waarna ze hem nog een geile pijpbeurt geeft.

Kijk hoe de geile huisvrouw geniet van de grote jonge neger lul. Kijk hoe de geile huisvrouw geniet van de grote jonge neger lul, die haar oude kut hard en diep neukt. Zij laat zich graag filmen als ze pijpt en geneukt wordt. Terwijl haar vriendje filmt, vingert de slet haar kale kutje en word zijn lul stijf. Waarna zij de harde lul een pijpbeurt geeft, om vervolgens diep van achter geneukt te worden. Tijdens het pijpen laat ze haar tieten neuken.

Ze houd met een hand de grote lul vast en geeft hem een pijp beurt, tussen door laat ze haar tieten neuken. Ze laat haar brilletje vol zaad spuiten.

Deze brildragende sloerie weet wel raad met de harde lul, ze pijpt likt en zuigt zijn stijve lul. Likt met haar tongetje zijn anus en laat hem klaarkomen, zodat hij haar gezicht en bril vol sperma spuit. Trekkend aan haar haren duwt hij zijn grote lul diep in haar. Nu had hij weer een ander idee in zijn hoofd gehaald, ik moest Henk bellen en vragen of hij even langs kon komen omdat ik zin in hem had.

Ik zag het echt niet zitten om dit te gaan doen voor mijn man, maar aan de andere kant had ik wel weer zin om die dikke paal nog een keertje in mijn kutje te voelen glijden.

Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen. Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn. Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord.

Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur. Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden. Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven. Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong.

Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat. Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op.

Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden. Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen. Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank.

Hij spreidde mijn benen en kwam er op zijn knieën tussen zitten, langzaam liet hij zijn dikke eikel een paar keer over mijn spleetje glijden, ik zag zijn eikel glimmen van mijn kutvocht en zijn voorvocht.

En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen. Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden. Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij. Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk.

Henk neukte me nu nog lekkerder dan de eerste keer, hij stootte afwisselend, dan weer hard en diep en dan weer langzaam, maar heerlijk geil. De sappen liepen gewoon uit mijn spleet en ik voelde dat het een behoorlijk vochtige toestand tussen mijn benen aan het worden was van ons tweeën. Henk begon het tempo weer op te voeren en ik begreep dat hij nu elk moment klaar zou gaan komen. Hij pakte me nog even bij mijn heupen en tilde me ietsjes op, nu kwam hij echt diep in mijn kutje. En op het moment dat ik mijn zoveelste orgasme beleefde trok Henk zijn lul snel uit mijn kutje en weer spoot hij een abnormaal flinke lading zaad over mijn naakte lichaam heen.

Vol bewondering keek ik naar al het sperma wat hij weer over mijn borsten, buik en kutje had gespoten, ik genoot er van. Ik zag nu ook dat de kier waardoor mijn man had staan gluren verdwenen was, hij had denk ik de deur zachtjes gesloten omdat hij misschien ook wel bang was dat Henk hem had kunnen horen als hij te luidruchtig klaar zou komen.

Ik stond op en liep naar de keuken voor een keukenrol terwijl het zaad van Henk langzaam langs mijn lichaam liep. Nadat ik weer geheel zaadvrij was hebben Henk en ik nog even op de bank gezeten en wat gedronken, daarna nam Henk weer afscheid en ik was benieuwd naar mijn man.

Ik liep dan ook gelijk naar de slaapkamer waar mijn man naakt op bed lag, spelend met zijn lul die uiteraard wel een stuk kleiner was als die van Henk.

Manlief had ook genoten en hij had zich inderdaad af staan trekken toen hij mij zo geil bezig had gezien met Henk. Hij was nog steeds behoorlijk geil en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg dan ook nog eens een beurt van mijn man.

Terwijl hij mij aan het neuken was moest ik hem precies vertellen hoe ik het neuken met Henk had gevonden, dat wond hem behoorlijk op en mij om eerlijk te zijn ook weer. Zo kreeg ik bij mijn man een beter orgasme dan ik de laatste jaren bij hem had beleefd, mijn man kwam ook veel sneller klaar als normaal en zeker als je beseft dat hij die avond al een keer zijn zak leeg had gespoten.

Het was wel lekker om nu het warme zaad in mijn kutje te voelen want daar was Henk niet aan begonnen en misschien wel logisch ook. Mijn man was wel ontzettend geil geworden van deze avond want nadat hij mijn kutje had vol gespoten likte hij mij nog eens heerlijk schoon ook. Ik had dit nog nooit meegemaakt van hem, maar het was wel weer een aparte belevenis en het bezorgde mij mijn zoveelste orgasme die avond.

Uitgeput zijn wij daarna in slaap gevallen en ik heb die nacht geslapen als een roos. De volgende ochtend hebben we geen woord meer gesproken over de gebeurtenissen van de avond daarvoor en ook de dagen die daarop volgde werd er niet meer over Henk gesproken. Maar een kleine maand later tijdens het neuken begon mijn man weer opeens over Henk te praten. Hij vertelde mij dat het hem zo ontzettend had opgewonden en vroeg mij steeds weer hoe ik het had ervaren. Ik kon niet anders dan hem een eerlijk antwoord geven en vertelde hem dan ook eerlijk dat ik er erg van had genoten en dat Henk heerlijk kon neuken.

Dit was waarschijnlijk aanleiding genoeg voor mijn man om enkele dagen later weer met een nieuw plan te komen. Nu had hij bedacht dat ik naar Henk zijn huis moest gaan en dat ik me daar door Henk moest laten neuken, maar ik moest mijn kutje nu door hem vol laten spuiten. Als hij dat dan had gedaan moest ik naar huis komen en dan moest ik mijn man mijn vol gespoten kutje laten zien.

Ik had er geen problemen mee om mijn kutje vol te laten spuiten door Henk, ik was eigenlijk best wel benieuwd hoe het aan zou voelen om zo’n lading zaad naar binnen te voelen komen. Maar het idee om dan met een volgespoten kut naar huis te gaan zodat manlief er nog eens van kon genieten dat stond mij niet zo aan.

Maar mijn man weet echt niet van ophouden en bleef er maar over doorgaan, dus uiteindelijk stemde ik toe om naar Henk te gaan en me daar door hem vol te laten spuiten. Die vrijdagavond belde ik Henk dan ook op om te vragen of ik even bij hem langs mocht komen, ik kreeg zijn adres en verliet ons huis in een zeer kort rokje, ik zag er echt geil uit.

Mijn man wenste me nog een geile avond en hoopte dat ik weer snel terug zou zijn met mijn vol gespoten kutje. Toch wel behoorlijk nerveus reed ik naar Henk toe en daar aangekomen twijfelde ik zelfs nog even of ik dit echt wel zou gaan doen. Maar uiteindelijk overwon mijn eigen geilheid het toch van mijn verstand en belde ik aan. Henk liet me binnen en hij bood me gelijk wat te drinken aan, hij had wat kaarsen aan gestoken en het leek wel alsof hij wist dat ik hier kwam voor een flinke neukbeurt.

Het duurde dan ook niet lang of we lagen met zijn tweeën op het hoogpolige tapijt te rollebollen en al snel waren al onze kledingstukken uitgetrokken. Henk deed nu dingen die hij bij mij thuis nog niet had gedaan, hij likte en kuste me over mijn hele lichaam. Overal kwam hij met zijn tong en ik werd geiler en geiler van deze man. Nu kwam Henk weer op mij liggen en ik opende mijn kutje zo ver mogelijk voor die superlul van hem, ik had er echt zin in.

Hij neukte me nu ook veel harder en dieper dan de vorige keren en ik kreeg bijna een orgasme per minuut of misschien wel meer.

Henk neukte mij vol passie en hij kreunde het uit, ik voelde zijn dikke grote lul gewoon in mijn kutje kloppen. Ik merkte aan de manier van neuken dat Henk nu ook elk moment klaar zou gaan komen en hij wist nog niet dat hij in mijn kutje klaar mocht komen.

Dus net op het moment dat ik merkte dat hij zou gaan spuiten schreeuwde ik dat hij mijn kutje vol moest spuiten. Ik denk dat dit voor hem zo’n geile uitbarsting was van mijn kant dat hij zichzelf toen ook niet meer in kon houden. Want gelijk voelde ik de warme stralen zaad diep in mijn kutje gespoten worden, het leek wel of er geen einde aan kwam, golven sperma werden in mijn warme en nu zeker natte spleetje geloosd door deze heerlijk geile man.

Echt hij spoot zoveel zaad dat ik het onmogelijk allemaal in mijn kutje kon houden, het sijpelde dan ook aan alle kanten weer uit mijn spleetje langs zijn lange dikke en vooral harde lul naar buiten.

Ik lag zo lekker klaar te komen voor de zoveelste keer en ik bleef de stromen sperma gewillig ontvangen van deze zalige neukstaaf. Henk bleef nog even roerloos op mij liggen met zijn nog steeds harde paal in mijn spleet, om even daarna langzaam zijn lul uit mijn afgeneukte kutje te laten glijden.

Ik zag de slierten sperma nog aan zijn lul hangen en nu liep Henk naar de keuken voor een keukenrol om de resten sperma te verwijderen. Alleen toen Henk met de keukenrol terug kwam had ik snel mijn slipje aan gedaan en was ik druk bezig om de rest van mijn kledingstukken weer aan te trekken. Hij keek mij verbaasd aan en ik legde hem uit dat ik snel naar huis moest en daar even wilde douchen voordat mijn man thuis kwam, die wist zogenaamd van niets.

Even later was ik aangekleed, gaf Henk nog een kus en bedankte hem voor de heerlijke beurt en liep ik richting mijn auto, ik voelde het zaad van Henk mijn slipje vullen. Al met al was ik toch ruim anderhalf uur van huis geweest toen ik weer binnen stapte met mijn sperma lekkende kutje.

Mijn man keek mij verrukt aan en vroeg gelijk of het allemaal volgens plan was verlopen. Toen ik bevestigend ja knikte stond hij gelijk op van de bank en liep hij op mij af.

Hij schoof mijn rokje omhoog en voelde het kruis van mijn sperma doorweekte slipje, ik zag aan zijn ogen dat hij hier ontzettend geil van werd. Nu liet hij zijn hand in mijn slipje glijden en ik voelde dat hij een paar vingers in mijn spermakutje stopte, ik moet zeggen dat het mij weer erg geil maakte.

Maar mijn man wilde nog verder gaan, hij vroeg mij om voorover te bukken en met mijn handen op de tafel te leunen. Ik deed wat hij ij vroeg en terwijl hij achter mij stond trok hij mijn slipje langzaam naar beneden, het maakte hem nog geiler toen hij het zaad van Henk nog uit mijn kutje zag sijpelen.

Het maakte hem zelfs zo geil dat ik gewoon zin kreeg om weer geneukt te worden en ik moedigde hem dan ook aan om mij nu te neuken in mijn vol gespoten kutje. Mijn man bedacht zich geen moment en liet zijn broek tot op zijn knieën zakken en ik voelde zijn inmiddels keiharde lul in mijn spermakutje glijden.

Niet alleen ik maar ook hij kreeg er een kick van en je hoorde het gesop van zijn lul, mijn kutje en het zaad van Henk. Ik ging echt uit mijn bol en terwijl hij mijn volgespoten kut stond te neuken kreeg ik een vreselijk spuitend orgasme, mijn kutvocht kletterde op de vloer en dat kon mijn man er net niet meer bij hebben. Hij kwam klaar zoals hij nog nooit eerder had gedaan, ik voelde die avond een tweede lading sperma in mijn kutje gespoten worden.

Hij bleef gewoon maar door pompen in mijn kutje en maakte geile opmerkingen over mijn spuitkutje en spermakutje. Het maakte mij nu allemaal niets meer uit en ik liet mijn kutje nog eens flink spuitend klaar komen terwijl zijn pik er nog in zat.

Toen hij uiteindelijk zijn lul hellemaal had leeg gespoten in mijn kutje en hem er uit trok leek het wel alsof ik sperma stond te plassen. De hoeveelheden zaad die er in waren gespoten door Henk en mijn man liepen er nu gewoon in stralen uit, de vloer was zeiknat van het sperma en van mijn spuitende kutje.

Samen hebben we alles weer schoon gemaakt en nog een tijdje op de bank zitten praten over deze geile belevenis die ons beide toch wel goed had gedaan. We hebben dit nog een paar keer opnieuw mogen beleven totdat Henk verhuisde, jammer genoeg hebben we nooit een opvolger voor Henk kunnen vinden. Wie weet gaat dat ooit nog eens gebeuren, want soms vinger ik mezelf er nog wel eens heerlijk op klaar.ontzettend dikke ochtend lul shemale kleding

Nu vond mijn man dat ik ook maar in actie moest komen en aangezien ik toch al aan voelde komen dat ik voor de bijl ging, opende ik de broek van mijn man en haalde ik zijn keiharde lul tevoorschijn en begon hem heerlijk te pijpen.

Mijn man genoot en ik hoorde dat Henk druk bezig was om zijn broek te openen, waarschijnlijk zat hij ook met een behoorlijk stijve pik. Terwijl ik zo heerlijk aan die geile lul van mijn man aan het zuigen was werd mijn nachtpon nu geheel van mijn lichaam verwijderd en lag ik nu half schuin, naakt op de bank die heerlijk geile paal af te zuigen.

Opeens duwde mijn man mijn hoofd weg en vroeg mij om even aan onze gast te denken, ik wilde het eigenlijk niet maar aangezien ik zo geil was kon ik niet anders dan mijn hoofd richting Henk te draaien. En toen zag ik pas de omvang van zijn lul, wat een apparaat had die man zeg. Je hoort wel eens verhaaltjes van grote lullen, nou Henk had er echt een, ik schatte zijn paal op minstens 25 centimeter en een behoorlijk omtrek, ik was verkocht en ik moest die lul in mijn kutje voelen.

Ik pakte die enorme lul in mijn handen en nam de eikel zachtjes tussen mijn lippen om langzaam met mijn mond zover mogelijk over die stam heen te zakken. Het was gewoon onmogelijk om die hele lul in het geheel naar binnen te happen, ik kan wel wat aan met pijpwerk, maar deze paal was gewoon te groot. Henk hield mijn hoofd vast tijdens mijn liefdevolle pijpbeurt en ik merkte dat hij duidelijk aan het genieten was en ik genoot al net zo hard. Ik was nu in een roes van geilheid en ik was compleet de aandacht voor mijn eigen man verloren realiseerde ik me opeens.

Maar mijn man genoot van mijn genot bleek al snel want hij was van de bank af gegaan en in de stoel tegenover ons gaan zitten.

Hij trok langzaam aan zijn lul terwijl hij zat te kijken hoe zijn geile vrouwtje aan die vreemde pik aan het zuigen was. Ik kneedde die heerlijke ballen van Henk en bekommerde me verder niet meer om mijn man, hij wilde zo graag dat ik met een ander zou neuken, nou hij kon er heel snel getuige van zijn, want ik moest die knots gewoon in mijn geile kutje voelen, en snel ook.

Blijkbaar dacht Henk hetzelfde want nog geen paar tellen later duwde hij mijn hoofd zachtjes weg en hij liet mij gaan zitten op de bank, hij knielde tussen mijn benen en ik zag hoe hij zijn enorme lul richting mijn zeiknatte kutje bewoog.

Zachtjes duwde de eikel tegen mijn spleetje aan en die opende zich maar al te gewillig voor deze vleesboom, het was een genot om die heerlijke lul in mijn kutje te zien en te voelen schuiven. Beetje bij beetje duwde hij zijn paal verder en ik wist niet wat mij overkwam, ik was wel wat gewend, maar zo’n lul had ik nog nooit in mij gevoeld.

Het was ook zo’n geil gezicht om zijn kale grote lul zo langzaam in mijn kale kutje te zien glijden, het maakte mij nog geiler dan ik al was. Toen hij hem helemaal tot aan de wortel naar binnen had geschoven begon hij mij te neuken, eerst langzaam en het tempo voerde hij steeds verder op, dit was heerlijk. Ik kwam enkele malen achter elkaar tot een geweldig orgasme en ik kon aan Henk merken dat hij het ook niet lang meer op kon houden. Ik keek even naar mijn man en die zat als een wilde op de stoel aan zijn lul te trekken, kijkend naar zijn vrouwtje die hier vlak voor zijn ogen de beurt van haar leven kreeg.

Henk versnelde nu zijn stoten en aan de geluiden die hij produceerde maakte ik op dat hij nu elk moment klaar kon gaan komen. Nou dat klopte aardig, want hij stootte nog een paar keer krachtig en diep in mijn kutje en toen trok hij zijn paal er uit.

Hij trok nog een paar keer aan zijn heerlijke lul en toen kwam Henk klaar en hoe. Ongelooflijk veel sperma begon er uit die kanjer van een lul te spuiten, hij spoot zijn lading over mijn kutje, buik en borsten heen en er leek geen einde aan te komen. Mijn man stond inmiddels naast ons en zag de hoeveelheid sperma die Henk over mijn lichaam heen spoot en dit maakte hem blijkbaar zo geil dat hij het ook niet meer hield.

Schokkend en trillend op zijn benen spoot ook mijn man nog een aardige lading sperma over mij heen, maar absoluut niet zo veel als Henk produceerde. Mijn man was al uit gespoten toen de laatste druppels sperma nog uit de lul van Henk naar buiten kwamen en ik vond het een ontzettend geile belevenis, dit had ik werkelijk nog nooit gezien en zeker niet mee gemaakt. Mijn man liep naar de keuken en pakte ene keukenrol om de geile lading sperma van mij af te vegen en daarna gooide ik mijn nachtpon weer losjes over mij heen.

Henk dronk nog een biertje en ging toen weer richting huis. Zo had mijn man zijn zin gekregen en ik had niet alleen hem en Henk maar ook mezelf een groot plezier hiermee gedaan. Toen we iets later in bed lagen vroeg mijn man nog of ik had genoten en ik antwoordde hem eerlijk dat ik er flink van had genoten maar dat het bij deze ene keer moest blijven.

Er gingen een paar weken voorbij en ik hoorde mijn man niet meer over andere mannen tot hij op een avond weer over Henk begon en hij vroeg mij of ik zin had om weer een keertje met Henk te neuken. Nu had hij weer een ander idee in zijn hoofd gehaald, ik moest Henk bellen en vragen of hij even langs kon komen omdat ik zin in hem had.

Ik zag het echt niet zitten om dit te gaan doen voor mijn man, maar aan de andere kant had ik wel weer zin om die dikke paal nog een keertje in mijn kutje te voelen glijden. Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen. Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn.

Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord. Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur. Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden. Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven.

Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong. Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat.

Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op. Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden.

Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen.

Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank. Hij spreidde mijn benen en kwam er op zijn knieën tussen zitten, langzaam liet hij zijn dikke eikel een paar keer over mijn spleetje glijden, ik zag zijn eikel glimmen van mijn kutvocht en zijn voorvocht.

En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen. Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden.

Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij. Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk.

Henk neukte me nu nog lekkerder dan de eerste keer, hij stootte afwisselend, dan weer hard en diep en dan weer langzaam, maar heerlijk geil. De sappen liepen gewoon uit mijn spleet en ik voelde dat het een behoorlijk vochtige toestand tussen mijn benen aan het worden was van ons tweeën. Henk begon het tempo weer op te voeren en ik begreep dat hij nu elk moment klaar zou gaan komen. Hij pakte me nog even bij mijn heupen en tilde me ietsjes op, nu kwam hij echt diep in mijn kutje.

En op het moment dat ik mijn zoveelste orgasme beleefde trok Henk zijn lul snel uit mijn kutje en weer spoot hij een abnormaal flinke lading zaad over mijn naakte lichaam heen.

Vol bewondering keek ik naar al het sperma wat hij weer over mijn borsten, buik en kutje had gespoten, ik genoot er van. Ik zag nu ook dat de kier waardoor mijn man had staan gluren verdwenen was, hij had denk ik de deur zachtjes gesloten omdat hij misschien ook wel bang was dat Henk hem had kunnen horen als hij te luidruchtig klaar zou komen. Ik stond op en liep naar de keuken voor een keukenrol terwijl het zaad van Henk langzaam langs mijn lichaam liep.

Nadat ik weer geheel zaadvrij was hebben Henk en ik nog even op de bank gezeten en wat gedronken, daarna nam Henk weer afscheid en ik was benieuwd naar mijn man. Ik liep dan ook gelijk naar de slaapkamer waar mijn man naakt op bed lag, spelend met zijn lul die uiteraard wel een stuk kleiner was als die van Henk. Manlief had ook genoten en hij had zich inderdaad af staan trekken toen hij mij zo geil bezig had gezien met Henk.

Hij was nog steeds behoorlijk geil en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg dan ook nog eens een beurt van mijn man. Terwijl hij mij aan het neuken was moest ik hem precies vertellen hoe ik het neuken met Henk had gevonden, dat wond hem behoorlijk op en mij om eerlijk te zijn ook weer. Zo kreeg ik bij mijn man een beter orgasme dan ik de laatste jaren bij hem had beleefd, mijn man kwam ook veel sneller klaar als normaal en zeker als je beseft dat hij die avond al een keer zijn zak leeg had gespoten.

Het was wel lekker om nu het warme zaad in mijn kutje te voelen want daar was Henk niet aan begonnen en misschien wel logisch ook. Mijn man was wel ontzettend geil geworden van deze avond want nadat hij mijn kutje had vol gespoten likte hij mij nog eens heerlijk schoon ook.

Ik had dit nog nooit meegemaakt van hem, maar het was wel weer een aparte belevenis en het bezorgde mij mijn zoveelste orgasme die avond. Uitgeput zijn wij daarna in slaap gevallen en ik heb die nacht geslapen als een roos. De volgende ochtend hebben we geen woord meer gesproken over de gebeurtenissen van de avond daarvoor en ook de dagen die daarop volgde werd er niet meer over Henk gesproken.

Maar een kleine maand later tijdens het neuken begon mijn man weer opeens over Henk te praten. Hij vertelde mij dat het hem zo ontzettend had opgewonden en vroeg mij steeds weer hoe ik het had ervaren. Ik kon niet anders dan hem een eerlijk antwoord geven en vertelde hem dan ook eerlijk dat ik er erg van had genoten en dat Henk heerlijk kon neuken.

Dit was waarschijnlijk aanleiding genoeg voor mijn man om enkele dagen later weer met een nieuw plan te komen. Nu had hij bedacht dat ik naar Henk zijn huis moest gaan en dat ik me daar door Henk moest laten neuken, maar ik moest mijn kutje nu door hem vol laten spuiten.

Als hij dat dan had gedaan moest ik naar huis komen en dan moest ik mijn man mijn vol gespoten kutje laten zien. Ik had er geen problemen mee om mijn kutje vol te laten spuiten door Henk, ik was eigenlijk best wel benieuwd hoe het aan zou voelen om zo’n lading zaad naar binnen te voelen komen. Maar het idee om dan met een volgespoten kut naar huis te gaan zodat manlief er nog eens van kon genieten dat stond mij niet zo aan. Maar mijn man weet echt niet van ophouden en bleef er maar over doorgaan, dus uiteindelijk stemde ik toe om naar Henk te gaan en me daar door hem vol te laten spuiten.

Die vrijdagavond belde ik Henk dan ook op om te vragen of ik even bij hem langs mocht komen, ik kreeg zijn adres en verliet ons huis in een zeer kort rokje, ik zag er echt geil uit.

Mijn man wenste me nog een geile avond en hoopte dat ik weer snel terug zou zijn met mijn vol gespoten kutje. Toch wel behoorlijk nerveus reed ik naar Henk toe en daar aangekomen twijfelde ik zelfs nog even of ik dit echt wel zou gaan doen. Maar uiteindelijk overwon mijn eigen geilheid het toch van mijn verstand en belde ik aan. Henk liet me binnen en hij bood me gelijk wat te drinken aan, hij had wat kaarsen aan gestoken en het leek wel alsof hij wist dat ik hier kwam voor een flinke neukbeurt.

Het duurde dan ook niet lang of we lagen met zijn tweeën op het hoogpolige tapijt te rollebollen en al snel waren al onze kledingstukken uitgetrokken. Henk deed nu dingen die hij bij mij thuis nog niet had gedaan, hij likte en kuste me over mijn hele lichaam.

Overal kwam hij met zijn tong en ik werd geiler en geiler van deze man. Nu kwam Henk weer op mij liggen en ik opende mijn kutje zo ver mogelijk voor die superlul van hem, ik had er echt zin in. Ik ben je schoonmoeder en daar hoor je niet aan te zitten. Waarom niet zei ik, volgens mij zou jij ook wel aan mij willen zitten en weer drukte ik mijn hand op haar borst en voelde hoe deze onder mijn hand bewoog vlak voor ze voor de tweede keer mijn hand wegduwde. Twan stop hiermee zei ze en ze stond op en liep naar het aanrecht, wil je nog koffie?

Ik keek naar mijn schoonmoeder en zag dat ze steun zocht aan het aanrecht, het is nu of nooit dacht ik. Graag en ik stond op en zette mijn mok op het aanrecht, Jaqueline begon suiker erin te doen en plaatste hem onder het apparaat. Met mijn hand gleed ik over haar heup, wat vond je nou eigenlijk echt van mijn pik vroeg ik brutaal en terwijl ik dat vroeg plaatste ik mijn andere hand op haar andere heup en duwde me zelf tegen haar kont.

Twan alsjeblieft, hou hiermee op zei ze waarop ik antwoordde dat ik eerst een eerlijk antwoord wilde horen. Twan, ik ben je schoonmoeder en wat je nu doet kan niet. Je hebt inderdaad een schitterende pik, ik schrok van de grote ervan. Ben je nou tevreden? Ik schoof mijn handen langs haar heupen omhoog, wat heerlijk om dat uit de mond van een rijpe aantrekkelijke vrouw te horen. Volgens mij zou jij best wel eens willen weten hoe het voelt of zit ik er nu naast en mijn handen bereikte haar borsten en duwde met mijn handen deze omhoog.

Mmmm klonk het toen ik dit deed, Twan dat kunnen we niet maken zei ze zacht en ik bukte en likte aan haar oorlel. Waarom niet Jaqueline, we zijn toch alleen thuis en we hebben toch al een geheim, daar kon best nog wel een leugentje bij en ik kneedde nu zachtjes allebei haar borsten.

Ik voelde hoe ze haar kont iets naar achter duwde en terwijl ik haar oorlel tussen mijn lippen nam fluisterde ik denk eens aan wat je zou kunnen doen met zo’n stuk jong vlees. Ik voelde hoe ze haar hoofd achterover duwde op mijn schouder en zonder protest liet ze me met haar borsten spelen. Dit is fout Twan kreunde ze en ik reageerde gelijk maar volgens mij wel erg lekker. Ja, heerlijk zei ze kort en dit gaf mij de moed op de knoopjes aan de voorkant van haar jurkje los te maken terwijl ik voelde hoe ze haar kontje verder achteruit duwde om mijn pik beter te voelen.

Ik knoopte haar jurkje open tot de hoogte van haar kruis en gleed over haar verbazend strakke buik naar boven en omvatte haar in een roze kanten bh gestoken borsten weer. Je bent een lekker wijf Jaqueline fluisterde ik in haar oor, geniet van het moment en laat je verwennen door een jonge vent. Maar ik had je moeder kunnen zijn kreunde ze terug, en ik bedrieg mijn man en mijn dochter tegelijk. Ik trok haar bh over haar borsten omhoog en toen ik naar beneden keek zag ik haar heerlijke stijve tepels die ik gelijk tussen mijn vingers nam.

Ik voelde hoe haar mond opzoek was naar de mijne en toen ik mijn hoofd naar haar toe draaide sloten haar lippen zich op de mijne en voelde ik haar tong bij me binnendringen. Haar handen gleden nu langs mijn lichaam naar beneden en pakte mijn heupen beet en trok me tegen haar aan. Terwijl onze tongen in een wilde worsteling gewikkeld waren daalde ik met een hand weer over haar buik naar beneden en voelde de zachte stof van haar slip.

Ik gleed lager en hoorde hoe ze kreunde toen mijn vingers haar lipjes beroerde en ik volgde de contouren en voelde hoe het slipje van mijn schoonmoeder drijfnat was geworden van dit alles.

Ik wil je neuken Jaq zei ik en jij wilt geneukt worden nadat ik mijn mond van de hare af had getrokken. Haar jurkje schoof nu van haar schouders en viel op de grond, daar stond ze dan in haar slip met haar bh over haar borsten getrokken mijn hand haar kut masserend. Oohh Twan zei ze geef het maar aan me.. Laat me voelen hoe het is om geneukt te worden door die enorme pik van jou.

Ik zakte door mijn knieen en haakte mijn vingers achter het rozen natte slipje van mijn schoonmoeder en trok deze ruw naar beneden en aanschouwde haar keurig getrimde venusheuvel. Haar schaamhaar was in een dunne V geschoren en ik zag hoe haar grote natte schaamlippen tussen haar benen hingen. Mijn god dacht ik, dit is de geilste kut die ik ooit heb gezien, wat een enorme schaamlippen en ik duwde mijn mond op haar kutje en begon te likken.

Dit was duidelijk iets waar ze van genoot want ze begon te kirren toen ik haar begon te likken en ze duwde zelf haar rechterbeen opzij om me meer ruimte te verschaffen. Ik likte over haar hard geworden klit en hoorde alleen maar, hi.. Ik stopte en draaide haar om zodat ze weer met haar kont naar me toe stond en terwijl ik omhoog kwam pakte ik haar been en plaatste die op het aanrecht waardoor haar kutje nu open moest staan voor elke behandeling die ik kon bedenken. Hierna zakte ik weer en keek nu recht in het neukgrotje van mijn schoonmoeder, met mijn vingers pakte ik haar grote schaamlippen en trok deze uit elkaar en zag hoe haar kut zich voor mijn ogen opende, een druipend donker gat openbaarde zich en ik duwde zonder pardon mijn tong naar binnen.

Ik voelde hoe ze haar hand op mijn hoofd plaatste en me steviger tegen zich aan trok, jaa lik mijn kutje, laat me klaarkomen op je tong. Ik neukte haar kut nu met mijn tong en Jaqueline draaide met haar kontje om me beter te kunnen voelen. Af en toe likte ik omhoog waarbij mijn tong haar kontgaatje raakte, iets wat een gilletje bij haar veroorzaakte.

Minuten lang bevredigde ik mijn schoonmoeder op deze manier tot ze opeens haar spieren aanspande en haar orgasme in de vrije loop liet. Ze spoot niet maar er liep wel een dun straaltje geil tussen haar schaamlippen door naar buiten wat ik gretig begon op te likken terwijl ik mijn schoonmoeder hoorde hijgen.

Mijn god Twan, wat doe je met me vroeg ze, je maakt iets in me los wat ik nog nooit heb gevoeld. Dit is nog maar het begin zei ik en kwam overeind en trok het touwtje van mijn trainingsbroek los, en zei nu ga ik je neuken Jagueline zei ik, mijn jonge harde pik diep in dat lekkere natte kutje van je.

Oohh wat praat je geil tegen me zei Jaqueline terwijl ze over haar schouder heen me aan keek. Godverdomme Twan, neuk je schoonmoeder maar laat me maar voelen wat Nathalie voelt. Ik plaatste mijn pik tegen haar kut die nog steeds openstond doordat haar been nog op het aanrecht lag en ik duwde voorzichtig mijn eikel tussen haar lippen door naar binnen.

Ik voelde hoe haar kut zich strak om mijn pik spande en duwde hem langzaam bij haar naar binnen. Ooooh mijn god wat is dit groot kermde ze, neuk me Twan neuk me met dat ding. Langzaam begon ik mijn pik heen en weer te halen en neukte zo mijn schoonmoeder. Jaqueline begon hevig te kreunen en dit spoorde me aan om haar dieper en harder te neuken, Nathalie was vergeleken met haar moeder een hele stille en ik genoot ervan om Jaqueline te horen genieten.

Ik pakte haar bij haar borsten en terwijl ik mijn pik met de volle lengte bij haar naar binnen stootte kneep ik stevig in de stukken vlees die wild heen en weer bungelde. Ik voelde haar baarmoedermond tegen mijn eikel elke keer als ik hem naar binnen ramde en het duwde niet lang voor mijn schoonmoeder gillend haar tweede orgasme onderging.

Doordat ik die nacht ervoor Nathalie drie keer had geneukt wist ik dat ik het wel een poosje zou volhouden en trok mijn pik terug uit de nog steeds natter wordende kut van Jaqueline. Ze liet haar been van de aanrecht af glijden en zakte tegen de kastjes aan op de grond, mijn god Twan wat kan jij neuken zei ze.

Mijn pik stond nog steeds stijf vooruit en ik deed een stap naar voren en duwde de natte eikel teggen haar lippen, kom op Jaqueline laat me eens voelen of je net zo lekker kan zuigen als je dochter.

Ik pakte haar bij haar haren, oo jaaa zuig maar op die jonge pik die je zo lekker vindt riep ik terwijl ik zag dat ze omhoog keek naar me. Na een poosje haald ik mijn pik uit haar mond en nadat ze op adem was gekomen keek ze me aan en zei, jesus Twan ik hou niet van een pik in mijn mond maar jij maakt me zou geil dat ik hem wel leeg zou willen zuigen.

Ik pakte haar bij een arm, kom op Jaq zei ik steeds wat brutaler wordend omdat ik door kreeg dat ze genoot van mijn pik. Ik loodste haar de woonkamer in en nam zelf plaats op de bank, kom zak er maar een over heen en neuk jezelf naar weer een hoogtepunt. Ze plaatste haar benen aan beide zijden en mat haar hand dirigeerde ze mijn pik haar kut in en begon op en neer te bewegen. Goed zo schoonmoedertje van me, geniet jij maar lekker van de pik van je schoonzoon en ik pakte haar borsten en zoog een tepel mijn mond in.

Steeds wilder werd ze en dreef zelf mijn pik diep haar hunkerende kut in, ze pakte mijn hoofd en duwde hem van haar borst af achterover en drukte haar mond op die van mij en begon me heftig te tongen. Ik plaatste mijn handen op haar kont en begon met een vinger haar sterretje te bewerken, niet doen gilde ze. Nu duwde ik haar opzij waardoor ze van mijn pik af rolde, over de leuning Jaqueline zei ik, en steek dat lekkere poepertje maar eens goed in de lucht.

Ze stapte van de bank af en ging aan de zijkant van de bank staan, niet in mijn kont Twan, ik smeek het je. Ik duwde haar voor, knieen op de leuning en kont omhoog, ik ga je achterlangs in dat geile kutje van je neuken. Gewillig nam ze plaats op de leuning en drukte zelf haar borsten tegen de zitting van de bank waardoor haar ronde kont hoog de lucht in stak. Ik plaatste mijn handen op haar heupen en drukte mijn eikel zo haar kut in en begon haar weer te neuken.

Nu kwam ik nog dieper met mijn pik in haar en het leek wel of ik haar baarmoeder neukte zo’n geil gevoel kreeg ik aan mijn eikel. Door haar zo diep te neuken maakte ik haar nog geiler dan ze al was, jaa jaa jaa, neuk me maar lekker diep met die grote pik van je riep ze en ik verplaatste mijn handen op haar roomwitte billen en trok deze uit elkaar waardoor haar sterretje zich opende voor me.

...
Meiden van holland gratis gangbang friesland


Onwillekeurig kijkt Hans naar haar slanke voeten. Door het donkere teenstuk van haar kousen ziet hij nog net dat ze haar teenna- gels lichtrood gelakt heeft. Toch wel sexy denkt hij bij zichzelf. De volgende ochtend is Gerda al vroeg naar de markt gegaan. Hans loopt haar slaapkamer binnen en opent de lade waar Gerda haar panties bewaart. Hij heeft het grootste gedeelte van de nacht wakker gelegen en had steeds het beeld van Gerda's voeten voor zich.

De gedachte deze kousevoeten te mogen strelen maakte hem bijna gek. Nou ja, dan maar alleen de panty, houdt hij zichzelf voor. Op het moment dat hij met zijn handen door de gladde, zachte stof van de panties woelt, voelt hij een erectie opkomen. Oh wat zou hij graag Gerda's benen strelen terwijl ze deze panty draagt. Onwillekeurig begint hij zichzelf te masturberen.

Met de panty nog in zijn hand loopt hij naar de badkamer en maakt zichzelf klaar terwijl hij de panty over zijn buik wrijft. Een beetje beschaamd brengt hij snel de panty terug en gaat voor de tweede keer in bad. Tevergeefs, als hij naar bed gaat heeft Hans een onbevredigd gevoel. De volgende dag gaan Gerda en hij de stad in om spullen te halen voor het kerstdiner dat ze die avond zullen hebben. Eerst zouden ze uit eten gaan maar Gerda vond het toch leuker om thuis te blijven en zelf iets te maken.

Op zich heeft Hans de pest aan winkelen, maar vandaag valt het hem nogal mee. Gerda blijft even staan kijken voor de etalage van een schoenenzaak. Hans kijkt naar de schoenen die ze aanwijst.

Vlak ernaast staan een paar zwarte pumps met een opvallend hoge hak. Dat staat mij vast niet". Gerda staart hem een beetje verbaasd aan. Nou, ik zal ze eens passen". In de winkel kan Hans zijn erectie niet onderdrukken, telkens als Gerda een schoen uitdoet gluurt hij naar haar voeten. Als ze de schoenen met hoge hak aanheeft loopt ze een paar keer de winkel op en neer. Hans heeft moeite om een bewonderend fluitje in te houden en wordt steeds roder.

Gerda kijkt hem aan en vraagt "Vindt je ze niet veel te hoog? Even later verlaten ze de winkel zonder iets gekocht te hebben. Na een langdurig bad, kleedt hij zich in het nette pak dat hij heeft meegenomen en komt Hans naar beneden voor het kerstdiner. Gerda komt uit de keuken en vraagt hem op het eten in de oven te letten. Een klein half uurtje later hoort Hans aan het tikken op de trap dat ze eraan komt.

Ze komt de kamer binnen en Hans is met stomheid geslagen. Ze draagt een mooie jurk met zwart en zilver en een wijde rok tot net boven haar knie, maar daaronder draagt ze zwarte pumps met hoge stalen hakken en zwarte panties. Hans ziet dat ze panties met naad draagt waarbij het hakstuk duidelijk zichtbaar is een tot net boven de enkels omhoog loopt. Jezus, wat ziet ze er geil uit. Hans kijkt haar verrukt aan en ziet dat ze zich zwaar heeft opgemaakt. Haar lippen zijn vuurrood. Ze buigt zich naar hem toe en geeft hem een kusje op zijn mond.

Voor dat Hans kan reageren loopt ze al weer richting keuken. Op dat moment beseft Hans dat hij daar met een gigantische stijve in zijn broek staat. Omdat de stof van die broek vrij dun is, kun je zijn erectie goed zien zitten.

Vlug schuift hij aan tafel en hoopt dat Gerda er niets van gezien heeft. Tijdens het eten kan Hans alleen nog maar aan Gerda's mooie benen denken. Hij is zo geil dat hij nauwelijks een hap door zijn keel kan krijgen. Om haar niet teleur te stellen neemt hij snel een paar happen en probeert aan iets anders te denken. Een klein uurtje later zitten ze alweer aan het toetje. Hans is van de schrik bekomen en eet weer als vanouds. Voorzichtig probeert hij onder tafel kontakt te zoeken met Gerda's benen.

Op een gegeven moment voelt hij dat hij met zijn broek tegen haar been aanzit. Gerda trekt haar been direkt terug en zegt "Ik zal even afruimen en dan drinken we hier nog een lekker kopje koffie". Even later, boven een geurend bakje koffie, vraagt ze "Kun je mij even mijn sigaretten brengen?

Hans staat op en haalt haar sigaretten. Terwijl hij terugloopt ziet hij haar benen onder de tafel en loopt snel door omdat hij weer een stijve voelt opkomen. Terwijl ze haar sigaret aansteekt houdt ze met haar linker hand zijn hand losjes vast. Het is net alsof ze heel voorzichtig zijn handpalm streelt. Hans schaamt zich kapot, ze moet wel zien dat hij een stijve heeft, haar gezicht is er nog geen halve meter vandaan en ze kijkt toch een beetje in die richting. Snel gaat hij weer zitten.

Daarna probeert hij nog een keer om beenkontakt te krijgen, maar Gerda trekt haar been weer terug bij de eerste beroering. Als hij de volgende ochtend wakker wordt merkt hij tot zijn schrik dat hij een natte droom heeft gehad. Het hele bed is nat en plakkerig van zijn sperma. Hij gooit alle lakens op een hoop en brengt ze stiekem naar de badkamer om ze in de wasmand te gooien.

Daarna vraagt hij aan Gerda om nieuwe lakens. Hans baalt als een stekker en weet zich met de situatie geen raad. Hoe moest hij nou weten welke lade ze bedoelde. Snel gaat hij naar boven en maakt zijn bed op.

De volgende paar dagen vermijdt hij Gerda een beetje omdat hij haar niet eens meer recht in het gezicht durft te kijken. Op oudejaarsavond zitten ze samen tv te kijken. Om een uur of tien schenkt Gerda haar derde glaasje wijn in, kijkt verveeld op de klok en vraagt dan "Zullen we ons nog netjes omkleden om er toch nog een feestelijk tintje aan te geven?

En wat moet ik aantrekken? Hans krijgt allerlei visioenen van halfnaakte vrouwen maar zegt snel "Dat moet je toch zelf weten". De kleren die ik op kerstavond droeg vindt je toch wel mooi? Het was er uit voordat hij er zelf erg in had.

Gerda gaat naar boven en even later gaat hij ook maar om zich om te kleden. Hij is eerder beneden dan Gerda en schakelt even met de afstandsbediening. Even later komt ze de kamer binnen in exact dezelfde kleren die ze op kerstavond aanhad. Terwijl de avond vordert kijkt hij regelmatig naar haar benen in plaats van de tv.

En ja hoor, daar is die weer, zijn erectie is weer zichtbaar in zijn broek. Hij slaat zijn benen over elkaar en hoopt dat ze niets gezien heeft. Om vijf voor twaalf schenkt Gerda de champagne in. Op het moment dat de klok twaalf slaat proosten ze en nemen elk een slok champagne.

Dan zet Gerda haar glas neer, loopt op hem toe en geeft hem een kus op elke wang. Hij staat te trillen op zijn benen en als hij voelt hoe haar tong langzaam zijn mond binnendringt valt hij zowat flauw.

Na een paar seconden laat ze hem los. Hij kan geen woord uitbrengen. Verlegen buigt hij zijn hoofd. Voor- zichtig knikt hij bevestigend. Langzaam schuift ze zijn hand een stukje omhoog.

Hans heeft het niet meer, hij draait zich naar haar toe en schuift haar rok om- hoog. Verwoed begint hij haar benen te kussen. De gladde stof van haar panties maakt hem nog wilder. Hij beurt haar rechterbeen op en drukt haar voet stevig tegen zijn kruis.

De scherpe punt van de hak prikt in zijn dijbeen. Kom, laten we naar boven gaan, dat is veel comfortabeler. Gerda komt naar hem toe en helpt hem overeind. Boven aangekomen lopen ze direkt naar Gerda's slaapkamer. Daar zegt ze Hans op bed te gaan zitten. Ze komt naast hem zitten en geeft hem een tongzoen. Terwijl ze hem kust voelt hij haar hand langs zijn been omhoog gaan. Hij ligt er als verstijfd bij. Haar hand strijkt voor- zichtig over de bobbel in zijn broek.

Gerda begint zachtjes te kreunen. Langzaam doet ze zijn gulp open en haar hand verdwijnt in zijn broek. Hij voelt haar hand zijn slip binnendringen, op zoek naar zijn stijve. Er gingen een paar weken voorbij en ik hoorde mijn man niet meer over andere mannen tot hij op een avond weer over Henk begon en hij vroeg mij of ik zin had om weer een keertje met Henk te neuken.

Nu had hij weer een ander idee in zijn hoofd gehaald, ik moest Henk bellen en vragen of hij even langs kon komen omdat ik zin in hem had. Ik zag het echt niet zitten om dit te gaan doen voor mijn man, maar aan de andere kant had ik wel weer zin om die dikke paal nog een keertje in mijn kutje te voelen glijden.

Ik vroeg aan mijn man waarom ik dan naar Henk moest bellen, dat kon hij immers zelf toch ook wel doen. Maar nee, mijn man wilde mij zien neuken met Henk en Henk moest dan denken dat mijn man niet thuis zou zijn, hij zou dan stiekem gluren vanuit de logeerkamer hoe ik met Henk bezig zou zijn.

Ik vond het een vreemd plan, maar aangezien mijn kutje wel verlangde naar die paal ging ik met zijn plannetje akkoord. Ik belde Henk om te vragen of hij langs wilde komen en binnen een kwartier stond hij al voor de deur. Hij keek even verbaasd toen ik hem vertelde dat ik alleen was en dat ik gewoon zin had om weer even lekker door hem geneukt te willen worden.

Nou, Henk had daar weinig problemen mee en dat liet hij merken ook, binnen een paar tellen lag ik op de bank en schoof hij mijn rokje omhoog, om zijn hoofd tussen mijn benen te begraven. Ik kreeg de befbeurt van mijn leven en kwam gelijk al een paar keer overheerlijk klaar op zijn geile tong. Maar nu wilde ik meer ook en toen Henk gestopt was met die heerlijke tong behandeling opende ik zo snel mogelijk zijn broek, smachtend naar die flinke jongen die daar verstopt zat.

Zijn grote lul floepte gewoon uit zijn broek en daar zag ik dat prachtige apparaat weer voor mijn ogen, wat was dat toch een heerlijk mooie lul, ik opende mijn mond en begon hem langzaam te pijpen. Al snel waren we geheel naakt en vanuit mijn ooghoek zag ik dat mijn man nu inderdaad stond te gluren door een kier in de iets openstaande deur en dat wond me eigenlijk best wel op.

Misschien dat ik daarom nog fanatieker aan die paal begon te zuigen en voor zover mijn kutje al niet nat was door die fijne tong behandeling van Henk, was die nu zeer zeker nog natter aan het worden. Henk stond nu recht voor me en hij neukte me gewoon in mijn mond, het sopte gewoon en ik zat met mijn geile spleet ook behoorlijk op de bank te soppen.

Nu vond ik het eigenlijk wel tijd om die grote paal weer in mijn kutje te krijgen en ik stopte dan ook met mijn zuigwerk, Henk begreep gelijk wat de bedoeling was en hij legde mij languit op de bank. Hij spreidde mijn benen en kwam er op zijn knieën tussen zitten, langzaam liet hij zijn dikke eikel een paar keer over mijn spleetje glijden, ik zag zijn eikel glimmen van mijn kutvocht en zijn voorvocht. En toen liet hij zijn paal weer langzaam in mij oh zo geile kutje verdwijnen, beetje voor beetje gleed die heerlijke lul bij mij naar binnen.

Ik wierp nog snel even een blik op de kier in de deur, waar mijn man zich ongetwijfeld stond af te rukken op zijn geile vrouwtje die hier nu heerlijk geneukt zou gaan worden. Maar toen duwde Henk zijn lul in een keer tot aan de wortel in mijn spleet en dat veroorzaakte gelijk weer een orgasme bij mij.

Ik was nu voor de volle honderd procent van Henk en ik wilde op dat moment ook niets anders dan die geile lul van Henk. Henk neukte me nu nog lekkerder dan de eerste keer, hij stootte afwisselend, dan weer hard en diep en dan weer langzaam, maar heerlijk geil. De sappen liepen gewoon uit mijn spleet en ik voelde dat het een behoorlijk vochtige toestand tussen mijn benen aan het worden was van ons tweeën.

Henk begon het tempo weer op te voeren en ik begreep dat hij nu elk moment klaar zou gaan komen. Hij pakte me nog even bij mijn heupen en tilde me ietsjes op, nu kwam hij echt diep in mijn kutje.

En op het moment dat ik mijn zoveelste orgasme beleefde trok Henk zijn lul snel uit mijn kutje en weer spoot hij een abnormaal flinke lading zaad over mijn naakte lichaam heen. Vol bewondering keek ik naar al het sperma wat hij weer over mijn borsten, buik en kutje had gespoten, ik genoot er van. Ik zag nu ook dat de kier waardoor mijn man had staan gluren verdwenen was, hij had denk ik de deur zachtjes gesloten omdat hij misschien ook wel bang was dat Henk hem had kunnen horen als hij te luidruchtig klaar zou komen.

Ik stond op en liep naar de keuken voor een keukenrol terwijl het zaad van Henk langzaam langs mijn lichaam liep. Nadat ik weer geheel zaadvrij was hebben Henk en ik nog even op de bank gezeten en wat gedronken, daarna nam Henk weer afscheid en ik was benieuwd naar mijn man. Ik liep dan ook gelijk naar de slaapkamer waar mijn man naakt op bed lag, spelend met zijn lul die uiteraard wel een stuk kleiner was als die van Henk.

Manlief had ook genoten en hij had zich inderdaad af staan trekken toen hij mij zo geil bezig had gezien met Henk. Hij was nog steeds behoorlijk geil en het duurde dan ook niet lang of ik kreeg dan ook nog eens een beurt van mijn man. Terwijl hij mij aan het neuken was moest ik hem precies vertellen hoe ik het neuken met Henk had gevonden, dat wond hem behoorlijk op en mij om eerlijk te zijn ook weer.

Zo kreeg ik bij mijn man een beter orgasme dan ik de laatste jaren bij hem had beleefd, mijn man kwam ook veel sneller klaar als normaal en zeker als je beseft dat hij die avond al een keer zijn zak leeg had gespoten.

Het was wel lekker om nu het warme zaad in mijn kutje te voelen want daar was Henk niet aan begonnen en misschien wel logisch ook. Mijn man was wel ontzettend geil geworden van deze avond want nadat hij mijn kutje had vol gespoten likte hij mij nog eens heerlijk schoon ook. Ik had dit nog nooit meegemaakt van hem, maar het was wel weer een aparte belevenis en het bezorgde mij mijn zoveelste orgasme die avond. Uitgeput zijn wij daarna in slaap gevallen en ik heb die nacht geslapen als een roos.

De volgende ochtend hebben we geen woord meer gesproken over de gebeurtenissen van de avond daarvoor en ook de dagen die daarop volgde werd er niet meer over Henk gesproken. Maar een kleine maand later tijdens het neuken begon mijn man weer opeens over Henk te praten. Hij vertelde mij dat het hem zo ontzettend had opgewonden en vroeg mij steeds weer hoe ik het had ervaren.

Ik kon niet anders dan hem een eerlijk antwoord geven en vertelde hem dan ook eerlijk dat ik er erg van had genoten en dat Henk heerlijk kon neuken. Dit was waarschijnlijk aanleiding genoeg voor mijn man om enkele dagen later weer met een nieuw plan te komen.

Nu had hij bedacht dat ik naar Henk zijn huis moest gaan en dat ik me daar door Henk moest laten neuken, maar ik moest mijn kutje nu door hem vol laten spuiten. Als hij dat dan had gedaan moest ik naar huis komen en dan moest ik mijn man mijn vol gespoten kutje laten zien. Ik had er geen problemen mee om mijn kutje vol te laten spuiten door Henk, ik was eigenlijk best wel benieuwd hoe het aan zou voelen om zo’n lading zaad naar binnen te voelen komen. Maar het idee om dan met een volgespoten kut naar huis te gaan zodat manlief er nog eens van kon genieten dat stond mij niet zo aan.

Maar mijn man weet echt niet van ophouden en bleef er maar over doorgaan, dus uiteindelijk stemde ik toe om naar Henk te gaan en me daar door hem vol te laten spuiten. Die vrijdagavond belde ik Henk dan ook op om te vragen of ik even bij hem langs mocht komen, ik kreeg zijn adres en verliet ons huis in een zeer kort rokje, ik zag er echt geil uit. Mijn man wenste me nog een geile avond en hoopte dat ik weer snel terug zou zijn met mijn vol gespoten kutje.

Toch wel behoorlijk nerveus reed ik naar Henk toe en daar aangekomen twijfelde ik zelfs nog even of ik dit echt wel zou gaan doen. Maar uiteindelijk overwon mijn eigen geilheid het toch van mijn verstand en belde ik aan. Henk liet me binnen en hij bood me gelijk wat te drinken aan, hij had wat kaarsen aan gestoken en het leek wel alsof hij wist dat ik hier kwam voor een flinke neukbeurt. Het duurde dan ook niet lang of we lagen met zijn tweeën op het hoogpolige tapijt te rollebollen en al snel waren al onze kledingstukken uitgetrokken.

Henk deed nu dingen die hij bij mij thuis nog niet had gedaan, hij likte en kuste me over mijn hele lichaam. Overal kwam hij met zijn tong en ik werd geiler en geiler van deze man. Nu kwam Henk weer op mij liggen en ik opende mijn kutje zo ver mogelijk voor die superlul van hem, ik had er echt zin in. Hij neukte me nu ook veel harder en dieper dan de vorige keren en ik kreeg bijna een orgasme per minuut of misschien wel meer.

Ze duwde onmiddellijk mijn hand weg, Twan hou op zei ze. Ik ben je schoonmoeder en daar hoor je niet aan te zitten. Waarom niet zei ik, volgens mij zou jij ook wel aan mij willen zitten en weer drukte ik mijn hand op haar borst en voelde hoe deze onder mijn hand bewoog vlak voor ze voor de tweede keer mijn hand wegduwde.

Twan stop hiermee zei ze en ze stond op en liep naar het aanrecht, wil je nog koffie? Ik keek naar mijn schoonmoeder en zag dat ze steun zocht aan het aanrecht, het is nu of nooit dacht ik. Graag en ik stond op en zette mijn mok op het aanrecht, Jaqueline begon suiker erin te doen en plaatste hem onder het apparaat.

Met mijn hand gleed ik over haar heup, wat vond je nou eigenlijk echt van mijn pik vroeg ik brutaal en terwijl ik dat vroeg plaatste ik mijn andere hand op haar andere heup en duwde me zelf tegen haar kont. Twan alsjeblieft, hou hiermee op zei ze waarop ik antwoordde dat ik eerst een eerlijk antwoord wilde horen. Twan, ik ben je schoonmoeder en wat je nu doet kan niet.

Je hebt inderdaad een schitterende pik, ik schrok van de grote ervan. Ben je nou tevreden? Ik schoof mijn handen langs haar heupen omhoog, wat heerlijk om dat uit de mond van een rijpe aantrekkelijke vrouw te horen. Volgens mij zou jij best wel eens willen weten hoe het voelt of zit ik er nu naast en mijn handen bereikte haar borsten en duwde met mijn handen deze omhoog.

Mmmm klonk het toen ik dit deed, Twan dat kunnen we niet maken zei ze zacht en ik bukte en likte aan haar oorlel. Waarom niet Jaqueline, we zijn toch alleen thuis en we hebben toch al een geheim, daar kon best nog wel een leugentje bij en ik kneedde nu zachtjes allebei haar borsten.

Ik voelde hoe ze haar kont iets naar achter duwde en terwijl ik haar oorlel tussen mijn lippen nam fluisterde ik denk eens aan wat je zou kunnen doen met zo’n stuk jong vlees.

Ik voelde hoe ze haar hoofd achterover duwde op mijn schouder en zonder protest liet ze me met haar borsten spelen. Dit is fout Twan kreunde ze en ik reageerde gelijk maar volgens mij wel erg lekker. Ja, heerlijk zei ze kort en dit gaf mij de moed op de knoopjes aan de voorkant van haar jurkje los te maken terwijl ik voelde hoe ze haar kontje verder achteruit duwde om mijn pik beter te voelen.

Ik knoopte haar jurkje open tot de hoogte van haar kruis en gleed over haar verbazend strakke buik naar boven en omvatte haar in een roze kanten bh gestoken borsten weer. Je bent een lekker wijf Jaqueline fluisterde ik in haar oor, geniet van het moment en laat je verwennen door een jonge vent. Maar ik had je moeder kunnen zijn kreunde ze terug, en ik bedrieg mijn man en mijn dochter tegelijk. Ik trok haar bh over haar borsten omhoog en toen ik naar beneden keek zag ik haar heerlijke stijve tepels die ik gelijk tussen mijn vingers nam.

Ik voelde hoe haar mond opzoek was naar de mijne en toen ik mijn hoofd naar haar toe draaide sloten haar lippen zich op de mijne en voelde ik haar tong bij me binnendringen. Haar handen gleden nu langs mijn lichaam naar beneden en pakte mijn heupen beet en trok me tegen haar aan. Terwijl onze tongen in een wilde worsteling gewikkeld waren daalde ik met een hand weer over haar buik naar beneden en voelde de zachte stof van haar slip.

Ik gleed lager en hoorde hoe ze kreunde toen mijn vingers haar lipjes beroerde en ik volgde de contouren en voelde hoe het slipje van mijn schoonmoeder drijfnat was geworden van dit alles. Ik wil je neuken Jaq zei ik en jij wilt geneukt worden nadat ik mijn mond van de hare af had getrokken. Haar jurkje schoof nu van haar schouders en viel op de grond, daar stond ze dan in haar slip met haar bh over haar borsten getrokken mijn hand haar kut masserend.

Oohh Twan zei ze geef het maar aan me.. Laat me voelen hoe het is om geneukt te worden door die enorme pik van jou. Ik zakte door mijn knieen en haakte mijn vingers achter het rozen natte slipje van mijn schoonmoeder en trok deze ruw naar beneden en aanschouwde haar keurig getrimde venusheuvel.

Haar schaamhaar was in een dunne V geschoren en ik zag hoe haar grote natte schaamlippen tussen haar benen hingen. Mijn god dacht ik, dit is de geilste kut die ik ooit heb gezien, wat een enorme schaamlippen en ik duwde mijn mond op haar kutje en begon te likken.

Dit was duidelijk iets waar ze van genoot want ze begon te kirren toen ik haar begon te likken en ze duwde zelf haar rechterbeen opzij om me meer ruimte te verschaffen. Ik likte over haar hard geworden klit en hoorde alleen maar, hi.. Ik stopte en draaide haar om zodat ze weer met haar kont naar me toe stond en terwijl ik omhoog kwam pakte ik haar been en plaatste die op het aanrecht waardoor haar kutje nu open moest staan voor elke behandeling die ik kon bedenken.

Hierna zakte ik weer en keek nu recht in het neukgrotje van mijn schoonmoeder, met mijn vingers pakte ik haar grote schaamlippen en trok deze uit elkaar en zag hoe haar kut zich voor mijn ogen opende, een druipend donker gat openbaarde zich en ik duwde zonder pardon mijn tong naar binnen.

Ik voelde hoe ze haar hand op mijn hoofd plaatste en me steviger tegen zich aan trok, jaa lik mijn kutje, laat me klaarkomen op je tong. Ik neukte haar kut nu met mijn tong en Jaqueline draaide met haar kontje om me beter te kunnen voelen. Af en toe likte ik omhoog waarbij mijn tong haar kontgaatje raakte, iets wat een gilletje bij haar veroorzaakte. Minuten lang bevredigde ik mijn schoonmoeder op deze manier tot ze opeens haar spieren aanspande en haar orgasme in de vrije loop liet.

Ze spoot niet maar er liep wel een dun straaltje geil tussen haar schaamlippen door naar buiten wat ik gretig begon op te likken terwijl ik mijn schoonmoeder hoorde hijgen. Mijn god Twan, wat doe je met me vroeg ze, je maakt iets in me los wat ik nog nooit heb gevoeld. Dit is nog maar het begin zei ik en kwam overeind en trok het touwtje van mijn trainingsbroek los, en zei nu ga ik je neuken Jagueline zei ik, mijn jonge harde pik diep in dat lekkere natte kutje van je.

Oohh wat praat je geil tegen me zei Jaqueline terwijl ze over haar schouder heen me aan keek. Godverdomme Twan, neuk je schoonmoeder maar laat me maar voelen wat Nathalie voelt.

ontzettend dikke ochtend lul shemale kleding

About the Author