Neuken in de vrachtwagen sex bi

neuken in de vrachtwagen sex bi

.

Escort in drenthe sex flevoland


neuken in de vrachtwagen sex bi

.
Gratis sex schiedam amateur gratis


Allerlei spookbeelden spelen er door mijn hoofd maar met mij nog aanwezige geilheid van gisteren lijkt het me wel lekker om even door Johan klaargemaakt te worden. Rondkijkend of niemand op ons let zeg ik dan: Al snel heeft hij mijn jurkje omlaag gewerkt en lig ik met mijn tieten bloot die hij heerlijk kneed en ze ook kust.

Met zijn andere hand weet hij mijn string uit te krijgen, mijn jurkje zit zo’n beetje rond mijn middel en mijn tieten en kut heeft hij bloot dan wil ik ook zijn paal voelen en maak ik zijn broek los. Als ik lekker aan zijn paal aan het trekken ben geeft hij aan dat hij mijn kale kut wil likken, zover mogelijk ga ik naar boven liggen en met opgetrokken benen biedt ik hem mijn kut aan. Geweldig lekker is hij mij aan het beffen en aan het vingeren, mijn kut is zo nat dat ik mijzelf hoor soppen op zijn bewegingen.

Dan komt het moment dat ik geweldig klaar lig te komen, super lekker doet hij alles en mede door de spanning ben ik wel zo gruwelijk geil dat ik mij volledig laat gaan. Onstuimig en heftig kom ik klaar, helaas maakt het mij alleen maar nog geiler en ik kijk Johan aan en zeg: Omdat ik net klaargekomen ben is mijn kut drijfnat en staat nog open. Dus zonder moeite voel ik zijn harde paal mijn kut binnenkomen met een langgerekt “jaaaaaa” geef ik aan dat ik dit wil. Als hij er helemaal in zit houdt hij even stil kijkt me aan en zegt: Dan begint hij mij op een heerlijk tempo te neuken en steeds voel ik bij elke diepe stoot zijn ballen tegen mijn billen slaan.

Echt diep komt hij bij elke stoot in mijn kut, wel moet ik opletten dat ik niet teveel geluid maak zodat ze me buiten de cabine kunnen horen. Johan komt een stuk omhoog en met beide handen omvat hij mijn maat C tieten en kneed ze hard en ruw en tegelijk ramt hij zijn paal hard en diep in mijn zeiknatte kut.

Ik moedig hem aan dat hij zo door moet gaan en dat hij mij op deze manier op zeker klaar gaat neuken. Hij roept dan over de top geil terug dat hij mij wel klaar wil neuken maar dat hij mijn kut dan wel vol gaat spuiten. Daar antwoord ik hem op dat hij dat wel mag doen want dat ik klaar moet komen en zijn zaad dan wel in mijn kut wil voelen spuiten.

Dus vanaf dat moment gaan we ongeremd vrijuit door neuken en voel ik de spieren in mijn buik aanspannen wat aangeeft dat mijn orgasme aanstaande is.

Dan hou ik het niet meer en wild wip ik met mijn kut omhoog doordat ik vreselijk aan het klaarkomen ben, mijn hand heb ik voor mijn mond om niet teveel herrie te maken.

Johan ragt mijn klaarkomende kut verder af en als ik al even aan het klaar komen ben komt hij ook en voel ik zijn dikke eikel nog grote worden en voel hoe hij met kracht meerdere stralen zaad in mijn kut pompt. Als hij uitgespoten is gaat hij op zijn knieën tussen mijn benen zitten en komen we beide ieder op zijn manier klaar van deze wel hele heftige neuk partij. Ter voorkoming dat er sperma vlekken op het bed komen leg ik een handdoek onder mijn billen en zeg even later tegen Johan: Lachend geeft hij aan dat hij dat ook wel begrijpt maar gaat hij verder, “mijn paal staat nog steeds stijf dus ga ik je nog een keer neuken hoor” ik kijk even op de klok en zie dat we nog ruim de tijd hebben en geef aan dat ik er nog geil genoeg voor ben dus dat hij nog wel een keer over mij heen mag.

We pakken uit de koel lade even wat te drinken en moet ik van Johan op handen en knieën gaan zitten, met een hand tussen mijn benen door hou ik zijn paal voor mijn kut en drukt hij hem er weer in. Omdat ik al lekker volgespoten ben gaat hij er super makkelijk en soepel in, en met heel veel genot voel ik zijn stotende paal weer in mijn kut bewegen.

Door zijn harde stoten bungelen mijn maat C tieten hard heen en weer, hij neukt mij op het ruwe af maar dat heb ik nu ook nodig als ik zo geil ben. Ik dacht al dat jij hier ging stoppen om je auto schoon te maken. Voordat ik antwoord kon geven lag mijn korte broek op de grond. Ze zakte door haar knieën en deed haar mond open en nam mijn lul in een keer helemaal naar binnen. Ik proef je sperma nog een beetje. Ik werd knijter gek. Ik pakte haar bij haar achterhoofd en bepaalde het ritme van het pijpen.

Wat deed ze dat lekker. Met haar andere hand masseerde zij mijn ballen. Het kon ook niet lang meer duren. Tot mijn verbazing slikte ze alles door. Ze kwam omhoog en gaf me geile tongzoen. Met mijn slap geworden lul. Gaf haar een dikke tongzoen en met mijn handen begon ik haar borsten op te zoeken. Twee hele harde tepels kwam ik tegen en zachtjes kneep ik erin. En een kleine kreun kwam uit haar mond. Voor mij een goed teken. Ik trok haar topje uit en met mijn tong zocht ik de tepels.

De linker tepel bespeelde ik met mijn vinger en de rechter tepel likt ik met mijn tong en beet er daarna heel zachtjes in. Een groete kreun kwam uit haar mond. Ik hou het niet meer ga naar beneden. Ik knoopte haar broekje los en liet deze zakken. En natte slip zat er onder. Met ferme likken over haar klitje begon ze steeds meer te kreunen. Een vinger erin, en de tweede erbij. En tot mijn verbazing ging mijn lul ook weer staan. Ik draaide haar om met de handen op de moterkap.

Ik zette mijn hardgeworden lul tegen haar lippen en hij gleed zo naar binnnen. Ja ga door zei ik wil je voelen. Met ferme stoten vulde ik haar kut, en er liep genoeg sap uit, deze ving ik op met mijn vingers en wreef deze uit over haar sterretje. Nee niet doen zegt ze. Maar voordat ze verder kon stribbelen zat er al een vinger in. Ik voelde mijn eigen vinger langs mijn lul schuren.

Ook zij was er al aan gewend ze ging steeds harder kreuenen. Een tweede vinger ging ik proberen. Goed nat gemaakt en deze ging ook langzaam naar binnen. Nu was het tijd voor wat anders. Mijn hard geworden lul haalde ik uit haar zeik natte kut en zette deze tegen haar sterretje. En met een duw zat deze tot aan mijn ballen in haar kont.

Wat was dat strak. Voorzichtig ging ik heen en weer. En terwijl ik dat deed zag ik dat ze zichzelf aan het vingeren was. Nu ging ik harder stoten. En samen haalden we de klimax. Vol passie en overgaven kwamen we tegelijk klaar. Wat was dit geweldig. Samen hebben we nog wat zitten kletsen en daarna ons weg vervolgt.

Wie het was en waar ze vandaan kwam, weet ik nu nog niet. Maar als ik er aan terug denk. Dan laat het mij niet onberoerd.

Mijn eerste ontmoeting was met een Franse jongen die van negentien ik twintig. Mijn Frans was belabberd. Hij daagde mij uit. Hij was slank lang donkere haren prachtige gozer. Blijkbaar was mijn blonde verschijning krullende blonde haren voor hem geil.

Ik wenkte met mijn hoofd en binnen een tel zat hij in de cabine. Binnen een paar tellen lagen wij samen naakt in de kribbe het gozertjes wist gelijk van wanten. Ik was gewoon geil dronken toen hij na een uurtje de cabine weer verliet. Tot ziens riep hij maar ik zag hem natuurlijk nooit weer. Geil vrijend daarna neukte ik hem en zijn jongenskut was zo geil. Vanaf die tijd ben ik scoorde ik steeds vaker jongens op de parkeerplaatsen.

Ik zal een reeks van belevenissen vertellen. Dus dit word een kleine serie van waar gebeurde verhalen. Bij Ter Apel reed ik Duitsland binnen. Na een honderd kilometer stond een jongen te liften. Versleten spijkerbroek jack kleine tas op zijn schouder. Hij stond zo dat ik makkelijk kon stoppen.

Vaak doe je dat niet maar in een flits zag ik een prachtige knaap met zijn vinger omhoog. Ik sprak Duits school Duits. Hij was lang toen hij het portier opende vroeg of hij mee kon tot München. Dat kon ik ging naar de deelstaat Beieren. Eenentwintig was ik inmiddels en lifters of scharrelende jongens op parkeerplaatsen kun je niet op leeftijd schatten. Hij ging zo geil zitten bekeek me en zijn prachtige kop stevige maar slanke lijf was adembenemend.

Vrij van school vroeg ik. Ja brabbelde hij stak een verhaal af. Chauffeurs namen geen jongens mee was zijn beklag. Jawel als ze geil zijn nemen chauffeurs jongens wel mee. Om de blazen lachte hij wat in het Duits pijpen betekende. Ja zoiets lachte ik voor de gemoedelijkheid gewoon een keertje seks.

Nu ging hij nog uitdagender zitten en mijn hand bracht ik naar zijn bovenbeen. Hij spreidde zijn benen zodat mijn hand ongehinderd in zijn kruis kon voelen. Hij had een stijve voelde ik. Nu schoof hij op zodat ik ongehinderd zijn paal kon bevoelen. Wij gaan zo pauzeren vragend aangeven. Goed goed was zijn antwoord. Ik zag de geilheid in zijn prachtige blauwe ogen. Zijn kort geknipte blonde haren brede schouders gaven hem iets van een Romein.

Ik sloot de gordijnen van de cabine trok mijn shirt los en in de krappe ruimte van de cabine wees ik naar mijn bed. Duitsers zijn koude kikkers slechte minnaars. Ze hebben te veel schaamte, zenuwachtig, faalangst. Harold heette deze jongen. Een prachtige knaap maar werkelijk heel tam. Daarentegen zijn zuiderlingen geweldige liefhebbers. Harold wilde niets hebben van zoenen aanhalen maar toen ik hem heel rustig nadat ik hem pijpte op zijn buik duwde kon ik hem neuken.

Als een ijsblok bleef hij roerloos liggen. Zijn geweldige geile billen heerlijke geile neuk hol waren fantastisch om te neuken. Nog even speelde ik met zijn zalige grote lul maar ook toen ik hem masturbeerde hij klaarkwam gaf hij geen enkele emotie. Lekker vroeg ik toen we wegreden.

About the Author