Meiden die vingeren stiekem masturberen

meiden die vingeren stiekem masturberen

Overigens gebruik ik nooit speeltjes en misschien dat dat ook scheelt; ik weet precies welke fantasietjes en bewegingen ik met elkaar moet combineren om snel een prettig resultaat te krijgen. Tijdens seks vinger ik mezelf ook vaak omdat mijn vriend dat vreselijk geil vindt.

Verder lig ik het liefst op mijn buik, zijn er daar meer van hier? Ann64 maandag 10 december Om de dag zo ongeveer. Ook tijdens het vrijen met mijn man ben ik ook wel met mijzelf bezig. M'n man vindt dat ook wel opwindend. Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt. Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer.

Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig. Soms een vib-je als hulpje. Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe. Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen.

Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom. Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt. Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan.

In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet. Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen.

Vind het supergeil als hij mijn borsten zuigt, terwijl ik bij mezelf met de vibrator bezig ben. Mijn vriendin kan het, met de vibrator, binnen 1 tot 1,5 minuut.

Vanaf dat ze de vibr. Ik vind dit ook supersnel en daar kan ik als man echt niet aan tippen, zo snel. Dan kun je wel een keer of 7 op een dag. Maar na 7 x goed klaarkomen ben je toch volledig uitgeteld? Soms elke dag, soms 3 weken niet. Net hoe mn pet staat. Loop met je gezicht in de zon, dan valt de schaduw achter je. Mystaya woensdag 12 december Om eerlijk te zijn 1x in de maand, ik heb geen vriend op het moment, maar ik heb er ook geen behoefde aan om het zelf te doen.

Blaadjes schreef op 10 december Blaadjes woensdag 12 december Ik kreeg net een sms'je van mijn vrouw dat ze zichzelf heerlijk met de vibrator heeft klaargemaakt.

Dit doet ze ongeveer 1 x per week. Vaak liggen we tegenover elkaar op de bank en masturberen we onszelf terwijl we naar elkaar kijken.

Daarbuiten mastrubeer ik elke dag wel een keer zonder dat mijn vrouw erbij is. Mauj zaterdag 15 december En dan zeker wedstrijdje doen ook nog? In het algemeen wordt er in deze discussie niet gekeken naar de oorzaken van heteroseksualiteit of seksuele oriëntatie in het algemeen, er wordt vooral gekeken naar de oorzaken van homoseksualiteit.

Biological Influences on sexual orientation Argumenten dat seksuele oriëntatie ontstaat door biologische factoren valt meestal in drie categorieën: Brain structure and function — Simon LeVay — onderzoek — publiceerde onderzoek in Science, vond het volgende: De onderzoek vond dat deze structuur groter was in zijn steekproef van heteroseksuele mannen in vergelijking tot de homoseksuele mannen.

De grootte van de structuur van de homoseksuele mannen was ongeveer even groot als die normaal bij vrouwen wordt gevonden. Dit onderzoek bewees niet dat seksuele oriëntatie veroorzaakt is door hersenverschillen, maar het suggereert dat het op een bepaalde manier wel gerelateerd is aan elkaar. De meest voorkomende kritiek op LeVay zijn onderzoek is dat seksuele oriëntatie eerder een continuüm is, dan dat het verdeeld is in de categorieën: Andere studies hebben gedemonstreerd dat rechts- en linkshandigheid misschien wel gelinkt kan zijn aan seksuele oriëntatie.

Daarnaast is er ook een connectie gevonden tussen seksuele oriëntatie en hoe het brein geluid verwerkt. De oren van lesbiennes maken significant een zachter softer geluid dan de oren van heteroseksuele vrouwen. Tevens is er onderzoek dat aangetoond heeft dat visueel-spatiële mogelijkheden ook gerelateerd zijn aan de metingen van seksuele oriëntatie bij mannen.

Bij MRI en PET scans hebben duidelijke verschillen gevonden die niet kunnen komen door omgevingsinvloeden, wat betekent dat deze verschillen waarschijnlijk al aanwezig zijn bij de geboorte.

Er is bijvoorbeeld ook een verschil in de symmetrie van de hemisferen en de neurale connecties tussen homoseksuele- en heteroseksuele mensen. Daarnaast zijn de hersenen van de lesbiennes vergelijkbaar aan die van de heteroseksuele mannen. Het is ontzettend mogelijk om hormonale invloeden te onderscheiden van andere biologische factoren. Een voorbeeld van de hormonale hypothese voor de ontwikkeling van niet-heteroseksuele oriëntaties gaat over de vingers.

Je bent je er waarschijnlijk niet bewust van , maar de lengte van je ringvinger is meer vergelijkbaar met de lengte van de indexvinger in vrouwen dan bij mannen. Naast dit verschil tussen mannen en vrouwen, bestaat dit verschil ook bij lesbiennes en heteroseksuele vrouwen. De index-tot-ring-vinger ratio is bij lesbiennes meer vergelijkbaar met die van mannen.

Onderzoek heeft zelfs laten zien dat de ratio nog kleiner is het verschil in vingerlengtes minder is in lesbiennes die zichzelf als meer mannelijk zien in vergelijking tot die zichzelf als meer vrouwelijk zien. Merk op dat de index-tot-ringvinger ratio een marker is voor fetal exposure van mannelijke hormonen. Het is geen bewijs, maar wel een interessante suggestieve correlatie.

Een andere studie onderzocht vrouwen wiens moeder de drug DES werd gegeven toen zij zwanger waren. DES is een vorm van synthetisch estrogeen waarvan gedacht werd dat het een miskraam zou verkomen en het was veel verspreid aan zwangere vrouwen tussen en Buiten het feit dat de drugs helemaal niet werkte waar het voor bedoeld was, daarnaast was er een toegenomen kans op kanker en onvruchtbaarheid van in de dochters van de vrouwen die de drugs hadden genomen!

Er is een significante associatie gevonden dat wanneer het aantal van oudere biologische broers van een man toeneemt, de kansen dat hij zelf gay is ook toenemen ongeacht de geaardheid van de broers. Dit komt niet voor met oudere geadopteerde of stiefbroers. Uiteraard weet het kind in de baarmoeder niet hoeveel broers die heeft, maar het lichaam van moeder weet dat wel.

De theorie die het meeste gesuggereerd wordt is dat het samenhangt met het immuunsysteem in een vrouw. Dat het immuunsysteem antilichamen creëert tegen male fetal cells. De meer jongens de moeder heeft gehad, hoe sterker het lichaam hierop reageert wat er voor kan zorgen dat er een hormonale verandering is in de later geboren jongens wat kan leiden tot een neiging tot een homoseksuele geaardheid.

De resultaten naar seksuele oriëntatie zijn behoorlijk consistent over tijd. Experiental and Environmental Influences on sexual orientation Onderzoekers kunnen gemakkelijker kijken naar potentiele biologische oorzaken van seksuele oriëntatie in vergelijking tot het ontdekken van bewijs van specifieke omgevingsinvloeden of ervaringsinvloeden.

Er is maar één consistentie bevinding: Bem suggereert dat mensen niet geboren worden met een bepaalde genetische predispositie voor een bepaalde seksuele oriëntatie, maar dat een verschillend temperament zoals agressie, acitiviteiten level en verlegenheid mee spelen. Bem vervolgt dat kinderen op zoek gaan naar kinderen die dezelfde speelvoorkeuren hebben. Soms, zal een kind gender-nonconforming gedrag laten zien, dat wil zeggen dat een kind activiteiten prefereert die typisch zijn voor het tegenovergestelde geslacht.

Bem zijn theorie stelt dan ook voor dat niet-conforming kinderen zich steeds meer anders zullen voelen van hun leeftijdsgenoten. De andere groep dus de andere groep dan waar je mee speelt zal gezien worden als vreemd en exotisch. Later in de pubertijd, wanneer seksuele gevoelens naar boven komen, zullen deze exotische gevoelens omgezet worden in erotische gevoelens naar die groep. Do the origins of Sexual Orientation Matter? Door te onderzoeken wat de oorzaak is van iemand zijn seksuele geaardheid, zouden veel vooroordelen weggenomen kunnen worden.

De meeste niet-heteroseksuele mensen ervaren het leven met deze leugen als erg stressvol en emotioneel onverdraaglijk, dus maken ze vaak de moeilijke en pijnlijke beslissing om uit de kast te komen. Heteroseksuelen voelen nooit de behoefte om hun seksuele geaardheid te verbergen, aangezien de gemeenschap in zijn geheel aanneemt dat iedereen heteroseksueel is. When Do People Come Out?

Uit de kast komen is niet een single moment, of een enkele beslissing. Vaak is het een proces dat plaats vindt over tijd, in een stap-voor-stap benadering. Jonge kinderen zijn zich niet bewust van de complexe seksualiteit issues en zijn waarschijnlijk cognitief niet in staat om hun seksuele oriëntatie te analyseren en herkennen.

Er is echter nog steeds geen exacte tijd waarin het proces begint van uit de kast komen. Dit kan zowel in de beginfase van pubertijd zijn als op een oudere leeftijd. Het kan ook zijn dat mensen trouwen en kinderen krijgen en altijd het gevoel hebben dat ze iets missen en dat ze er dan achter komen dat ze homoseksueel zijn. The Coming-Out Process Er zijn vele theorieën die proberen uit te leggen hoe het proces verloopt voor homoseksuelen om uit de kast te komen.

Dit komt meestal voor in de adolescentie of in de jonge volwassenheid, maar kan ook op elke leeftijd gebeuren tijdens een persoon zijn seksuele leven. Er zijn ook individuen die nooit met hun seksuele geaardheid naar buiten zullen komen. Alle theorieën delen dat dit een gradueel, ontwikkelingsproces is dat verschillende fasen van gedachten, realisaties en gedrag ervoor zorgen dat een persoon zijn niet-heteroseksuele oriëntatie erkend en beslist om hiermee te openbaren.

Er zijn twee modellen waarbij er ook wordt gesproken over een stap-voor-stap porces, met verschillende uitdagingen die homoseksuelen dan tegenkomen, bijvoorbeeld identiteit verwarring je niet zeker voelen over je eigen geaardheid ; identiteit assumptie erkennen naar jezelf dat je homoseksueel bent , identiteit acceptatie comfortabel worden met eigen seksualiteit en identiteit synthese en toewijding in het openbaar treden met je homoseksualiteit en hier ook trots op zijn, zonder schaamte.

The Dangers, Pitfalls, and Joys of Coming Out Eerder is al beschreven dat mensen die uit de kast komen gelukkiger zijn. Dit impliceert niet dat uit de kast komen gemakkelijk is. Zelfs het tegenovergestelde is waar, veel homoseksuelen hebben hier angst voor. Het is geen geheim dat homoseksuelen meer risico lopen op emotioneel, psychologisch en fysieke schade. Bijvoorbeeld het belachelijk maken door leeftijdsgenoten; afwijzing van vrienden, ouders, andere familieleden en zelfs de kerk, verlies van huidge baan, geen toegang tot leger en andere vormen van vooroordelen en discriminatie, intimidatie en serieuze schade.

Jongeren die struggelen met de realisatie dat ze misschien homoseksueel zijn en het vooruitzicht op het uit de kast komen naar zichzelf en anderen hebben een significante hogere rate van psychologische problemen, waaronder depressies, drugsmisbruik, eetstoornissen en een zwerversbestaan. Ondanks dat vertellen de meeste homoseksuele mensen die uit de kast zijn gekomen dat het een opluchting was, dat ze zich bevrijd voelen, dat er een last van een schouders is en vergelijkbare beschrijvingen.

Deze emoties wegen uiteindelijk zwaarder dan de angst en de problemen die op hun wachten of misschien in de toekomst op hun staan te wachten. Dit is niet zo moeilijk te begrijpen. Deze jongeren worden vaker belachelijk gemaakt, afgewezen, verbaal misbruik, en het risico van fysiek geweld op dagelijkse basis puur over iets waar je zelf geen controle over hebt net als je lengte of de maat van je voeten.

Wanneer dit duidelijk werd zijn er een aantal websites ontwikkeld voor deze jongeren zodat ze kunnen praten en lezen over de problemen die ze ervaren. Het pad voor het ontwikkelen van een persoonlijke identiteit en comfortabel zijn met jezelf tijdens de adolescentie is al moeilijk genoeg voor heteroseksuele jongeren. Homoseksuele jongeren hebben ook te maken met een gemeenschap die vaak vijandig en afwijzend staan tegen een issue waar zij tegen aan lopen: Meeste homoseksuele jongeren hebben het gevoel dat ze hun seksuele geaardheid moeten verbergen.

Dit kan leiden tot gevoelens van angst, hulpeloosheid en depressie vaak vergezeld door zelf-destructief gedrag zoals alcohol- en drugsmisbruik. Wat percentages uit een studie in de late s: Sommige studenten komen graag uit bij het beginnen van college.

Veel colleges in USA doen oprechte pogingen om homofobie en antigay opvattingen te reduceren en ook discriminatie. Onderzoek demonstreert dat niet-heteroseksuele studenten in veel gevallen nog steeds last hebben van vijandige campus omgevingen. Niet-heteroseksuele studenten voelen zich vaak minder geaccepteerd en gerespecteerd door heteroseksuele studenten en bij de campus omgeving in het algemeen.

Lesbiennes rapporteren deze gevoelens sterker dan homoseksuele mannen. Homoseksuele jongeren voelen zich minder zeker dan hun heteroseksuele leeftijdsgenoten en vinden dat ze minder eerlijk behandeld worden in verschillende academische setting, bijvoorbeeld in de omgang met administrators. Het is waar dat toen AIDS voor het eerst opkwam in de USA in de vroege s, de ziekte en de dood geassocieerd met dit verschrikkelijke virus in eerste instanties vooral voorkwam bij de homoseksuele gemeenschappen in grote USA steden; vooral New York en San Francisco.

Deze naam duurde een jaar totdat heteroseksuele mannen en vrouwen ook geïnfecteerd waren en hierdoor werd de naam snel veranderd in AIDS. Ondanks dat de meerderheid van de bestaande zaken nog steeds bestaat uit mannen, weet iedereen dat HIV en AIDS niet gelimiteerd zijn tot een seksuele geaardheid. In waren er Homoseksuele mannen worden vaak gediscrimineerd vanwege deze irrationele en misleidende geloven over deze ziekte.

Het is een complex web van pogingen, waarbij verschillende sociale en politieke strategieen worden gebruikt voor het elimineren van alle vormen van vooroordelen en discriminatie gebaseerd op seksuele oriëntatie. Ook bijvoorbeeld antidiscriminatie wetten; die vechten tegen de verbieding van bepaalde seksuele handelingen die bedoeld zijn voor niet-heteroseksuelen, voorkomen van gewelddadige handelingen naar homoseksuele, proberen van interactie en het lesgeven van mensen over niet-heteroseksuele oriëntaties, en zorgen voor gelijke rechten wat betreft huwelijk.

In zijn al deze sodomie wetten afgeschaft in de nog 14 resterende staten van Amerika waar de wetten nog wel waren. Twee homoseksuele mannen werden thuis gearresteerd omdat ze seks met elkaar hadden. In het Hoger Beroep zijn beide heren in hun gelijk gesteld. In de meest extreme vorm leidt dit tot verbaal misbruik en fysiek geweld jegens nietheteroseksuele jongeren.

Elk jaar zijn er meerdere moorden die gemotiveerd zijn door anti gay attitudes. Sinds zijn er bekende antigay moorden geweest in Amerika en de incidentie is toegenomen van 10 moorden in tot 21 moorden in Deze misdrijven worden tevens gemotiveerd door sterke gevoelens van angst en haat jegens die bepaalde groep.

Vaak zijn de aanrichters van deze daden zwakke individuen die zich bedreigd voelen door de groep die ze aanvallen. Dit wordt gebruikt ook voor het beschermen van mensen , zoals een ras of een religieuze minderheid. Feitjes over geweld 1. Vaak worden de slachtoffers gemarteld, hevig in elkaar geslagen en een aantal keer gestoken. Er is hier wetenschappelijk bewijs voor. De onderzoekers vonden dat alleen de mannen die het hoogst scoorden op de meting van homofobie seksueel opgewonden werden als reactie op de homoseksuele film.

Deze homofobische mannen beoordeelden hun level van seksuele opwinding significant lager dan de niet-homofobische mannen. Dit impliceert dat mannen met sterke antigay attitudes inderdaad misschien homoseksuele gevoelens ervaren bij zichzelf, maar dat ze dit negeren.

Hierop volgt dat gay bashers dan, welke duidelijke antigay gevoelens hebben, misschien wel de sterkste homoseksuele neigingen in zichzelf hebben!!

Sexual development throughout life Seksuele ontwikkeling gaat niet alleen over lichamelijke veranderingen in je leven, maar ook over sociale en culturele veranderingen. Iedereen maakt bepaalde veranderingen mee in ongeveer dezelfde tijd van je leven. Denk bijvoorbeeld aan het bewust worden van je geslacht jaar , het beginnen van de puberteit en de fysieke, emotionele en sociale veranderingen die daarmee gepaard gaan jaar en het vormen van een vaste, stabiele relatie jaar.

Deze veranderingen vormen de basis voor dit hoofdstuk. Aan het einde van de 19e eeuw kwam Sigmund Freud met de psychoseksuele fases.

Deze fases gaan over de eerste 12 jaar van een mens. Volgens Freud is dit heel belangrijk omdat een jongen moet leren zich te gedragen als een man volgens de culturele verwachtingen. Dit is een moeilijk proces. Een jongen is namelijk vooral verzorgd door zijn moeder vanaf zijn geboorte. Waarom zou een jongen zich dan gaan identificeren met zijn vader? Freud bedacht hier de theorie van het Oedipus complex voor. Deze theorie zegt dat jongen tussen de 3 en 4 jaar onbewust seksuele verlangens voor hun moeder hebben.

Ze realiseren dat dit niet kan, want vader is namelijk al met moeder. De jongen realiseert dat hij het nooit van zijn vader zal winnen. Hij is bang dat zijn vader zal ontdekken dat hij gevoelens heeft voor zijn moeder, en dat hij gestraft wordt door zijn penis af te hakken. De enige manier om dit te vermijden is door zich te identificeren met zijn vader.

Zo begrijpt hij zijn geslachtsidentiteit en kan hij zich mannelijk gedragen. Als hij eenmaal zo groot is als zijn vader kan hij zelf opzoek gaan naar zijn eigen vrouw. Voor meisjes bedacht Freud het Electra complex. Deze theorie zegt dat een meisje van 3 jaar zich er van bewust wordt dat haar vader een penis heeft en zij en haar moeder niet. Dit zorgt voor een onrechtvaardig gevoel.

Haar reactie is om zich te identificeren met haar vader totdat ze zich realiseert dat ze de penis van haar vader niet kan bezitten want dat doet haar moeder al. Ze gaat zich daarom identificeren met haar moeder, en als ze opgegroeid is zal ze op zoek gaan naar een penis voor haarzelf. Er is zelfs een daling van seksueel gedrag naar mate de kinderen ouder worden. Een deel van het probleem is dat ouders het moeilijk vinden om met hun jonge kinderen over dit onderwerp te praten.

Vaak wordt het onderwerp vermeden. Er zijn meerdere dingen waar ouders tegen aan kunnen lopen en waar kinderen ook mee kunnen zitten. Hieronder volgen er vier.

Childhood masturbation Het lichaam is gemaakt om seksueel te zijn, het is normaal om het fijn te vinden om op bepaalde delen van je lichaam gestimuleerd te worden.

In veel westerse samenlevingen wordt het geaccepteerd dat kinderen masturberen, maar toch is het nog steeds een schok als ouders zien dat hun eigen kind het ook doet. Een kind moet leren dat dit gedrag persoonlijk en privé is. De eerste tekenen van masturbatie komen tussen de 2 en 3 jaar. Tussen 3 en 5 jaar begrijpen kinderen dat zelfstimulatie prettig is. Het belangrijkste punt is dat heel veel professionals hetzelfde zeggen: Er is zelfs bewijs dat kinderen die gestraft worden voor hun seksuele gevoelens later minder tevreden zijn met hun lichaam en minder genieten van seksualiteit.

Soms kan kindmasturbatie voor problemen zorgen, bijvoorbeeld als een kind een ander kind er bij betrekt of als er elke vorm van penetratie bij betrokken is.

Voor kinderen kan het heel normaal zijn om zonder kleren aan te spelen. Als volwassene zijnde kun je heel anders tegen een situatie aan kijken. Je moet kinderen leren wat normaal is en wat niet. Als je ziet dat 2 kinderen naakt met elkaar spelen, blijf rustig en kleed de kinderen aan. Zorg dat ze op een andere manier gaan spelen. Later kun je ze vertellen dat sommige delen van het lichaam bedekt moeten blijven.

Als de tijd er naar is, luister dan naar de vragen van het kind maar overlaad je kind niet met informatie. Neem een boek dat voor het kind ook begrijpelijk is. Misschien kom je zelf ook nog wel dingen te weten. Extreem veel interesse in seksuele onderwerpen is misschien een teken voor andere problemen.

Raadpleeg zo nodig een professional. Het belangrijkste voor een ouder is om zo veel mogelijk te weten over seksuele ontwikkeling en om goed te kunnen communiceren met hun kind. Normaal seksueel gedrag en abnormaal seksueel gedrag kan onderscheiden worden door te kijken naar hoe vaak en hoe intensief het gedrag voorkomt en dit te linken aan andere problemen die het kind misschien heeft.

Een andere manier waarop normaal en abnormaal seksueel gedrag onderscheiden kan worden is door te kijken of dit gedrag juist voortkomt uit andere problemen die kinderen hebben. Seksueel gedrag is maar een deel van wat misschien voor problemen zorgt bij een kind. Belangrijk is dat dit gedrag wel wordt opgemerkt om andere problemen op te kunnen lossen. How children learn about sex Ouders vinden het vaak heel moeilijk om met hun kinderen over seksualiteit te praten.

Vaak hebben kinderen hier wel de behoefte naar. Dat ouders het vermijden heeft misschien te maken met de afname van geloof in seksuele mythes, het moeilijk vinden om seksuele keuzes te maken en de afgenomen kennis over seks bij jongeren en kinderen. Ouders denken vaak dat ze hun kinderen informatie geven, maar kinderen zijn het daar niet mee eens.

Vaak zijn ouders wel bewust van het belang om met je kind te praten over seks, maar veel ouders doen het niet. Dit komt omdat ouders vaak bang zijn dat ze te weinig er over weten.

Psychisch, emotioneel en seksueel vinden er veranderingen plaats en het betekent een begin van romantische en seksuele relaties en het ervaren van liefde. Cultuur speelt een belangrijke rol hierbij, omdat er bepaalde dingen van je worden verwacht. Uit onderzoek is gebleken dat scholen waar wordt gepromoot geen seks te hebben weinig effectief zijn. Puberteit Het verschil tussen puberteit en adolescentie is dat puberteit zich vooral richt op fysieke en biologische veranderingen en adolescentie vooral op sociale relaties.

De puberteit bij jongens is tussen de 11 en 16 jaar, bij meisjes tussen de 8 en 16 jaar. De puberteit begint met de afscheiding van het hormoon gonadotropine door de hypofyse. Hierdoor worden testosteron en oestrogeen vrijgelaten. Voor de jongens betekent dit dat de testikels zich gaan ontwikkelen en dat ze sperma gaan produceren.

Voor een meisje geldt dat ze voor de eerste keer ongesteld wordt. Een jaar daarna worden de eerste eitjes geproduceerd. Vroege puberteit is voor meisjes vaak moeilijker dan voor jongens, omdat meisjes zich eerder ontwikkelen en ongevraagd seksuele aandacht krijgen. Rond een jaar of 17 zijn meisjes en jongens de puberteit voorbij, de ontwikkeling van de secundaire geslachtskenmerken is dan voltooid.

Op pagina staat een overzicht van fysieke veranderingen in de puberteit Romantische relaties in de adolescentie Naast biologische veranderingen vinden er ook sociale en culturele veranderingen plaats. Het is de belangrijkste periode in je leven: Adolescentie betekent individualisatie, je eigen identiteit ontdekken.

De meeste mensen worden dan ook seksueel actief. Veel mensen denken dat tieners alleen voor de seks een relatie willen. Uit onderzoek is gebleken dat een romantische relatie in je tienerjaren heel betekenisvol en langdurig kan zijn.

Meer dan de helft van de adolescenten zegt een romantische relatie gehad te hebben van 1,5 jaar in deze periode. Het is goed voor de persoonlijke identiteit dat dit gebeurt, maar er zijn ook nadelen. Dit zorgt ervoor dat deze mensen het moeilijker hadden op school en vaker stopten dan heteroseksuelen.

Hoewel er heel veel wordt gedaan om het voor homoseksuelen gemakkelijker te maken, zal het lang duren voordat de maatregelen tegen discriminatie veel effect zullen hebben. De leeftijd waarop adolescenten voor het eerst seks hebben, ligt dus veel lager dan vaak wordt gezegd. Als jongeren horen dat ze nog geen seks mogen hebben, zien ze orale seks vaak als vervanging van geslachtsgemeenschap en doen ze wel aan orale seks.

De overheid doet er veel aan om jongeren voor te lichten over de gevaren van orale seks, vooral omdat de manier waarop jongeren tegen orale seks aan kijken moet veranderen. Contraceptie en zwangerschap in de adolescentie Tussen en is het aantal tienerzwangerschappen flink gedaald. Daarnaast is het aantal tieners wat geslachtsgemeenschap heeft gedaald.

Dit betekent niet dat er meer abortussen zijn gepleegd. Jongeren maken steeds meer gebruik van de morning-after pil emergency contraceptive pills. Vaak wordt gezegd dat seksuele voorlichting niet helpt, omdat jongeren dan juist gaan experimenteren. Comprehensive sex education helpt echter jongeren en heeft al gezorgd voor minder onveilig en risicovol gedrag.

Er is een link tussen depressie en tienerzwangerschap. Meisjes die depressief zijn experimenteren sneller met seks. Ook voelen ze zich meer geaccepteerd als ze seks hebben en zijn ze minder depressief.

Ook zou drugs een rol kunnen spelen. Mensen die drugs gebruiken en depressief zijn denken minder goed na over negatieve gevolgen van seks. Om dit probleem op te lossen wordt er voorlichting gegeven aan jongeren en ouders en kunnen jongeren in een veilige omgeving een soa-test laten doen.

Sociale netwerken De digitale wereld heeft gezorgd voor een enorme verandering wat daten, relaties en seksualiteit betreft. Het is nu voor iedereen veel makkelijker om in een veilige, anonieme wereld sociaal actief te zijn.

Het gevaar van vrienden op internet is dat je niet weet of die persoon zegt wie hij of zij is. Alcohol gaat een belangrijkere rol spelen bij seksualiteit. Seksuele activiteit in college Adolescenten doen meer dan alleen geslachtsgemeenschap. Dit betekent dat je niet hoeft te merken dat je een soa bij je draagt. Veel mensen voelen zich beschaamd als ze een soa-test doen.

Er is onderzoek gedaan naar de redenen achter deze attitude. De negatieve dingen zijn de angst voor een positieve uitslag, het sociale stigma wat bestaat over het hebben van een soa, het onderschatten van de kwetsbaarheid en het idee dat het klinisch is.

Het voorkomen van een soa is beter dat het zorgen maken of je misschien een soa hebt. De link tussen seks en alcohol bij studenten Alcohol kan zorgen voor onverstandige beslissingen, ook wat seks betreft. Alcohol blijkt een bepalende waarde te hebben als het gaat om seks hebben. Alcoholgebruik zorgt voor een lagere kans dat mensen een condoom of andere middelen gebruiken. Deze periode wordt gekarakteriseerd door minder seksueel experimenteren, meer focussen op langere relaties, het krijgen van kinderen en een tevreden seksueel leven hebben.

Intieme relaties bij volwassenen Volwassenen zien hun romantische relaties veel andere van adolescenten. Ze hebben minder problemen dan adolescenten. Ze willen single blijven, of kiezen er voor om te trouwen en kinderen te krijgen. Een grote beslissing die gemaakt wordt in deze tijd is dat je samen gaat wonen. Samenwonen Steeds meer mensen gaan eerst samenwonen en dan pas trouwen. Dit doen ze omdat ze persoonlijke en professionele doelen willen halen.

Zo kan ook de relatie met je partner groeien en kan je uitproberen of je samen kunt leven. Als je veel mensen om je heen ziet scheiden, is de keuze om eerst samen te wonen eerder gemaakt. Ras en etniciteit blijken een rol te spelen bij de keuze om samen te wonen of te trouwen. Amerikanen en afro-Amerikanen gaan eerder samenwonen dan Zuid-Amerikanen en Aziaten. Meer samenwonende partners gaan uit elkaar dan getrouwde partners. De meeste mensen hebben de voorkeur te trouwen als ze kinderen krijgen.

Er groeien wel steeds meer kinderen op in een één ouder gezin. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen van samenwonende ouders meer problemen hebben met de ontwikkeling en het gedrag dan kinderen waarvan de ouders een stabiele relatie hebben en getrouwd zijn.

Dit wil niet zeggen dat dit voor alle kinderen geldt. Als het goed gaat gaan ze trouwen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die eerst samenwonen vaker gaan scheiden. Dit komt omdat mensen die gaan samenwonen misschien andere ideeën hebben over het huwelijk of dat ze niet elkaars perfecte huwelijkspartner zijn. Een andere reden is dat er een negatieve houding kan ontstaan tegenover het huwelijk als mensen samenwonen en willen gaan trouwen.

Samenwonen zou dan een indicatie zijn voor een huwelijk dat snel eindigt. De gemiddelde leeftijd is wel drastisch gestegen de laatste paar decennia. Dit komt omdat vrouwen vaker carriere willen maken, single zijn meer geaccepteerd wordt, er slechte cijfers zijn wat scheidingen betreft en omdat mensen vaker eerst gaan samenwonen. Voor homoseksuelen is het wat moeilijker, omdat het homohuwelijk nog maar in een paar landen toegestaan is. Het meeste onderzoek wat betreft seks is gedaan bij heteroseksuele stellen.

Getrouwde stellen die tevreden zijn met hun seksleven hebben vaak ook een gelukkiger huwelijk. Mensen die niet gelukkig zijn met hun seksleven zijn dat ook niet met hun huwelijk. Seksuele problemen in de volwassenheid Veel koppels hebben ergens in hun leven te maken met seksuele problemen. Dit heeft te maken met veranderingen in het leven, zoals het krijgen van kinderen, het werk, stress en vermoeidheid. De meest voorkomende problemen zijn het ontbreken van zin, geen erectie kunnen krijgen, te weinig seksuele opwinding, niet klaar kunnen komen, laat klaar kunnen komen, juist te snel klaarkomen of pijnlijke seks.

Belangrijk is om te weten dat het vaak voorkomt en dat het niet het einde hoeft te betekenen van je seksleven. Vaak lossen deze problemen zich vanzelf op als er dingen in je leven veranderen. Het veranderen van seksueel reageren hoort bij het ouder worden. Vrouwen raken bijvoorbeeld in de overgang. Intimiteit is je hele leven lang belangrijk. Als kinderen eenmaal het huis uit zijn en er geen anticonceptiemiddelen meer nodig zijn, zien mensen dit als een kans om hun seksuele relatie weer tot leven te brengen.

Veel mensen denken dat mensen geen zin meer hebben in seks als ze oud worden. Dat is niet waar. Er zijn alleen een paar fysieke redenen waarom dit zo zou kunnen zijn.

Daarom zoeken oudere mensen ook geen hulp als het niet wil lukken. Normale leeftijd gerelateerde veranderingen in seksueel reageren Als je het model van Masters en Johnson bekijkt zie je dat bij het ouder worden de respons cyclus langzamer gaat. Ook is de intensiteit lager. De seksuele opwinding en orgasme kunnen wel hetzelfde worden ervaren. Als de vrouw in de overgang komt, treden er een aantal veranderingen op waaronder een verlaagd libido.

Bij mannen duurt het langer voordat ze een erectie krijgen. Ouder worden en daten Voor ouderen is het ook belangrijk om romantiek, passie en seks te hebben. Het is net zo belangrijk als voor adolescenten en volwassenen.

De gevoelens en gedragingen van ouderen komen heel veel overeen met jongere mensen. Seks kan voor ouderen een belangrijke rol spelen. Het voornaamste struikelblok voor ouderen is dat ze niet meer op zoek zijn naar iemand om mee te trouwen. Ze willen alleen intimiteit. Dit wordt in de samenleving raar gevonden. Het belangrijkste punt van dit hoofdstuk is dat iedereen altijd behoefte kan hebben aan intimiteit en seks. Er vinden belangrijke veranderingen plaats in je leven, maar uiteindelijk blijven we seksuele wezens.

Parafiliën, atypisch seksueel gedrag Parafilieën: Basis criteria voor parafilie: Dit is meestal gedrag waarmee de persoon wil stoppen, maar de persoon voelt zich niet in staat om het gedrag te controleren. Klinische criteria voor parafilieën De DSM-4, somt specifieke criteria op, voor de diagnose van verschillende parafilieën, zoals voyeurisme, exhibitionisme, fetisjisme, pedofilie, seksueel masochisme, seksueel sadisme, frotteurisme, en travestie fetisjisme.

De huidige diagnostische criteria vereisen dat de persoon herhaaldelijke, intense seksueel opwindende fantasieën, seksuele behoeften of seksueel gedrag dat gerelateerd is aan de parafilie heeft ervaren, gedurende een periode van minstens 6 maanden; de persoon heeft gehandeld naar deze behoeften, en de behoeften hebben gezorgd voor lijden of inter-persoonlijke moeilijkheden.

De DSM-4 staat toe dat verschillende parafilieën, die waar er sprake is van slachtoffers, gediagnosticeerd kunnen worden als stoornissen, wanneer ze worden uitgevoerd, zelfs als ze geen lijden, stress of inter-persoonlijke moeilijkheden veroorzaken bij de persoon die het gedrag vertoont.

Is seksverslaving een parafilie? Seksverslaving wordt niet gedefinieerd als een parafilie, maar als een niet-parafilische seksuele compulsiviteit.

De criteria van de samenleving voor het beoordelen van parafilie Een parafilie wordt door de samenleving negatief beoordeeld, wanneer er wordt voldaan aan één of meer van de volgende criteria: Allen seksueel masochisme komt relatief vaak voor bij vrouwen, maar ook hier zijn het nog steeds de mannen die de boventoon voeren. Als eerste is het van belang om te weten dat niemand wordt geboren met een bepaalde seksuele excentriciteit, maar ongewone seksuele attracties ontwikkelen zich gedurende het leven van een persoon.

Genen kunnen een rol spelen in die zin dat iemand een predispositie kan hebben voor het krijgen van een compulsieve stoornis in het algemeen, dit kan dan bij sommigen tot uiting komen in hun seksueel gedrag.

Psychodynamische theorieën van parafilie De basis hiervoor zijn de psychoanalytische ideeën van Freud, namelijk dat alle disfunctionele gedragingen die in de volwassenheid worden getoond, voortkomen uit traumatische ervaringen uit de kindertijd, tot de leeftijd van 10 jaar.

Deze ervaringen worden onderdrukt door je onbewuste om je ertegen te beschermen, door het onderdrukken van de traumatische ervaringen in het onderbewuste, weet je in de volwassenheid helemaal niet meer dat het heeft plaatsgevonden. Gedragstheorieën van parafilie Gedragstheorieën zoeken de verklaring van parafilie in klassieke en operante conditionering. Onze persoonlijke, individuele seksuele histories bepalen onze unieke set van wat we seksueel plezier en onplezierig vinden, seksuele voorkeuren en karakteristieke seksuele neigingen.

Mensen met parafilie hebben ergens in hun seksuele leven geleerd om sterke, zeer plezierige seksuele opwinding te koppelen aan een atypische seksuele stimulus. Biologische theorieën van parafilie Deze theorieën focussen vooral op een disbalans tussen 2 biologische systemen: De hormoonhypothese suggereert dat compulsief seksueel gedrag gerelateerd is aan een overproductie van mannelijke hormonen, voornamelijk testosteron, maar andere hormonen, zoals epinephrine en norepinephrine, zijn ook verstoord.

De neurotransmitter serotonine, die betrokken is bij verschillende psychologische stoornissen, zoals depressie, angststoornissen en obsessivecompulsive disorder, wordt ook gekoppeld aan parafilie.

Parafilieën waarbij slachtoffers vallen Victimizing parafilieën: De meeste exhibitionisten zijn mannen tussen de 16 en 40 jaar oud, die seksueel opgewonden raken en seksuele voldoening krijgen van het laten zien van hun geslachtsdeel aan vrouwen die ze niet kennen.

Terwijl ze tegelijkertijd masturberen of erna fantaseren en masturberen. De gene die deze handeling uitvoert fantaseert vaak dat hij een hechte, liefdevolle relatie heeft met het slachtoffer, maar hij zal er alles aan doen om weg te rennen of te ontsnappen na de daad.

Het zijn meestal mannen tussen de 15 en 25 jaar oud die dit doen. De klinische definitie van seksueel sadisme betrekt duidelijk onschuldige slachtoffers e is één van de meest gewelddadige parafilieën. De meeste pedofielen zijn mannen, maar af en toe zijn het ook vrouwen. De meeste pedofielen zijn heteroseksueel en de meeste zijn getrouwd en hebben zelf kinderen. Pedofielen hebben vaak huwelijksproblemen en drankproblemen. Een van de meest opvallende eigenschappen van pedofielen is dat zij meestal zelf in hun kindertijd te maken hebben gehad met seksueel misbruik.

Verder zijn ze vaak depressief, zien ze zichzelf als eenzaam, hebben ze een lage zelfwaardering, laag zelfvertrouwen, voelen ze zich minderwaardig en zijn ze de emotioneel onvolwassen. De masochist neemt vrijwillig deel aan deze activiteiten. Een subcultuur van het masochisme is sadomasochisme, dit lijkt veel op masochisme, allen gaan hier meer rituelen mee gepaard en worden er vaak rollen gespeeld.

Hierbij depriveert de persoon met de parafilie zijn hersenen van zuurstof, meestal door een vorm van wurging of ophanging, tijdens de masturbatie. Deze vorm van parafilie komt het meest voor bij mannen tussen de 15 en 30 jaar oud.

Auto-erotisch stikken moet niet worden verward met zelfmoord, want wanneer de dood volgt op deze handeling, is dat meestal per ongeluk en niet met opzet. Het fetisj-object wordt een noodzakelijkheid voor seks. Overigens is het zijn van transgender géén parafilie, deze mensen identificeren zich alleen met het geslacht dat niet hun biologische geslacht is, zij hebben het idee in het verkeerde lichaam geboren te zijn.

Behandeling voor parafilie Wie zoekt behandeling ervoor 4 categorieën? Meestal heeft de behandeling niet veel succes omdat deze mensen meestal niet gemotiveerd zijn om hun gedrag te veranderen. Deze mensen zijn gemotiveerd om hun gedrag te veranderen en hebben dan ook een grotere kans op succes. Deze persoon ervaart stress omdat hij ziet dat zijn parafilie zijn partner pijn doet en niet goed is voor de relatie. Deze mensen zijn zeer gemotiveerd om te veranderen. Deze mensen zoeken behandeling voor seksueel disfunctioneren, wat dan noodzakelijkerwijs ook het behandelen van de parafilie veroorzaakt.

The sexual Marketplace prostitution and pornography Historical Perspectives Hoe oud is prostitutie? In waren archeologen de ruïnes van een oud Romaans forum aan het uitgraven in Salonika en vonden daar een badhuis en bordeel van meer dan jaar oud. Experts vonden verschillende kunstwerken waaronder ook erotische spullen van de eerste eeuw voor Christus.

De kunstwerken waren bewijs dat de ruimte gebruikt werd tijdens avonduren. Andere bevindingen lieten ook zien dat prostitutie erg oud is en misschien wel het oudste beroep. Door het archeologische bewijs zijn sociale wetenschappers achter de scenarios gekomen, de werkelijke gedragingen van de mensen toendertijd.

Zo waren bordelen als die in Salonika voor hoge klasse sociale clubs en werden als normaal gezien. Daarnaast geloven onderzoekers dat zowel mannen als vrouwen beschikbaar waren. Prostitution De meeste culturen keuren prostitutie af. Maar wat is prostitutie? De definitie is afhnakelijk van de context. De meeste mensen noemen het sex voor geld. Echter is het te simpel en misleidend. Want was is sex? Bovendien is betaling met geld voor de sexuele daden niet per sé nodig om prostitutie genoemd te worden.

Andere betalingen zijn ook mogelijk. Een algemene definitie is: Prosituees en klanten kunnen man of vrouw zijn en van hetzelfde of tegenovergestelde geslacht. Er zijn drie categoriën te onderscheiden voor vrouwelijke prostituees: Masturbatie, oraal, snel intercourse Alles Alles Kenmerken Laag opgeleid en vaak drug verslaafd - Meestal vrijwillig men denkt echter vaak dat deze mensen gedwongen worden Meeste prostituees zijn vrouw vanwege culturele normen en verwachtingen.

Er zijn echter wel mannelijke prostituees en die onderscheiden zich van vrouwen: Er zijn mannen die ook diensten hebben voor vrouwen, maar deze zijn zeldzaam. Ze worden gigolos of male escorts genoemd. Deze werken vergelijkbaar met call girls. Meestal zijn de interacties in een auto, wc of locatie verborgen voor openbaar zoals een motel kamer of soms minder vaak bij de klant thuis. In het algemeen zijn persoonlijke en familie achtergronden van seksindustrie werknemers anders dan die van niet-prostituees.

Echter hoeft dit niet altijd zo te zijn. Het wil ook niet zeggen dat prostituees vrijwillig in de seksindustrie komen. Drie factoren worden vaak geassocieerd met seksindustrie: Sommige vrouwen voelen dat het hun enige optie is voor financiële en fysieke overleving.

Wanneer drug verslaving erbij komt kijken, wordt de link nog duidelijker. Maar wat is de chronologische volgorde ervan? Een studie liet zien dat een meerderheid begon met drugs voor prostitutie. Misschien zijn ze dus de prostitutie ingegaan om de drugs te kunnen kopen. Door enerzijds het plezier ervan of door de verminderde bezorgdheid over meerdere partners. Sommige onderzoeken ondersteunen dit idee. De leeftijd van de eerste sexuele handelingen is lager bij prostituees dan bij de controlegroep.

Het zijn echter wel correlaties en je kunt dus niks zeggen over oorzaak gevolg. Veel vrouwen hebben geforceerde sex ervaren voordat ze consuele sex hadden. Prostituees zijn significant vaker misbruikt, voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn meerdere oorzaken mogelijk en waarschijnlijk spelen meerdere samen met andere factoren een rol.

Sommige prostituees zijn tevreden met hun beroep. Sommige vrouwen beweren dat ze niet het leven zouden kunnen lijden wat ze nu hebben als ze een ander beroep zouden uitoefenen. En dat ze niet willen stoppen met wat ze doen.

Soms geven ze aan dat ze nergens zoveel geld zouden kunnen verdienen. Sommige genieten dus van hun beroep, hoewel de meeste ontkennen dat ze sexual pleasure ervaren van hun interacties met hun klanten. Ze geven wel aan tevreden te zijn dat ze anderen helpen en een plezier doen. De meerderheid vooral streetwalkers en hustlers worden echter gedwongen in hun levensstijl en kunnen niet ontsnappen. Hier zijn verschillende redenen voor: Eerst vanuit angst, later komen ze in een neerwaartse spiraal van armoede en verslaving waardoor ontsnappen onmogelijk lijkt.

Prostituees hebben een groter risico op verkracht worden en andere vormen van sexueel geweld. Sex workers zijn ook minder geneigd om hun verkrachtingen te rapporteren bij de politie omdat ze zich vaak machteloos voelen. Ze zijn bang dat ze niet serieus genomen worden of dat ze worden opgepakt voor prostitutie. Drugs en commerciële sex trades gaan vaak hand in hand.

Prostitutie kan dienen als een manier om drugs te betalen voor arme vrouwen en mannen. Echter kan drugs gebruik later een coping mechanisme worden om met de stress en angst om te gaan van hun beroep.

Naast alcohol wordt vaak cocaine, amphetamines en heroïne gebruikt. De meest gebruikte drug is crack: Het staat bekend om zijn intensieve , maar korte werking en is heel verslavend.

Dit komt doordat ze meer partners hebben uiteraard. Bovendien hebben ze soms onveilige sex en delen ze drug spullen. Streetwalkers hebben over het algemeen de meeste onveilige sex en prostituees hebben daarbij een groter risico het te verspreiden door de vele sexpartners.

Een groep die dit vooral heeft zijn mannelijke travestiete prostituees. Zij gebruiken het meest drugs en hebben de meeste financiële problemen waardoor ze wanhopig zijn voor geld. Echter gebruiken ze minder condooms met hun sexuele partners buiten het bordeel. En daarnaast lopen vrouwen die in niet-gecontroleerde huizen werken ook een groter risico dan streetwalkers, omdat ze regelmatige klanten hebben die daardoor vertrouwen oproepen voor onveilige sex.

Er zijn soms geen regels dan en daarnaast is de kans groter wanneer de klant meer betaald. Er werd een programma ontwikkeld om vrouwelijke sex workers te helpen bij het verminderen van hun risico het te verspreiden. Het programma is dus inderdaad niet oordelend en vermijdt stigmatizering en stereotyping. Klanten van prostituees worden vaak johns of tricks genoemd. Vaak is het kopen van sex illegaal wanneer het verkopen illegaal is. Het is echter zeldzaam dat een mannelijke klant ook maar 1 nacht doorbrengt in de gevangenis.

Waarschijnlijk omdat prositituees vooral de target waren van criminele recht systemen. De gedachte erachter is dat wanneer prostituees verminderen, de illegale prostitutie ook zou verminderen. Dit is echter niet het geval.

Zolang de vraag constant blijft, zullen prostituees een weg vinden om het te vervullen. Er is meer aandacht nodig voor het bestraffen van johns om prostitutie te verminderen en dus via de vraag kant in plaats van de aanbod kant. De meeste johns zijn werkende, middel-hoge klasse, geschoolde, heterosexuele, getrouwde mannen. Normale, gemiddelde mannen dus. Mensen geloven vaak dat men naar prostituees gaat voor vreemde ervaringen die onwaarschijnlijk zijn te gebeuren met partner of vrouw.

Dit is echter niet zo. Een ander geloof is dat klanten vaak ontevreden zijn over hun eigen seks leven met hun partner en de sex met prostituees verkiezen boven partner sex. Welke andere psychologische of emotionele redenen kunnen er dan toe leiden?

...

Sexbioscoop gelderland sexcontact eindhovenmeiden die vingeren stiekem masturberen

Overigens gebruik ik nooit speeltjes en misschien dat dat ook scheelt; ik weet precies welke fantasietjes en bewegingen ik met elkaar moet combineren om snel een prettig resultaat te krijgen. Tijdens seks vinger ik mezelf ook vaak omdat mijn vriend dat vreselijk geil vindt.

Verder lig ik het liefst op mijn buik, zijn er daar meer van hier? Ann64 maandag 10 december Om de dag zo ongeveer. Ook tijdens het vrijen met mijn man ben ik ook wel met mijzelf bezig. M'n man vindt dat ook wel opwindend. Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt.

Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer. Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig. Soms een vib-je als hulpje.

Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe.

Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen. Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom.

Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt. Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan. In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet. Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen.

Vind het supergeil als hij mijn borsten zuigt, terwijl ik bij mezelf met de vibrator bezig ben. Mijn vriendin kan het, met de vibrator, binnen 1 tot 1,5 minuut. Vanaf dat ze de vibr. Ik vind dit ook supersnel en daar kan ik als man echt niet aan tippen, zo snel. Dan kun je wel een keer of 7 op een dag.

Maar na 7 x goed klaarkomen ben je toch volledig uitgeteld? Soms elke dag, soms 3 weken niet. Net hoe mn pet staat. Loop met je gezicht in de zon, dan valt de schaduw achter je. Mystaya woensdag 12 december Om eerlijk te zijn 1x in de maand, ik heb geen vriend op het moment, maar ik heb er ook geen behoefde aan om het zelf te doen. Blaadjes schreef op 10 december Blaadjes woensdag 12 december Ik kreeg net een sms'je van mijn vrouw dat ze zichzelf heerlijk met de vibrator heeft klaargemaakt.

Dit doet ze ongeveer 1 x per week. Vaak liggen we tegenover elkaar op de bank en masturberen we onszelf terwijl we naar elkaar kijken. Daarbuiten mastrubeer ik elke dag wel een keer zonder dat mijn vrouw erbij is. Mauj zaterdag 15 december En dan zeker wedstrijdje doen ook nog? In het algemeen wordt er in deze discussie niet gekeken naar de oorzaken van heteroseksualiteit of seksuele oriëntatie in het algemeen, er wordt vooral gekeken naar de oorzaken van homoseksualiteit.

Biological Influences on sexual orientation Argumenten dat seksuele oriëntatie ontstaat door biologische factoren valt meestal in drie categorieën: Brain structure and function — Simon LeVay — onderzoek — publiceerde onderzoek in Science, vond het volgende: De onderzoek vond dat deze structuur groter was in zijn steekproef van heteroseksuele mannen in vergelijking tot de homoseksuele mannen. De grootte van de structuur van de homoseksuele mannen was ongeveer even groot als die normaal bij vrouwen wordt gevonden.

Dit onderzoek bewees niet dat seksuele oriëntatie veroorzaakt is door hersenverschillen, maar het suggereert dat het op een bepaalde manier wel gerelateerd is aan elkaar. De meest voorkomende kritiek op LeVay zijn onderzoek is dat seksuele oriëntatie eerder een continuüm is, dan dat het verdeeld is in de categorieën: Andere studies hebben gedemonstreerd dat rechts- en linkshandigheid misschien wel gelinkt kan zijn aan seksuele oriëntatie.

Daarnaast is er ook een connectie gevonden tussen seksuele oriëntatie en hoe het brein geluid verwerkt. De oren van lesbiennes maken significant een zachter softer geluid dan de oren van heteroseksuele vrouwen. Tevens is er onderzoek dat aangetoond heeft dat visueel-spatiële mogelijkheden ook gerelateerd zijn aan de metingen van seksuele oriëntatie bij mannen.

Bij MRI en PET scans hebben duidelijke verschillen gevonden die niet kunnen komen door omgevingsinvloeden, wat betekent dat deze verschillen waarschijnlijk al aanwezig zijn bij de geboorte. Er is bijvoorbeeld ook een verschil in de symmetrie van de hemisferen en de neurale connecties tussen homoseksuele- en heteroseksuele mensen. Daarnaast zijn de hersenen van de lesbiennes vergelijkbaar aan die van de heteroseksuele mannen.

Het is ontzettend mogelijk om hormonale invloeden te onderscheiden van andere biologische factoren. Een voorbeeld van de hormonale hypothese voor de ontwikkeling van niet-heteroseksuele oriëntaties gaat over de vingers. Je bent je er waarschijnlijk niet bewust van , maar de lengte van je ringvinger is meer vergelijkbaar met de lengte van de indexvinger in vrouwen dan bij mannen.

Naast dit verschil tussen mannen en vrouwen, bestaat dit verschil ook bij lesbiennes en heteroseksuele vrouwen. De index-tot-ring-vinger ratio is bij lesbiennes meer vergelijkbaar met die van mannen. Onderzoek heeft zelfs laten zien dat de ratio nog kleiner is het verschil in vingerlengtes minder is in lesbiennes die zichzelf als meer mannelijk zien in vergelijking tot die zichzelf als meer vrouwelijk zien.

Merk op dat de index-tot-ringvinger ratio een marker is voor fetal exposure van mannelijke hormonen. Het is geen bewijs, maar wel een interessante suggestieve correlatie. Een andere studie onderzocht vrouwen wiens moeder de drug DES werd gegeven toen zij zwanger waren. DES is een vorm van synthetisch estrogeen waarvan gedacht werd dat het een miskraam zou verkomen en het was veel verspreid aan zwangere vrouwen tussen en Buiten het feit dat de drugs helemaal niet werkte waar het voor bedoeld was, daarnaast was er een toegenomen kans op kanker en onvruchtbaarheid van in de dochters van de vrouwen die de drugs hadden genomen!

Er is een significante associatie gevonden dat wanneer het aantal van oudere biologische broers van een man toeneemt, de kansen dat hij zelf gay is ook toenemen ongeacht de geaardheid van de broers. Dit komt niet voor met oudere geadopteerde of stiefbroers.

Uiteraard weet het kind in de baarmoeder niet hoeveel broers die heeft, maar het lichaam van moeder weet dat wel. De theorie die het meeste gesuggereerd wordt is dat het samenhangt met het immuunsysteem in een vrouw. Dat het immuunsysteem antilichamen creëert tegen male fetal cells.

De meer jongens de moeder heeft gehad, hoe sterker het lichaam hierop reageert wat er voor kan zorgen dat er een hormonale verandering is in de later geboren jongens wat kan leiden tot een neiging tot een homoseksuele geaardheid. De resultaten naar seksuele oriëntatie zijn behoorlijk consistent over tijd.

Experiental and Environmental Influences on sexual orientation Onderzoekers kunnen gemakkelijker kijken naar potentiele biologische oorzaken van seksuele oriëntatie in vergelijking tot het ontdekken van bewijs van specifieke omgevingsinvloeden of ervaringsinvloeden. Er is maar één consistentie bevinding: Bem suggereert dat mensen niet geboren worden met een bepaalde genetische predispositie voor een bepaalde seksuele oriëntatie, maar dat een verschillend temperament zoals agressie, acitiviteiten level en verlegenheid mee spelen.

Bem vervolgt dat kinderen op zoek gaan naar kinderen die dezelfde speelvoorkeuren hebben. Soms, zal een kind gender-nonconforming gedrag laten zien, dat wil zeggen dat een kind activiteiten prefereert die typisch zijn voor het tegenovergestelde geslacht.

Bem zijn theorie stelt dan ook voor dat niet-conforming kinderen zich steeds meer anders zullen voelen van hun leeftijdsgenoten. De andere groep dus de andere groep dan waar je mee speelt zal gezien worden als vreemd en exotisch.

Later in de pubertijd, wanneer seksuele gevoelens naar boven komen, zullen deze exotische gevoelens omgezet worden in erotische gevoelens naar die groep. Do the origins of Sexual Orientation Matter? Door te onderzoeken wat de oorzaak is van iemand zijn seksuele geaardheid, zouden veel vooroordelen weggenomen kunnen worden. De meeste niet-heteroseksuele mensen ervaren het leven met deze leugen als erg stressvol en emotioneel onverdraaglijk, dus maken ze vaak de moeilijke en pijnlijke beslissing om uit de kast te komen.

Heteroseksuelen voelen nooit de behoefte om hun seksuele geaardheid te verbergen, aangezien de gemeenschap in zijn geheel aanneemt dat iedereen heteroseksueel is. When Do People Come Out? Uit de kast komen is niet een single moment, of een enkele beslissing. Vaak is het een proces dat plaats vindt over tijd, in een stap-voor-stap benadering. Jonge kinderen zijn zich niet bewust van de complexe seksualiteit issues en zijn waarschijnlijk cognitief niet in staat om hun seksuele oriëntatie te analyseren en herkennen.

Er is echter nog steeds geen exacte tijd waarin het proces begint van uit de kast komen. Dit kan zowel in de beginfase van pubertijd zijn als op een oudere leeftijd. Het kan ook zijn dat mensen trouwen en kinderen krijgen en altijd het gevoel hebben dat ze iets missen en dat ze er dan achter komen dat ze homoseksueel zijn.

The Coming-Out Process Er zijn vele theorieën die proberen uit te leggen hoe het proces verloopt voor homoseksuelen om uit de kast te komen. Dit komt meestal voor in de adolescentie of in de jonge volwassenheid, maar kan ook op elke leeftijd gebeuren tijdens een persoon zijn seksuele leven.

Er zijn ook individuen die nooit met hun seksuele geaardheid naar buiten zullen komen. Alle theorieën delen dat dit een gradueel, ontwikkelingsproces is dat verschillende fasen van gedachten, realisaties en gedrag ervoor zorgen dat een persoon zijn niet-heteroseksuele oriëntatie erkend en beslist om hiermee te openbaren.

Er zijn twee modellen waarbij er ook wordt gesproken over een stap-voor-stap porces, met verschillende uitdagingen die homoseksuelen dan tegenkomen, bijvoorbeeld identiteit verwarring je niet zeker voelen over je eigen geaardheid ; identiteit assumptie erkennen naar jezelf dat je homoseksueel bent , identiteit acceptatie comfortabel worden met eigen seksualiteit en identiteit synthese en toewijding in het openbaar treden met je homoseksualiteit en hier ook trots op zijn, zonder schaamte.

The Dangers, Pitfalls, and Joys of Coming Out Eerder is al beschreven dat mensen die uit de kast komen gelukkiger zijn. Dit impliceert niet dat uit de kast komen gemakkelijk is. Zelfs het tegenovergestelde is waar, veel homoseksuelen hebben hier angst voor. Het is geen geheim dat homoseksuelen meer risico lopen op emotioneel, psychologisch en fysieke schade. Bijvoorbeeld het belachelijk maken door leeftijdsgenoten; afwijzing van vrienden, ouders, andere familieleden en zelfs de kerk, verlies van huidge baan, geen toegang tot leger en andere vormen van vooroordelen en discriminatie, intimidatie en serieuze schade.

Jongeren die struggelen met de realisatie dat ze misschien homoseksueel zijn en het vooruitzicht op het uit de kast komen naar zichzelf en anderen hebben een significante hogere rate van psychologische problemen, waaronder depressies, drugsmisbruik, eetstoornissen en een zwerversbestaan. Ondanks dat vertellen de meeste homoseksuele mensen die uit de kast zijn gekomen dat het een opluchting was, dat ze zich bevrijd voelen, dat er een last van een schouders is en vergelijkbare beschrijvingen.

Deze emoties wegen uiteindelijk zwaarder dan de angst en de problemen die op hun wachten of misschien in de toekomst op hun staan te wachten.

Dit is niet zo moeilijk te begrijpen. Deze jongeren worden vaker belachelijk gemaakt, afgewezen, verbaal misbruik, en het risico van fysiek geweld op dagelijkse basis puur over iets waar je zelf geen controle over hebt net als je lengte of de maat van je voeten. Wanneer dit duidelijk werd zijn er een aantal websites ontwikkeld voor deze jongeren zodat ze kunnen praten en lezen over de problemen die ze ervaren.

Het pad voor het ontwikkelen van een persoonlijke identiteit en comfortabel zijn met jezelf tijdens de adolescentie is al moeilijk genoeg voor heteroseksuele jongeren. Homoseksuele jongeren hebben ook te maken met een gemeenschap die vaak vijandig en afwijzend staan tegen een issue waar zij tegen aan lopen: Meeste homoseksuele jongeren hebben het gevoel dat ze hun seksuele geaardheid moeten verbergen.

Dit kan leiden tot gevoelens van angst, hulpeloosheid en depressie vaak vergezeld door zelf-destructief gedrag zoals alcohol- en drugsmisbruik. Wat percentages uit een studie in de late s: Sommige studenten komen graag uit bij het beginnen van college. Veel colleges in USA doen oprechte pogingen om homofobie en antigay opvattingen te reduceren en ook discriminatie. Onderzoek demonstreert dat niet-heteroseksuele studenten in veel gevallen nog steeds last hebben van vijandige campus omgevingen.

Niet-heteroseksuele studenten voelen zich vaak minder geaccepteerd en gerespecteerd door heteroseksuele studenten en bij de campus omgeving in het algemeen. Lesbiennes rapporteren deze gevoelens sterker dan homoseksuele mannen. Homoseksuele jongeren voelen zich minder zeker dan hun heteroseksuele leeftijdsgenoten en vinden dat ze minder eerlijk behandeld worden in verschillende academische setting, bijvoorbeeld in de omgang met administrators. Het is waar dat toen AIDS voor het eerst opkwam in de USA in de vroege s, de ziekte en de dood geassocieerd met dit verschrikkelijke virus in eerste instanties vooral voorkwam bij de homoseksuele gemeenschappen in grote USA steden; vooral New York en San Francisco.

Deze naam duurde een jaar totdat heteroseksuele mannen en vrouwen ook geïnfecteerd waren en hierdoor werd de naam snel veranderd in AIDS. Ondanks dat de meerderheid van de bestaande zaken nog steeds bestaat uit mannen, weet iedereen dat HIV en AIDS niet gelimiteerd zijn tot een seksuele geaardheid. In waren er Homoseksuele mannen worden vaak gediscrimineerd vanwege deze irrationele en misleidende geloven over deze ziekte.

Het is een complex web van pogingen, waarbij verschillende sociale en politieke strategieen worden gebruikt voor het elimineren van alle vormen van vooroordelen en discriminatie gebaseerd op seksuele oriëntatie.

Ook bijvoorbeeld antidiscriminatie wetten; die vechten tegen de verbieding van bepaalde seksuele handelingen die bedoeld zijn voor niet-heteroseksuelen, voorkomen van gewelddadige handelingen naar homoseksuele, proberen van interactie en het lesgeven van mensen over niet-heteroseksuele oriëntaties, en zorgen voor gelijke rechten wat betreft huwelijk.

In zijn al deze sodomie wetten afgeschaft in de nog 14 resterende staten van Amerika waar de wetten nog wel waren. Twee homoseksuele mannen werden thuis gearresteerd omdat ze seks met elkaar hadden. In het Hoger Beroep zijn beide heren in hun gelijk gesteld. In de meest extreme vorm leidt dit tot verbaal misbruik en fysiek geweld jegens nietheteroseksuele jongeren.

Elk jaar zijn er meerdere moorden die gemotiveerd zijn door anti gay attitudes. Sinds zijn er bekende antigay moorden geweest in Amerika en de incidentie is toegenomen van 10 moorden in tot 21 moorden in Deze misdrijven worden tevens gemotiveerd door sterke gevoelens van angst en haat jegens die bepaalde groep. Vaak zijn de aanrichters van deze daden zwakke individuen die zich bedreigd voelen door de groep die ze aanvallen.

Dit wordt gebruikt ook voor het beschermen van mensen , zoals een ras of een religieuze minderheid. Feitjes over geweld 1. Vaak worden de slachtoffers gemarteld, hevig in elkaar geslagen en een aantal keer gestoken. Er is hier wetenschappelijk bewijs voor.

De onderzoekers vonden dat alleen de mannen die het hoogst scoorden op de meting van homofobie seksueel opgewonden werden als reactie op de homoseksuele film. Deze homofobische mannen beoordeelden hun level van seksuele opwinding significant lager dan de niet-homofobische mannen.

Dit impliceert dat mannen met sterke antigay attitudes inderdaad misschien homoseksuele gevoelens ervaren bij zichzelf, maar dat ze dit negeren. Hierop volgt dat gay bashers dan, welke duidelijke antigay gevoelens hebben, misschien wel de sterkste homoseksuele neigingen in zichzelf hebben!!

Sexual development throughout life Seksuele ontwikkeling gaat niet alleen over lichamelijke veranderingen in je leven, maar ook over sociale en culturele veranderingen. Iedereen maakt bepaalde veranderingen mee in ongeveer dezelfde tijd van je leven. Denk bijvoorbeeld aan het bewust worden van je geslacht jaar , het beginnen van de puberteit en de fysieke, emotionele en sociale veranderingen die daarmee gepaard gaan jaar en het vormen van een vaste, stabiele relatie jaar.

Deze veranderingen vormen de basis voor dit hoofdstuk. Aan het einde van de 19e eeuw kwam Sigmund Freud met de psychoseksuele fases. Deze fases gaan over de eerste 12 jaar van een mens. Volgens Freud is dit heel belangrijk omdat een jongen moet leren zich te gedragen als een man volgens de culturele verwachtingen. Dit is een moeilijk proces. Een jongen is namelijk vooral verzorgd door zijn moeder vanaf zijn geboorte. Waarom zou een jongen zich dan gaan identificeren met zijn vader?

Freud bedacht hier de theorie van het Oedipus complex voor. Deze theorie zegt dat jongen tussen de 3 en 4 jaar onbewust seksuele verlangens voor hun moeder hebben. Ze realiseren dat dit niet kan, want vader is namelijk al met moeder. De jongen realiseert dat hij het nooit van zijn vader zal winnen.

Hij is bang dat zijn vader zal ontdekken dat hij gevoelens heeft voor zijn moeder, en dat hij gestraft wordt door zijn penis af te hakken. De enige manier om dit te vermijden is door zich te identificeren met zijn vader. Zo begrijpt hij zijn geslachtsidentiteit en kan hij zich mannelijk gedragen. Als hij eenmaal zo groot is als zijn vader kan hij zelf opzoek gaan naar zijn eigen vrouw. Voor meisjes bedacht Freud het Electra complex. Deze theorie zegt dat een meisje van 3 jaar zich er van bewust wordt dat haar vader een penis heeft en zij en haar moeder niet.

Dit zorgt voor een onrechtvaardig gevoel. Haar reactie is om zich te identificeren met haar vader totdat ze zich realiseert dat ze de penis van haar vader niet kan bezitten want dat doet haar moeder al. Ze gaat zich daarom identificeren met haar moeder, en als ze opgegroeid is zal ze op zoek gaan naar een penis voor haarzelf. Er is zelfs een daling van seksueel gedrag naar mate de kinderen ouder worden.

Een deel van het probleem is dat ouders het moeilijk vinden om met hun jonge kinderen over dit onderwerp te praten. Vaak wordt het onderwerp vermeden. Er zijn meerdere dingen waar ouders tegen aan kunnen lopen en waar kinderen ook mee kunnen zitten.

Hieronder volgen er vier. Childhood masturbation Het lichaam is gemaakt om seksueel te zijn, het is normaal om het fijn te vinden om op bepaalde delen van je lichaam gestimuleerd te worden. In veel westerse samenlevingen wordt het geaccepteerd dat kinderen masturberen, maar toch is het nog steeds een schok als ouders zien dat hun eigen kind het ook doet. Een kind moet leren dat dit gedrag persoonlijk en privé is.

De eerste tekenen van masturbatie komen tussen de 2 en 3 jaar. Tussen 3 en 5 jaar begrijpen kinderen dat zelfstimulatie prettig is. Het belangrijkste punt is dat heel veel professionals hetzelfde zeggen: Er is zelfs bewijs dat kinderen die gestraft worden voor hun seksuele gevoelens later minder tevreden zijn met hun lichaam en minder genieten van seksualiteit.

Soms kan kindmasturbatie voor problemen zorgen, bijvoorbeeld als een kind een ander kind er bij betrekt of als er elke vorm van penetratie bij betrokken is. Voor kinderen kan het heel normaal zijn om zonder kleren aan te spelen. Als volwassene zijnde kun je heel anders tegen een situatie aan kijken. Je moet kinderen leren wat normaal is en wat niet.

Als je ziet dat 2 kinderen naakt met elkaar spelen, blijf rustig en kleed de kinderen aan. Zorg dat ze op een andere manier gaan spelen. Later kun je ze vertellen dat sommige delen van het lichaam bedekt moeten blijven. Als de tijd er naar is, luister dan naar de vragen van het kind maar overlaad je kind niet met informatie. Neem een boek dat voor het kind ook begrijpelijk is. Misschien kom je zelf ook nog wel dingen te weten. Extreem veel interesse in seksuele onderwerpen is misschien een teken voor andere problemen.

Raadpleeg zo nodig een professional. Het belangrijkste voor een ouder is om zo veel mogelijk te weten over seksuele ontwikkeling en om goed te kunnen communiceren met hun kind. Normaal seksueel gedrag en abnormaal seksueel gedrag kan onderscheiden worden door te kijken naar hoe vaak en hoe intensief het gedrag voorkomt en dit te linken aan andere problemen die het kind misschien heeft. Een andere manier waarop normaal en abnormaal seksueel gedrag onderscheiden kan worden is door te kijken of dit gedrag juist voortkomt uit andere problemen die kinderen hebben.

Seksueel gedrag is maar een deel van wat misschien voor problemen zorgt bij een kind. Belangrijk is dat dit gedrag wel wordt opgemerkt om andere problemen op te kunnen lossen. How children learn about sex Ouders vinden het vaak heel moeilijk om met hun kinderen over seksualiteit te praten.

Vaak hebben kinderen hier wel de behoefte naar. Dat ouders het vermijden heeft misschien te maken met de afname van geloof in seksuele mythes, het moeilijk vinden om seksuele keuzes te maken en de afgenomen kennis over seks bij jongeren en kinderen.

Ouders denken vaak dat ze hun kinderen informatie geven, maar kinderen zijn het daar niet mee eens. Vaak zijn ouders wel bewust van het belang om met je kind te praten over seks, maar veel ouders doen het niet. Dit komt omdat ouders vaak bang zijn dat ze te weinig er over weten. Psychisch, emotioneel en seksueel vinden er veranderingen plaats en het betekent een begin van romantische en seksuele relaties en het ervaren van liefde.

Cultuur speelt een belangrijke rol hierbij, omdat er bepaalde dingen van je worden verwacht. Uit onderzoek is gebleken dat scholen waar wordt gepromoot geen seks te hebben weinig effectief zijn. Puberteit Het verschil tussen puberteit en adolescentie is dat puberteit zich vooral richt op fysieke en biologische veranderingen en adolescentie vooral op sociale relaties.

De puberteit bij jongens is tussen de 11 en 16 jaar, bij meisjes tussen de 8 en 16 jaar. De puberteit begint met de afscheiding van het hormoon gonadotropine door de hypofyse. Hierdoor worden testosteron en oestrogeen vrijgelaten. Voor de jongens betekent dit dat de testikels zich gaan ontwikkelen en dat ze sperma gaan produceren. Voor een meisje geldt dat ze voor de eerste keer ongesteld wordt. Een jaar daarna worden de eerste eitjes geproduceerd. Vroege puberteit is voor meisjes vaak moeilijker dan voor jongens, omdat meisjes zich eerder ontwikkelen en ongevraagd seksuele aandacht krijgen.

Rond een jaar of 17 zijn meisjes en jongens de puberteit voorbij, de ontwikkeling van de secundaire geslachtskenmerken is dan voltooid. Op pagina staat een overzicht van fysieke veranderingen in de puberteit Romantische relaties in de adolescentie Naast biologische veranderingen vinden er ook sociale en culturele veranderingen plaats. Het is de belangrijkste periode in je leven: Adolescentie betekent individualisatie, je eigen identiteit ontdekken.

De meeste mensen worden dan ook seksueel actief. Veel mensen denken dat tieners alleen voor de seks een relatie willen. Uit onderzoek is gebleken dat een romantische relatie in je tienerjaren heel betekenisvol en langdurig kan zijn.

Meer dan de helft van de adolescenten zegt een romantische relatie gehad te hebben van 1,5 jaar in deze periode. Het is goed voor de persoonlijke identiteit dat dit gebeurt, maar er zijn ook nadelen. Dit zorgt ervoor dat deze mensen het moeilijker hadden op school en vaker stopten dan heteroseksuelen. Hoewel er heel veel wordt gedaan om het voor homoseksuelen gemakkelijker te maken, zal het lang duren voordat de maatregelen tegen discriminatie veel effect zullen hebben.

De leeftijd waarop adolescenten voor het eerst seks hebben, ligt dus veel lager dan vaak wordt gezegd. Als jongeren horen dat ze nog geen seks mogen hebben, zien ze orale seks vaak als vervanging van geslachtsgemeenschap en doen ze wel aan orale seks.

De overheid doet er veel aan om jongeren voor te lichten over de gevaren van orale seks, vooral omdat de manier waarop jongeren tegen orale seks aan kijken moet veranderen. Contraceptie en zwangerschap in de adolescentie Tussen en is het aantal tienerzwangerschappen flink gedaald. Daarnaast is het aantal tieners wat geslachtsgemeenschap heeft gedaald. Dit betekent niet dat er meer abortussen zijn gepleegd. Jongeren maken steeds meer gebruik van de morning-after pil emergency contraceptive pills.

Vaak wordt gezegd dat seksuele voorlichting niet helpt, omdat jongeren dan juist gaan experimenteren. Comprehensive sex education helpt echter jongeren en heeft al gezorgd voor minder onveilig en risicovol gedrag. Er is een link tussen depressie en tienerzwangerschap. Meisjes die depressief zijn experimenteren sneller met seks. Ook voelen ze zich meer geaccepteerd als ze seks hebben en zijn ze minder depressief. Ook zou drugs een rol kunnen spelen. Mensen die drugs gebruiken en depressief zijn denken minder goed na over negatieve gevolgen van seks.

Om dit probleem op te lossen wordt er voorlichting gegeven aan jongeren en ouders en kunnen jongeren in een veilige omgeving een soa-test laten doen. Sociale netwerken De digitale wereld heeft gezorgd voor een enorme verandering wat daten, relaties en seksualiteit betreft. Het is nu voor iedereen veel makkelijker om in een veilige, anonieme wereld sociaal actief te zijn.

Het gevaar van vrienden op internet is dat je niet weet of die persoon zegt wie hij of zij is. Alcohol gaat een belangrijkere rol spelen bij seksualiteit. Seksuele activiteit in college Adolescenten doen meer dan alleen geslachtsgemeenschap. Dit betekent dat je niet hoeft te merken dat je een soa bij je draagt. Veel mensen voelen zich beschaamd als ze een soa-test doen. Er is onderzoek gedaan naar de redenen achter deze attitude.

De negatieve dingen zijn de angst voor een positieve uitslag, het sociale stigma wat bestaat over het hebben van een soa, het onderschatten van de kwetsbaarheid en het idee dat het klinisch is. Het voorkomen van een soa is beter dat het zorgen maken of je misschien een soa hebt. De link tussen seks en alcohol bij studenten Alcohol kan zorgen voor onverstandige beslissingen, ook wat seks betreft.

Alcohol blijkt een bepalende waarde te hebben als het gaat om seks hebben. Alcoholgebruik zorgt voor een lagere kans dat mensen een condoom of andere middelen gebruiken. Deze periode wordt gekarakteriseerd door minder seksueel experimenteren, meer focussen op langere relaties, het krijgen van kinderen en een tevreden seksueel leven hebben.

Intieme relaties bij volwassenen Volwassenen zien hun romantische relaties veel andere van adolescenten. Ze hebben minder problemen dan adolescenten. Ze willen single blijven, of kiezen er voor om te trouwen en kinderen te krijgen.

Een grote beslissing die gemaakt wordt in deze tijd is dat je samen gaat wonen. Samenwonen Steeds meer mensen gaan eerst samenwonen en dan pas trouwen. Dit doen ze omdat ze persoonlijke en professionele doelen willen halen. Zo kan ook de relatie met je partner groeien en kan je uitproberen of je samen kunt leven. Als je veel mensen om je heen ziet scheiden, is de keuze om eerst samen te wonen eerder gemaakt.

Ras en etniciteit blijken een rol te spelen bij de keuze om samen te wonen of te trouwen. Amerikanen en afro-Amerikanen gaan eerder samenwonen dan Zuid-Amerikanen en Aziaten.

Meer samenwonende partners gaan uit elkaar dan getrouwde partners. De meeste mensen hebben de voorkeur te trouwen als ze kinderen krijgen. Er groeien wel steeds meer kinderen op in een één ouder gezin. Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen van samenwonende ouders meer problemen hebben met de ontwikkeling en het gedrag dan kinderen waarvan de ouders een stabiele relatie hebben en getrouwd zijn. Dit wil niet zeggen dat dit voor alle kinderen geldt.

Als het goed gaat gaan ze trouwen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die eerst samenwonen vaker gaan scheiden. Dit komt omdat mensen die gaan samenwonen misschien andere ideeën hebben over het huwelijk of dat ze niet elkaars perfecte huwelijkspartner zijn. Een andere reden is dat er een negatieve houding kan ontstaan tegenover het huwelijk als mensen samenwonen en willen gaan trouwen. Samenwonen zou dan een indicatie zijn voor een huwelijk dat snel eindigt.

De gemiddelde leeftijd is wel drastisch gestegen de laatste paar decennia. Dit komt omdat vrouwen vaker carriere willen maken, single zijn meer geaccepteerd wordt, er slechte cijfers zijn wat scheidingen betreft en omdat mensen vaker eerst gaan samenwonen. Voor homoseksuelen is het wat moeilijker, omdat het homohuwelijk nog maar in een paar landen toegestaan is.

Het meeste onderzoek wat betreft seks is gedaan bij heteroseksuele stellen. Getrouwde stellen die tevreden zijn met hun seksleven hebben vaak ook een gelukkiger huwelijk. Mensen die niet gelukkig zijn met hun seksleven zijn dat ook niet met hun huwelijk. Seksuele problemen in de volwassenheid Veel koppels hebben ergens in hun leven te maken met seksuele problemen. Dit heeft te maken met veranderingen in het leven, zoals het krijgen van kinderen, het werk, stress en vermoeidheid.

De meest voorkomende problemen zijn het ontbreken van zin, geen erectie kunnen krijgen, te weinig seksuele opwinding, niet klaar kunnen komen, laat klaar kunnen komen, juist te snel klaarkomen of pijnlijke seks. Belangrijk is om te weten dat het vaak voorkomt en dat het niet het einde hoeft te betekenen van je seksleven. Vaak lossen deze problemen zich vanzelf op als er dingen in je leven veranderen.

Het veranderen van seksueel reageren hoort bij het ouder worden. Vrouwen raken bijvoorbeeld in de overgang. Intimiteit is je hele leven lang belangrijk. Als kinderen eenmaal het huis uit zijn en er geen anticonceptiemiddelen meer nodig zijn, zien mensen dit als een kans om hun seksuele relatie weer tot leven te brengen.

Veel mensen denken dat mensen geen zin meer hebben in seks als ze oud worden. Dat is niet waar. Er zijn alleen een paar fysieke redenen waarom dit zo zou kunnen zijn. Daarom zoeken oudere mensen ook geen hulp als het niet wil lukken. Normale leeftijd gerelateerde veranderingen in seksueel reageren Als je het model van Masters en Johnson bekijkt zie je dat bij het ouder worden de respons cyclus langzamer gaat.

Ook is de intensiteit lager. De seksuele opwinding en orgasme kunnen wel hetzelfde worden ervaren. Als de vrouw in de overgang komt, treden er een aantal veranderingen op waaronder een verlaagd libido. Bij mannen duurt het langer voordat ze een erectie krijgen. Ouder worden en daten Voor ouderen is het ook belangrijk om romantiek, passie en seks te hebben. Het is net zo belangrijk als voor adolescenten en volwassenen. De gevoelens en gedragingen van ouderen komen heel veel overeen met jongere mensen.

Seks kan voor ouderen een belangrijke rol spelen. Het voornaamste struikelblok voor ouderen is dat ze niet meer op zoek zijn naar iemand om mee te trouwen. Ze willen alleen intimiteit. Dit wordt in de samenleving raar gevonden. Het belangrijkste punt van dit hoofdstuk is dat iedereen altijd behoefte kan hebben aan intimiteit en seks.

Er vinden belangrijke veranderingen plaats in je leven, maar uiteindelijk blijven we seksuele wezens. Parafiliën, atypisch seksueel gedrag Parafilieën: Basis criteria voor parafilie: Dit is meestal gedrag waarmee de persoon wil stoppen, maar de persoon voelt zich niet in staat om het gedrag te controleren. Klinische criteria voor parafilieën De DSM-4, somt specifieke criteria op, voor de diagnose van verschillende parafilieën, zoals voyeurisme, exhibitionisme, fetisjisme, pedofilie, seksueel masochisme, seksueel sadisme, frotteurisme, en travestie fetisjisme.

De huidige diagnostische criteria vereisen dat de persoon herhaaldelijke, intense seksueel opwindende fantasieën, seksuele behoeften of seksueel gedrag dat gerelateerd is aan de parafilie heeft ervaren, gedurende een periode van minstens 6 maanden; de persoon heeft gehandeld naar deze behoeften, en de behoeften hebben gezorgd voor lijden of inter-persoonlijke moeilijkheden.

De DSM-4 staat toe dat verschillende parafilieën, die waar er sprake is van slachtoffers, gediagnosticeerd kunnen worden als stoornissen, wanneer ze worden uitgevoerd, zelfs als ze geen lijden, stress of inter-persoonlijke moeilijkheden veroorzaken bij de persoon die het gedrag vertoont. Is seksverslaving een parafilie? Seksverslaving wordt niet gedefinieerd als een parafilie, maar als een niet-parafilische seksuele compulsiviteit. De criteria van de samenleving voor het beoordelen van parafilie Een parafilie wordt door de samenleving negatief beoordeeld, wanneer er wordt voldaan aan één of meer van de volgende criteria: Allen seksueel masochisme komt relatief vaak voor bij vrouwen, maar ook hier zijn het nog steeds de mannen die de boventoon voeren.

Als eerste is het van belang om te weten dat niemand wordt geboren met een bepaalde seksuele excentriciteit, maar ongewone seksuele attracties ontwikkelen zich gedurende het leven van een persoon. Genen kunnen een rol spelen in die zin dat iemand een predispositie kan hebben voor het krijgen van een compulsieve stoornis in het algemeen, dit kan dan bij sommigen tot uiting komen in hun seksueel gedrag.

Psychodynamische theorieën van parafilie De basis hiervoor zijn de psychoanalytische ideeën van Freud, namelijk dat alle disfunctionele gedragingen die in de volwassenheid worden getoond, voortkomen uit traumatische ervaringen uit de kindertijd, tot de leeftijd van 10 jaar. Deze ervaringen worden onderdrukt door je onbewuste om je ertegen te beschermen, door het onderdrukken van de traumatische ervaringen in het onderbewuste, weet je in de volwassenheid helemaal niet meer dat het heeft plaatsgevonden.

Gedragstheorieën van parafilie Gedragstheorieën zoeken de verklaring van parafilie in klassieke en operante conditionering. Onze persoonlijke, individuele seksuele histories bepalen onze unieke set van wat we seksueel plezier en onplezierig vinden, seksuele voorkeuren en karakteristieke seksuele neigingen. Mensen met parafilie hebben ergens in hun seksuele leven geleerd om sterke, zeer plezierige seksuele opwinding te koppelen aan een atypische seksuele stimulus.

Biologische theorieën van parafilie Deze theorieën focussen vooral op een disbalans tussen 2 biologische systemen: De hormoonhypothese suggereert dat compulsief seksueel gedrag gerelateerd is aan een overproductie van mannelijke hormonen, voornamelijk testosteron, maar andere hormonen, zoals epinephrine en norepinephrine, zijn ook verstoord. De neurotransmitter serotonine, die betrokken is bij verschillende psychologische stoornissen, zoals depressie, angststoornissen en obsessivecompulsive disorder, wordt ook gekoppeld aan parafilie.

Parafilieën waarbij slachtoffers vallen Victimizing parafilieën: De meeste exhibitionisten zijn mannen tussen de 16 en 40 jaar oud, die seksueel opgewonden raken en seksuele voldoening krijgen van het laten zien van hun geslachtsdeel aan vrouwen die ze niet kennen. Terwijl ze tegelijkertijd masturberen of erna fantaseren en masturberen. De gene die deze handeling uitvoert fantaseert vaak dat hij een hechte, liefdevolle relatie heeft met het slachtoffer, maar hij zal er alles aan doen om weg te rennen of te ontsnappen na de daad.

Het zijn meestal mannen tussen de 15 en 25 jaar oud die dit doen. De klinische definitie van seksueel sadisme betrekt duidelijk onschuldige slachtoffers e is één van de meest gewelddadige parafilieën. De meeste pedofielen zijn mannen, maar af en toe zijn het ook vrouwen. De meeste pedofielen zijn heteroseksueel en de meeste zijn getrouwd en hebben zelf kinderen.

Pedofielen hebben vaak huwelijksproblemen en drankproblemen. Een van de meest opvallende eigenschappen van pedofielen is dat zij meestal zelf in hun kindertijd te maken hebben gehad met seksueel misbruik. Verder zijn ze vaak depressief, zien ze zichzelf als eenzaam, hebben ze een lage zelfwaardering, laag zelfvertrouwen, voelen ze zich minderwaardig en zijn ze de emotioneel onvolwassen. De masochist neemt vrijwillig deel aan deze activiteiten.

Een subcultuur van het masochisme is sadomasochisme, dit lijkt veel op masochisme, allen gaan hier meer rituelen mee gepaard en worden er vaak rollen gespeeld. Hierbij depriveert de persoon met de parafilie zijn hersenen van zuurstof, meestal door een vorm van wurging of ophanging, tijdens de masturbatie.

Deze vorm van parafilie komt het meest voor bij mannen tussen de 15 en 30 jaar oud. Auto-erotisch stikken moet niet worden verward met zelfmoord, want wanneer de dood volgt op deze handeling, is dat meestal per ongeluk en niet met opzet.

Het fetisj-object wordt een noodzakelijkheid voor seks. Overigens is het zijn van transgender géén parafilie, deze mensen identificeren zich alleen met het geslacht dat niet hun biologische geslacht is, zij hebben het idee in het verkeerde lichaam geboren te zijn. Behandeling voor parafilie Wie zoekt behandeling ervoor 4 categorieën? Meestal heeft de behandeling niet veel succes omdat deze mensen meestal niet gemotiveerd zijn om hun gedrag te veranderen.

Deze mensen zijn gemotiveerd om hun gedrag te veranderen en hebben dan ook een grotere kans op succes. Deze persoon ervaart stress omdat hij ziet dat zijn parafilie zijn partner pijn doet en niet goed is voor de relatie.

Deze mensen zijn zeer gemotiveerd om te veranderen. Deze mensen zoeken behandeling voor seksueel disfunctioneren, wat dan noodzakelijkerwijs ook het behandelen van de parafilie veroorzaakt. The sexual Marketplace prostitution and pornography Historical Perspectives Hoe oud is prostitutie?

In waren archeologen de ruïnes van een oud Romaans forum aan het uitgraven in Salonika en vonden daar een badhuis en bordeel van meer dan jaar oud.

Experts vonden verschillende kunstwerken waaronder ook erotische spullen van de eerste eeuw voor Christus. De kunstwerken waren bewijs dat de ruimte gebruikt werd tijdens avonduren. Andere bevindingen lieten ook zien dat prostitutie erg oud is en misschien wel het oudste beroep.

Door het archeologische bewijs zijn sociale wetenschappers achter de scenarios gekomen, de werkelijke gedragingen van de mensen toendertijd. Zo waren bordelen als die in Salonika voor hoge klasse sociale clubs en werden als normaal gezien. Daarnaast geloven onderzoekers dat zowel mannen als vrouwen beschikbaar waren.

Prostitution De meeste culturen keuren prostitutie af. Maar wat is prostitutie? De definitie is afhnakelijk van de context. De meeste mensen noemen het sex voor geld. Echter is het te simpel en misleidend. Want was is sex?

Bovendien is betaling met geld voor de sexuele daden niet per sé nodig om prostitutie genoemd te worden. Andere betalingen zijn ook mogelijk. Een algemene definitie is: Prosituees en klanten kunnen man of vrouw zijn en van hetzelfde of tegenovergestelde geslacht. Er zijn drie categoriën te onderscheiden voor vrouwelijke prostituees: Masturbatie, oraal, snel intercourse Alles Alles Kenmerken Laag opgeleid en vaak drug verslaafd - Meestal vrijwillig men denkt echter vaak dat deze mensen gedwongen worden Meeste prostituees zijn vrouw vanwege culturele normen en verwachtingen.

Er zijn echter wel mannelijke prostituees en die onderscheiden zich van vrouwen: Er zijn mannen die ook diensten hebben voor vrouwen, maar deze zijn zeldzaam. Ze worden gigolos of male escorts genoemd.

Deze werken vergelijkbaar met call girls. Meestal zijn de interacties in een auto, wc of locatie verborgen voor openbaar zoals een motel kamer of soms minder vaak bij de klant thuis.

In het algemeen zijn persoonlijke en familie achtergronden van seksindustrie werknemers anders dan die van niet-prostituees. Echter hoeft dit niet altijd zo te zijn. Het wil ook niet zeggen dat prostituees vrijwillig in de seksindustrie komen.

Drie factoren worden vaak geassocieerd met seksindustrie: Sommige vrouwen voelen dat het hun enige optie is voor financiële en fysieke overleving. Wanneer drug verslaving erbij komt kijken, wordt de link nog duidelijker.

Maar wat is de chronologische volgorde ervan? Een studie liet zien dat een meerderheid begon met drugs voor prostitutie. Misschien zijn ze dus de prostitutie ingegaan om de drugs te kunnen kopen. Door enerzijds het plezier ervan of door de verminderde bezorgdheid over meerdere partners.

Sommige onderzoeken ondersteunen dit idee. De leeftijd van de eerste sexuele handelingen is lager bij prostituees dan bij de controlegroep. Het zijn echter wel correlaties en je kunt dus niks zeggen over oorzaak gevolg. Veel vrouwen hebben geforceerde sex ervaren voordat ze consuele sex hadden. Prostituees zijn significant vaker misbruikt, voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn meerdere oorzaken mogelijk en waarschijnlijk spelen meerdere samen met andere factoren een rol.

Sommige prostituees zijn tevreden met hun beroep. Sommige vrouwen beweren dat ze niet het leven zouden kunnen lijden wat ze nu hebben als ze een ander beroep zouden uitoefenen. En dat ze niet willen stoppen met wat ze doen.

Soms geven ze aan dat ze nergens zoveel geld zouden kunnen verdienen. Sommige genieten dus van hun beroep, hoewel de meeste ontkennen dat ze sexual pleasure ervaren van hun interacties met hun klanten. Ze geven wel aan tevreden te zijn dat ze anderen helpen en een plezier doen.

De meerderheid vooral streetwalkers en hustlers worden echter gedwongen in hun levensstijl en kunnen niet ontsnappen. Hier zijn verschillende redenen voor: Eerst vanuit angst, later komen ze in een neerwaartse spiraal van armoede en verslaving waardoor ontsnappen onmogelijk lijkt.

Prostituees hebben een groter risico op verkracht worden en andere vormen van sexueel geweld. Sex workers zijn ook minder geneigd om hun verkrachtingen te rapporteren bij de politie omdat ze zich vaak machteloos voelen. Ze zijn bang dat ze niet serieus genomen worden of dat ze worden opgepakt voor prostitutie. Drugs en commerciële sex trades gaan vaak hand in hand.

Prostitutie kan dienen als een manier om drugs te betalen voor arme vrouwen en mannen. Echter kan drugs gebruik later een coping mechanisme worden om met de stress en angst om te gaan van hun beroep. Naast alcohol wordt vaak cocaine, amphetamines en heroïne gebruikt. De meest gebruikte drug is crack: Het staat bekend om zijn intensieve , maar korte werking en is heel verslavend.

Dit komt doordat ze meer partners hebben uiteraard. Bovendien hebben ze soms onveilige sex en delen ze drug spullen. Streetwalkers hebben over het algemeen de meeste onveilige sex en prostituees hebben daarbij een groter risico het te verspreiden door de vele sexpartners. Een groep die dit vooral heeft zijn mannelijke travestiete prostituees. Zij gebruiken het meest drugs en hebben de meeste financiële problemen waardoor ze wanhopig zijn voor geld. Echter gebruiken ze minder condooms met hun sexuele partners buiten het bordeel.

En daarnaast lopen vrouwen die in niet-gecontroleerde huizen werken ook een groter risico dan streetwalkers, omdat ze regelmatige klanten hebben die daardoor vertrouwen oproepen voor onveilige sex.

Er zijn soms geen regels dan en daarnaast is de kans groter wanneer de klant meer betaald. Er werd een programma ontwikkeld om vrouwelijke sex workers te helpen bij het verminderen van hun risico het te verspreiden.

Het programma is dus inderdaad niet oordelend en vermijdt stigmatizering en stereotyping. Klanten van prostituees worden vaak johns of tricks genoemd. Vaak is het kopen van sex illegaal wanneer het verkopen illegaal is. Het is echter zeldzaam dat een mannelijke klant ook maar 1 nacht doorbrengt in de gevangenis.

Waarschijnlijk omdat prositituees vooral de target waren van criminele recht systemen. De gedachte erachter is dat wanneer prostituees verminderen, de illegale prostitutie ook zou verminderen. Dit is echter niet het geval. Zolang de vraag constant blijft, zullen prostituees een weg vinden om het te vervullen. Er is meer aandacht nodig voor het bestraffen van johns om prostitutie te verminderen en dus via de vraag kant in plaats van de aanbod kant.

De meeste johns zijn werkende, middel-hoge klasse, geschoolde, heterosexuele, getrouwde mannen. Normale, gemiddelde mannen dus. Mensen geloven vaak dat men naar prostituees gaat voor vreemde ervaringen die onwaarschijnlijk zijn te gebeuren met partner of vrouw.

Dit is echter niet zo. Een ander geloof is dat klanten vaak ontevreden zijn over hun eigen seks leven met hun partner en de sex met prostituees verkiezen boven partner sex. Welke andere psychologische of emotionele redenen kunnen er dan toe leiden?

...

Mauj, ja die douchekop weet wat DorothyGale schreef op 09 december Blaadjes zondag 9 december En meestal wil ik vaker dan een keer klaarkomen. D Nou zal ze er vast minder tijd voor uittrekken dan ik: P Maar dan nog, het zou mij te veel tijd kosten Ik ga het snel proberen, met alleen het geknijp: Ben alleen bang dat dr toch wel vingertjes bij te pas gaan komen.

Dan halen jullie mij qua orgasmes nooit meer in.. Met dat soort stats kan de komende 55 jaar rustig achterover liggen als het 'n competitie zou betreffen.. Sex buiten beschouwing gelaten.. Tja, er zijn ook draagbare "stiekeme" toys op de markt hoor.. Ik ben man, en kan binnen de minuut nog 'n keer komen hoor. DorothyGale maandag 10 december Aangezien ik geen man ben, kan ik na een minuutje glimlachen gewoon weer verder. Overigens gebruik ik nooit speeltjes en misschien dat dat ook scheelt; ik weet precies welke fantasietjes en bewegingen ik met elkaar moet combineren om snel een prettig resultaat te krijgen.

Tijdens seks vinger ik mezelf ook vaak omdat mijn vriend dat vreselijk geil vindt. Verder lig ik het liefst op mijn buik, zijn er daar meer van hier? Ann64 maandag 10 december Om de dag zo ongeveer.

Ook tijdens het vrijen met mijn man ben ik ook wel met mijzelf bezig. M'n man vindt dat ook wel opwindend.

Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt. Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer. Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig. Soms een vib-je als hulpje. Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe.

Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen. Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom.

Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt.

Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan. In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet. Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen.

Vind het supergeil als hij mijn borsten zuigt, terwijl ik bij mezelf met de vibrator bezig ben. Mijn vriendin kan het, met de vibrator, binnen 1 tot 1,5 minuut. Vanaf dat ze de vibr. Ik vind dit ook supersnel en daar kan ik als man echt niet aan tippen, zo snel. Dan kun je wel een keer of 7 op een dag. Dat was niet zo. Bewust schuren, dat was het wel. Tienerporno heb ik ook niet gezien, zelfs niet in duistere hoekjes. Zoals ik al eerder aangaf: Sterker nog, er bestaan zekere gedragscodes rondom schuren:.

Als je meer wilt draai je om, als je niet wilt loop je weg. Je moet gewoon weten wat je wil, als je niet wil moet je weggaan. Zo makkelijk is het dus. Als deze strikte guidelines doorgevoerd zouden worden in de grotemensenwereld zou het versieren op de dansvloer een stuk gemakkelijker zijn.

Je weet meteen wat iemand van je moet, je voelt meteen wat de man in huis heeft en er kan meteen worden vastgesteld of er een match is qua heupflow. Die tieners weten maar al te goed waar ze mee bezig zijn.

Dan is er nog geen probleem, je kan elkaar altijd wel weer vinden via de website van Fris a. Fris was voor mij op alle facetten verfrissend. Schuren is niet meer underground, versieren behoeft geen creativiteit meer en niet alle tieners gedragen zich als echte sletjes. Hoef ik tenminste niet meer naar die feesten van Relatieplanet bij dat congrescentrum in Hoofddorp. Blijf op de hoogte! Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief.

Ontvang net als meer dan 6. En terecht, want als ik sommige berichten van potentiële Frisgangers mag geloven, gaat het er heftig aan toe: Bewust schuren Hier en daar zag ik wulpse jonge meisjes de dansmoves van Beyoncé imiteren.

Het schuurprotocol Zoals ik al eerder aangaf: Sterker nog, er bestaan zekere gedragscodes rondom schuren: Ik sluit af met een treffende quote van lily Delen via social of mail. Gerelateerde posts 13 juliAmateurhoeren brabant teelballen likken

  • Lul laten aftrekken lekkere geile massage
  • Ik zoek een shemale in haar slipje
  • Beffende lesbies gratis neuken in nijmegen
  • SEXDATE AMSTERDAM TURKS SLETJE
  • Sensuele massage gelderland oud likt jong

Milf anaal geneukt lik me kut


Zijn penis krijgen we niet of met moeite in mij. Ik denk zelf dat we allebei toch niet opgewonden genoeg zijn en dat hij niet stijf genoeg is. Wel hebben we lang voorspel en ben ik volgens mij 'nat genoeg'. Hebben jullie tips om het allemaal wat makkelijker te maken? Broken-Arrows Volgens mij heeft het zijn tijd nodig.

Ik heb hetzelfde gehad als jou en na een tijdje kan dat wel redelijk frustrerend worden, maar dat komt wel goed. ZOals je zegt is het nieuw en jullie moeten er waarschijnlijk beiden aan wennen. Bij mij was het probleem dat ik niet ontspannen genoeg was.

Misschien denk je te veel dat het echt moet lukken en vergeet je te genieten? Praat er over met hem, dat helpt echt. En dat je geen seks hebt moet jullie niet perse tegenhouden om andere dingen te doen zoals voorspel enzo, hier kun je namelijk aan wennen.

Seks heeft zijn tijd nodig en bij de een duurt het langer dan de andere, maar geloof me, het is de moeite waard om te proberen en te wachten. Ja dat zij m'n vriend ook al dat het waarschijnlijk tijd nodig heeft. En we genieten allebei ook van de rest hoor. Aan de ene kant blij dat we al een halfjaar samen zijn nu. Aan de andere kant realiseer ik me dat ik al een halfjaar geen orale seks heb gehad en dit meer mis dan ik toe wil geven.

Mijn vraag is dan ook hoe ik dat nog subtiel kan laten merken? Ik heb het wel eens geprobeerd, zonder succes.

Laatst wilde hij het proberen, thans dat zei hij. Ik was altijd vrij zelfverzekerd over m'n schaamstreek, maar het is al zo lang geleden voor m'n gevoel dat iemand daar is los gegaan met z'n tong. Hij heeft het nog nooit gedaan en ik heb echt zwaar het gevoel dat hij het dan zwaar smerig gaat vinden en ik nog teleurgestelder raak.. It is here, now. Alvast excuses voor de nogal grafische beschrijving, maar hey, we zijn meiden onder elkaar!

Bij diepe of harde penetratie krijg ik dikwijls een witte, melkachtige afscheiding. Ik heb dit al heel lang. Ik kan me ook niet herinneren of dit altijd al zo was en, indien niet, wanneer het zou begonnen zijn. Het is niet brokkelig o. Het stinkt ook niet en ik heb ook geen pijn, jeuk, roodheid of uitslag down under. Ik dacht altijd dat deze afscheiding normaal was, maar nu vraag ik me toch af of ik me zorgen moet maken? Lekkerder is toch het gevoel van 'vriendje schuift in en past ook nog eens verdomde lekker'.

Mauj, ja die douchekop weet wat DorothyGale schreef op 09 december Blaadjes zondag 9 december En meestal wil ik vaker dan een keer klaarkomen. D Nou zal ze er vast minder tijd voor uittrekken dan ik: P Maar dan nog, het zou mij te veel tijd kosten Ik ga het snel proberen, met alleen het geknijp: Ben alleen bang dat dr toch wel vingertjes bij te pas gaan komen. Dan halen jullie mij qua orgasmes nooit meer in..

Met dat soort stats kan de komende 55 jaar rustig achterover liggen als het 'n competitie zou betreffen.. Sex buiten beschouwing gelaten.. Tja, er zijn ook draagbare "stiekeme" toys op de markt hoor.. Ik ben man, en kan binnen de minuut nog 'n keer komen hoor. DorothyGale maandag 10 december Aangezien ik geen man ben, kan ik na een minuutje glimlachen gewoon weer verder.

Overigens gebruik ik nooit speeltjes en misschien dat dat ook scheelt; ik weet precies welke fantasietjes en bewegingen ik met elkaar moet combineren om snel een prettig resultaat te krijgen. Tijdens seks vinger ik mezelf ook vaak omdat mijn vriend dat vreselijk geil vindt.

Verder lig ik het liefst op mijn buik, zijn er daar meer van hier? Ann64 maandag 10 december Om de dag zo ongeveer. Ook tijdens het vrijen met mijn man ben ik ook wel met mijzelf bezig. M'n man vindt dat ook wel opwindend.

Soms masturbeer ik als hij naast me in bed ligt. Als hij dan nog wakker blijkt te zijn vind ik het heerlijk als hij m'n bosten streelt, maar het kan dan ook een aanleiding zijn tot meer.

Als ik alleen ben onstaat de behoefte ook regelmatig als ik onder de zonnebank lig. Soms een vib-je als hulpje. Ik doe het bijna dagelijks. Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom we doen het ongeveer 4x per week, waarbij ik ongeveer 1x klaarkom is het voor mij een goede manier om "de druk" eraf te halen zo af en toe.

Praktisch dagelijks, kwestie van stoom af te laten. Zou misschien wel wat zakken mocht ik ook eens aan echte seks toekomen. Maar mevrouw is zelden of nooit "in the mood". Blaadjes maandag 10 december Of ze doet het stiekem 7 keer per dag: Omdat ik van penetratie en orale sex zeer moeilijk klaarkom.

Jeetje als ik jullie zo lees ben ik een non Met vriendje wil ik iedere dag wel of vaker. Zie vriend alleen in weekeind, dan vrijen we meestal 2x. Soms gaat het niet zo makkelijk en doe ik het zelf, terwijl hij me streelt.

Dus ja dat is ook masturbatie maar tijdens vrijpartij. Verder heb ik er nu door de week weinig behoefte aan. In verleden soms bij vlagen een week lang ook iedere dag, maar dan ook rustig weer 3 of 4 weken niet. Mauj dinsdag 11 december Dat zou ik nou echt niet kunnen Het met mezelf doen terwijl mijn vriendje me ligt te bekijken Tag dinsdag 11 december Ik doe het minstens 1x per week met mezelf, met vibrator Verder gemiddeld 2x per week sex met manlief, en ook dan gebruiken we vibrator en soms andere dingen.

Vind het supergeil als hij mijn borsten zuigt, terwijl ik bij mezelf met de vibrator bezig ben. Mijn vriendin kan het, met de vibrator, binnen 1 tot 1,5 minuut. Vanaf dat ze de vibr. Ik vind dit ook supersnel en daar kan ik als man echt niet aan tippen, zo snel.

About the Author