Lul van 30 cm plassex oma

lul van 30 cm plassex oma

Hoe moet hij nu zijn moeder met sex helpen, zijn eigen moeder! Net als Geerten een beetje de slaap heeft gevat gaat zijn slaapkamerdeur langzaam open. Riet komt, enkel gekleed in een kort doorschijnend nachthemdje, zijn kamer binnen.

Hij ziet zijn moeder vlak naast zijn bed staan, haar kut komt onder het nachthemd vandaan, haar tepels priemen door het niets verhullende hemdje. Ze haalt het dekbed van hem af en ziet het naakte lichaam van haar zoon.

Ze trekt ook het nachthemdje uit en klimt geheel naakt bij Geerten op het bed. Ze gaat op zijn borst zitten en trekt haar vlezige kutlippen uit elkaar. Ze duwt haar natte kut tegen zijn gezicht aan. Al gauw heeft hij in de gaten waar hij haar moet likken en vrij vlot begint Riet te kreunen dat het een lieve lust is. Jááá toe maar kerel, oooh ik kommm verdomme, ik kommm jááᔠroept ze bijna als ze voor de eerste keer op haar eigen zoon klaarkomt.

Kreunend valt ze naast de jongen op het bed. Een paar minuten blijft ze als verdoofd liggen en haar zoon kijkt al die tijd tegen haar wijd open gesperde kut aan. Langzaam komt ze weer bij kennis. Na zoveel tijd zonder man hakt het er goed in bij haar.

Maar mama is nog niet klaar met jou. Laat me je lekkere lul eens zien. Geerten gaat op zijn knieën zitten en toont haar zijn keiharde jongenspik. Een beetje vlassig schaamhaar, meer heeft hij nog niet. Twee lekkere grote ballen hangen er onder zijn erectie in een ruime maar gladde balzak.

Riet pakt de dikke lul beet en begint er langzaam aan te likken. Ze laat hem weer los en kijkt haar zoon aan. Toe dan, trek aan die geile pik van je tot je klaarkomt. Mama wil je zaad uit je geile pik zien spuiten”. Enigszins beschaamd begint hij wat met zijn lul te spelen, maar dat is niet wat ze wil. Maak hem hard of wil je soms naar het internaat? Toe maar, ruk je maar af op je eigen geile sletterige moeder”.

Riet trekt haar benen met haar handen in haar knieën omhoog zodat haar kut wijd open komt te staan. Geerten kijkt midden in haar geile gleuf en begint te kreunen, Hij valt bijna voorover op zijn moeder van de geiligheid. Spuit alles maar in mama’s gezicht”.

Ze doet haar mond wijd open en bijna meteen vliegen de eerste klodders sperma daar naar binnen. Ze doet haar mond weer dicht en meer dan de helft van haar gezicht is na een half minuutje bedekt met het heerlijke jongensgeil.

Haar ene oog zit helemaal dicht maar dat verhinderd niet dat ze de leeggespoten lul gauw in haar mond neemt en hem diep in haar keel laat glijden. Tot haar verbazing voelt ze de lul weer langzaam aan verharden en het duurt niet al te lang voordat hij weer keihard is.

Neuk jij mama maar eens lekker in haar geile kutje. Toe dan, douw hem er maar in smeerlap. Mama is nu even jouw eigen geile hoertje. Neuk me maar eens flink door met die jongenslul van je”. Geerten kruipt tussen haar nog steeds omhoog gehouden benen en langzaam nadert zijn eikel haar openstaande schaamlippen.

Hij voelt haar hete kut langzaam om zijn lul glijden en een raar gevoel maakt zich van hem meester. Ondanks dat hij nog nooit geneukt heeft gaat hij als de beste te keer. Hij krijgt een tongzoen van zijn moeder en hij proeft de ietwat weeë smaak van zijn eigen sperma. Neuk mama maar gewoon verder als ze klaarkomt, ik wil je hete zaad in mijn kut hebben. Ooooh jááá jongen, toe dan, neuk me maar, mama koooomt klaaaarrrr” schreeuwt zij bijna in zijn oor.

Geerten neukt, zoals gevraagd, gewoon door en Riet wordt bijna gek van de pompende lul in haar overgevoelige kut. Net als ze denkt dat ze het niet meer kan volhouden valt haar zoon schokkend op haar neer. Hij loost het laatste beetje zaad uit zijn uitgeknepen ballen diep in de hete kut van zijn moeder.

Het doet zo’n pijn in mijn ballen, ik wil niet meer mama”. Eerst ga ik nog even je lekkere piemel schoonlikken”. Voorzichtig neemt ze de slappe lul in haar mond en genietend van de geile smaak van sperma en kutgeil sabbelt ze er voorzichtig een paar minuutjes op. Als ze klaar is hoort ze de rustige ademhaling van haar zoon die inmiddels al in slaap gevallen is. In de twee maanden erna neuken ze de sterren van de hemel en Geerten leert van alles wat hij kan doen om zijn moeder te bevredigen.

Na nog geen twee dagen sliep hij al bij haar in bed en het was iedere dag wel een keer raak met de sex. Net als bij haar man neukte Riet ook met Geerten als ze ongesteld was. Ze zorgde ze wel voor een paar dikke handdoeken om het bloed op te vangen. Het beddegoed wilde ze niet zomaar met bloed besmeuren, ook al stond het aan het einde van de week bijna stijf van het sperma en kutgeil.

Ook Geerten gaf er niet om als zijn pik rood kleurde van de ongesteldheid. Via een kennis buiten het dorp had ze de pil kunnen regelen voor een heel jaar lang. Een zwangerschap was wel het laatste wat ze kon gebruiken, zeker van haar eigen zoon.

Riet bloeide weer helemaal op door de bijna dagelijkse portie sex met die viriele zoon van haar. Ze werden echter wel wat onvoorzichtig met wat ze allemaal deden. Ze hadden een paar keer lekker buiten in de tuin geneukt, ook een keertje wat later op de avond. Ze waren die laatste keer bijna betrapt door het onaangekondigde bezoek. Het tweetal heeft toen zowat een uur naakt in de schuur moeten wachten tot dat het onverwachte bezoek weer wegging. Achteraf was dat zo erg nog niet want het bleek de dominee met zijn vrouw te zijn.

Zoals gebruikelijk op het dorp liepen ze achterom en omdat er niemand thuis was bleven ze even in de tuin wachten. Geerten en zijn moeder waren het schuurtje in gevlucht en het blote koppel moest daar natuurlijk wachten tot de dominee weer weg zou gaan.

Ik moet toch echt even plassen dus dan doe ik het maar hier in de tuin”. Hij liep naar het schuurtje toe om daar te gaan staan pissen, vlak bij een raampje waar het geile tweetal verborgen zat.

Hij maakte zijn broek los en in het vage maanlicht zagen ze hoe de dominee zijn gulp opentrok en zijn dikke pik tevoorschijn haalde. Het ding moest wel iets van tegen de 30 cm zijn.

Een stel enorme kloten konden ze nog net zien hangen onder de dikke paal. De man begon te plassen en zijn vrouw stond opeens naast hem. Ze pakte de lul van haar man beet en begon de straal van links naar rechts en terug te laten gaan. Na het pisspelletje trok ze de dikke lul stijf en met een glanzende eikel stond het gevaarte te glimmen in het maanlicht.

Ze zakte door haar knieën en nam de dikke eikel in haar mond. Langzaam ging haar hoofd op en neer over de dikke pik die ze maar voor net de helft naar binnen kreeg. Zuig het zaad maar uit mijn kloten” riep hij. Tijdens het pijpen knoopte ze haar jurk los en even later zat ze alleen nog in een slipje in de tuin. De dominee trok zijn lul uit haar mond, kleedde zich helemaal uit en legde zijn vrouw op de tuintafel neer.

Hij rukte haar slipje kapot en duwde het van kutgeil natte ding in haar mond. In een beweging duwde hij zijn grote paal tot aan zijn zak in haar drijfnatte kutje. Onnodig te zeggen dat het tweetal in het schuurtje het niet lang droog hield en tegelijk met de dominee stak Geerten zijn lul in de drijfnatte kut van zijn moeder.

Geruisloos naaiden ze met het stelletje in de tuin mee, waar de dominee na een tiental minuten met een ingehouden grom zijn sperma diep in de kut van zijn vrouw joeg. Even daarvoor was ze, bijtend op haar slipje, al in diepe stilte klaargekomen. Langzaam zakte de dominee over zijn uitgebluste vrouw heen.

Neuken in de tuin van iemand anders gaf een extra dimensie aan het klaarkomen en vergde het uiterste. Nog nahijgend lag het tweetal een minuut of vijf op de tafel bij te komen. Een klein plasje sperma met kutgeil vormde zich op de tuintafel. Zwijgend kleedden ze zich weer aan en alleen een gescheurd slipje in de vuilnisbak bleef achter. Amper waren ze de tuin uit of Geerten en zijn moeder renden naar buiten en Riet slurpte het achtergelaten sperma vermengd met kutsappen van de tafel af.

Ze maakten hun in de schuur begonnen neukpartij liggend in het gras af. Net als de dominee en zijn vrouw kwamen ze met ingehouden kreten klaar, zij het net iets luidruchtiger dan hun voorgangers. Een paar dagen later bleek dat de dominee had willen vragen of Geerten bij hem in de tuin wat klusjes wilde opknappen, maar ondertussen had hij daarvoor alweer een andere jongen voor gevonden.

Het ging echter pas echt mis toen een vriendin van Riet, Maartje heette ze, op bezoek kwam en Geerten nog lekker in het bed van zijn moeder lag. Riet moest even in de tuin zijn toen Maartje binnen kwam. Ze liep in dat onbewaakte ogenblik naar boven om Riet daar te zoeken. Ze zag de jongen naakt in het bed van zijn moeder liggen, zijn stijve lul was goed te zien voor haar.

De goedgevulde zak lag bovenop zijn gesloten benen. Het ergste was, dat Geerten dacht zijn moeder te horen op de gang en hardop vroeg hij of ze er nog even lekker bij kwam liggen om aan zijn dikke pik te zuigen. Geerten had daarvoor het dekbed teruggeslagen voor zijn moeder en die vriendin zag hem dus liggen met zijn lul keihard overeind.

Omdat Geerten met gesloten ogen lag te wachten op de pijpmond van zijn moeder had hij Maartje niet gezien. Aangezien er niets gebeurde dacht hij dat zijn moeder weer naar beneden was gegaan en hij was weer gaan slapen. Toen Riet vanuit de tuin binnenkwam zag tot haar ontzetting Maartje weer naar beneden komen, zich realiserend dat ze Geerten in haar bed gezien zou kunnen hebben en aan haar gezicht te zien was dat ook zo.

Als de dominee hoort wat ik boven gezien en gehoord heb dan kun je wel inpakken in deze gemeente. Zelf heb ik het ook niet makkelijk gehad hoor, zonder mijn Jan. Na zijn overlijden heb ik ook met mijn eh … kut gespeeld.

Maar met je eigen zoon naar bed gaan! Incest is het Riet, gewoon incest! Maartje krijgt toch wel medelijden met haar als ze het verhaal hoort. Als ze eerlijk is dan deed het haar wel wat, die blote jongen daar zo op het bed. Vooral zijn lekkere stijve lul ziet ze steeds weer voor zich.

Luister, ik zal het geheim houden, maar wel onder een paar voorwaarden”. Hoopvol kijkt Riet haar aan. Ten eerste wil ik dat jij en je zoon beschikbaar zijn voor mij, voor als ik een keer geile sex wil”.

Compleet overdonderd kijkt ze Maartje aan. Nu weet Riet het helemaal niet meer. Eerst wordt ze veroordeeld vanwege sex met haar eigen kind en nu moet ze helpen om de zoon van Maartje, een jaartje jonger dan Geerten, zo ver te krijgen dat hij ook zijn eigen moeder gaat neuken!

Onwillekeurig krijgt ze een natte kut bij het idee en even voelt ze onder haar rok. Blozend doet Riet het en haar kut is bij gebrek aan een slipje meteen zichtbaar. Die kut gaan we scheren, net als ik de mijne heb gedaan”. Maartje trek de hare omhoog en zij heeft een string aan.

Ze doet het niemendalletje tot op haar knieën naar beneden. Zo glad als een babykutje is ze. Ze laat haar rok weer zakken en gaat op de bank zitten.

En met een stijve pik. Mama is hartstikke geil en ik wil even lekker met je op de bank liggen neuken, dus trek maar niets aan”. Geerten is zo geil als boter en vliegt zowat de trap af. Pas als hij met zijn stijve lul midden in de kamer staat ziet hij Maartje op de bank zitten. Het bloed trekt uit zijn gezicht weg en van zijn keiharde lul is bijna niets meer over.

Hij ziet zijn moeder met neergeslagen ogen op de bank zitten. Eigenlijk moet ik hiermee naar de dominee, dat zul je begrijpen nietwaar? Maartje voelt dat precies aan en ze treft dan ook doel als ze over het internaat begint. Je moeder mij heeft verteld dat jij daar echter niet zoveel zin in hebt. Ik wil er over denken om het niet te doen, maar dan kan alleen onder mijn eigen voorwaarden. Je zult moeten doen wat ik wil, begrepen”.

Net als zijn moeder knikt hij bevestigend. Met ongeloof kijkt hij haar aan maar dan knikt zijn moeder en pal voor de twee vrouwen begint hij aan zijn pik te trekken. Veel leven zit er echter niet in, de schrik zit hem immers nog goed in de benen.

Maartje trekt haar rok weer omhoog en haar gladde kut is mooi zichtbaar, het stringetje zit nog steeds op haar knieën. Hij knielt neer en verwijderd het kleine stukje textiel. Ze spreidt haar benen en trekt haar geile kut open. De onthutste jongen kijkt midden tussen de wat vochtig uitziende schaamlippen.

Maartje schuift wat onderuit waardoor haar kale kut vlak voor Geerten zijn hoofd komt. Ze had echter al gezien dat de lul van Geerten bezig was om weer stijf te worden. Geerten duikt bijna op de hem aangeboden kut en beft Maartje als een opgewonden hond. Riet sjort haar rokken ook omhoog en begint zich te vingeren.

Gehoorzaam staat ze op en al haar kleding verdwijnt van haar geile lijf. Even kijkt Geerten op als hij de smakkende geluiden hoort van Maartje als ze op de tepels van Riet zuigt. Geschrokken zuigt en sabbelt hij weer aan de kale kut van de o zo geile vrouw. Na een paar minuten gaat Maartje staan en ook haar kleding verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Wellustig gaat ze tegen Riet aan staan en hun geile lijven kronkelen tegen elkaar aan. Het tweetal laat zich zakken op de bank, Riet onderaan. Geerten duikt tussen de vier benen en begint aan de twee kutjes te zuigen en te likken. De clitorissen wrijven geil over elkaar en al heel gauw kreunen en steunen de vrouwen dat het een lieve lust is.

Geerten neemt zijn lul in de hand en met wat kunst en vliegwerk glijdt zijn paal langzaam de hete kut binnen. Maartje voelt nog lekker nauw aan, nauwer nog dan zijn eigen moeder. Zijn vriendje Peter moest eens weten dat hij nu zijn moeder lag te neuken. Hijgend neukt Geerten in een behoorlijk tempo de steeds natter wordende kut. Oooo het is zo lekker in uw kutje” roept hij. Maartje en zijn moeder kronkelen over elkaar en de ene tongzoen na de andere wisselen ze uit.

Het is voor Riet de eerste keer dat ze met een vrouw vrijt maar ze vindt het zo geil als ik weet niet wat. De sappen druipen werkelijk uit haar hete kut.

Oooh Maartje, zo lekker is dat, neuken met je eigen zoon! Zo lekker met je eigen vlees en bloed naaien, die lekkere pik van Geerten in mijn hete kut. Verdomme slet, ik kóóómmmm”. Geerten voelt hoe zijn moeder klaarkomt onder de eveneens botergeile Maartje. Het zaad kookt in zijn ballen en weldra zal het sperma de kale kut van Maartje gaan vullen. Tegelijkertijd komen ze met iets van een ingehouden schreeuw klaar.

Ladingen zaad schiet de jongen in de vriendin van zijn moeder. Krampend van geilheid zakt hij over het tweetal heen, zijn heupen nog naschokkend van het orgasme.

Het duurt even voordat het drietal is bijgekomen. Geerten laat zich als eerste op de grond zakken en Maartje volgt even later. Als ze wat omhoogkomt gulpt een lading lauw sperma uit haar kut op de buik van Riet. Loom begint deze het kostbare spul over zich uit te smeren om daarna een voor een haar vingers af te likken.

Hoe pakken we dat aan? Riet komt bij haar staan en begint over de kleddernatte gleuf van Maartje te strelen. Ik moet nu echt naar huis toe. Trouwens, die jongen van je heeft mijn kutje behoorlijk hard geneukt dus ik kan wel even vooruit”. Enigszins teleurgesteld laat Riet met tegenzin de kut van Maartje los.

Deze kleedt zich weer aan maar haar string laat ze uit. Ze lopen naar de voordeur als Maartje stopt. Ze laat de deur open en sjort haar jurk omhoog. Drie likkende lesbo sletten op het toilet vol zaad gespoten. Geile scenes met grote lullen kleine mondjes.

Hij neukt vijf hoeren en spuit ze vol zaad. Hij neukt de teef met zijn voet. Twee heren laten drie milfs sperma slikken. Zij kikt op sex voor de camera. De sperma druipt uit haar kut. Vastgebonden gevingerd en geneukt. Gastvrouw geneukt door twee geile mannen. Hij laat het gezicht van zijn vrouw vol spuiten door een groep mannen.

Ja hoor dit word me toch een geile prive sex film. Daar zou je toch graag je lul in steken. Niet lullen man neuken die slet. Mijn vriendje is groot geschapen!

De neuk hut van oom Tom. Hij filmt de pijpende ebony om nog een keer na te genieten.

...

Gangbang april dikke geile kutten

De geile mannen mogen alles met haar doen, dus ze pakken haar bij de tieten, knijpen in haar billen en steken allemaal tegelijk hun snikkel in haar kut. Oude plassex oma van 60 jaar laat zien hoe lekkere ze plast Ze is al 60 jaar en nog zo geil als een jonge slet.

En wist je dat Don en Ad zelfs kunnen ruiken of een doos van een huisvrouw is of van een hoer. Is die niet wat jong?

Dikke lul in zwarte kut. Kijk hoe een zwarte tiener , allochtone slet en buitenlandse smatties genomen worden. Voor de dames is er ook de befaamde Love Machine. Zijn monsterpik schuift in haar natte zwarte kut Grote lullen neuken. D ikke tieten en meloenen, dikke uiers of memmen. Mollige zakenvrouw moet pissen. Een vuist in je pruim? Soms zelfs te klein! Deze bloedmooie moeder draagt sexy nylon kousen en heeft haar vagina mooi geschoren.

Op islive vind je naast vrouwen ook mannen en shemales. U betaalt nooit teveel! Sex en porno - Stel - Neuken, pijpen, beffen en porno. En je kunt kiezen uit kale of harige spleetjes. Kijk hoe ze bijna stikt terwijl ze een dikke lul pijpt.

M et het grootste gemak parkeer je je enorme leuter tussen die ballen en neuk je een paar grote teten suf. Op zoek naar dikke vrouwen webcams? Lekkere negerin neukt met een neger met de lul van meer dan 30 cm. Watersports heet dat en het is natuurlijk geweldig om te zien hoe zo'n kutje opeens open barst en hard begint te zeiken! Sex en porno - Stel - Neuken, pijpen, beffen en porno stijve, dikke, lul, strak, tiener, kutje, neuken, groot, geschapen, pornoster, geluk.

Deze slet heeft wel 15 verschillende soorten dildo's. Super mooi plassend kutje Sommige tiener meiden hebben zo'n super mooi kutje , dat dan heel geil geschoren is en nog lekker strak is! Strakke en geile meid Sadie West weet wat ze moet doen met een stijve lul. Dus natte en geen droge , jonge hou je ook van oude? Preview Dikke Tieten foto's in de gratis fotogalerijen. Dan is het tijd dat je harde paal heel langzaam in haar lichaam steekt. En mocht je door haar nat gemaakt willen worden, mag je er onder liggen, want ze pist je met plezier vol Van anaal neuken moeten de meeste vrouwen niets hebben.

Your e-mail will not be published. Grote tieten, dikke tieten Kom snel genieten van de lekkerste tieten op het Internet. Geile meiden met grote tieten en rijpe vrouwen met dikke tieten.

Geile tiener sletjes die geneukt worden door een grote dikke geile lul! Vrouwen met grote borsten, waar vind je die nog? Nu is het helemaal een verloren gevecht voor de jongen en in een mum van tijd staat zijn lul keihard overeind. Tot overmaat van ramp komt ook nog zijn paarse eikel uit de voorhuid naar buiten glippen. Riet voelt dat ze overmacht heeft en een gemeen idee komt bij haar op.

Ze geeft hem een harde klap in zijn gezicht. Ondanks de vernedering blijft zijn lul zo hard als een plank overeind staan. Ze grijpt hem bij zijn ballen en knijpt er eens stevig in. Gore viezerik dat je daar bent” sist ze hem toe als ze nog eens in zijn zak knijpt. Dan heeft ze de dikke pik in haar handen en ze trekt er een paar keer aan. Tot haar verrassing spuit Geerten meteen grote golven heet sperma over haar hand heen.

Je moeder met sperma bespuiten, smeerlap. Wacht maar tot de dominee dit hoort”. Ze laat zijn lul los en Geerten rent langs haar heen zijn kamer in. Riet rukt gelijk haar slip van haar kont af en liggend op de badkamervloer smeert ze zijn geil over haar kut en binnen een minuutje komt ze wild vingerend klaar.

Hijgend likt ze haar handen af en de smaak van kutgeil en sperma vult haar mond. Weer wordt ze verschrikkelijk geil en drie minuten later is haar tweede orgasme een feit.

Het duurt zeker vijf minuten voordat ze weer helder na kan denken. Piekerend hoe het verder moet neemt ze maar een koele douche om haar verstand weer bij elkaar te krijgen.

Riet gaat gauw achter de keukentafel zitten met haar gezicht naar de deur toe. Bedremmeld met neergeslagen ogen komt hij binnen en schuift gauw aan tafel. Een ijzige stilte hangt er in de keuken tijdens het eten. Geerten wil weer gaan zitten maar ook dat is niet toegestaan. Ze ruimt de tafel leeg en gaat zitten. Alles ging goed tot nu toe en nu ga jij dat een beetje lopen te verpesten door als een geile hond klaar te komen op je eigen moeder! Wat moet ik daar nu mee? Misschien moet je maar naar het internaat of zo”.

De schrik slaat Geerten om het hart, want als hij iets niet wil is het van huis weg. De tranen staan hem in de ogen. Dat had je eerder moeten bedenken”.

Riet speelt het spelletje keihard. Een sprankje hoop vat post bij Geerten. Ik wil alles voor je doen, alles! En nu naar je kamer! Nog nasnikkend gaat Geerten naar zijn kamer, volledig gebroken door de harde opmerkingen van zijn moeder. Aan tafel lacht Riet in haar vuistje. Zo gaat het voor haar de goede kant op. Drie dagen lang wordt er bijna geen woord gewisseld, behalve het hoognodige.

Geerten is veranderd van een leuke jongen naar een klein hoopje ellende. Gelukkig is het vakantie anders hadden ze hem op school niet eens herkend. Na het eten gaat Geerten in de huiskamer staan. Gaan zitten durft hij nu niet. Zijn moeder komt naar binnen en gaat op de bank zitten. Wel zeker 3 tot 5 keer per week en nog erg lekker ook”. Met verwondering hoort hij het aan. Hij had van alles verwacht maar dit? Wijselijk houdt hij echter zijn mond dicht. Nu moet ik weer de hele tijd aan sex met je vader denken, begrijp je dat?

Ik zie maar twee mogelijkheden. Jij gaat naar het internaat zodat ik weer een man kan zoeken of. Je bent er groot genoeg voor heb ik al gezien. Jij moet mij dan helpen met sex Geerten, dat is dan de enige mogelijkheid”. Geerten weet even niet wat er gebeurd. Hier had ze op gewacht. Begrijp wel goed dat niemand het mag weten Geerten, niemand! Hoe moet hij nu zijn moeder met sex helpen, zijn eigen moeder! Net als Geerten een beetje de slaap heeft gevat gaat zijn slaapkamerdeur langzaam open.

Riet komt, enkel gekleed in een kort doorschijnend nachthemdje, zijn kamer binnen. Hij ziet zijn moeder vlak naast zijn bed staan, haar kut komt onder het nachthemd vandaan, haar tepels priemen door het niets verhullende hemdje. Ze haalt het dekbed van hem af en ziet het naakte lichaam van haar zoon. Ze trekt ook het nachthemdje uit en klimt geheel naakt bij Geerten op het bed. Ze gaat op zijn borst zitten en trekt haar vlezige kutlippen uit elkaar.

Ze duwt haar natte kut tegen zijn gezicht aan. Al gauw heeft hij in de gaten waar hij haar moet likken en vrij vlot begint Riet te kreunen dat het een lieve lust is. Jááá toe maar kerel, oooh ik kommm verdomme, ik kommm jááᔠroept ze bijna als ze voor de eerste keer op haar eigen zoon klaarkomt. Kreunend valt ze naast de jongen op het bed.

Een paar minuten blijft ze als verdoofd liggen en haar zoon kijkt al die tijd tegen haar wijd open gesperde kut aan. Langzaam komt ze weer bij kennis. Na zoveel tijd zonder man hakt het er goed in bij haar. Maar mama is nog niet klaar met jou. Laat me je lekkere lul eens zien. Geerten gaat op zijn knieën zitten en toont haar zijn keiharde jongenspik.

Een beetje vlassig schaamhaar, meer heeft hij nog niet. Twee lekkere grote ballen hangen er onder zijn erectie in een ruime maar gladde balzak. Riet pakt de dikke lul beet en begint er langzaam aan te likken. Ze laat hem weer los en kijkt haar zoon aan. Toe dan, trek aan die geile pik van je tot je klaarkomt. Mama wil je zaad uit je geile pik zien spuiten”.

Enigszins beschaamd begint hij wat met zijn lul te spelen, maar dat is niet wat ze wil. Maak hem hard of wil je soms naar het internaat? Toe maar, ruk je maar af op je eigen geile sletterige moeder”. Riet trekt haar benen met haar handen in haar knieën omhoog zodat haar kut wijd open komt te staan. Geerten kijkt midden in haar geile gleuf en begint te kreunen, Hij valt bijna voorover op zijn moeder van de geiligheid.

Spuit alles maar in mama’s gezicht”. Ze doet haar mond wijd open en bijna meteen vliegen de eerste klodders sperma daar naar binnen. Ze doet haar mond weer dicht en meer dan de helft van haar gezicht is na een half minuutje bedekt met het heerlijke jongensgeil. Haar ene oog zit helemaal dicht maar dat verhinderd niet dat ze de leeggespoten lul gauw in haar mond neemt en hem diep in haar keel laat glijden.

Tot haar verbazing voelt ze de lul weer langzaam aan verharden en het duurt niet al te lang voordat hij weer keihard is. Neuk jij mama maar eens lekker in haar geile kutje. Toe dan, douw hem er maar in smeerlap. Mama is nu even jouw eigen geile hoertje. Neuk me maar eens flink door met die jongenslul van je”. Geerten kruipt tussen haar nog steeds omhoog gehouden benen en langzaam nadert zijn eikel haar openstaande schaamlippen. Hij voelt haar hete kut langzaam om zijn lul glijden en een raar gevoel maakt zich van hem meester.

Ondanks dat hij nog nooit geneukt heeft gaat hij als de beste te keer. Hij krijgt een tongzoen van zijn moeder en hij proeft de ietwat weeë smaak van zijn eigen sperma. Neuk mama maar gewoon verder als ze klaarkomt, ik wil je hete zaad in mijn kut hebben. Ooooh jááá jongen, toe dan, neuk me maar, mama koooomt klaaaarrrr” schreeuwt zij bijna in zijn oor. Geerten neukt, zoals gevraagd, gewoon door en Riet wordt bijna gek van de pompende lul in haar overgevoelige kut.

Net als ze denkt dat ze het niet meer kan volhouden valt haar zoon schokkend op haar neer. Hij loost het laatste beetje zaad uit zijn uitgeknepen ballen diep in de hete kut van zijn moeder. Het doet zo’n pijn in mijn ballen, ik wil niet meer mama”.

Eerst ga ik nog even je lekkere piemel schoonlikken”. Voorzichtig neemt ze de slappe lul in haar mond en genietend van de geile smaak van sperma en kutgeil sabbelt ze er voorzichtig een paar minuutjes op. Als ze klaar is hoort ze de rustige ademhaling van haar zoon die inmiddels al in slaap gevallen is. In de twee maanden erna neuken ze de sterren van de hemel en Geerten leert van alles wat hij kan doen om zijn moeder te bevredigen.

Na nog geen twee dagen sliep hij al bij haar in bed en het was iedere dag wel een keer raak met de sex. Net als bij haar man neukte Riet ook met Geerten als ze ongesteld was. Ze zorgde ze wel voor een paar dikke handdoeken om het bloed op te vangen. Het beddegoed wilde ze niet zomaar met bloed besmeuren, ook al stond het aan het einde van de week bijna stijf van het sperma en kutgeil.

Ook Geerten gaf er niet om als zijn pik rood kleurde van de ongesteldheid. Via een kennis buiten het dorp had ze de pil kunnen regelen voor een heel jaar lang. Een zwangerschap was wel het laatste wat ze kon gebruiken, zeker van haar eigen zoon.

Riet bloeide weer helemaal op door de bijna dagelijkse portie sex met die viriele zoon van haar. Ze werden echter wel wat onvoorzichtig met wat ze allemaal deden. Ze hadden een paar keer lekker buiten in de tuin geneukt, ook een keertje wat later op de avond.

Ze waren die laatste keer bijna betrapt door het onaangekondigde bezoek. Het tweetal heeft toen zowat een uur naakt in de schuur moeten wachten tot dat het onverwachte bezoek weer wegging.

Achteraf was dat zo erg nog niet want het bleek de dominee met zijn vrouw te zijn. Zoals gebruikelijk op het dorp liepen ze achterom en omdat er niemand thuis was bleven ze even in de tuin wachten. Geerten en zijn moeder waren het schuurtje in gevlucht en het blote koppel moest daar natuurlijk wachten tot de dominee weer weg zou gaan. Ik moet toch echt even plassen dus dan doe ik het maar hier in de tuin”.

Hij liep naar het schuurtje toe om daar te gaan staan pissen, vlak bij een raampje waar het geile tweetal verborgen zat. Hij maakte zijn broek los en in het vage maanlicht zagen ze hoe de dominee zijn gulp opentrok en zijn dikke pik tevoorschijn haalde.

Het ding moest wel iets van tegen de 30 cm zijn. Een stel enorme kloten konden ze nog net zien hangen onder de dikke paal. De man begon te plassen en zijn vrouw stond opeens naast hem. Ze pakte de lul van haar man beet en begon de straal van links naar rechts en terug te laten gaan.

Na het pisspelletje trok ze de dikke lul stijf en met een glanzende eikel stond het gevaarte te glimmen in het maanlicht.

Ze zakte door haar knieën en nam de dikke eikel in haar mond. Langzaam ging haar hoofd op en neer over de dikke pik die ze maar voor net de helft naar binnen kreeg. Zuig het zaad maar uit mijn kloten” riep hij.

Tijdens het pijpen knoopte ze haar jurk los en even later zat ze alleen nog in een slipje in de tuin. De dominee trok zijn lul uit haar mond, kleedde zich helemaal uit en legde zijn vrouw op de tuintafel neer. Hij rukte haar slipje kapot en duwde het van kutgeil natte ding in haar mond. In een beweging duwde hij zijn grote paal tot aan zijn zak in haar drijfnatte kutje.

Onnodig te zeggen dat het tweetal in het schuurtje het niet lang droog hield en tegelijk met de dominee stak Geerten zijn lul in de drijfnatte kut van zijn moeder. Geruisloos naaiden ze met het stelletje in de tuin mee, waar de dominee na een tiental minuten met een ingehouden grom zijn sperma diep in de kut van zijn vrouw joeg. Even daarvoor was ze, bijtend op haar slipje, al in diepe stilte klaargekomen. Langzaam zakte de dominee over zijn uitgebluste vrouw heen.

Neuken in de tuin van iemand anders gaf een extra dimensie aan het klaarkomen en vergde het uiterste. Nog nahijgend lag het tweetal een minuut of vijf op de tafel bij te komen. Een klein plasje sperma met kutgeil vormde zich op de tuintafel. Zwijgend kleedden ze zich weer aan en alleen een gescheurd slipje in de vuilnisbak bleef achter. Amper waren ze de tuin uit of Geerten en zijn moeder renden naar buiten en Riet slurpte het achtergelaten sperma vermengd met kutsappen van de tafel af.

Ze maakten hun in de schuur begonnen neukpartij liggend in het gras af. Net als de dominee en zijn vrouw kwamen ze met ingehouden kreten klaar, zij het net iets luidruchtiger dan hun voorgangers. Een paar dagen later bleek dat de dominee had willen vragen of Geerten bij hem in de tuin wat klusjes wilde opknappen, maar ondertussen had hij daarvoor alweer een andere jongen voor gevonden. Het ging echter pas echt mis toen een vriendin van Riet, Maartje heette ze, op bezoek kwam en Geerten nog lekker in het bed van zijn moeder lag.

Riet moest even in de tuin zijn toen Maartje binnen kwam. Ze liep in dat onbewaakte ogenblik naar boven om Riet daar te zoeken. Ze zag de jongen naakt in het bed van zijn moeder liggen, zijn stijve lul was goed te zien voor haar.

De goedgevulde zak lag bovenop zijn gesloten benen. Het ergste was, dat Geerten dacht zijn moeder te horen op de gang en hardop vroeg hij of ze er nog even lekker bij kwam liggen om aan zijn dikke pik te zuigen. Geerten had daarvoor het dekbed teruggeslagen voor zijn moeder en die vriendin zag hem dus liggen met zijn lul keihard overeind. Omdat Geerten met gesloten ogen lag te wachten op de pijpmond van zijn moeder had hij Maartje niet gezien.

Aangezien er niets gebeurde dacht hij dat zijn moeder weer naar beneden was gegaan en hij was weer gaan slapen. Toen Riet vanuit de tuin binnenkwam zag tot haar ontzetting Maartje weer naar beneden komen, zich realiserend dat ze Geerten in haar bed gezien zou kunnen hebben en aan haar gezicht te zien was dat ook zo. Als de dominee hoort wat ik boven gezien en gehoord heb dan kun je wel inpakken in deze gemeente.

Zelf heb ik het ook niet makkelijk gehad hoor, zonder mijn Jan. Na zijn overlijden heb ik ook met mijn eh … kut gespeeld. Maar met je eigen zoon naar bed gaan! Incest is het Riet, gewoon incest!

Maartje krijgt toch wel medelijden met haar als ze het verhaal hoort. Als ze eerlijk is dan deed het haar wel wat, die blote jongen daar zo op het bed. Vooral zijn lekkere stijve lul ziet ze steeds weer voor zich. Luister, ik zal het geheim houden, maar wel onder een paar voorwaarden”. Hoopvol kijkt Riet haar aan.

Ten eerste wil ik dat jij en je zoon beschikbaar zijn voor mij, voor als ik een keer geile sex wil”. Compleet overdonderd kijkt ze Maartje aan. Nu weet Riet het helemaal niet meer. Eerst wordt ze veroordeeld vanwege sex met haar eigen kind en nu moet ze helpen om de zoon van Maartje, een jaartje jonger dan Geerten, zo ver te krijgen dat hij ook zijn eigen moeder gaat neuken! Onwillekeurig krijgt ze een natte kut bij het idee en even voelt ze onder haar rok.

Blozend doet Riet het en haar kut is bij gebrek aan een slipje meteen zichtbaar. Die kut gaan we scheren, net als ik de mijne heb gedaan”. Maartje trek de hare omhoog en zij heeft een string aan.

Ze doet het niemendalletje tot op haar knieën naar beneden. Zo glad als een babykutje is ze. Ze laat haar rok weer zakken en gaat op de bank zitten. En met een stijve pik. Mama is hartstikke geil en ik wil even lekker met je op de bank liggen neuken, dus trek maar niets aan”. Geerten is zo geil als boter en vliegt zowat de trap af.

Pas als hij met zijn stijve lul midden in de kamer staat ziet hij Maartje op de bank zitten. Het bloed trekt uit zijn gezicht weg en van zijn keiharde lul is bijna niets meer over.


lul van 30 cm plassex oma

Hoe moet hij nu zijn moeder met sex helpen, zijn eigen moeder! Net als Geerten een beetje de slaap heeft gevat gaat zijn slaapkamerdeur langzaam open. Riet komt, enkel gekleed in een kort doorschijnend nachthemdje, zijn kamer binnen. Hij ziet zijn moeder vlak naast zijn bed staan, haar kut komt onder het nachthemd vandaan, haar tepels priemen door het niets verhullende hemdje.

Ze haalt het dekbed van hem af en ziet het naakte lichaam van haar zoon. Ze trekt ook het nachthemdje uit en klimt geheel naakt bij Geerten op het bed. Ze gaat op zijn borst zitten en trekt haar vlezige kutlippen uit elkaar. Ze duwt haar natte kut tegen zijn gezicht aan. Al gauw heeft hij in de gaten waar hij haar moet likken en vrij vlot begint Riet te kreunen dat het een lieve lust is.

Jááá toe maar kerel, oooh ik kommm verdomme, ik kommm jááᔠroept ze bijna als ze voor de eerste keer op haar eigen zoon klaarkomt. Kreunend valt ze naast de jongen op het bed. Een paar minuten blijft ze als verdoofd liggen en haar zoon kijkt al die tijd tegen haar wijd open gesperde kut aan. Langzaam komt ze weer bij kennis.

Na zoveel tijd zonder man hakt het er goed in bij haar. Maar mama is nog niet klaar met jou. Laat me je lekkere lul eens zien.

Geerten gaat op zijn knieën zitten en toont haar zijn keiharde jongenspik. Een beetje vlassig schaamhaar, meer heeft hij nog niet. Twee lekkere grote ballen hangen er onder zijn erectie in een ruime maar gladde balzak. Riet pakt de dikke lul beet en begint er langzaam aan te likken. Ze laat hem weer los en kijkt haar zoon aan.

Toe dan, trek aan die geile pik van je tot je klaarkomt. Mama wil je zaad uit je geile pik zien spuiten”. Enigszins beschaamd begint hij wat met zijn lul te spelen, maar dat is niet wat ze wil. Maak hem hard of wil je soms naar het internaat?

Toe maar, ruk je maar af op je eigen geile sletterige moeder”. Riet trekt haar benen met haar handen in haar knieën omhoog zodat haar kut wijd open komt te staan. Geerten kijkt midden in haar geile gleuf en begint te kreunen, Hij valt bijna voorover op zijn moeder van de geiligheid. Spuit alles maar in mama’s gezicht”. Ze doet haar mond wijd open en bijna meteen vliegen de eerste klodders sperma daar naar binnen.

Ze doet haar mond weer dicht en meer dan de helft van haar gezicht is na een half minuutje bedekt met het heerlijke jongensgeil. Haar ene oog zit helemaal dicht maar dat verhinderd niet dat ze de leeggespoten lul gauw in haar mond neemt en hem diep in haar keel laat glijden.

Tot haar verbazing voelt ze de lul weer langzaam aan verharden en het duurt niet al te lang voordat hij weer keihard is. Neuk jij mama maar eens lekker in haar geile kutje. Toe dan, douw hem er maar in smeerlap. Mama is nu even jouw eigen geile hoertje. Neuk me maar eens flink door met die jongenslul van je”. Geerten kruipt tussen haar nog steeds omhoog gehouden benen en langzaam nadert zijn eikel haar openstaande schaamlippen. Hij voelt haar hete kut langzaam om zijn lul glijden en een raar gevoel maakt zich van hem meester.

Ondanks dat hij nog nooit geneukt heeft gaat hij als de beste te keer. Hij krijgt een tongzoen van zijn moeder en hij proeft de ietwat weeë smaak van zijn eigen sperma. Neuk mama maar gewoon verder als ze klaarkomt, ik wil je hete zaad in mijn kut hebben. Ooooh jááá jongen, toe dan, neuk me maar, mama koooomt klaaaarrrr” schreeuwt zij bijna in zijn oor.

Geerten neukt, zoals gevraagd, gewoon door en Riet wordt bijna gek van de pompende lul in haar overgevoelige kut. Net als ze denkt dat ze het niet meer kan volhouden valt haar zoon schokkend op haar neer. Hij loost het laatste beetje zaad uit zijn uitgeknepen ballen diep in de hete kut van zijn moeder. Het doet zo’n pijn in mijn ballen, ik wil niet meer mama”.

Eerst ga ik nog even je lekkere piemel schoonlikken”. Voorzichtig neemt ze de slappe lul in haar mond en genietend van de geile smaak van sperma en kutgeil sabbelt ze er voorzichtig een paar minuutjes op.

Als ze klaar is hoort ze de rustige ademhaling van haar zoon die inmiddels al in slaap gevallen is. In de twee maanden erna neuken ze de sterren van de hemel en Geerten leert van alles wat hij kan doen om zijn moeder te bevredigen. Na nog geen twee dagen sliep hij al bij haar in bed en het was iedere dag wel een keer raak met de sex.

Net als bij haar man neukte Riet ook met Geerten als ze ongesteld was. Ze zorgde ze wel voor een paar dikke handdoeken om het bloed op te vangen. Het beddegoed wilde ze niet zomaar met bloed besmeuren, ook al stond het aan het einde van de week bijna stijf van het sperma en kutgeil. Ook Geerten gaf er niet om als zijn pik rood kleurde van de ongesteldheid.

Via een kennis buiten het dorp had ze de pil kunnen regelen voor een heel jaar lang. Een zwangerschap was wel het laatste wat ze kon gebruiken, zeker van haar eigen zoon. Riet bloeide weer helemaal op door de bijna dagelijkse portie sex met die viriele zoon van haar. Ze werden echter wel wat onvoorzichtig met wat ze allemaal deden.

Ze hadden een paar keer lekker buiten in de tuin geneukt, ook een keertje wat later op de avond. Ze waren die laatste keer bijna betrapt door het onaangekondigde bezoek. Het tweetal heeft toen zowat een uur naakt in de schuur moeten wachten tot dat het onverwachte bezoek weer wegging.

Achteraf was dat zo erg nog niet want het bleek de dominee met zijn vrouw te zijn. Zoals gebruikelijk op het dorp liepen ze achterom en omdat er niemand thuis was bleven ze even in de tuin wachten. Geerten en zijn moeder waren het schuurtje in gevlucht en het blote koppel moest daar natuurlijk wachten tot de dominee weer weg zou gaan.

Ik moet toch echt even plassen dus dan doe ik het maar hier in de tuin”. Hij liep naar het schuurtje toe om daar te gaan staan pissen, vlak bij een raampje waar het geile tweetal verborgen zat. Hij maakte zijn broek los en in het vage maanlicht zagen ze hoe de dominee zijn gulp opentrok en zijn dikke pik tevoorschijn haalde. Het ding moest wel iets van tegen de 30 cm zijn. Een stel enorme kloten konden ze nog net zien hangen onder de dikke paal. De man begon te plassen en zijn vrouw stond opeens naast hem.

Ze pakte de lul van haar man beet en begon de straal van links naar rechts en terug te laten gaan. Na het pisspelletje trok ze de dikke lul stijf en met een glanzende eikel stond het gevaarte te glimmen in het maanlicht. Ze zakte door haar knieën en nam de dikke eikel in haar mond. Langzaam ging haar hoofd op en neer over de dikke pik die ze maar voor net de helft naar binnen kreeg.

Zuig het zaad maar uit mijn kloten” riep hij. Tijdens het pijpen knoopte ze haar jurk los en even later zat ze alleen nog in een slipje in de tuin.

De dominee trok zijn lul uit haar mond, kleedde zich helemaal uit en legde zijn vrouw op de tuintafel neer. Hij rukte haar slipje kapot en duwde het van kutgeil natte ding in haar mond. In een beweging duwde hij zijn grote paal tot aan zijn zak in haar drijfnatte kutje.

Onnodig te zeggen dat het tweetal in het schuurtje het niet lang droog hield en tegelijk met de dominee stak Geerten zijn lul in de drijfnatte kut van zijn moeder. Geruisloos naaiden ze met het stelletje in de tuin mee, waar de dominee na een tiental minuten met een ingehouden grom zijn sperma diep in de kut van zijn vrouw joeg.

Even daarvoor was ze, bijtend op haar slipje, al in diepe stilte klaargekomen. Langzaam zakte de dominee over zijn uitgebluste vrouw heen.

Neuken in de tuin van iemand anders gaf een extra dimensie aan het klaarkomen en vergde het uiterste. Nog nahijgend lag het tweetal een minuut of vijf op de tafel bij te komen.

Een klein plasje sperma met kutgeil vormde zich op de tuintafel. Zwijgend kleedden ze zich weer aan en alleen een gescheurd slipje in de vuilnisbak bleef achter. Amper waren ze de tuin uit of Geerten en zijn moeder renden naar buiten en Riet slurpte het achtergelaten sperma vermengd met kutsappen van de tafel af. Ze maakten hun in de schuur begonnen neukpartij liggend in het gras af.

Net als de dominee en zijn vrouw kwamen ze met ingehouden kreten klaar, zij het net iets luidruchtiger dan hun voorgangers. Een paar dagen later bleek dat de dominee had willen vragen of Geerten bij hem in de tuin wat klusjes wilde opknappen, maar ondertussen had hij daarvoor alweer een andere jongen voor gevonden.

Het ging echter pas echt mis toen een vriendin van Riet, Maartje heette ze, op bezoek kwam en Geerten nog lekker in het bed van zijn moeder lag. Riet moest even in de tuin zijn toen Maartje binnen kwam. Ze liep in dat onbewaakte ogenblik naar boven om Riet daar te zoeken. Ze zag de jongen naakt in het bed van zijn moeder liggen, zijn stijve lul was goed te zien voor haar. De goedgevulde zak lag bovenop zijn gesloten benen. Het ergste was, dat Geerten dacht zijn moeder te horen op de gang en hardop vroeg hij of ze er nog even lekker bij kwam liggen om aan zijn dikke pik te zuigen.

Geerten had daarvoor het dekbed teruggeslagen voor zijn moeder en die vriendin zag hem dus liggen met zijn lul keihard overeind. Omdat Geerten met gesloten ogen lag te wachten op de pijpmond van zijn moeder had hij Maartje niet gezien. Aangezien er niets gebeurde dacht hij dat zijn moeder weer naar beneden was gegaan en hij was weer gaan slapen. Toen Riet vanuit de tuin binnenkwam zag tot haar ontzetting Maartje weer naar beneden komen, zich realiserend dat ze Geerten in haar bed gezien zou kunnen hebben en aan haar gezicht te zien was dat ook zo.

Als de dominee hoort wat ik boven gezien en gehoord heb dan kun je wel inpakken in deze gemeente. Zelf heb ik het ook niet makkelijk gehad hoor, zonder mijn Jan. Na zijn overlijden heb ik ook met mijn eh … kut gespeeld. Maar met je eigen zoon naar bed gaan!

Incest is het Riet, gewoon incest! Maartje krijgt toch wel medelijden met haar als ze het verhaal hoort. Als ze eerlijk is dan deed het haar wel wat, die blote jongen daar zo op het bed. Vooral zijn lekkere stijve lul ziet ze steeds weer voor zich. Luister, ik zal het geheim houden, maar wel onder een paar voorwaarden”.

Hoopvol kijkt Riet haar aan. Ten eerste wil ik dat jij en je zoon beschikbaar zijn voor mij, voor als ik een keer geile sex wil”. Compleet overdonderd kijkt ze Maartje aan. Nu weet Riet het helemaal niet meer. Eerst wordt ze veroordeeld vanwege sex met haar eigen kind en nu moet ze helpen om de zoon van Maartje, een jaartje jonger dan Geerten, zo ver te krijgen dat hij ook zijn eigen moeder gaat neuken! Onwillekeurig krijgt ze een natte kut bij het idee en even voelt ze onder haar rok.

Blozend doet Riet het en haar kut is bij gebrek aan een slipje meteen zichtbaar. Die kut gaan we scheren, net als ik de mijne heb gedaan”.

Maartje trek de hare omhoog en zij heeft een string aan. Ze doet het niemendalletje tot op haar knieën naar beneden. Zo glad als een babykutje is ze. Ze laat haar rok weer zakken en gaat op de bank zitten.

En met een stijve pik. Mama is hartstikke geil en ik wil even lekker met je op de bank liggen neuken, dus trek maar niets aan”. Geerten is zo geil als boter en vliegt zowat de trap af.

Pas als hij met zijn stijve lul midden in de kamer staat ziet hij Maartje op de bank zitten. Het bloed trekt uit zijn gezicht weg en van zijn keiharde lul is bijna niets meer over. Hij ziet zijn moeder met neergeslagen ogen op de bank zitten. Eigenlijk moet ik hiermee naar de dominee, dat zul je begrijpen nietwaar? Maartje voelt dat precies aan en ze treft dan ook doel als ze over het internaat begint. Je moeder mij heeft verteld dat jij daar echter niet zoveel zin in hebt.

Ik wil er over denken om het niet te doen, maar dan kan alleen onder mijn eigen voorwaarden. Je zult moeten doen wat ik wil, begrepen”. Net als zijn moeder knikt hij bevestigend. Met ongeloof kijkt hij haar aan maar dan knikt zijn moeder en pal voor de twee vrouwen begint hij aan zijn pik te trekken. Veel leven zit er echter niet in, de schrik zit hem immers nog goed in de benen.

Maartje trekt haar rok weer omhoog en haar gladde kut is mooi zichtbaar, het stringetje zit nog steeds op haar knieën. Hij knielt neer en verwijderd het kleine stukje textiel. Ze spreidt haar benen en trekt haar geile kut open. De onthutste jongen kijkt midden tussen de wat vochtig uitziende schaamlippen.

Maartje schuift wat onderuit waardoor haar kale kut vlak voor Geerten zijn hoofd komt. Ze had echter al gezien dat de lul van Geerten bezig was om weer stijf te worden. Geerten duikt bijna op de hem aangeboden kut en beft Maartje als een opgewonden hond. Riet sjort haar rokken ook omhoog en begint zich te vingeren. Gehoorzaam staat ze op en al haar kleding verdwijnt van haar geile lijf. Even kijkt Geerten op als hij de smakkende geluiden hoort van Maartje als ze op de tepels van Riet zuigt.

Geschrokken zuigt en sabbelt hij weer aan de kale kut van de o zo geile vrouw. Na een paar minuten gaat Maartje staan en ook haar kleding verdwijnt als sneeuw voor de zon. Wellustig gaat ze tegen Riet aan staan en hun geile lijven kronkelen tegen elkaar aan. Het tweetal laat zich zakken op de bank, Riet onderaan. Geerten duikt tussen de vier benen en begint aan de twee kutjes te zuigen en te likken.

De clitorissen wrijven geil over elkaar en al heel gauw kreunen en steunen de vrouwen dat het een lieve lust is. Geerten neemt zijn lul in de hand en met wat kunst en vliegwerk glijdt zijn paal langzaam de hete kut binnen.

Maartje voelt nog lekker nauw aan, nauwer nog dan zijn eigen moeder. Zijn vriendje Peter moest eens weten dat hij nu zijn moeder lag te neuken. Hijgend neukt Geerten in een behoorlijk tempo de steeds natter wordende kut. Oooo het is zo lekker in uw kutje” roept hij. Maartje en zijn moeder kronkelen over elkaar en de ene tongzoen na de andere wisselen ze uit.

Het is voor Riet de eerste keer dat ze met een vrouw vrijt maar ze vindt het zo geil als ik weet niet wat. De sappen druipen werkelijk uit haar hete kut. Oooh Maartje, zo lekker is dat, neuken met je eigen zoon! Zo lekker met je eigen vlees en bloed naaien, die lekkere pik van Geerten in mijn hete kut. Verdomme slet, ik kóóómmmm”. Geerten voelt hoe zijn moeder klaarkomt onder de eveneens botergeile Maartje. Het zaad kookt in zijn ballen en weldra zal het sperma de kale kut van Maartje gaan vullen.

Tegelijkertijd komen ze met iets van een ingehouden schreeuw klaar. Ladingen zaad schiet de jongen in de vriendin van zijn moeder. Krampend van geilheid zakt hij over het tweetal heen, zijn heupen nog naschokkend van het orgasme. Het duurt even voordat het drietal is bijgekomen. Geerten laat zich als eerste op de grond zakken en Maartje volgt even later. Als ze wat omhoogkomt gulpt een lading lauw sperma uit haar kut op de buik van Riet.

Loom begint deze het kostbare spul over zich uit te smeren om daarna een voor een haar vingers af te likken. Hoe pakken we dat aan? Riet komt bij haar staan en begint over de kleddernatte gleuf van Maartje te strelen.

Ik moet nu echt naar huis toe. Trouwens, die jongen van je heeft mijn kutje behoorlijk hard geneukt dus ik kan wel even vooruit”. Enigszins teleurgesteld laat Riet met tegenzin de kut van Maartje los.

Deze kleedt zich weer aan maar haar string laat ze uit. Ze lopen naar de voordeur als Maartje stopt. Ze laat de deur open en sjort haar jurk omhoog. Drie likkende lesbo sletten op het toilet vol zaad gespoten. Geile scenes met grote lullen kleine mondjes. Hij neukt vijf hoeren en spuit ze vol zaad. Hij neukt de teef met zijn voet. Twee heren laten drie milfs sperma slikken. Zij kikt op sex voor de camera.

De sperma druipt uit haar kut. Vastgebonden gevingerd en geneukt. Gastvrouw geneukt door twee geile mannen. Hij laat het gezicht van zijn vrouw vol spuiten door een groep mannen. Ja hoor dit word me toch een geile prive sex film. Daar zou je toch graag je lul in steken. Niet lullen man neuken die slet. Mijn vriendje is groot geschapen! De neuk hut van oom Tom. Hij filmt de pijpende ebony om nog een keer na te genieten.

...

Escort girl tijdens sex gefilmt. Twee harde lullen die zich aftrekken boven vingerende slet. Hij mag haar alleen neuken met een condoom om. Amateur sletje met masker op in haar mondje gespoten.

Tiener meisje geniet er van geneukt te worden door oudere man. Drie likkende lesbo sletten op het toilet vol zaad gespoten. Geile scenes met grote lullen kleine mondjes. Hij neukt vijf hoeren en spuit ze vol zaad.

Hij neukt de teef met zijn voet. Twee heren laten drie milfs sperma slikken. Zij kikt op sex voor de camera. De sperma druipt uit haar kut. Vastgebonden gevingerd en geneukt. Gastvrouw geneukt door twee geile mannen. Hij laat het gezicht van zijn vrouw vol spuiten door een groep mannen. Ja hoor dit word me toch een geile prive sex film. Riet voelt dat ze overmacht heeft en een gemeen idee komt bij haar op. Ze geeft hem een harde klap in zijn gezicht.

Ondanks de vernedering blijft zijn lul zo hard als een plank overeind staan. Ze grijpt hem bij zijn ballen en knijpt er eens stevig in. Gore viezerik dat je daar bent” sist ze hem toe als ze nog eens in zijn zak knijpt.

Dan heeft ze de dikke pik in haar handen en ze trekt er een paar keer aan. Tot haar verrassing spuit Geerten meteen grote golven heet sperma over haar hand heen. Je moeder met sperma bespuiten, smeerlap. Wacht maar tot de dominee dit hoort”. Ze laat zijn lul los en Geerten rent langs haar heen zijn kamer in. Riet rukt gelijk haar slip van haar kont af en liggend op de badkamervloer smeert ze zijn geil over haar kut en binnen een minuutje komt ze wild vingerend klaar.

Hijgend likt ze haar handen af en de smaak van kutgeil en sperma vult haar mond. Weer wordt ze verschrikkelijk geil en drie minuten later is haar tweede orgasme een feit. Het duurt zeker vijf minuten voordat ze weer helder na kan denken. Piekerend hoe het verder moet neemt ze maar een koele douche om haar verstand weer bij elkaar te krijgen.

Riet gaat gauw achter de keukentafel zitten met haar gezicht naar de deur toe. Bedremmeld met neergeslagen ogen komt hij binnen en schuift gauw aan tafel. Een ijzige stilte hangt er in de keuken tijdens het eten. Geerten wil weer gaan zitten maar ook dat is niet toegestaan.

Ze ruimt de tafel leeg en gaat zitten. Alles ging goed tot nu toe en nu ga jij dat een beetje lopen te verpesten door als een geile hond klaar te komen op je eigen moeder!

Wat moet ik daar nu mee? Misschien moet je maar naar het internaat of zo”. De schrik slaat Geerten om het hart, want als hij iets niet wil is het van huis weg.

De tranen staan hem in de ogen. Dat had je eerder moeten bedenken”. Riet speelt het spelletje keihard. Een sprankje hoop vat post bij Geerten. Ik wil alles voor je doen, alles! En nu naar je kamer! Nog nasnikkend gaat Geerten naar zijn kamer, volledig gebroken door de harde opmerkingen van zijn moeder.

Aan tafel lacht Riet in haar vuistje. Zo gaat het voor haar de goede kant op. Drie dagen lang wordt er bijna geen woord gewisseld, behalve het hoognodige. Geerten is veranderd van een leuke jongen naar een klein hoopje ellende. Gelukkig is het vakantie anders hadden ze hem op school niet eens herkend.

Na het eten gaat Geerten in de huiskamer staan. Gaan zitten durft hij nu niet. Zijn moeder komt naar binnen en gaat op de bank zitten. Wel zeker 3 tot 5 keer per week en nog erg lekker ook”. Met verwondering hoort hij het aan. Hij had van alles verwacht maar dit?

Wijselijk houdt hij echter zijn mond dicht. Nu moet ik weer de hele tijd aan sex met je vader denken, begrijp je dat? Ik zie maar twee mogelijkheden.

Jij gaat naar het internaat zodat ik weer een man kan zoeken of. Je bent er groot genoeg voor heb ik al gezien. Jij moet mij dan helpen met sex Geerten, dat is dan de enige mogelijkheid”. Geerten weet even niet wat er gebeurd. Hier had ze op gewacht.

Begrijp wel goed dat niemand het mag weten Geerten, niemand! Hoe moet hij nu zijn moeder met sex helpen, zijn eigen moeder! Net als Geerten een beetje de slaap heeft gevat gaat zijn slaapkamerdeur langzaam open. Riet komt, enkel gekleed in een kort doorschijnend nachthemdje, zijn kamer binnen. Hij ziet zijn moeder vlak naast zijn bed staan, haar kut komt onder het nachthemd vandaan, haar tepels priemen door het niets verhullende hemdje.

Ze haalt het dekbed van hem af en ziet het naakte lichaam van haar zoon. Ze trekt ook het nachthemdje uit en klimt geheel naakt bij Geerten op het bed.

Ze gaat op zijn borst zitten en trekt haar vlezige kutlippen uit elkaar. Ze duwt haar natte kut tegen zijn gezicht aan. Al gauw heeft hij in de gaten waar hij haar moet likken en vrij vlot begint Riet te kreunen dat het een lieve lust is. Jááá toe maar kerel, oooh ik kommm verdomme, ik kommm jááᔠroept ze bijna als ze voor de eerste keer op haar eigen zoon klaarkomt.

Kreunend valt ze naast de jongen op het bed. Een paar minuten blijft ze als verdoofd liggen en haar zoon kijkt al die tijd tegen haar wijd open gesperde kut aan. Langzaam komt ze weer bij kennis. Na zoveel tijd zonder man hakt het er goed in bij haar. Maar mama is nog niet klaar met jou. Laat me je lekkere lul eens zien. Geerten gaat op zijn knieën zitten en toont haar zijn keiharde jongenspik.

Een beetje vlassig schaamhaar, meer heeft hij nog niet. Twee lekkere grote ballen hangen er onder zijn erectie in een ruime maar gladde balzak. Riet pakt de dikke lul beet en begint er langzaam aan te likken. Ze laat hem weer los en kijkt haar zoon aan. Toe dan, trek aan die geile pik van je tot je klaarkomt. Mama wil je zaad uit je geile pik zien spuiten”.

Enigszins beschaamd begint hij wat met zijn lul te spelen, maar dat is niet wat ze wil. Maak hem hard of wil je soms naar het internaat? Toe maar, ruk je maar af op je eigen geile sletterige moeder”. Riet trekt haar benen met haar handen in haar knieën omhoog zodat haar kut wijd open komt te staan. Geerten kijkt midden in haar geile gleuf en begint te kreunen, Hij valt bijna voorover op zijn moeder van de geiligheid. Spuit alles maar in mama’s gezicht”.

Ze doet haar mond wijd open en bijna meteen vliegen de eerste klodders sperma daar naar binnen. Ze doet haar mond weer dicht en meer dan de helft van haar gezicht is na een half minuutje bedekt met het heerlijke jongensgeil. Haar ene oog zit helemaal dicht maar dat verhinderd niet dat ze de leeggespoten lul gauw in haar mond neemt en hem diep in haar keel laat glijden.

Tot haar verbazing voelt ze de lul weer langzaam aan verharden en het duurt niet al te lang voordat hij weer keihard is. Neuk jij mama maar eens lekker in haar geile kutje. Toe dan, douw hem er maar in smeerlap. Mama is nu even jouw eigen geile hoertje. Neuk me maar eens flink door met die jongenslul van je”. Geerten kruipt tussen haar nog steeds omhoog gehouden benen en langzaam nadert zijn eikel haar openstaande schaamlippen.

Hij voelt haar hete kut langzaam om zijn lul glijden en een raar gevoel maakt zich van hem meester. Ondanks dat hij nog nooit geneukt heeft gaat hij als de beste te keer. Hij krijgt een tongzoen van zijn moeder en hij proeft de ietwat weeë smaak van zijn eigen sperma. Neuk mama maar gewoon verder als ze klaarkomt, ik wil je hete zaad in mijn kut hebben. Ooooh jááá jongen, toe dan, neuk me maar, mama koooomt klaaaarrrr” schreeuwt zij bijna in zijn oor.

Geerten neukt, zoals gevraagd, gewoon door en Riet wordt bijna gek van de pompende lul in haar overgevoelige kut. Net als ze denkt dat ze het niet meer kan volhouden valt haar zoon schokkend op haar neer. Hij loost het laatste beetje zaad uit zijn uitgeknepen ballen diep in de hete kut van zijn moeder. Het doet zo’n pijn in mijn ballen, ik wil niet meer mama”. Eerst ga ik nog even je lekkere piemel schoonlikken”. Voorzichtig neemt ze de slappe lul in haar mond en genietend van de geile smaak van sperma en kutgeil sabbelt ze er voorzichtig een paar minuutjes op.

Als ze klaar is hoort ze de rustige ademhaling van haar zoon die inmiddels al in slaap gevallen is. In de twee maanden erna neuken ze de sterren van de hemel en Geerten leert van alles wat hij kan doen om zijn moeder te bevredigen. Na nog geen twee dagen sliep hij al bij haar in bed en het was iedere dag wel een keer raak met de sex.

Net als bij haar man neukte Riet ook met Geerten als ze ongesteld was. Ze zorgde ze wel voor een paar dikke handdoeken om het bloed op te vangen. Het beddegoed wilde ze niet zomaar met bloed besmeuren, ook al stond het aan het einde van de week bijna stijf van het sperma en kutgeil.

Ook Geerten gaf er niet om als zijn pik rood kleurde van de ongesteldheid. Via een kennis buiten het dorp had ze de pil kunnen regelen voor een heel jaar lang. Een zwangerschap was wel het laatste wat ze kon gebruiken, zeker van haar eigen zoon. Riet bloeide weer helemaal op door de bijna dagelijkse portie sex met die viriele zoon van haar.

Ze werden echter wel wat onvoorzichtig met wat ze allemaal deden. Ze hadden een paar keer lekker buiten in de tuin geneukt, ook een keertje wat later op de avond. Ze waren die laatste keer bijna betrapt door het onaangekondigde bezoek. Het tweetal heeft toen zowat een uur naakt in de schuur moeten wachten tot dat het onverwachte bezoek weer wegging.

Achteraf was dat zo erg nog niet want het bleek de dominee met zijn vrouw te zijn. Zoals gebruikelijk op het dorp liepen ze achterom en omdat er niemand thuis was bleven ze even in de tuin wachten. Geerten en zijn moeder waren het schuurtje in gevlucht en het blote koppel moest daar natuurlijk wachten tot de dominee weer weg zou gaan.

Ik moet toch echt even plassen dus dan doe ik het maar hier in de tuin”. Hij liep naar het schuurtje toe om daar te gaan staan pissen, vlak bij een raampje waar het geile tweetal verborgen zat. Hij maakte zijn broek los en in het vage maanlicht zagen ze hoe de dominee zijn gulp opentrok en zijn dikke pik tevoorschijn haalde. Het ding moest wel iets van tegen de 30 cm zijn.

Een stel enorme kloten konden ze nog net zien hangen onder de dikke paal. De man begon te plassen en zijn vrouw stond opeens naast hem. Ze pakte de lul van haar man beet en begon de straal van links naar rechts en terug te laten gaan. Na het pisspelletje trok ze de dikke lul stijf en met een glanzende eikel stond het gevaarte te glimmen in het maanlicht. Ze zakte door haar knieën en nam de dikke eikel in haar mond.

Langzaam ging haar hoofd op en neer over de dikke pik die ze maar voor net de helft naar binnen kreeg. Zuig het zaad maar uit mijn kloten” riep hij. Tijdens het pijpen knoopte ze haar jurk los en even later zat ze alleen nog in een slipje in de tuin. De dominee trok zijn lul uit haar mond, kleedde zich helemaal uit en legde zijn vrouw op de tuintafel neer. Hij rukte haar slipje kapot en duwde het van kutgeil natte ding in haar mond. In een beweging duwde hij zijn grote paal tot aan zijn zak in haar drijfnatte kutje.

Onnodig te zeggen dat het tweetal in het schuurtje het niet lang droog hield en tegelijk met de dominee stak Geerten zijn lul in de drijfnatte kut van zijn moeder. Geruisloos naaiden ze met het stelletje in de tuin mee, waar de dominee na een tiental minuten met een ingehouden grom zijn sperma diep in de kut van zijn vrouw joeg. Even daarvoor was ze, bijtend op haar slipje, al in diepe stilte klaargekomen. Langzaam zakte de dominee over zijn uitgebluste vrouw heen. Neuken in de tuin van iemand anders gaf een extra dimensie aan het klaarkomen en vergde het uiterste.

Nog nahijgend lag het tweetal een minuut of vijf op de tafel bij te komen. Een klein plasje sperma met kutgeil vormde zich op de tuintafel. Zwijgend kleedden ze zich weer aan en alleen een gescheurd slipje in de vuilnisbak bleef achter. Amper waren ze de tuin uit of Geerten en zijn moeder renden naar buiten en Riet slurpte het achtergelaten sperma vermengd met kutsappen van de tafel af.

Ze maakten hun in de schuur begonnen neukpartij liggend in het gras af. Net als de dominee en zijn vrouw kwamen ze met ingehouden kreten klaar, zij het net iets luidruchtiger dan hun voorgangers. Een paar dagen later bleek dat de dominee had willen vragen of Geerten bij hem in de tuin wat klusjes wilde opknappen, maar ondertussen had hij daarvoor alweer een andere jongen voor gevonden. Het ging echter pas echt mis toen een vriendin van Riet, Maartje heette ze, op bezoek kwam en Geerten nog lekker in het bed van zijn moeder lag.

Riet moest even in de tuin zijn toen Maartje binnen kwam. Ze liep in dat onbewaakte ogenblik naar boven om Riet daar te zoeken. Ze zag de jongen naakt in het bed van zijn moeder liggen, zijn stijve lul was goed te zien voor haar. De goedgevulde zak lag bovenop zijn gesloten benen. Het ergste was, dat Geerten dacht zijn moeder te horen op de gang en hardop vroeg hij of ze er nog even lekker bij kwam liggen om aan zijn dikke pik te zuigen.

Geerten had daarvoor het dekbed teruggeslagen voor zijn moeder en die vriendin zag hem dus liggen met zijn lul keihard overeind. Omdat Geerten met gesloten ogen lag te wachten op de pijpmond van zijn moeder had hij Maartje niet gezien. Aangezien er niets gebeurde dacht hij dat zijn moeder weer naar beneden was gegaan en hij was weer gaan slapen.

Toen Riet vanuit de tuin binnenkwam zag tot haar ontzetting Maartje weer naar beneden komen, zich realiserend dat ze Geerten in haar bed gezien zou kunnen hebben en aan haar gezicht te zien was dat ook zo.

Als de dominee hoort wat ik boven gezien en gehoord heb dan kun je wel inpakken in deze gemeente. Zelf heb ik het ook niet makkelijk gehad hoor, zonder mijn Jan. Na zijn overlijden heb ik ook met mijn eh … kut gespeeld. Maar met je eigen zoon naar bed gaan! Incest is het Riet, gewoon incest! Maartje krijgt toch wel medelijden met haar als ze het verhaal hoort. Als ze eerlijk is dan deed het haar wel wat, die blote jongen daar zo op het bed. Vooral zijn lekkere stijve lul ziet ze steeds weer voor zich.

Luister, ik zal het geheim houden, maar wel onder een paar voorwaarden”. Hoopvol kijkt Riet haar aan. Ten eerste wil ik dat jij en je zoon beschikbaar zijn voor mij, voor als ik een keer geile sex wil”. Compleet overdonderd kijkt ze Maartje aan. Nu weet Riet het helemaal niet meer. Eerst wordt ze veroordeeld vanwege sex met haar eigen kind en nu moet ze helpen om de zoon van Maartje, een jaartje jonger dan Geerten, zo ver te krijgen dat hij ook zijn eigen moeder gaat neuken!

Onwillekeurig krijgt ze een natte kut bij het idee en even voelt ze onder haar rok. Blozend doet Riet het en haar kut is bij gebrek aan een slipje meteen zichtbaar. Die kut gaan we scheren, net als ik de mijne heb gedaan”. Maartje trek de hare omhoog en zij heeft een string aan. Ze doet het niemendalletje tot op haar knieën naar beneden. Zo glad als een babykutje is ze. Ze laat haar rok weer zakken en gaat op de bank zitten.

En met een stijve pik. Mama is hartstikke geil en ik wil even lekker met je op de bank liggen neuken, dus trek maar niets aan”. Geerten is zo geil als boter en vliegt zowat de trap af. Pas als hij met zijn stijve lul midden in de kamer staat ziet hij Maartje op de bank zitten. Het bloed trekt uit zijn gezicht weg en van zijn keiharde lul is bijna niets meer over. Hij ziet zijn moeder met neergeslagen ogen op de bank zitten. Eigenlijk moet ik hiermee naar de dominee, dat zul je begrijpen nietwaar?

Geile poesjes spuitsex

  • Gore viezerik dat je daar bent” sist ze hem toe als ze nog eens in zijn zak knijpt.
  • Verdomme slet, ik kóóómmmm”.
  • SEX GEFILMD GAY

About the Author