Huisvrouwen prive grote bos schaamhaar

Er lijkt tegenwoordig niets hipper dan jezelf volledig te ontdoen van al het haar op je lichaam. Op je benen ben ik inmiddels aan gewend , onder je oksels hou ik persoonlijk ook wel van èn in de schaamstreek. En daar zit hem bij mij het probleem.

Daar kan ik maar niet aan wennen. Een kale poes -om het maar even plat uit te drukken- vind ik iets voor kleine meisjes en daarmee houdt het op. Dat wil niet zeggen dat je het dan maar nodeloos hoeft te laten groeien wat mij betreft. Nee, een dame met een bikini met aan de zijkanten weelderige bossen die hun weg onder het bikinibroekje vandaan weten te vinden daar maak je mij ook niet blij mee.

En mij niet alleen. Maar al die haarloze dozen in de sauna daar word ik ook een beetje zenuwachtig van. Of zijn er meer zoals ik? Ik ben zo benieuwd naar hoe jullie dit ervaren! Vertel je het me desnoods anoniem als je dat liever hebt.

Er bestaan overigens héle leuke tussenoplossingen voor het scheren van je schaamhaar. Mocht jij nu niet van het haarloze zijn, maar toch graag nog een klein beetje schaamhaar als bedekking willen hebben, naar welke tussenoplossing gaat jouw voorkeur dan uit?

Ik vind zelf de landingsbaan en de liefdesdriehoek wel mooi en als ik nog eens tijd over heb dan waag ik me aan de freelstyler. Alleen weet ik nog niet hoe!

Over het benen scheren hoef je me niet veel meer te vertellen. Been there, done that gevalletje. Het scheren van de bikinilijn is echter een heel ander dingetje, zeker ook als je irritatie na het scheren wilt voorkomen. Het belangrijkste van alles is dat je een milde scheerschuim gebruikt en dat je met de richting meescheert. In dat geval zou irritatie van je bikinilijn echt niet nodig hoeven zijn, mits je natuurlijk gebruik maakt van een scherp mesje bij het scheren.

Zorg er ook voor dat je bij het scheren van je schaamhaar van te voren je schaamhaar al gekortwiekt hebt. Dat kan met een schaartje, of zoals ik dat doe met de Wilkinson Sword. Makkelijk, pijnloos én gelijkmatig trimmen. Natuurlijk zijn er ook handige hulpmiddeltjes verkrijgbaar waarmee je je schaamhaar op een eenvoudige manier in een modelletje kan scheren. Een ladyshape is daar een voorbeeld van. Dit is een shapingtool die je huid strak trekt.

De ladyshape is gevormd naar je lichaam en glijdt niet weg. Je scheert alle haartjes die langs de shape vallen eraf en tadaaaa… daar heb je je figuurtje. Je vindt deze ladyshape in een aantal vormen, zoals de hartjesvorm, de driehoek en de brazilian vorm. Goede, scherpe scheermesjes vind je hier. Met de bodygroomer zorg je ervoor dat je je haar mooi trimt. Naast dat je een mooi vormpje krijgt wil je natuurlijk ook dat het schaamhaar wat er nog zit een mooi afgewerkt is, toch?

Deze bodygroomer is voor mannen en vrouwen te gebruiken en werkt uitstekend. Er zitten drie trimkammen bij voor verschillende lengtes en zelfs voor de sensitieve delen van je lichaam. Website Askmen heeft een tijdje geleden een groot onderzoek gedaan bij mannen om te weten te komen wat mannen nu echt denken van schaamhaar bij vrouwen. En wat denk jij dat mannen vinden? Let op, de volgende uitkomst is niet echt schokkend… een volle bos schaamhaar is volgens de mannen nog steeds uit de mode!

Ergens snap ik dat wel, maar toch vind ik het ook een klein beetje ieuw. Of durven ze het niet te zeggen? Het zou hen niet stoppen om te daten met een vrouw met een andere schaamhaardracht.

Dit laatste lijkt me echt doodeng, jouw niet? Stel je voor dat hij dat scheren niet helemaal goed aanpakt? Hier m en v volledig kaal. Vinden wij lekkerder en een ander ziet het alleen in de sauna. In de sauna trouwens ook merendeel kaal of klein beetje. De volle bossen zijn op 1 hand te tellen. Veel mannen liegen er ook gewoon over hoor, ze durven er niet voor uit te komen dat ze van schaamhaar of okselhaar houden.

Ik ben zelf 19 en verdien zelf best wel wat bij met het verkopen van mijn schaamhaar en okselhaar via anonieme sites. Enige jammere is dat ik maar ongeveer 1x in de maand een beetje wat te leveren heb. Hi Sandra, dat is bijzonder… het verkopen ervan? Nog nooit van gehoord!

Je knipt het dan bij en dan stuur je het op ofzo? Gewoon puur natuur, maar wel zoveel mogelijk haren weg scheren bij de bikinilijn, zodat het niet langs het broekje komt. Staat niet zo netjes. Deze haren hebben een functie op het lichaam, zegt mijn huisarts. Apart toch dat kaal als hygienisch wordt gezien.

Alsof mensen met haar zich niet wassen. Is er ergens een los haartje bijvoorbeeld in de wastafel , dan is dat gelijk vies. Zou het niet gewoon een mentaal dingetje zijn? Je kunt ook zo redeneren: Zou dat niet een functie hebben, denk je? De natuur heeft een manier om van onnodige en ongewenste zaken af te geraken via het Darwinisme. Al het haar dat we nu nog hebben is blijkbaar nog functioneel en nodig, na honderdduizenden jaren mensheid.

Beetje bijwerken voor de esthetiek van een bikinibroekje of voorkomen dat het alle kanten uit een oksel puilt, dat is voor iedereen een eigen overweging. Maar weghalen, lijkt me onnatuurlijk en onnodig. Zeker als je je gewoon wast. En ook dat niet te vaak, want dan zorg je er juist voor dat er overmatig talgproductie is en dat is juist wat men vies vindt. Oksels scheer ik maar mijn vagina niet. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Om een keus te maken. Definitief ontharen lekker kaal en glad zijn wij. Begrijp natuurlijk wel dat je dat als vrouw liever niet bij jezelf ziet in bikini. Nauwelijks iets zichtbaar op het strand, en ik zie prive wel lekker haar bosje uit haar slipje puilen. Goedemorgen, Ik vind het knap dat je het durft te zeggen ik schaam me er eigenlijk voor.. Die associatie met jonge meisjes heb ik ook. Ik krijg ook altijd puistjes na het scheren.

Dus ik verwijder het noodzakelijke…. Er groeit nou eenmaal haar. Soms trim ik omdat te. Ik heb ook nog niet met shag in een badpak gedrufd. Maar kaal is ook nog eens veel werk! En de dag erna stoppels, wat moet je. Nee, ik heb betere dingen te doen. En sinds wanneer is afscheiding getsie?

Het is gewoon lichaamseigen schoonmaaksop Geen enkele man vind dat lekker om te eten hoor, een kut met haar. Dus jij scheert je vagina om altijd bef-paraat te staan? Hoe sneu is dat? Ik lach me altijd gek om die volwassen vrouwen met kale kutten.

Het ziet er gewoon niet uit. Kerels met kale zakken idem. Grote bossen haar vind ik jakkes, bij mannen zowel als bij vrouwen.

Te weinig vind ik ook geen gezicht JIJ vindt kale kutjes lelijk en kale zakken idem. Ik vind dichtgegroeide poenanies weer lelijk en zakken met een pluk shag erop idemdito.

Of het natuurlijk en hygienisch is valt te betwisten. We leven natuurlijk niet meer in de oertijd. Lichaamshaar heeft allang zijn functie in die zin verloren en over tig miljoen jaar zal je zien dat het er helemaal uitgeevalueerd is. Ik heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan.

En dat vind ik ook wel weer eens leuk. Maar ik vind een natuurlijke bever echt zo jaren Laat maar lekker weelederig tieren die handel. Back to basic enzo. Doe me dan maar een smoothie. Geraldine donderdag 24 september Ach ja,iedereen zijn ding! Geniet van alles moois in het leven. Waar staat MrP trouwens voor, Mister Perfect?! Zoyla schreef op 23 september Nou nou er is ook een tussenweg, in plaats van je flamoes dicht te laten groeien kanje ook af en toe bijsnoeien of vlechten.

Sinds de kut kaal moet is er een run op antischimmel middelen. De 1 na de andere infectie slaat toe op de haarloze doos. I k heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan. Ik kreeg er een beetje de slappe lach van tijdens het lezen. Geraldine maandag 5 oktober Ik heb een "P" in mn schaamhaar geschoren. Heyjij maandag 5 oktober Bovendien vind ik het met seks niet fijn om haren in mn mond te hebben.

Overigens vind ik het weer geen gezicht als een man vrij behaard is en dan precies bij zn penis een vierkantje kaal geschoren heeft. Watcha,ik vond het zo raar klinken en moest er stikkem ook om lachen. Ik dacht bij Nanny aan iets heel anders gna gna gna. Elleinspe maandag 5 oktober Watchamacallit schreef op 05 oktober

..

Aan je lul trekken sex met maatje meer


Er lijkt tegenwoordig niets hipper dan jezelf volledig te ontdoen van al het haar op je lichaam. Op je benen ben ik inmiddels aan gewend , onder je oksels hou ik persoonlijk ook wel van èn in de schaamstreek. En daar zit hem bij mij het probleem.

Daar kan ik maar niet aan wennen. Een kale poes -om het maar even plat uit te drukken- vind ik iets voor kleine meisjes en daarmee houdt het op. Dat wil niet zeggen dat je het dan maar nodeloos hoeft te laten groeien wat mij betreft.

Nee, een dame met een bikini met aan de zijkanten weelderige bossen die hun weg onder het bikinibroekje vandaan weten te vinden daar maak je mij ook niet blij mee.

En mij niet alleen. Maar al die haarloze dozen in de sauna daar word ik ook een beetje zenuwachtig van. Of zijn er meer zoals ik? Ik ben zo benieuwd naar hoe jullie dit ervaren! Vertel je het me desnoods anoniem als je dat liever hebt. Er bestaan overigens héle leuke tussenoplossingen voor het scheren van je schaamhaar. Mocht jij nu niet van het haarloze zijn, maar toch graag nog een klein beetje schaamhaar als bedekking willen hebben, naar welke tussenoplossing gaat jouw voorkeur dan uit?

Ik vind zelf de landingsbaan en de liefdesdriehoek wel mooi en als ik nog eens tijd over heb dan waag ik me aan de freelstyler.

Alleen weet ik nog niet hoe! Over het benen scheren hoef je me niet veel meer te vertellen. Been there, done that gevalletje. Het scheren van de bikinilijn is echter een heel ander dingetje, zeker ook als je irritatie na het scheren wilt voorkomen. Het belangrijkste van alles is dat je een milde scheerschuim gebruikt en dat je met de richting meescheert. In dat geval zou irritatie van je bikinilijn echt niet nodig hoeven zijn, mits je natuurlijk gebruik maakt van een scherp mesje bij het scheren.

Zorg er ook voor dat je bij het scheren van je schaamhaar van te voren je schaamhaar al gekortwiekt hebt. Dat kan met een schaartje, of zoals ik dat doe met de Wilkinson Sword. Makkelijk, pijnloos én gelijkmatig trimmen. Natuurlijk zijn er ook handige hulpmiddeltjes verkrijgbaar waarmee je je schaamhaar op een eenvoudige manier in een modelletje kan scheren.

Een ladyshape is daar een voorbeeld van. Dit is een shapingtool die je huid strak trekt. De ladyshape is gevormd naar je lichaam en glijdt niet weg. Je scheert alle haartjes die langs de shape vallen eraf en tadaaaa… daar heb je je figuurtje. Je vindt deze ladyshape in een aantal vormen, zoals de hartjesvorm, de driehoek en de brazilian vorm.

Goede, scherpe scheermesjes vind je hier. Met de bodygroomer zorg je ervoor dat je je haar mooi trimt. Naast dat je een mooi vormpje krijgt wil je natuurlijk ook dat het schaamhaar wat er nog zit een mooi afgewerkt is, toch? Deze bodygroomer is voor mannen en vrouwen te gebruiken en werkt uitstekend. Er zitten drie trimkammen bij voor verschillende lengtes en zelfs voor de sensitieve delen van je lichaam. Website Askmen heeft een tijdje geleden een groot onderzoek gedaan bij mannen om te weten te komen wat mannen nu echt denken van schaamhaar bij vrouwen.

En wat denk jij dat mannen vinden? Let op, de volgende uitkomst is niet echt schokkend… een volle bos schaamhaar is volgens de mannen nog steeds uit de mode! Ergens snap ik dat wel, maar toch vind ik het ook een klein beetje ieuw.

Of durven ze het niet te zeggen? Het zou hen niet stoppen om te daten met een vrouw met een andere schaamhaardracht. Dit laatste lijkt me echt doodeng, jouw niet? Stel je voor dat hij dat scheren niet helemaal goed aanpakt? Hier m en v volledig kaal. Vinden wij lekkerder en een ander ziet het alleen in de sauna. In de sauna trouwens ook merendeel kaal of klein beetje. De volle bossen zijn op 1 hand te tellen. Veel mannen liegen er ook gewoon over hoor, ze durven er niet voor uit te komen dat ze van schaamhaar of okselhaar houden.

Ik ben zelf 19 en verdien zelf best wel wat bij met het verkopen van mijn schaamhaar en okselhaar via anonieme sites. Enige jammere is dat ik maar ongeveer 1x in de maand een beetje wat te leveren heb. Hi Sandra, dat is bijzonder… het verkopen ervan? Nog nooit van gehoord! Je knipt het dan bij en dan stuur je het op ofzo? Gewoon puur natuur, maar wel zoveel mogelijk haren weg scheren bij de bikinilijn, zodat het niet langs het broekje komt.

Staat niet zo netjes. Deze haren hebben een functie op het lichaam, zegt mijn huisarts. Apart toch dat kaal als hygienisch wordt gezien. Alsof mensen met haar zich niet wassen. Is er ergens een los haartje bijvoorbeeld in de wastafel , dan is dat gelijk vies.

Zou het niet gewoon een mentaal dingetje zijn? Je kunt ook zo redeneren: Zou dat niet een functie hebben, denk je? De natuur heeft een manier om van onnodige en ongewenste zaken af te geraken via het Darwinisme. Al het haar dat we nu nog hebben is blijkbaar nog functioneel en nodig, na honderdduizenden jaren mensheid.

Beetje bijwerken voor de esthetiek van een bikinibroekje of voorkomen dat het alle kanten uit een oksel puilt, dat is voor iedereen een eigen overweging. Maar weghalen, lijkt me onnatuurlijk en onnodig. Zeker als je je gewoon wast. En ook dat niet te vaak, want dan zorg je er juist voor dat er overmatig talgproductie is en dat is juist wat men vies vindt. Oksels scheer ik maar mijn vagina niet. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Om een keus te maken.

Definitief ontharen lekker kaal en glad zijn wij. Begrijp natuurlijk wel dat je dat als vrouw liever niet bij jezelf ziet in bikini. Nauwelijks iets zichtbaar op het strand, en ik zie prive wel lekker haar bosje uit haar slipje puilen. Goedemorgen, Ik vind het knap dat je het durft te zeggen ik schaam me er eigenlijk voor..

Die associatie met jonge meisjes heb ik ook. Ik krijg ook altijd puistjes na het scheren. Dus ik verwijder het noodzakelijke…. Er groeit nou eenmaal haar. Soms trim ik omdat te. Ik heb ook nog niet met shag in een badpak gedrufd. Maar kaal is ook nog eens veel werk! En de dag erna stoppels, wat moet je. Nee, ik heb betere dingen te doen. En sinds wanneer is afscheiding getsie?

Het is gewoon lichaamseigen schoonmaaksop Geen enkele man vind dat lekker om te eten hoor, een kut met haar. Dus jij scheert je vagina om altijd bef-paraat te staan?

Hoe sneu is dat? Ik lach me altijd gek om die volwassen vrouwen met kale kutten. Het ziet er gewoon niet uit. Kerels met kale zakken idem. Grote bossen haar vind ik jakkes, bij mannen zowel als bij vrouwen. Te weinig vind ik ook geen gezicht JIJ vindt kale kutjes lelijk en kale zakken idem.

Ik vind dichtgegroeide poenanies weer lelijk en zakken met een pluk shag erop idemdito. Of het natuurlijk en hygienisch is valt te betwisten. We leven natuurlijk niet meer in de oertijd. Lichaamshaar heeft allang zijn functie in die zin verloren en over tig miljoen jaar zal je zien dat het er helemaal uitgeevalueerd is. Ik heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan. En dat vind ik ook wel weer eens leuk.

Maar ik vind een natuurlijke bever echt zo jaren Laat maar lekker weelederig tieren die handel. Back to basic enzo. Doe me dan maar een smoothie. Geraldine donderdag 24 september Ach ja,iedereen zijn ding!

Geniet van alles moois in het leven. Waar staat MrP trouwens voor, Mister Perfect?! Zoyla schreef op 23 september Nou nou er is ook een tussenweg, in plaats van je flamoes dicht te laten groeien kanje ook af en toe bijsnoeien of vlechten. Sinds de kut kaal moet is er een run op antischimmel middelen. De 1 na de andere infectie slaat toe op de haarloze doos.

I k heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan. Ik kreeg er een beetje de slappe lach van tijdens het lezen. Geraldine maandag 5 oktober Ik heb een "P" in mn schaamhaar geschoren. Heyjij maandag 5 oktober Bovendien vind ik het met seks niet fijn om haren in mn mond te hebben.

Overigens vind ik het weer geen gezicht als een man vrij behaard is en dan precies bij zn penis een vierkantje kaal geschoren heeft. Watcha,ik vond het zo raar klinken en moest er stikkem ook om lachen. Ik dacht bij Nanny aan iets heel anders gna gna gna. Elleinspe maandag 5 oktober Watchamacallit schreef op 05 oktober

..

Alle reacties Link kopieren Quote. Als man heb ik een vraag aan de dames hier. Waarom laat je het puur natuur? Als verzet tegen de scheer cult of gewoon omdat je het zelf prettig vindt? Zuigstengel dinsdag 8 september MrP schreef op 08 september Kun je op dit forum eigenlijk ook prive berichten versturen en ontvangen zoals op Fok forum?

Rare link altijd weer tussen het weghalen van schaamhaar en kind zijn. Vraag me altijd af of de mensen die die parallel trekken nog nooit een volwassen vagina hebben gezien. Geen enkele man vind dat lekker om te eten hoor, een kut met haar. Ja misschien mensen met een fetisj. Hoeft niet altijd superglad, maar minimaal toch 1 keer in de week scheren hoor. Schaamhaar scheren is juist onhygienisch. Je maakt zo veel meer kans op bacterieen die in de vagina komen.

Haar is een natuurlijke bescherming tegen kou, bacterieen en vuil. Er blijven restjes plas in hangen, vaginale afscheiding, noem maar op. Veeg jij je nooit af na het plassen dan? En sinds wanneer is afscheiding getsie? Het is gewoon lichaamseigen schoonmaaksop Geen enkele man vind dat lekker om te eten hoor, een kut met haar. Dus jij scheert je vagina om altijd bef-paraat te staan?

Hoe sneu is dat? Ik lach me altijd gek om die volwassen vrouwen met kale kutten. Het ziet er gewoon niet uit. Kerels met kale zakken idem. Grote bossen haar vind ik jakkes, bij mannen zowel als bij vrouwen. Te weinig vind ik ook geen gezicht JIJ vindt kale kutjes lelijk en kale zakken idem. Ik vind dichtgegroeide poenanies weer lelijk en zakken met een pluk shag erop idemdito. Of het natuurlijk en hygienisch is valt te betwisten.

We leven natuurlijk niet meer in de oertijd. Lichaamshaar heeft allang zijn functie in die zin verloren en over tig miljoen jaar zal je zien dat het er helemaal uitgeevalueerd is. Ik heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan. En dat vind ik ook wel weer eens leuk. Maar ik vind een natuurlijke bever echt zo jaren Laat maar lekker weelederig tieren die handel.

Back to basic enzo. Doe me dan maar een smoothie. Geraldine donderdag 24 september Ach ja,iedereen zijn ding! Net zo goed als dat ik niet moet denken aan een haar van een ander in mijn eten. Maargoed, dat krijg je als je in beelden denkt. Terug naar het schaamhaar, want ik dwaal af van het fenomeen waar ik het over wilde hebben. Eerlijk gezegd kan ik daar geen touw meer aan vast knopen.

Hoe ik dat weet? Aan de lopende band word ik in de sauna met mijn neus op de feiten gedrukt. Er lijkt tegenwoordig niets hipper dan jezelf volledig te ontdoen van al het haar op je lichaam. Op je benen ben ik inmiddels aan gewend , onder je oksels hou ik persoonlijk ook wel van èn in de schaamstreek.

En daar zit hem bij mij het probleem. Daar kan ik maar niet aan wennen. Een kale poes -om het maar even plat uit te drukken- vind ik iets voor kleine meisjes en daarmee houdt het op. Dat wil niet zeggen dat je het dan maar nodeloos hoeft te laten groeien wat mij betreft.

Nee, een dame met een bikini met aan de zijkanten weelderige bossen die hun weg onder het bikinibroekje vandaan weten te vinden daar maak je mij ook niet blij mee. En mij niet alleen. Maar al die haarloze dozen in de sauna daar word ik ook een beetje zenuwachtig van. Of zijn er meer zoals ik? Ik ben zo benieuwd naar hoe jullie dit ervaren! Vertel je het me desnoods anoniem als je dat liever hebt.

Er bestaan overigens héle leuke tussenoplossingen voor het scheren van je schaamhaar. Mocht jij nu niet van het haarloze zijn, maar toch graag nog een klein beetje schaamhaar als bedekking willen hebben, naar welke tussenoplossing gaat jouw voorkeur dan uit? Ik vind zelf de landingsbaan en de liefdesdriehoek wel mooi en als ik nog eens tijd over heb dan waag ik me aan de freelstyler.

Alleen weet ik nog niet hoe! Over het benen scheren hoef je me niet veel meer te vertellen. Been there, done that gevalletje. Het scheren van de bikinilijn is echter een heel ander dingetje, zeker ook als je irritatie na het scheren wilt voorkomen. Het belangrijkste van alles is dat je een milde scheerschuim gebruikt en dat je met de richting meescheert. In dat geval zou irritatie van je bikinilijn echt niet nodig hoeven zijn, mits je natuurlijk gebruik maakt van een scherp mesje bij het scheren.

Zorg er ook voor dat je bij het scheren van je schaamhaar van te voren je schaamhaar al gekortwiekt hebt. Dat kan met een schaartje, of zoals ik dat doe met de Wilkinson Sword. Makkelijk, pijnloos én gelijkmatig trimmen. Natuurlijk zijn er ook handige hulpmiddeltjes verkrijgbaar waarmee je je schaamhaar op een eenvoudige manier in een modelletje kan scheren. Een ladyshape is daar een voorbeeld van. Dit is een shapingtool die je huid strak trekt.

De ladyshape is gevormd naar je lichaam en glijdt niet weg. Je scheert alle haartjes die langs de shape vallen eraf en tadaaaa… daar heb je je figuurtje. Je vindt deze ladyshape in een aantal vormen, zoals de hartjesvorm, de driehoek en de brazilian vorm. Goede, scherpe scheermesjes vind je hier. Met de bodygroomer zorg je ervoor dat je je haar mooi trimt.

Naast dat je een mooi vormpje krijgt wil je natuurlijk ook dat het schaamhaar wat er nog zit een mooi afgewerkt is, toch? Deze bodygroomer is voor mannen en vrouwen te gebruiken en werkt uitstekend.

Er zitten drie trimkammen bij voor verschillende lengtes en zelfs voor de sensitieve delen van je lichaam. Website Askmen heeft een tijdje geleden een groot onderzoek gedaan bij mannen om te weten te komen wat mannen nu echt denken van schaamhaar bij vrouwen. En wat denk jij dat mannen vinden? Let op, de volgende uitkomst is niet echt schokkend… een volle bos schaamhaar is volgens de mannen nog steeds uit de mode!

Ergens snap ik dat wel, maar toch vind ik het ook een klein beetje ieuw. Of durven ze het niet te zeggen?

Het zou hen niet stoppen om te daten met een vrouw met een andere schaamhaardracht. Dit laatste lijkt me echt doodeng, jouw niet? Stel je voor dat hij dat scheren niet helemaal goed aanpakt? Hier m en v volledig kaal. Vinden wij lekkerder en een ander ziet het alleen in de sauna. In de sauna trouwens ook merendeel kaal of klein beetje. De volle bossen zijn op 1 hand te tellen. Veel mannen liegen er ook gewoon over hoor, ze durven er niet voor uit te komen dat ze van schaamhaar of okselhaar houden.

Ik ben zelf 19 en verdien zelf best wel wat bij met het verkopen van mijn schaamhaar en okselhaar via anonieme sites. Enige jammere is dat ik maar ongeveer 1x in de maand een beetje wat te leveren heb. Hi Sandra, dat is bijzonder… het verkopen ervan? Nog nooit van gehoord! Je knipt het dan bij en dan stuur je het op ofzo? Gewoon puur natuur, maar wel zoveel mogelijk haren weg scheren bij de bikinilijn, zodat het niet langs het broekje komt. Staat niet zo netjes. Deze haren hebben een functie op het lichaam, zegt mijn huisarts.

Apart toch dat kaal als hygienisch wordt gezien. Alsof mensen met haar zich niet wassen. Is er ergens een los haartje bijvoorbeeld in de wastafel , dan is dat gelijk vies. Zou het niet gewoon een mentaal dingetje zijn? Je kunt ook zo redeneren: Zou dat niet een functie hebben, denk je? De natuur heeft een manier om van onnodige en ongewenste zaken af te geraken via het Darwinisme.

Al het haar dat we nu nog hebben is blijkbaar nog functioneel en nodig, na honderdduizenden jaren mensheid. Beetje bijwerken voor de esthetiek van een bikinibroekje of voorkomen dat het alle kanten uit een oksel puilt, dat is voor iedereen een eigen overweging.

Maar weghalen, lijkt me onnatuurlijk en onnodig. Zeker als je je gewoon wast. En ook dat niet te vaak, want dan zorg je er juist voor dat er overmatig talgproductie is en dat is juist wat men vies vindt. Oksels scheer ik maar mijn vagina niet. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Om een keus te maken. Definitief ontharen lekker kaal en glad zijn wij. Begrijp natuurlijk wel dat je dat als vrouw liever niet bij jezelf ziet in bikini.

Nauwelijks iets zichtbaar op het strand, en ik zie prive wel lekker haar bosje uit haar slipje puilen. Goedemorgen, Ik vind het knap dat je het durft te zeggen ik schaam me er eigenlijk voor..

Die associatie met jonge meisjes heb ik ook. Ik krijg ook altijd puistjes na het scheren. Dus ik verwijder het noodzakelijke….

Gangbang april sexdate denbosch

  • LESBISCHE MEISJES HEBBEN SEX MASSAGE THAI B2B
  • Zuigstengel dinsdag 8 september Deze netwerken u herkennen zodat uw artikels kan liken, sharen of comments toevoegen Er op basis van uw social media gebruik interessantere advertenties worden getoond. Dat doe je zo!
  • Prive ontvangst breukelen tekenfilm


Milf zoekt sexdate dikke oude kut


En sinds wanneer is afscheiding getsie? Het is gewoon lichaamseigen schoonmaaksop Geen enkele man vind dat lekker om te eten hoor, een kut met haar. Dus jij scheert je vagina om altijd bef-paraat te staan? Hoe sneu is dat? Ik lach me altijd gek om die volwassen vrouwen met kale kutten. Het ziet er gewoon niet uit. Kerels met kale zakken idem. Grote bossen haar vind ik jakkes, bij mannen zowel als bij vrouwen. Te weinig vind ik ook geen gezicht JIJ vindt kale kutjes lelijk en kale zakken idem.

Ik vind dichtgegroeide poenanies weer lelijk en zakken met een pluk shag erop idemdito. Of het natuurlijk en hygienisch is valt te betwisten. We leven natuurlijk niet meer in de oertijd. Lichaamshaar heeft allang zijn functie in die zin verloren en over tig miljoen jaar zal je zien dat het er helemaal uitgeevalueerd is.

Ik heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan. En dat vind ik ook wel weer eens leuk. Maar ik vind een natuurlijke bever echt zo jaren Laat maar lekker weelederig tieren die handel. Back to basic enzo. Doe me dan maar een smoothie. Geraldine donderdag 24 september Ach ja,iedereen zijn ding!

Geniet van alles moois in het leven. Waar staat MrP trouwens voor, Mister Perfect?! Zoyla schreef op 23 september Nou nou er is ook een tussenweg, in plaats van je flamoes dicht te laten groeien kanje ook af en toe bijsnoeien of vlechten. Sinds de kut kaal moet is er een run op antischimmel middelen.

De 1 na de andere infectie slaat toe op de haarloze doos. I k heb altijd een gladgeschoren vagina gehad, sinds een paar maanden laat ik een heel net klein streepje staan. Ik kreeg er een beetje de slappe lach van tijdens het lezen.

Geraldine maandag 5 oktober Ik heb een "P" in mn schaamhaar geschoren. Heyjij maandag 5 oktober Bovendien vind ik het met seks niet fijn om haren in mn mond te hebben. Overigens vind ik het weer geen gezicht als een man vrij behaard is en dan precies bij zn penis een vierkantje kaal geschoren heeft.

Watcha,ik vond het zo raar klinken en moest er stikkem ook om lachen. Ik dacht bij Nanny aan iets heel anders gna gna gna. Elleinspe maandag 5 oktober Watchamacallit schreef op 05 oktober Het vrouwelijk schoonheidsideaal wankelt. Je schaamhaar mag weer weelderig groeien. Jarenlang moest het helemaal kaal of toch zeker in een The New York Times wil berichten over het volle leven, dus in de Style bijlage ontkomt de krant niet aan aandacht voor het vrouwelijk lichaam, bijvoorbeeld vanwege mode-ontwikkelingen rond schaamhaar.

Maar dat doet de deftige krant zonder ooit het woord schaamhaar of vagina te noemen. Moet het er af, of blijft het er aan. In die discussie heeft de lingerieketen American Apparel zich gemengd door in filialen levensgrote etalagepoppen voor het raam te zetten, gekleed in doorzichtig ondergoed met overdadig schaamhaar. De poppen hebben ook allemaal een bril op, maar dat is kennelijk toeval Uit een Brits onderzoek van de Skin Health Alliance zou zijn  gebleken dat 1 op de 3 mannen in het Verenigd Koninkrijk zijn schaamhaar laat verwijderen.

Volgens de Daily Mail ligt de oorzaak hiervan bij het toenemende aantal haarloze mannen in de media. Het onderzoek op basis van Volgens artsen is het harsen of scheren van je schaamhaar helemaal niet gezond. De manier van ontharen maakt niet veel verschil.

About the Author