Geile teef neuken slaaf sm

geile teef neuken slaaf sm

Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Sex slavin Ik bied mijn neukertje aan om te gebruiken. Ze is 39 vol van postuur. Veel dingen zijn mogelijk kwa spelen. Ze moet goed leren luisteren en pijn leren aangaan. Sadistic ook Tevens zoek ik een 2de slavin die dol is op anaal. Dus niet alleen voor seks. Geen kids en geen strafbare leeftijd 18 jaar ouder en een slank lijf en bereidt mijn subje te worden?

Niet ellenlang mailen of eindeloos appen. Stel je voor en misschien Zoek een oudere en gewillige slet om te gebruiken Ben een oudere dominante vent van 57 jaar ben discreet betrouwbaar en eerlijk ik zoek een let die zich laat gebruiken die mij op mijn wenken bedient maar wel op een leuke manier en natuurlijk met respect. Dikke slet gezocht Dominant Meester zoekt een onderdanige neuk en pijp teef ik ben 55jr slank jij bent 18 tot 50jr geil en gewillig met weinig grenzen, mail snel ik ben er aan toe.

Leeftijd of Looks maakt niet uit. Ik wil je vastbinden, mijn piemel achter in je keeltje drukken, je neuken en nemen zoals ik het lekker vindt, je hardhandig vingeren, op je billen slaan. Over je gezichtje spuiten etc. Ik wil je 2 uur lang gebruiken als sex slaaf. Ik ben de baas. Ik train je altijd op en respectvolle en leuke manier zodat jij jouw diepste gevoelens en fantasieën Extreem onderdanige slavin ding gezocht Interesse in een object. Bijverdienen als slavin, hoer,slet Ik heb de mogelijkheid voor onderdanige vrouwen om wat bij te verdienen als slavin- hoer.

Ook oudere vrouwen kunnen zich in de club helemaal laten uitwonen. Zowel bare als safe mogelijk. Je bent onverzadigbaar, ook exh, uitgaan bh- en sliploos buitenshuis,andere fantasien meemaken, dat kan,regio vlaanderen en zeeland. Slaafje vullen Hoi zal me even voorstellen, ben een 30 jarige jongeman die het leuk lijkt om meisjesvrouwenvriendinnen vol te spuiten. Als je me thuis kan Slavin in het bos Ik ben opzoek naar een onderdanig meisje die zich wil laten vastbinden en ketennen in het bos, en dan geneukt te worden.

Ben jij een geïnteresseerden meid van max 30 liefst jonger. Dat was geen probleem want even later zie ik op mijn scherm een compleet naakte man verschijnen, zittend op een stoel in een soort werkkamertje. Tot zover eigenlijk niet zoveel anders dan bij andere Freds thuis. Ondertussen draaien mijn hersens op volle toeren, wat wil hij?

Dan zie ik opeens alsof ik een spelletje voorwerpen zoeken doe, een mandje met knijpers naast hem op de grond staan. Ik roep Annemarie erbij en vraag waar je allemaal knijpers op kan zetten.

Ze komt naast me zitten en zegt: Geplaatst door Norah van Thuis. Eindelijk het is vrijdagmiddag.. Ik werp een blik op de salon tafel en wat ligt er klaar een prachtig kado! Geplaatst door Pieta van Thuis. Ik weet dat dit heel saai klinkt en dat het al vaak verteld is,maar ik wil toch laten weten wat ik heb meegemaakt. Het was zo lekker geil. Ik had de huishoudelijke werkzaamheden klaar en zat te bedenken wat ik nu even zou doen.

Lezen lukte niet, tv kijken kon ik mijn gedachten niet bijhouden. Ik was eigenlijk toe aan iets spannends. Mijn fantasie sloeg al lekker op hol en ging van een postbode naar een monteur die langs zou komen. Ik ging lekker onderuitgezakt zitten in mijn luie stoel, deed mijn ogen dicht en begon te fantaseren.

Ik heb al heel wat avontuurtjes meegemaakt dus het was niet moeilijk om er beelden bij op te roepen. Ik werd hierdoor wel heel erg geil. Loom ging ik overeind om mijn butterfly te pakken.

In diezelfde kast zag ik ook mijn vibraballen liggen dus die deed ik ook lekker erbij in. Ik ging weer terug naar mijn stoel, zat net weer lekker,toen de bel ging.

Wat een stuk stond daar voor de deur. Ik kon me nog net inhouden om hem niet naar binnen te slepen. Hij moet wel aan me gezien hebben hoe geil ik was, maar hij deed net of had hij niets door.

Het bleek dus dat hij glazenwasser was en bij de deuren langs ging om te vragen waar nog behoefte aan hem was. Ik had inderdaad behoefte aan hem. Niet zo zeer voor de ramen, maar wel voor mezelf. Ik zei dus dat hij zijn gang wel kon gaan. Verbeelde ik het me nu of keek hij mij ook heel erg geil aan. Ik durfde het niet rechtstreeks te vragen, maar vroeg wel of hij de ramen boven nu kon doen. Die waren zo smerig zei ik. Home Geil cammen met leuke dames Verhaal inzenden Account aanvragen Erotische verhalen schrijven Goed verhaal schrijven Contact en vragen Webmasters Partners.

Sexverhaal geplaatst op 4 juni door Thuis. Alle sexverhalen van Thuis.

Vingeren onder de douche oostblok

En dat was niet makkelijk, hahaha. De kleine slettebak had zijn pikkie te veel te vaak en te pas en onpas uit zijn broekje hangen of in 1 van zijn grijpgrage handjes. En dat riep om een maatregel, simpel. Hij meldde zich onder druk van zijn vriendin al als een losgeslagen sletje en moest meteen wat discipline in de omgang met een Godin van mijn formaat bij gebracht worden. Dat lukte redelijk snel. Maar toen de sloerie begon te vertellen wat hij vorge week in 36 uur gedaan had met zijn wormvormig aanhangsel, viel mijn mond pas echt open!

Wát een del, slet, sloerie, je kan wel zeggen hoer is die slaaf! En dan weet ik het alleen van die 36 uur, dan wil ik het niet eens van het laatste half jaar weten! Overal en altijd, zelfs ongevraagd met dat ding zwaaien, trekken, pompen…Zich opdringen en zich niets aantrekken van zijn vriendin die smeekte het eens een tijdje opgeloten te laten zitten… En zo kwam ik dan in beeld.

Ik weet wel hoe ik zulke slettebakken op moet voeden! Samen met de vriendin van deze slet heb ik gezorgd dat de controle over zijn pikkie volledig bij mij kwam te liggen. Als zij dat thuis zou gaan doen, bestond de grote kans dat hij haar zou gaan chanteren, paaien, herrie schoppen, enz.

Dat is nooit goed, natuurlijk. Geschreven door Karin van Thuis. Stel je eens voor … je slentert langs het is donker. Verderop staat een  lantaarnpaal die wat zwak schijnsel om zich heen strooit. Je ziet daar in het rode duister — tegen de muur — de contouren van hoge hakken  lange laarzen, kort rokje… Lees meer.

Geplaatst door Linsey van Thuis. Geplaatst door Dominik van Thuis. Ervaring van Bibi van Thuis. Ik zat even te chatten op facebook met twee vriendinnen, toen Fred belde. Hij sprak me niet met Bibi aan maar met Meesteres. Ik vroeg of ik hem ook in beeld kon krijgen. Dat was geen probleem want even later zie ik op mijn scherm een compleet naakte man verschijnen, zittend op een stoel in een soort werkkamertje.

Tot zover eigenlijk niet zoveel anders dan bij andere Freds thuis. Ondertussen draaien mijn hersens op volle toeren, wat wil hij? Dan zie ik opeens alsof ik een spelletje voorwerpen zoeken doe, een mandje met knijpers naast hem op de grond staan. Ik roep Annemarie erbij en vraag waar je allemaal knijpers op kan zetten.

Ze komt naast me zitten en zegt: Geplaatst door Norah van Thuis. Eindelijk het is vrijdagmiddag.. Ik werp een blik op de salon tafel en wat ligt er klaar een prachtig kado!

Geplaatst door Pieta van Thuis. Ik weet dat dit heel saai klinkt en dat het al vaak verteld is,maar ik wil toch laten weten wat ik heb meegemaakt. Het was zo lekker geil. Ik kreeg een blinddoek en een mondstuk in de vorm van een penis in mijn mond geduwd dat vastgemaakt werd achter mijn hoofd, en moest instappen.

Na enige tijd rijden stopte hij de wagen. Ik schrok wel want zo had hij me nog nooit genoemd. Ik moest voorover buigen en mijn handen werden vastgebonden aan een boom. Daar stond ik dan als een paard met kont achteruit en weerloos. De portieren hoorde ik dichtslaan en de auto vertrok. Opeens voelde ik iemand aan mijn kontje voelen, mijn kut werd opengetrokken en betast. Ik werd zonder voorspel geneukt in kut en kont. Na die neukpartij werd ik losgemaakt en mee gevoerd. Enige tijd later stopte de wagen, moest ik uitstappen en werd ik naar binnen geleid.

Daar hoorde ik de eerste vreemde stem. H's heb je ook niet nodig". Dat was mijn eerste vernedering. Ik mocht mijn blinddoek afdoen. Een knappe meesteres stond voor me. Hier komen veel slaven om borstvergrotingen te laten uitvoeren en onderzoeken. En jij gaat me daarbij assisteren".

Door mijn opleiding verpleegkunde was dat geen probleem. Er werd een klem op mijn clit gezet, wat enorme pijn veroorzaakte. Een kleine rubberslip met een kleine penis werd me aangepast met de penis in m'n kut. Het rubber spandde zo hevig tegen die klem dat ik het uitschreeuwde. Type tarzan "Iedere vrouw die het wil, lik je en neuk je". Het kabinet had twee ingangen, een voor gewone bezoekers en een voor slaven. In die laatste zou ik meestal moeten verblijven om de meesters en hun slaven te helpen.

Er stonden twee borden, 'slaven met lul' en 'slaven met kut'. Die laatsten moest ik meest helpen. Na iedere morgen mijn meesteres geneukt te hebben mocht ik me klaarmaken voor het werk. Op de parties moest ik in mijn Tarzanpakje rondlopen en vanalles opdienen en me laten gebruiken.

Ik moest dansen met de dames, die duwden dan met hun onderbuik tegen m'n stijve lul die dan weer pijn veroorzaakte op mijn klit. Neuken was ook al geen pretjes met die wilde dames. Ze sprongen op die lul alsof ze er nog nooit een hadden gezien. Hun kut mocht ik ook klaarlikken en zo verder. Als ik dan een dag rust had kon ik dan deze teksten maken. Tijdens de openingsuren van de praktijk moet ik de slaven en hun Meester begeleiden.

De slaven habben elk een plank op de grond waarop ze naakt in kleermakerszit moeten zitten. Zodat alles goed zichtbaar is. Die voor de kutten zijn voorzien van een lul waarover de kut wordt geschoven. De slavinnen die in de praktijk kwamen moeten wijdbeens op de onderzoekstafel liggen, direkt worden ze vastgemaakt in de beugels en de armen boven het hoofd. Ik moet ze dan ff neuken en dan direkt mijn lul in hun mond steken.

Die doet dan dienst als bijtring bij hevige pijnen. Want altijd wordt er een plasdarmpje geplaatst, dit zonder verdoving. Meestal komen ze voor tepelpiercings, kutpiercings,lulpiercings, borstvergrotingen of gewoon onderzoek.

De piercings worden op nudrukkelijke vraag slechts met weinig verdoving aangebracht in de kutlippen. Tijdens de werken lopen Meesters en Meesteressen zomaar overal door. Zodat het meest vernederend is voor de slaven als er nog eens meegekeken wordt. Na enige tijd kom ik weer thuis bij mijn meester. Na al die tijd geen echte lul in me gevoeld te hebben verlang ik er naar om eens goed te neuken.

Het geil loopt zo uit mijn kut. Ik probeer van alles te doen om mijn Meester te tonen dat ik er naar verlang. Mijn tepels staan recht vooruit van de frisse lucht die er op komt aan de deur. Een grote barkruk met een kunstpenis op vastgemaakt.
geile teef neuken slaaf sm

Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Sex slavin Ik bied mijn neukertje aan om te gebruiken. Ze is 39 vol van postuur. Veel dingen zijn mogelijk kwa spelen. Ze moet goed leren luisteren en pijn leren aangaan. Sadistic ook Tevens zoek ik een 2de slavin die dol is op anaal. Dus niet alleen voor seks. Geen kids en geen strafbare leeftijd 18 jaar ouder en een slank lijf en bereidt mijn subje te worden?

Niet ellenlang mailen of eindeloos appen. Stel je voor en misschien Zoek een oudere en gewillige slet om te gebruiken Ben een oudere dominante vent van 57 jaar ben discreet betrouwbaar en eerlijk ik zoek een let die zich laat gebruiken die mij op mijn wenken bedient maar wel op een leuke manier en natuurlijk met respect.

Dikke slet gezocht Dominant Meester zoekt een onderdanige neuk en pijp teef ik ben 55jr slank jij bent 18 tot 50jr geil en gewillig met weinig grenzen, mail snel ik ben er aan toe. Leeftijd of Looks maakt niet uit. Ik wil je vastbinden, mijn piemel achter in je keeltje drukken, je neuken en nemen zoals ik het lekker vindt, je hardhandig vingeren, op je billen slaan.

Over je gezichtje spuiten etc. Ik wil je 2 uur lang gebruiken als sex slaaf. Ik ben de baas. Ik train je altijd op en respectvolle en leuke manier zodat jij jouw diepste gevoelens en fantasieën Extreem onderdanige slavin ding gezocht Interesse in een object.

Bijverdienen als slavin, hoer,slet Ik heb de mogelijkheid voor onderdanige vrouwen om wat bij te verdienen als slavin- hoer. Ook oudere vrouwen kunnen zich in de club helemaal laten uitwonen.

Zowel bare als safe mogelijk. Je bent onverzadigbaar, ook exh, uitgaan bh- en sliploos buitenshuis,andere fantasien meemaken, dat kan,regio vlaanderen en zeeland. Slaafje vullen Hoi zal me even voorstellen, ben een 30 jarige jongeman die het leuk lijkt om meisjesvrouwenvriendinnen vol te spuiten.

Als je me thuis kan Slavin in het bos Ik ben opzoek naar een onderdanig meisje die zich wil laten vastbinden en ketennen in het bos, en dan geneukt te worden. Ben jij een geïnteresseerden meid van max 30 liefst jonger. Dat was geen probleem want even later zie ik op mijn scherm een compleet naakte man verschijnen, zittend op een stoel in een soort werkkamertje. Tot zover eigenlijk niet zoveel anders dan bij andere Freds thuis.

Ondertussen draaien mijn hersens op volle toeren, wat wil hij? Dan zie ik opeens alsof ik een spelletje voorwerpen zoeken doe, een mandje met knijpers naast hem op de grond staan. Ik roep Annemarie erbij en vraag waar je allemaal knijpers op kan zetten. Ze komt naast me zitten en zegt: Geplaatst door Norah van Thuis. Eindelijk het is vrijdagmiddag.. Ik werp een blik op de salon tafel en wat ligt er klaar een prachtig kado! Geplaatst door Pieta van Thuis. Ik weet dat dit heel saai klinkt en dat het al vaak verteld is,maar ik wil toch laten weten wat ik heb meegemaakt.

Het was zo lekker geil. Ik had de huishoudelijke werkzaamheden klaar en zat te bedenken wat ik nu even zou doen. Lezen lukte niet, tv kijken kon ik mijn gedachten niet bijhouden.

Ik was eigenlijk toe aan iets spannends. Mijn fantasie sloeg al lekker op hol en ging van een postbode naar een monteur die langs zou komen. Ik ging lekker onderuitgezakt zitten in mijn luie stoel, deed mijn ogen dicht en begon te fantaseren.

Ik heb al heel wat avontuurtjes meegemaakt dus het was niet moeilijk om er beelden bij op te roepen. Ik werd hierdoor wel heel erg geil. Loom ging ik overeind om mijn butterfly te pakken.

In diezelfde kast zag ik ook mijn vibraballen liggen dus die deed ik ook lekker erbij in. Ik ging weer terug naar mijn stoel, zat net weer lekker,toen de bel ging. Wat een stuk stond daar voor de deur. Ik kon me nog net inhouden om hem niet naar binnen te slepen.

Hij moet wel aan me gezien hebben hoe geil ik was, maar hij deed net of had hij niets door. Het bleek dus dat hij glazenwasser was en bij de deuren langs ging om te vragen waar nog behoefte aan hem was.

Ik had inderdaad behoefte aan hem. Niet zo zeer voor de ramen, maar wel voor mezelf. Ik zei dus dat hij zijn gang wel kon gaan. Verbeelde ik het me nu of keek hij mij ook heel erg geil aan. Ik durfde het niet rechtstreeks te vragen, maar vroeg wel of hij de ramen boven nu kon doen. Die waren zo smerig zei ik. Home Geil cammen met leuke dames Verhaal inzenden Account aanvragen Erotische verhalen schrijven Goed verhaal schrijven Contact en vragen Webmasters Partners.

Sexverhaal geplaatst op 4 juni door Thuis. Alle sexverhalen van Thuis.
Is voornamelijk lust en pijn,ze kan veel hebben. Ze is 43 kilo en lief koppie. Enorme borsten en kont. Kom maar met voorstellen voor haar. Ze is snel en veel beschikbaar. Kom met leuke en goed onderbouwde voorstellen. Slavin reageer is op mijn advertentie. Hallo slavin meldt je eens bij mij je leeftijd is niet van belang.

Hallo slavin meldt je eens. Word jij mijn nieuwe slaaf? Hallo Slaafjes, Wat kan ik over mij zelf vertellen? Mijn naam is Carmen, single en 36 jaar.

In mijn vrijetijd voornamelijk in het weekend en avonduren ben ik een amateur meesteres. Heb nog niet veel speeltjes, maar wel veel lingerie! Ik heb een leuke baan op kantoor waar ik het prima naar mijn zin heb. Ik werk in een mannencultuur waardoor ik Sex slavin Ik bied mijn neukertje aan om te gebruiken. Ze is 39 vol van postuur. Veel dingen zijn mogelijk kwa spelen. Ze moet goed leren luisteren en pijn leren aangaan. Sadistic ook Tevens zoek ik een 2de slavin die dol is op anaal.

Dus niet alleen voor seks. Geen kids en geen strafbare leeftijd 18 jaar ouder en een slank lijf en bereidt mijn subje te worden? Niet ellenlang mailen of eindeloos appen. Stel je voor en misschien Zoek een oudere en gewillige slet om te gebruiken Ben een oudere dominante vent van 57 jaar ben discreet betrouwbaar en eerlijk ik zoek een let die zich laat gebruiken die mij op mijn wenken bedient maar wel op een leuke manier en natuurlijk met respect.

Dikke slet gezocht Dominant Meester zoekt een onderdanige neuk en pijp teef ik ben 55jr slank jij bent 18 tot 50jr geil en gewillig met weinig grenzen, mail snel ik ben er aan toe. Men had opmerkingen gemaakt over mijn mooi kontje dat zo spannend in mijn jurk bewoog bij iedere stap die ik zette. Maar mijn borsten vonden ze NIET! Ik heb zeer kleine borstjes, meer alleen een tepel. Daar gaan we gauw iets aan doen vond hij. En zo ben ik nu slavin.

Hoe het verder ging Na enige tijd van slaven leven en enkele verdiende straffen die trouwens niet veel hielpen, moest ik me opeens helemaal naakt aanmelden bij mijn meester. Ik kreeg een blinddoek en een mondstuk in de vorm van een penis in mijn mond geduwd dat vastgemaakt werd achter mijn hoofd, en moest instappen.

Na enige tijd rijden stopte hij de wagen. Ik schrok wel want zo had hij me nog nooit genoemd. Ik moest voorover buigen en mijn handen werden vastgebonden aan een boom. Daar stond ik dan als een paard met kont achteruit en weerloos.

De portieren hoorde ik dichtslaan en de auto vertrok. Opeens voelde ik iemand aan mijn kontje voelen, mijn kut werd opengetrokken en betast. Ik werd zonder voorspel geneukt in kut en kont.

Na die neukpartij werd ik losgemaakt en mee gevoerd. Enige tijd later stopte de wagen, moest ik uitstappen en werd ik naar binnen geleid. Daar hoorde ik de eerste vreemde stem. H's heb je ook niet nodig". Dat was mijn eerste vernedering. Ik mocht mijn blinddoek afdoen. Een knappe meesteres stond voor me. Hier komen veel slaven om borstvergrotingen te laten uitvoeren en onderzoeken. En jij gaat me daarbij assisteren". Door mijn opleiding verpleegkunde was dat geen probleem.

Er werd een klem op mijn clit gezet, wat enorme pijn veroorzaakte. Een kleine rubberslip met een kleine penis werd me aangepast met de penis in m'n kut. Het rubber spandde zo hevig tegen die klem dat ik het uitschreeuwde. Type tarzan "Iedere vrouw die het wil, lik je en neuk je". Het kabinet had twee ingangen, een voor gewone bezoekers en een voor slaven.

In die laatste zou ik meestal moeten verblijven om de meesters en hun slaven te helpen. Er stonden twee borden, 'slaven met lul' en 'slaven met kut'. Die laatsten moest ik meest helpen. Na iedere morgen mijn meesteres geneukt te hebben mocht ik me klaarmaken voor het werk. Op de parties moest ik in mijn Tarzanpakje rondlopen en vanalles opdienen en me laten gebruiken.

Ik moest dansen met de dames, die duwden dan met hun onderbuik tegen m'n stijve lul die dan weer pijn veroorzaakte op mijn klit. Neuken was ook al geen pretjes met die wilde dames. Ze sprongen op die lul alsof ze er nog nooit een hadden gezien. Hun kut mocht ik ook klaarlikken en zo verder.

Als ik dan een dag rust had kon ik dan deze teksten maken. Tijdens de openingsuren van de praktijk moet ik de slaven en hun Meester begeleiden.

De slaven habben elk een plank op de grond waarop ze naakt in kleermakerszit moeten zitten. Zodat alles goed zichtbaar is. Die voor de kutten zijn voorzien van een lul waarover de kut wordt geschoven. De slavinnen die in de praktijk kwamen moeten wijdbeens op de onderzoekstafel liggen, direkt worden ze vastgemaakt in de beugels en de armen boven het hoofd.

Ik moet ze dan ff neuken en dan direkt mijn lul in hun mond steken. Die doet dan dienst als bijtring bij hevige pijnen. Want altijd wordt er een plasdarmpje geplaatst, dit zonder verdoving. Meestal komen ze voor tepelpiercings, kutpiercings,lulpiercings, borstvergrotingen of gewoon onderzoek. De piercings worden op nudrukkelijke vraag slechts met weinig verdoving aangebracht in de kutlippen.

Tijdens de werken lopen Meesters en Meesteressen zomaar overal door. Zodat het meest vernederend is voor de slaven als er nog eens meegekeken wordt.

Sensuele massage gelderland kutje behaard


Gepost op maandag 02 oktober - Pas slavin en reeds veel pijn doorstaan veel pijn tijdens bezoek Ik ben Erica, slavin. Tijdens de week had mijn meester me opgedragen om trilballen te kopen en er een in mijn kut te steken en de andere in mijn kont. Zo moest ik rondlopen totdat hij het voldoende vond.

Maar, voordat die ballen eruit mochten, moest ik eerst nog gekeurd worden. Wijdbeens moest ik op tafel liggen en daar werd dan vastgesteld dat ik teveel genoten had. Hij nam mijn klit tussen zijn vingers en zette er een venijnig scherp ding op, een haarspeld. De tranen vlogen uit mijn ogen van de pijn. Ik smeekte om die dingen niet te moeten dragen en om een spijkerbroek of een rok te mogen dragen in plaats van in mijn blote kont rond te moeten lopen.

Rond lopen in huis was al moeilijk, ik deed mijn best dat het niet teveel op zou vallen naar mijn ouders toe. Maar om koffie en gebak te proeven kon ik toch niet recht staan? Dus zei mijn meester: Maar ik kon toch niet in mijn blootje rondlopen met mijn ouders erbij? Als straf moet ik me aanbieden om nog meer van die pijnlijke dingen door te staan.

Al wat doorgestuurd wordt, moet ik meemaken van mijn meester. Uw slavin Hoe ik slavin geworden ben Door de verhalen die ik las op deze site, begon ik te fantaseren over hoe het zou zijn als ik ook zo zou behandeld worden. Maar mijn man vond dat ik daar niet aan toe was.

Op een avond waren we uitgenodigd op een receptie op het werk van mijn man. Dat was mijn kans dacht ik toen. Ik haalde wat ondeugende en uitdagende kledij uit de kasten en keek wat ik kon gebruiken om mijn doel te bereiken. Eens op de receptie aangekomen viel het op dat, vele mannen me aankeken en me wilden uitkleden met hun ogen! Overal werd ik voorgesteld en kreeg ik opmerkingen en geile knipogen. Het was een nacht om nooit te vergeten! Als we thuiskwamen kreeg ik opmerkingen dat ik me hoerig en uitdagend heb gedragen.

Toen mijn man tijdens de week thuiskwam van zijn werk was hij helemaal overstuur door de opmerkingen van kollega's en bazen. Men had opmerkingen gemaakt over mijn mooi kontje dat zo spannend in mijn jurk bewoog bij iedere stap die ik zette.

Maar mijn borsten vonden ze NIET! Ik heb zeer kleine borstjes, meer alleen een tepel. Daar gaan we gauw iets aan doen vond hij. En zo ben ik nu slavin. Hoe het verder ging Na enige tijd van slaven leven en enkele verdiende straffen die trouwens niet veel hielpen, moest ik me opeens helemaal naakt aanmelden bij mijn meester. Ik kreeg een blinddoek en een mondstuk in de vorm van een penis in mijn mond geduwd dat vastgemaakt werd achter mijn hoofd, en moest instappen.

Na enige tijd rijden stopte hij de wagen. Ik schrok wel want zo had hij me nog nooit genoemd. Ik moest voorover buigen en mijn handen werden vastgebonden aan een boom. Daar stond ik dan als een paard met kont achteruit en weerloos. De portieren hoorde ik dichtslaan en de auto vertrok. Opeens voelde ik iemand aan mijn kontje voelen, mijn kut werd opengetrokken en betast. Ik werd zonder voorspel geneukt in kut en kont.

Na die neukpartij werd ik losgemaakt en mee gevoerd. Enige tijd later stopte de wagen, moest ik uitstappen en werd ik naar binnen geleid. Daar hoorde ik de eerste vreemde stem.

H's heb je ook niet nodig". Dat was mijn eerste vernedering. Ik mocht mijn blinddoek afdoen. Een knappe meesteres stond voor me. Hier komen veel slaven om borstvergrotingen te laten uitvoeren en onderzoeken. En jij gaat me daarbij assisteren". Door mijn opleiding verpleegkunde was dat geen probleem. Er werd een klem op mijn clit gezet, wat enorme pijn veroorzaakte.

Een kleine rubberslip met een kleine penis werd me aangepast met de penis in m'n kut. Fetish Huis deel 1 Vervelende rijpe slet goes crazy dildo part2 Kinky latex verpleegster met grote tieten inspecteert Dominatrix 's Kennel Part 2 Rocker redhead in zwart leer en latex doet wat roken Kinky vintage fun 29 volledige film Duitse Meesteres neuken haar Slaaf Verbazingwekkende latex meisjes Hete kat vrouw in lederen pak doet wat ze wil naar haar geile slaaf Latex cops Venus kut zoekopdracht Seksslaaf stokken en botten chick in latex Twee hete geile sexy lichaam latex MILF babes part1 Lesbische Super Heroines Submit Part 3 Ehefotzen sterven mal richtig gefick franchise wollen Vanessa Lane pronkt haar lichaam alvorens zijn pik in haar kont Hete blonde babe in zwarte latex eet zijn pik en vervolgens krijgt genageld Latex fetish spelen in de badkamer BDSM slaaf neuken Kinky Carmen geniet plezier in latex part4 Fetish - Dressed neuken - slet met enorme tieten Latex slave rubber 1 Latex slaaf rubberen 2 Hete blonde chick houdt van rubber bondage Vrouw In Latex Fetish onmenselijke Domination Gevaren van gwen 2 Lopette aanbidt Meesteres Triple Dom Beat omlaag Dita von Teese Hoge hakken Femdom Latex Lesbische Domination en Vernedering pt 3 Meesteres Silvia traint slaaf pik zuigen en eten cum Cuckolding vrouw maakt haar hubby slijtage kousen Zoute ballen - Stalen harnas Britse lesbiennes in latex hold - ups in de badkamer Pijnlijke Latex klinkende Duitse amateur paar in rubber en latex Dominatrix straft haar slaaf in de kerker met zweepslagen en CBT

geile teef neuken slaaf sm

Omasneuken spuitende negerin


Verbazingwekkende latex meisjes Hete kat vrouw in lederen pak doet wat ze wil naar haar geile slaaf Latex cops Venus kut zoekopdracht Seksslaaf stokken en botten chick in latex Twee hete geile sexy lichaam latex MILF babes part1 Lesbische Super Heroines Submit Part 3 Ehefotzen sterven mal richtig gefick franchise wollen Vanessa Lane pronkt haar lichaam alvorens zijn pik in haar kont Hete blonde babe in zwarte latex eet zijn pik en vervolgens krijgt genageld Latex fetish spelen in de badkamer BDSM slaaf neuken Kinky Carmen geniet plezier in latex part4 Fetish - Dressed neuken - slet met enorme tieten Latex slave rubber 1 Latex slaaf rubberen 2 Hete blonde chick houdt van rubber bondage Vrouw In Latex Fetish onmenselijke Domination Gevaren van gwen 2 Lopette aanbidt Meesteres Triple Dom Beat omlaag Dita von Teese Hoge hakken Femdom Latex Lesbische Domination en Vernedering pt 3 Meesteres Silvia traint slaaf pik zuigen en eten cum Cuckolding vrouw maakt haar hubby slijtage kousen Zoute ballen - Stalen harnas Britse lesbiennes in latex hold - ups in de badkamer Pijnlijke Latex klinkende Duitse amateur paar in rubber en latex Dominatrix straft haar slaaf in de kerker met zweepslagen en CBT Duitse Goddesse Toters ger slaaf harde Twee Doms Whip Hun slaven Duitse Fantastci latex rokje hand en pijpbeurt Lil Ass werd genageld buitenshuis Roodharige babe in latex Kinky Carmen geniet plezier in latex Blonde Fetish - slet Kathleen in bizzare Outdoors - Scene Kijk ze heeft een hele lekkere kont om veel vlees te ontvangen mannen.

Dames jullie maken Inge even klaar voor ontvangst. Ik kreeg glijmiddel aangebracht, ik voelde vingers in mijn kont verdwijnen ik voelde tongen. Ik kreeg een buttplug in mijn kont geduwd met een paardenstaart eraan. Ik moest door de kamer kruipen en de lullen uit de broeken van de mannen halen.

Igor schreeuwde zuig ze allemaal stijf teefje van me. De andere teven helpen je wel een beetje. Ik kreeg van Igor met een paarden zweep kleine tikje op mijn kont, mijn kont gloeide van de klappen. De ruimte werd al aardig geil met elkaar. Ik kroop rond en zag dat alle lullen stijf vooruit stonden. Slavinnetje van me, ik wil dat jij laat zien dat je alles kan en wil. Neem en lul in je mond en zuig en trek de lul helemaal leeg en slurp het vrijgekomen geil naar binnen.

Je mag niets uit je mond laten lopen. Slikken doe je pas op commando. Ik begon aan een lul te zuigen en kreeg al binnen 2 minuten een klodder zaad in mijn mond gespoten. Ik liet het sperma in mijn mond aan Igor zien. Goed zo sletje, je bent al heel goed. Geef het sperma aan Astrid het sletje van Pim. Igor pakte Astrid bij haar haren en trok haar naar mijn hoofd geef het sperma aan deze slet Inge. Ik deed wat er gezegd werd en Astrid nam al het zaad over en slikte het meteen door.

Astrid was ook gewoon een slavin van Igor, zag ik. Ik moest mee lopen met Igor naar een donkere ruimte. Zo Inge wacht hier tot je misbruikt gaat worden. Ik hoorde gesnuffel en gehijg er zaten dus honden in de ruimte waar ik in zat. Ik voelde harige beesten langs mijn naakte lichaam. Ik voelde ook wol van een schaap. Ik dacht wat is dit. Het licht ging aan en ik zag 2 schapen en twee honden. Astrid zat ook in het hok.

Om de ruimte zaten allemaal ramen. Je weet gewoon dat er mannen achter de ramen staan te kijken. Ik hoorde door de microfoon, dat ik het gewoon moest laten gaan. De honden wilde dat ik op zijn hondjes ging zitten. Ik wist, dat door de laatste sessie met Bianca, wat de honden willen met een blote vrouw.

Ik ging op mijn knieën in het hooi en zag dat Astrid de hond ging helpen om zijn stijve lul in mijn kut te duwen. Ik werd meteen gerost door de grote herder. Weer een hond dacht ik, en dat wilde ik niet meer. Astrid schreeuwde tegen me, dat ik een vuile hondhoer was. Ik werd nog geiler van het geschreeuw van Astrid.

Astrid was ook gewoon en lekkere geile neukslet vond ik. Het sperma sproeide mij kut binnen en Astrid begon mijn kut uit te likken. Ik keek naar de raampjes en dacht wie zullen er achter staan. Op dat moment kwam Igor binnen lopen en vroeg of ik het lekker had gevonden. Goed zo teefje, want nu ga je geneukt worden door echte kerels. Ik werd met Astrid en de andere twee vrouwen met onze konten achteruit gezet. Ik hoorde Igor schreeuwen. Slavinnetjes van me, nu worden jullie geneukt door al deze kerels en laat het sperma niet glippen.

Alles moet in jullie lichaam of mond belandden. Laat zien wie het beste kan slikken. Inge zorg dat je de beste ben anders neukt het paard jou in je reet vuile hoer. Ik dacht geeft niks, ik laat me altijd gebruiken in deze situatie. Ik was bloedgeil, en schreeuwde neuk me, klootzakken neuk me in mijn reet en kut. Ik werd geneukt door 3 mannen. Ik kon ze allemaal in mijn lichaam houden.

Met een schuinoog keek ik naar Astrid en die hoer werd maar door 1 kerel geneukt. De honden lipen hijgend om ons heen en zo nu en dan voelde ik een tong over mijn kut gaan. Ik kreeg hard een lul in mijn reet geramd en hoorde de man roepen wisselen. De man haalde zijn lul uit mijn reet en stopte zijn lul al spuitend in mijn mond. Ik slikte alles door en vond alles goed. Heerlijk gevoel was het lullen en de geur van sperma in mijn hele omgeving en ik werd bekeken door mensen achter de ramen.

Beter kon ik mij niet voelen qua geiligheid. Ik kreeg lul na lul en moest het sperma drinken. Ik kon niet alles in mijn mond houden. Astrid zag dat en slurpte het sperma van mijn gezicht. Ze slikte het met overgave door. De mannen moesten na een hun zaadlozing de ruimte verlaten. De honden begonnen onze kutten en kont te likken. En als slot kregen we weer allebei een honden lul in onze lichaam gestopt. De honden gingen te keer als beesten en spoten hun sperma in onze kutten.

De honden werden weggeroepen. Ik bleef over met Astrid en Igor kwam binnen lopen. Zo slavinnetjes van me, heel goed gedaan. Ik ben trots op mijn geile sperma hoertjes. Vooral jij Inge, GVD wat ben jij een vuile gore hete slet. Ik wil je alles leren als meester en ga je alles leren. Ik werd opgepakt en meegenomen naar het paard. Dit is het paard van mijn zus. Hij heet Zorro en weet hoe hij een slet als jij moet neuken.

Ik keek geil naar Igor en hij zag dat ik het niet erg zou vinden een dikke paardenlul in mijn gore sperma kut. Ik werd in een soort stelling gezet waar normaal het paard zijn sperma in een namaakpaard moet spuiten. NU kon zijn lul voor mijn kut geplaatst worden.

De mannen en vrouwen stonden te kijken naar het spektakel. Ik kon alleen hijgen en het laten onder gaan. Ik kon nooit die lul verwerken dacht ik en hoe zeer doet het. Ik werd vast gemaakt met riempjes en het paard hoorde ik geil hinniken. Igor sloeg op mijn kont en zei, goed zo slavinnetje van me, laat je maar lekker neuken door ene hengst.

Dit is de mooiste inwijding die je kan beleven. Een grote lul gaat je lichaam penetreren en je gaat veel sperma ontvangen in dat mooie geile lichaam van je. Liters sperma in een klein hoertjes, ideaal voor de foto. Ik voelde de lul van het paard tegen mijn kont drukken en was een hele grote eikel, dat hard voelde. De eikel werd voor mijn kut gehouden door Igor en het paard ramde zijn lul in mijn kut. Ik voelde alleen maar vlees, het paard drukte door en ramde echt zijn lul in mijn kut. Het deed zeer en de pijn ging over in genot.

Igor streelde mijn tieten en schreeuwde laat je neuken hoer, laat je neuken door dit paard. Als je dit kan ben je van mijn,. Ik wil je dan niet meer kwijt Inge. Je bent echte en lekkere slavin van me. In en uit ging de paarden lul in mijn lichaam. Vlak daar na spoot het paard mijn kut vol. Ik voelde veel vocht mijn kut in gaan. Wat een sperma werd er gespoten ik weet zeker dat mijn kut droop van het paardenzaad.

Ik hoorde goed Zorro, goed zo. Het paard werd weggehaald en ik kreeg weer lucht. Ik zag Igor staan met een vaas. Hij had het overtollige sperma opgevangen in de vaas. Igor liep naar mij toe en beveelt mij het sperma van het paard voor het publiek op te drinken. Ik werd losgemaakt en aan mijn haar vast gehouden door Igor. Igor stond achter mij en liet de anderen zien hoe ik het sperma op ging drinken. Inge laat zien wat je allemaal kan.

Niemand heeft dit ooit gedaan in deze club, dus maak geschiedenis in dit huis. Jij bent nu al de beste neukteef die ik ooit heb gehad Inge. Ik pakte de vaas en dronk al het sperma met gemak op. Ik likte mijn lippen af en keek Igor aan. Goed slaafje van me, Volgende week terug komen en dan ga ik je inwijden in het SM wereld met veel oude mannen die lang niet hebben geneukt.

Ik was uitgeput en kon daar nog niet aan denken.

geile teef neuken slaaf sm

About the Author