Geile gleuf vrouw zoekt bull

geile gleuf vrouw zoekt bull

Contact Vrouw zoekt Man Alle Advertenties Lief Hollands Huisvrouwtje Verwend nette Heren Wil jij mij wat standjes bij leren? Mag ik je een rare vraag stellen? Zullen we er gewoon voor gaan? Ik zoek regelmatig seks-contact. Mag ik aan je oor sabbelen? Weet jij van aanpakken?! Wil jij mijn seksmaatje zijn? Samen alles uit het leven halen? Kom jij de weekenden bij mij? Geef jij mij wat spanning? Al te lang alleen Denk jij hieraan te kunnen voldoen? Minstens 3 keer per week seks! Ga jij deze uitdaging niet uit de weg?

Ga jij mij een kans geven? Ondeugende meid die altijd zin heeft Ik ben een ondeugende lekkere meid en heb altijd zin in seks! Wil jij genieten met mij?

Kom jij mij verwarmen? Maaike stopte met mij te pijpen en ging op zoek naar de pik van de man die haar zo lekker aan het vingeren was. Ik zag hoe Maaike en hij elkaar volop met de hand begonnen te verwennen en de buurvrouw en ik waren daar inmiddels ook aan toe.

Ik voelde haar hand om mijn pik en de sensatie van scherpe nagels die een beetje in de harde stam prikten. Haar kut was nat en geil en net als die van Maaike glad geschoren. Zij trok steeds harder aan mijn pik en ik moet op een gegeven moment vragen of ze even wilde stoppen omdat ik al bijna klaar dreigde te komen. Ze lachte en gaf me een kus. Hij lachte, gaf Maaike een kus en draaide zich weer naar zijn eigen vrouw toe.

Ik ging weer naar Maaike toe liggen en vroeg waar ze zin in had. Dat wou je altijd al eens graag. Terwijl we weg liepen zagen we hoe onze onbekende buren flink aan het neuken waren. Van onder hem vandaan lachte ze even en zwaaide kort toen wij wegliepen. Maaike liep voor me de trap af naar beneden en sloeg daar linksaf een kamer in waar de club een grote gynaecologenstoel heeft staan.

Ik trok haar jurk omhoog uit en bond haar benen met leren riempjes vast in de spreidbeugels. Daar lag mijn geile vrouwtje machteloos, met haar geile natte kut wijd open voor me, en ze kon geen kant meer op.

Ik knielde tussen haar benen en begon gretig haar sappen op te likken. Man, wat proefde ze geil vandaag en nat! Zo enorm nat als ze zelden is. Haar lippen waren donker en opgezwollen en haar natte kale kut stond wijd open. Ik likte, zij duwde mijn hoofd ritmisch in haar kut en af en toe had ik moeite met ademhalen. Ondertussen kreeg ik een geil ideetje. Ik stopte met likken en terwijl Maaike mij verwonderd aankeek, zei ik: Blijkbaar hebben we iets met mensen die voor het eerst komen, want ook met hen kwamen we toen aan het seksen en ik herinner me nog het moment waarop zij Maaike begon te likken terwijl die zowel Arend als mij beurtelings aan het aftrekken en pijpen was.

Ik zei dus tegen Anita dat ik Maaike in de kamer ernaast in de stoel had zitten en dat ze gerust kon komen om mee te spelen als ze zin had. Arend zag ik trouwens niet, maar daar besteedde ik verder geen aandacht aan. We waren Anita en hem nog eens vaker tegen gekomen en zij gingen wel vaker hun eigen weg in de club.

Maaike en ik blijven altijd samen. Dat is onze keuze en zo doet iedereen maar wat hij of zij wil. Later hoorde ik van Maaike hoe enorm geil ze was geworden in de tijd dat ik het drinken aan het halen was. Zij lag daar maar met haar natte kut wijd open. Die smeekte om aandacht en er waren meerdere mannen langs gelopen die haar zo uitgebreid bekeken hadden. Ik vroeg hoe het ermee ging en zei dat ik Anita ook al even heel kort had gesproken aan de bar.

Ik vroeg hem of hij zin had om te helpen Maaike een beetje te verwennen. En daar had hij wel zin in. Aan de bult in zijn broek te zien had het aanzicht van mijn geile vrouwtje met haar kale, natte kut wijd open vastgebonden op de gynaecologenstoel hem sowieso al behoorlijk opgewonden. Terwijl Arend Maaike begon te vingeren en beffen ging ik haar mooie volle borsten verwennen.

Ik kneedde ze licht in mijn hand en zoog op haar grote stijve tepels. Maaike strekte kreunend haar hand naar mij uit, trok mijn boxer omlaag en begon aan mijn pik te trekken. Ik keek even opzij en zag dat Rob en Annemarie in de deuropening stonden te kijken. Ik weet niet of ze het leuk voor ons of een beetje jammer voor zichzelf vonden maar besloot me op Maaike te concentreren. Terwijl ik haar borsten bleef verwennen en zij steeds harder aan mijn keiharde pik trok, zag ik hoe ze geil kreunend in de stoel lag te kronkelen met haar benen wijd en vastgebonden in de beugels en Arend daartussen vol bezig met haar druipend natte kut.

Toen keek Arend mij aan en zei: Arend wist blijkbaar nog van die keer anderhalf jaar eerder, dat wij het toen samen af wilden maken en alleen met elkaar neukten. Tot dusver was dat nog steeds de grens geweest die wij hanteerden. Het leek me nu wel geil om te zien hoe Arend Maaike zou neuken maar ik wilde dit moment niet bederven door het Maaike voor te stellen. Arend had ondertussen mijn plek naast Maaike ingenomen en verwende haar borsten terwijl zij zijn pik uit zijn slip had gehaald en aan het aftrekken was.

Ik voelde haar orgasme naderen en toen haar kutspieren zich ritmisch spanden om mij pik was het ook voor mij gebeurd. Ik spoot haar geile gleuf vol met hete stralen sperma.

Terwijl we uithijgden zag ik Arend grijzen. Laat mij maar, ik ga straks wel weer met Anita op avontuur in de club. Hij kuste Maaike, gaf plagerig nog een likje op haar tepel en zwaaide mij gedag terwijl hij richting de bar verdween. Ik kuste haar en zei dat ik ook enorm genoten had. We liepen met een baddoek om ons heen naar de douchecabine waar we ons snel even fatsoeneerden.

Aan de bar troffen we Arend en Anita weer. Anita lachte en zei dat Arend haar alles al had verteld. Zij zelf was in een leuk gesprek geraakt dus was er niet meer op tijd toe gekomen mee te gaan doen. We namen nog een drankje, praatten wat bij en toen werd het tijd voor ons om naar huis te gaan. Het was al laat, we moesten nog een eind rijden en hadden de volgende dag een vol programma. We spraken na over hoe geil het weer was geweest in de club.

Dat had ik niet verwacht dat mijn geile vrouwtje alweer een grens aan het verleggen was dat ze ook wel wilde neuken met een ander. Dat biedt dus weer perspectieven voor een volgende keer. Maar voorlopig is het deze herinnering waar we op terug kunnen kijken en daar doen we het weer een tijdje mee.

Voor ons moeten bezoekjes aan de parenclub speciaal blijven en we gaan dus niet zo heel vaak, maar nu ik dit verhaal opschrijf, denk ik dat het weer de hoogste tijd wordt weer eens een zaterdagavond te gaan plannen!

Anno hebben steeds meer mensen het buitenseks gebeuren ondervonden. Diverse forums staan bol van de contact advertenties van mensen die het spannend vinden om iets af te spreken met vreemde mensen voor vlugge seks zonder verplichtingen. Ook het feit dat je betrapt kunt worden speelt vaak een belangrijke rol. Stelletjes ontmoeten op deze manier gelijk gestemde echtparen of mannen alleen die maar al te graag mee willen doen of mogen toekijken.

Op de populairste parkeerplaatsen vind je menig stel die er puur voor de seks is. Je herkent ze meestal dat de vrouw zich uitdagend heeft gekleed of zich laat zien in de auto.

Ze speelt met zich zelf of met haar man. Ze vinden het spannend als er mannelijk volk van dichtbij het spel aanschouwd en zich net als zij de hand aan zichzelf legt. De kans is groot dat na een tijdje de man aangemoedigd wordt om de vrouw te verwennen of te betasten. Wat eindigt in een geile neukpartij. Na de daad gaat meestal ieder zijn eigen weg als of er niets aan de hand is geweest.

Voor echtparen en koppels is de meest voor de hand liggende stap om hun seks leven een flinke boost te geven een trio. Een trio met een extra man of met een vrouw. Dit ligt er aan waar het koppel de voorkeur aan geeft en waar behoefte aan is. Ook wil ook nog wel is een diep gewenste fantasie op duiken die toch in gelost gaat worden.

Een trio met een extra man is 1 van de combinaties die er op internet te vinden is. De vrouw wordt dan bij voorbeeld met een DP genoemden.

..

Aubergine in kut lesbies trio

geile gleuf vrouw zoekt bull

Contact Vrouw zoekt Man Alle Advertenties Lief Hollands Huisvrouwtje Verwend nette Heren Wil jij mij wat standjes bij leren?

Mag ik je een rare vraag stellen? Zullen we er gewoon voor gaan? Ik zoek regelmatig seks-contact. Mag ik aan je oor sabbelen? Weet jij van aanpakken?! Wil jij mijn seksmaatje zijn? Samen alles uit het leven halen? Kom jij de weekenden bij mij?

Geef jij mij wat spanning? Al te lang alleen Denk jij hieraan te kunnen voldoen? Minstens 3 keer per week seks! Ga jij deze uitdaging niet uit de weg? Ga jij mij een kans geven? Ondeugende meid die altijd zin heeft Ik ben een ondeugende lekkere meid en heb altijd zin in seks! Wil jij genieten met mij? Kom jij mij verwarmen? Maaike stopte met mij te pijpen en ging op zoek naar de pik van de man die haar zo lekker aan het vingeren was.

Ik zag hoe Maaike en hij elkaar volop met de hand begonnen te verwennen en de buurvrouw en ik waren daar inmiddels ook aan toe. Ik voelde haar hand om mijn pik en de sensatie van scherpe nagels die een beetje in de harde stam prikten.

Haar kut was nat en geil en net als die van Maaike glad geschoren. Zij trok steeds harder aan mijn pik en ik moet op een gegeven moment vragen of ze even wilde stoppen omdat ik al bijna klaar dreigde te komen. Ze lachte en gaf me een kus. Hij lachte, gaf Maaike een kus en draaide zich weer naar zijn eigen vrouw toe. Ik ging weer naar Maaike toe liggen en vroeg waar ze zin in had. Dat wou je altijd al eens graag. Terwijl we weg liepen zagen we hoe onze onbekende buren flink aan het neuken waren.

Van onder hem vandaan lachte ze even en zwaaide kort toen wij wegliepen. Maaike liep voor me de trap af naar beneden en sloeg daar linksaf een kamer in waar de club een grote gynaecologenstoel heeft staan. Ik trok haar jurk omhoog uit en bond haar benen met leren riempjes vast in de spreidbeugels. Daar lag mijn geile vrouwtje machteloos, met haar geile natte kut wijd open voor me, en ze kon geen kant meer op.

Ik knielde tussen haar benen en begon gretig haar sappen op te likken. Man, wat proefde ze geil vandaag en nat! Zo enorm nat als ze zelden is.

Haar lippen waren donker en opgezwollen en haar natte kale kut stond wijd open. Ik likte, zij duwde mijn hoofd ritmisch in haar kut en af en toe had ik moeite met ademhalen. Ondertussen kreeg ik een geil ideetje. Ik stopte met likken en terwijl Maaike mij verwonderd aankeek, zei ik: Blijkbaar hebben we iets met mensen die voor het eerst komen, want ook met hen kwamen we toen aan het seksen en ik herinner me nog het moment waarop zij Maaike begon te likken terwijl die zowel Arend als mij beurtelings aan het aftrekken en pijpen was.

Ik zei dus tegen Anita dat ik Maaike in de kamer ernaast in de stoel had zitten en dat ze gerust kon komen om mee te spelen als ze zin had.

Arend zag ik trouwens niet, maar daar besteedde ik verder geen aandacht aan. We waren Anita en hem nog eens vaker tegen gekomen en zij gingen wel vaker hun eigen weg in de club. Maaike en ik blijven altijd samen. Dat is onze keuze en zo doet iedereen maar wat hij of zij wil. Later hoorde ik van Maaike hoe enorm geil ze was geworden in de tijd dat ik het drinken aan het halen was.

Zij lag daar maar met haar natte kut wijd open. Die smeekte om aandacht en er waren meerdere mannen langs gelopen die haar zo uitgebreid bekeken hadden. Ik vroeg hoe het ermee ging en zei dat ik Anita ook al even heel kort had gesproken aan de bar. Ik vroeg hem of hij zin had om te helpen Maaike een beetje te verwennen. En daar had hij wel zin in. Aan de bult in zijn broek te zien had het aanzicht van mijn geile vrouwtje met haar kale, natte kut wijd open vastgebonden op de gynaecologenstoel hem sowieso al behoorlijk opgewonden.

Terwijl Arend Maaike begon te vingeren en beffen ging ik haar mooie volle borsten verwennen. Ik kneedde ze licht in mijn hand en zoog op haar grote stijve tepels. Maaike strekte kreunend haar hand naar mij uit, trok mijn boxer omlaag en begon aan mijn pik te trekken.

Ik keek even opzij en zag dat Rob en Annemarie in de deuropening stonden te kijken. Ik weet niet of ze het leuk voor ons of een beetje jammer voor zichzelf vonden maar besloot me op Maaike te concentreren.

Terwijl ik haar borsten bleef verwennen en zij steeds harder aan mijn keiharde pik trok, zag ik hoe ze geil kreunend in de stoel lag te kronkelen met haar benen wijd en vastgebonden in de beugels en Arend daartussen vol bezig met haar druipend natte kut. Toen keek Arend mij aan en zei: Arend wist blijkbaar nog van die keer anderhalf jaar eerder, dat wij het toen samen af wilden maken en alleen met elkaar neukten. Tot dusver was dat nog steeds de grens geweest die wij hanteerden. Het leek me nu wel geil om te zien hoe Arend Maaike zou neuken maar ik wilde dit moment niet bederven door het Maaike voor te stellen.

Arend had ondertussen mijn plek naast Maaike ingenomen en verwende haar borsten terwijl zij zijn pik uit zijn slip had gehaald en aan het aftrekken was. Ik voelde haar orgasme naderen en toen haar kutspieren zich ritmisch spanden om mij pik was het ook voor mij gebeurd. Ik spoot haar geile gleuf vol met hete stralen sperma. Terwijl we uithijgden zag ik Arend grijzen. Laat mij maar, ik ga straks wel weer met Anita op avontuur in de club. Hij kuste Maaike, gaf plagerig nog een likje op haar tepel en zwaaide mij gedag terwijl hij richting de bar verdween.

Ik kuste haar en zei dat ik ook enorm genoten had. We liepen met een baddoek om ons heen naar de douchecabine waar we ons snel even fatsoeneerden.

Aan de bar troffen we Arend en Anita weer. Anita lachte en zei dat Arend haar alles al had verteld. Zij zelf was in een leuk gesprek geraakt dus was er niet meer op tijd toe gekomen mee te gaan doen. We namen nog een drankje, praatten wat bij en toen werd het tijd voor ons om naar huis te gaan. Het was al laat, we moesten nog een eind rijden en hadden de volgende dag een vol programma.

We spraken na over hoe geil het weer was geweest in de club. Dat had ik niet verwacht dat mijn geile vrouwtje alweer een grens aan het verleggen was dat ze ook wel wilde neuken met een ander. Dat biedt dus weer perspectieven voor een volgende keer.

Maar voorlopig is het deze herinnering waar we op terug kunnen kijken en daar doen we het weer een tijdje mee. Voor ons moeten bezoekjes aan de parenclub speciaal blijven en we gaan dus niet zo heel vaak, maar nu ik dit verhaal opschrijf, denk ik dat het weer de hoogste tijd wordt weer eens een zaterdagavond te gaan plannen!

Anno hebben steeds meer mensen het buitenseks gebeuren ondervonden. Diverse forums staan bol van de contact advertenties van mensen die het spannend vinden om iets af te spreken met vreemde mensen voor vlugge seks zonder verplichtingen. Ook het feit dat je betrapt kunt worden speelt vaak een belangrijke rol.

Stelletjes ontmoeten op deze manier gelijk gestemde echtparen of mannen alleen die maar al te graag mee willen doen of mogen toekijken. Op de populairste parkeerplaatsen vind je menig stel die er puur voor de seks is. Je herkent ze meestal dat de vrouw zich uitdagend heeft gekleed of zich laat zien in de auto. Ze speelt met zich zelf of met haar man. Ze vinden het spannend als er mannelijk volk van dichtbij het spel aanschouwd en zich net als zij de hand aan zichzelf legt.

De kans is groot dat na een tijdje de man aangemoedigd wordt om de vrouw te verwennen of te betasten. Wat eindigt in een geile neukpartij.

Na de daad gaat meestal ieder zijn eigen weg als of er niets aan de hand is geweest. Voor echtparen en koppels is de meest voor de hand liggende stap om hun seks leven een flinke boost te geven een trio. Een trio met een extra man of met een vrouw.

Dit ligt er aan waar het koppel de voorkeur aan geeft en waar behoefte aan is. Ook wil ook nog wel is een diep gewenste fantasie op duiken die toch in gelost gaat worden. Een trio met een extra man is 1 van de combinaties die er op internet te vinden is. De vrouw wordt dan bij voorbeeld met een DP genoemden.

..


Almere sex negerin grote tieten


We zochten een tafeltje met overzicht en keken eens rond wie er allemaal waren. Dat is het moment waarop de eerste echte kriebels zich aandienen want je weet dat je zelf ook bekeken wordt, kijkt wie je leuk vindt en bent stiekem benieuwd wie je die avond van dichtbij gaat tegenkomen.

We zagen een enkeling die ons bekend voorkwam, een clubje die elkaar blijkbaar al erg goed kenden en geen oog hadden voor anderen en een paar leuke stellen die net als ons rustig zaten te drinken, te praten en wat rond keken.

Even later kwam er een stel binnen waarbij wij elkaar aankeken. Het leek een leuk stel en aan hun wat onwennige houding te zien, leek het allemaal aardig nieuw voor ze.

Ze gingen aan de bar zitten en bestelden net als ons koffie. Na korte tijd besloot ik naar de bar te gaan om een tweede bakje te halen en vroeg ze of ze hier vaker kwamen.

Ik vroeg ze of ze zin hadden bij ons aan het tafeltje de koffie op te drinken en daar voelden ze wel voor. Aan ons tafeltje bleek dat wij hen ook al waren opgevallen en wij vertelden hen hoe het er in een club ongeveer aan toe ging en hoe spannend wij onze eerste keer in de club hadden gevonden.

Het leek wel te klikken met Rob en Annemarie en toen het tijd werd dat de dresscode in ging, gingen de dames dan ook samen naar de kleedruimte om even later in lingerie weer terug te komen.

Annemarie had een sjiek wit setje van string en BH aan. Ik zag kleine maar stevige borsten en de tepels prikte al een beetje door de stof heen. Mijn eigen Maaike had deze keer een zwart speeljurkje aangedaan met opengewerkte zijkanten waardoor je duidelijk kon zien dat ze er geen ondergoed onder droeg. Maaike heeft volle borsten en grote, stevige tepels en ook dat tekende mooi af in de zwarte stof.

Even later stond ik ook in een half doorschijnende zwarte boxer aan de bar en Rob droeg een strakke gestreepte boxershort. Ik vroeg wat iedereen wilde drinken en even laten proostten we op een mooie avond. We praatten gezellig bij en ik complimenteerde Annemarie met haar sexy outfit. We lieten Rob en Annemarie eerst de andere verdieping zien, waar een BDSM kamer was waar in de regel op een doorsnee clubavond niet veel gebeurde. Toen gingen we naar de hoofdverdieping toe waar we zagen dat een kamer met groot bubbelbad nog leeg was.

Rob bekeek aandachtig haar vrijgekomen volle borsten waarop de stijve tepels al duidelijk aangaven dat de opwinding al bij Maaike had toegeslagen.

Koud was het er in ieder geval niet, dus dat kon het niet zijn. Annemarie en Rob keken elkaar even aan en begonnen zich toen ook uit te kleden.

Maaike zat inmiddels al in het bad en de anderen volgden al snel. Ik streelde haar mooie borsten en nam omstebeurt beide stijve tepels even in mijn mond.

Ik zag dat ook Rob en Annemarie elkaar begonnen te zoenen en strelen en was benieuwd hoe ver dit leuke stel hun eerste keer wilden gaan met een ander stel. Dus ik haalde mijn arm achter Maaike weg, gaf haar een knipoog en zei dat ik even ging kijken hoe de bubbels aan moesten. Ik had de knop zo gevonden en liet me terug naast Annemarie zakken. Ik zag dat Maaike iets dichter op Rob was geschoven en aan zijn gezicht te zien gebeurde daar onder water ineens van alles.

Ze keek hem aan en vroeg of hij dat leuk vond. Ik keek Annemarie aan en vroeg of dit ongeveer was wat ze zich ervan had voorgesteld. Ik sloeg mijn arm om haar heen en begon zachtjes haar schouder te strelen waarbij ik langzaam afzakte richting haar borst. Die was iets kleiner dan ik gewend was, maar wel lekker stevig en ook bij haar stonden de knopjes al fier overeind. Ik voelde hoe onder het bubbelende water haar hand aarzelend een weg zocht naar mijn pik en kon een zachte kreun niet onderdrukken toen haar hand zich stevig om de harde stam heen sloot.

Toen ze deze zachtjes op en neer liet gaan, verschoof ik wat, zodat ook mijn hand onder water op ontdekkingsreis kon gaan. Ik voelde haar benen bereidwillig iets uiteenwijken toen ik hem op haar bovenveen legde en besloot deze uitnodiging graag te aanvaarden.

Ik streelde over haar kutje en voelde een klein streepje haar op haar heuveltje. Ik merkte hoe haar greep om mijn pik versterkte toen ik mijn vinger over haar lipjes liet gaan en even later voorzichtig naar binnen liet glijden.

Ondertussen boog ik me naar Annemarie toe en sabbelde op haar pronte borstjes en stijve tepeltjes. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe Rob de knoppen van Maaike ook al ontdekt had en dat daar onder water ook de nodige hand- en spandiensten werden verricht.

Ik zag de bekende, geile blik in de ogen van Maaike die duidelijk genoot van het hele gebeuren, boog me over Annemarie heen en gaf haar een dikke zoen. Rob en Annemarie knikten instemmend, maar net toen ik wilde voorstellen een comfortabelere plek te zoeken, zeiden ze dat ze het ook wel heftig vonden en even samen wilden zijn om hun eerste ervaring met een ander stel te delen voordat ze aan een vervolg toe waren.

Stiekem vonden we dat jammer natuurlijk maar we konden het goed begrijpen. We keken ze na toe ze uit het bad stapten, zich afdroogden en weer aankleedden en we zwaaiden kort toen ze de kamer uit gingen. Bij een ander bubbelbad zagen we een soortgelijk tafereeltje als waar we zelf zojuist in hadden gezeten en we besloten in een andere kamer, waar enkele stellen heftig lagen te vrijen, ook een plekje te zoeken. We spreidden onze badlakens uit, gingen liggen en begonnen te zoenen en te strelen.

Maaike liet zich wat zakken en nam mijn harde pik in haar mond. Ik zag hoe de man van het stel naast ons, die zijn vrouw lag te beffen, zijn hand uitstak en Maaike zachtjes op haar rug begon te strelen. Toen hij zag dat ze daar geen problemen mee had, gleed zijn hand naar achter, via haar mooie billen naar haar lekker kutje.

Ik zag hoe Maaike zich iets bijdraaide zodat zijn vingers er makkelijke bij konden komen en voelde aan haar pijpen dat ze ineens flink gevingerd werd. Ik wist dat haar kut enorm nat was en de lipjes flink open stonden dus ze was er echt aan toe.

Ondertussen legde ik mijn hand eerst op de arm van de vrouw naast me en toen ook zij daar wel mee in bleek te stemmen, ging ik langzaam strelend op zoek naar haar borsten. Zij draaide zich bij zodat ze meer tegen mij aan kwam te liggen en zodat haar man zich vooral op Maaike kon richten.

Maaike stopte met mij te pijpen en ging op zoek naar de pik van de man die haar zo lekker aan het vingeren was. Ik zag hoe Maaike en hij elkaar volop met de hand begonnen te verwennen en de buurvrouw en ik waren daar inmiddels ook aan toe. Ik voelde haar hand om mijn pik en de sensatie van scherpe nagels die een beetje in de harde stam prikten. Haar kut was nat en geil en net als die van Maaike glad geschoren. Zij trok steeds harder aan mijn pik en ik moet op een gegeven moment vragen of ze even wilde stoppen omdat ik al bijna klaar dreigde te komen.

Ze lachte en gaf me een kus. Hij lachte, gaf Maaike een kus en draaide zich weer naar zijn eigen vrouw toe. Ik ging weer naar Maaike toe liggen en vroeg waar ze zin in had. Dat wou je altijd al eens graag. Terwijl we weg liepen zagen we hoe onze onbekende buren flink aan het neuken waren. Van onder hem vandaan lachte ze even en zwaaide kort toen wij wegliepen.

Maaike liep voor me de trap af naar beneden en sloeg daar linksaf een kamer in waar de club een grote gynaecologenstoel heeft staan. Ik trok haar jurk omhoog uit en bond haar benen met leren riempjes vast in de spreidbeugels. Daar lag mijn geile vrouwtje machteloos, met haar geile natte kut wijd open voor me, en ze kon geen kant meer op. Ik knielde tussen haar benen en begon gretig haar sappen op te likken. Man, wat proefde ze geil vandaag en nat!

Zo enorm nat als ze zelden is. Haar lippen waren donker en opgezwollen en haar natte kale kut stond wijd open. Ik likte, zij duwde mijn hoofd ritmisch in haar kut en af en toe had ik moeite met ademhalen. Ondertussen kreeg ik een geil ideetje. Ik stopte met likken en terwijl Maaike mij verwonderd aankeek, zei ik: Blijkbaar hebben we iets met mensen die voor het eerst komen, want ook met hen kwamen we toen aan het seksen en ik herinner me nog het moment waarop zij Maaike begon te likken terwijl die zowel Arend als mij beurtelings aan het aftrekken en pijpen was.

Ik zei dus tegen Anita dat ik Maaike in de kamer ernaast in de stoel had zitten en dat ze gerust kon komen om mee te spelen als ze zin had. Arend zag ik trouwens niet, maar daar besteedde ik verder geen aandacht aan.

We waren Anita en hem nog eens vaker tegen gekomen en zij gingen wel vaker hun eigen weg in de club. Maaike en ik blijven altijd samen. Dat is onze keuze en zo doet iedereen maar wat hij of zij wil.

Ik denk wel dat ik mezelf een liefdevolle moeder mag noemen die erg toegewijd is aan haar baan en gezin. Ik heb dan toch maar de knoop doorgehakt. Hey hoi, op aanraden van mijn vriendin trek ik dan de stoute schoenen ook maar eens aan. Vrolijk, spontaan en ongeremd. Sinds ik ben getrouwd speel ik met de gedachte om eens met een ander te genieten. Ik heb een lat relatie, wat op zich heel goed loopt. Mijn naam is melanie en ik ben 23 jaar.

Als vrouw van net 40 val ik naar mijn idee net overal buiten. Ik ben een ondeugende lekkere meid en heb altijd zin in seks! De koude wintermaanden komen er aan en dan merk je pas echt hoe eenzaam je bent.

Tweedehands Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren Help Populair Nieuw. Contact Vrouw zoekt Man Alle Advertenties Lief Hollands Huisvrouwtje Verwend nette Heren Wil jij mij wat standjes bij leren?

Mag ik je een rare vraag stellen? Zullen we er gewoon voor gaan? Ik zoek regelmatig seks-contact. Mag ik aan je oor sabbelen? Weet jij van aanpakken?! Wil jij mijn seksmaatje zijn?

About the Author