Bi sexe verboden sex

bi sexe verboden sex

...

Dikke vette hoeren thai sex rotterdam

Nou weet ik dus niet wat ik moet geloven. Ben wel erg benieuwd. Zou iemand mij hier iets met onderbouwing over kunnen vertellen. Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c. Ik krijg echt een unheimisch gevoel bij de gedachte dat ik me straks in het hiernamaals moet verantwoorden over de wijze waarop ik sex heb gehad. Het moet toch niet veel gekker worden. Astoerfillah , en tegelijkretijd op deze tpic beweert dat ze niet aan sex voor het huwelijk doet!!!!

Mag ik vragen wanneer je boek uitkomt en waar je dat kan kopen. In woon in Rotterdam dus als je een locatie voor me hebt Sorry mijn stuk is niet helemaal duidelijk over gekomen. Sorry ik was niet bepaald duidelijk he. Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt. Het ligt grotendeels aan mij zo'n Dus ik biedt mijn excuses aan sorry zus.

Je hoeft geen sorry te zeggen hoor ik was zelf niet helemaal duidelijk. Maar wel heel lief van je. Salaam Alaikum Vincent, Je mag altijd een eigen mening hebben en mag je doen wat je wilt.

Allah heeft iedereen een eigen wil gegeven. Maar je moet weten dat een muslim verplicht is zijn broeder of zuster te herrineren wat haram en halal is. Dat is geen terechtwijzing maar om de ander te herineneren. Het is altijd aan jezelf wat je ermee doet. En er komt verder geen verwijt bij kijken. Het is tussen degene en Allah. En verder "nobodies bussiness". Zo heb ik het begrepen van een broeder die het kan weten, en ik heb ook gelezen in 'de ideale muslim' dat het zo is. Dus geen 'bossin' around' of 'verwijten' maar vriendlijke herrinering.

Dat boek is geschreven door abdulWahid van bommel, maar ik raad het je NIET aan, omdat hij grappen maakt met de soennah die man, zo heeft hij de burqa een lampenkap genoemd, soebhanAllah dat is koefr zo maar spotten met de religie van Allah. Abdulwahid van Bommel is een van de meest respectabele moslims die ik ooit heb ontmoet en ik raad iedereen aan zijn boeken en artikelen te lezen. Voor wat betreft de burqa; dat is geen onderdeel van de religie van Allah en zelfs niet van de soennah.

De koran schrijft bedekking van de boezem voor en "haar sieraad", de soennah schrijft bedekking van het lichaam voor op handen en gezicht na. De burqa is dus eigenlijk bid'a zou ik denken. Ik zou het eerder bevrijdend willen noemen. Onderwerp delen via Sociale media Printbare versie. Assalamoe alaikoem warahmatoellahi wabarakatoe Jullie vrouwen zijn als akkers voor jullie, Komt dan tot jullie akkers zoals jullie wensen.

Assalamoe alaikoem warahmatoellahie wabarakatoe Voorbehoedsmiddelen, voorspel, en andere zaken. In de naam van Allah de Erbarmer de Meest Barmhartige Beste broeder Het gebruik van voorbehoedsmiddelen is verbonden aan de wensen van de partners, De pil bijvoorbeeld is niet toegestaan in de islam omdat het dezelfde werking heeft als Abortus.. Voor dat men een condoom gaat gebruiken dient hij dat met zijn vrouw te overleggen, pas na acceptatie van de vrouw heeft de man de mogelijkheid om een condoom te gebruiken.

Tijdens de eerste maanden van het zwangerschap is geslachtsgemeenschap toegestaan, maar zoals u weet vind de ontwikkeling van de Embryo in de baarmoeder van de vrouw. Na het opzwelling van de buik van de moeder is geslachtsgemeenschap moeilijk. Veroorzaakt het geslachtsgemeenschap geen pijn aan de vrouw en geen schade aan de Embryo dan is het toegestaan.

Vriendelijkheid jegens je vrouw wanneer je tot haar wenst te komen. Het is aan te bevelen dat wanneer een man zijn vrouw benadert, haar vriendelijkheid te tonen, zoals haar iets te drinken aanbieden, enz. In de de hadith overgeleverd door Asma bint Yazid ibn as-sakan die zei: Hij kwam, zat naast haar en bracht een grote beker melk waaruit hij dronk.

Daarna bood hij het aan Aisha aan. Maar zij liet haar hoofd zakken en voelde zich verlegen. Ik berispte haar en zei tegen haar: Allah de Verhevene heeft de mensheid geschapen met verschillende levensbehoeftes, seks behoort tot deze behoeften die op een nette zuivere manier bevredigd moet worden.

Het is niet van belang om een beperkte doel in het achterhoofd te hebben, men kan zijn lusten op ieder manier dat hij wenst bevredigen. Natuurlijk is voortplanting een doel die ieder stel wil realiseren met Allah's hulp en lotbestemming. Wa alaikoem salaam wa rahmatoellahi wa barakatoehoe, eigenlijk gaf ik hier gewoon mijn mening, en die kan ik vooralsnog alleen onderbouwen met argumenten ontrokken uit mijn ratio tafsier bi'l-ray.

Wassalamoe alaiki ya oechti fie dien, Amier. Salam 3alekoum, Zoefman, Wat heeft het ermee te maken dat je vrouw gesluierd is? De beste gelovigen in geloofszaken zijn degenen met het beste gedrag, en het beste van hen zijn degenen die zich het beste gedragen tegenover hun vrouwen.

Zoefman en Arabica, Twee ongelofelijke type's. Assalamou 3aleikoum, Las net de vraag van Zoefman waarin hij zich afvraagt of zijn 'gesluierde vouw' hem oraal mag bevredigen en visa versa. Beste allen, Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c. SALAAM'ALEIKUM anale sex mag NOOIT, zus wat oraal betreft tijdens menstruatie de profeet saws werd geconfronteerd met een sahaba die zei dat de joden hun vrouwen totaal vermeden tijdens menstruatie, en vroeg of wij dat ook moesten doen de profeet saws antwoordde dat de vrouw niet onrein is haar menstruatiebloed wel en dat je over de rest van haar lichaam mocht 'beschikken', maar hij raadde het af, het is dus mekroeh af te raden maar niet haraam verboden deze hadieth is sahieh.

In eerste instantie geplaatst door Imaan Zoefman en Arabica, Twee ongelofelijke type's. Wa Aleykoem a Salaam. Men sluit de ogen van de doden behoedzaam; niet minder behoedzaam moet men de ogen van levenden openen. Assalaam aleikoem Ik ben op dit moment bezig met een boek met de titel: Islam, liefde en seksualiteit Lees het en je weet het. Salamun Aleykum Mag ik vragen wanneer je boek uitkomt en waar je dat kan kopen.

Assalaam aleikoem Sorry mijn stuk is niet helemaal duidelijk over gekomen. Salamoen Aleykum Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt Het ligt grotendeels aan mij zo'n In eerste instantie geplaatst door I S L A M Salamoen Aleykum Muhahahaha je hoeft je echt niet te verontschuldigen hoor maar ik kan hieruit al opmaken wat voor karakter je hebt Het ligt grotendeels aan mij zo'n In eerste instantie geplaatst door Vincent Beste allen, Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, die mij worden gestuurd vanuit.

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Mijn man heeft sex gehad met man. Mijn man heeft sex gehad met man. Alle reacties Link kopieren Quote. Hallo meiden, Tijdens een vrijpartij waar je elkaar erotische fantasieen verteld is eruit gekomen dat mijn man sex heeft gehad met een man in het verleden, hij had wel veel op maar was er wel gewoon bewust bij. Het is zelfs zo dat hij dit best wel nog een keer zou willen, ik weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken, is hij nou bi ofzo?

Hij beweerd van niet. Donkeyshot donderdag 10 juli Pilous schreef op 10 juli Waarom is 'not-done' als een man sex heeft, wil of heeft gehad met een ander man, maar als een vrouw dit met een andere vrouw heeft gedaan, wil of doet, is het wel oke?

Wat is er zo anders aan? Labelle donderdag 10 juli Donkeyshot, je verwoord het mooi, maar het komt op hetzelfde neer. Als TO tegen haar partner zegt dat ze er moeite mee zou hebben als hij met mannen neukt,en dat ze dan consequenties gaat trekken uitmaken dan is dat ook gewoon verbied. Je verbied die man vrij te laten, anders is het over. Niet elke seksuele fantasie hoeft toch daadwerkelijk uitgevoerd te worden? Hij heeft het in een geile bui gezegd, maar misschien wil hij het wel helemaal niet daadwerkelijk doen.

Hebben jullie het er wel eens op een niet-geil moment over gehad? En dat je fantaseert over dingen lijkt me ook niet zo problematisch. En even for the record, ik vind 2 mannen die seksuele handelingen bij elkaar uitvoeren wel geil.

Ik blijf erbij ik snap het hele punt niet. Dit speelde zich af in het verleden, dus voor de tijd van TO. Dat je even vreemd op kijkt snap ik wel maar sjonge iedereen heeft toch een verleden?? Wat is dat nou? Daar zou ik me meer zorgen om maken. Het is trouwens niet dat ik er heel luchtig over denk zo van 'je doet maar'. Zeker niet, maar ik zou wel zijn verlangens serieus nemen. Labelle schreef op 10 juli Tja als hij het nog een keer wil proberen, zal dit lijkt mij wel met jouw toestemming moeten.

Als jij het niks vind, dan houdt het op vind ik dan. Je bent getrouwd en moet elkaar daarin wel respecteren. Wat vind jij bijv van een mmv?? Dan zou je bijvoorbeeld samen eens zijn fantasie kunnen beleven alhoewel.. En wat ik al zei het is niet zo dat ik nergens voor opensta, maar ik ben hem toch anders gaan zien.

Ik vind het nu seksueel ook anders, het lijkt wel of hij het nergens anders meer over kan hebben in bed, ik voel me hier gewoon niet goed bij. Heb je dat als eens naar hem uitgesproken?

Buiten het bed dan. Hem gevraagd of hij dit serieus zou willen doorvoeren, gezegd wat jij er van vindt enz. Wat vind jij er eigenlijk zelf van?bi sexe verboden sex

...Ongesteld kutje neuken glibberig kutje

  • Geil in bad shemale adres
  • Soms had ik het idee dat ze het wel doorhad hoe ik naar haar keek. Zijn er wel eens zaken in het leven, waar we zelf een mening over kunnen of mogen hebben, los van wat er in de Koran c.
  • Forum rechten Je kunt geen nieuwe onderwerpen plaatsen Je kunt geen antwoorden plaatsen Je kunt geen berichten verwijderen Je kunt geen berichten bewerken Je kunt geen enquêtes creëren Je kunt geen stemmen in enquêtes.
  • 498


About the Author