Bengelende tieten meester zoekt slavin

Vrouw wil gebeft worden priveontvangst almeloOf droom je misschien wel over zwepen, flogger, paddles? Over lederen of metalen boeien? Over orgasmecontroles, regels, een wereld waarin jij hebt Jouw eerste voorzichtige stappen binnen BDSM?

Al langer fantaseer jij over bepaalde facetten van BDSM, de machtongelijkheid, het gevoel niets in te kunnen brengen, een stukje vernedering, onderwerping, pijn ervaren wanneer je straf verdient, als lustobject gezien worden, jezelf over moeten geven aan een ander. Bondage, blinddoek, tepelklemmen, boeien, spanking, je in bepaalde houdingen moeten tonen Je vind het vreemd dat jij dit zoekt, dat het je opwind, je bent er bang voor, jouw Onderdanig sletje gezocht Dag dames, meiden Hier Dominant van 39jr, zoekende naar Ik ben een Dom, en vooral Daddy Dus hou je ervan om de controle los te laten?

Je helemaal over te geven? Laat dan van je horen! Stuur me een berichtje, vertel wie je bent, hoe je eruit ziet, en hoe onderdanig je jezelf Laat een compleet nieuwe wereld voor jou opengaan.. Soms droom je over dingen waar je met niemand over kunt praten. Droom je over machteloosheid, vastgebonden worden, geblinddoekt, jezelf weten in de handen van een Meester die met jou doet wat hij wil. Een Meester die jou tot in het diepst van jouw wezen kan raken, die jou het gevoel geeft dat jij en alleen jij het middelpunt bent van een ongeremde lust.

Soms droom je misschien over zwepen, over floggers of over een scene waarin jij Regio Den Haag en omstreken zodat afspreken makkelijk is. Geen financiële bedoelingen heen en weer. Massage dominant onderdanig travestie en bi-gevoelens al lang? Dat is na jaren alleen maar versterkt nadat er kinderen in je relatie zijn gekomen waardoor daar de meeste aandacht vaak naar toe gaat, en Maar hoever gaat jouw onderdanigheid?

Durf je de totale controle uit handen te geven? Leeftijd of beginners geen probleem wel vrouw of stel en 18 plus. Welke dame of stel droomt, durft, kan en wil de total controle overdragen? Wat houdt dat in? Simpelweg geen verwachtingen hebben en alles doen, geven, laten doen!

Je lichaam, je leven Zoeken jullie een dominante man? Ik weet, dat er veel onderdanige koppels of dame alleen, 18 plus zijn, die dromen over een Dominante man in hun leven. En dat kan op verschillende vlakken, zoals soft BDSM, cuckolding, heropvoeding, vernedering, pijnprikkels, tot volledige onderwerping aan hun Meester of Bull of wat dan ook.

Je hoeft nergens bang voor te zijn want we Meid van 18 gezocht. Ben jij een leuke meid van 18 die zin heeft in een spannende date met een leuke man van 35?

Zelf heb ik blauwe ogen, blond haar een normaal postuur en goed geschapen. Heb jij zin in een spannende date dan hoor ik dat graag. Slaaf De vullen van balzak met saline 2 literze slaaf zoekt een bdsm meester voor het. Maar Tessica kon niet meer stoppen. Luid kreunend kwam ze klaar voor de ogen van Rob. Nahijgend keek Tessica naar Rob. De hele situatie werd mij even teveel. Als je weer wat rustiger bent kun je beginnen aan je taak voor vandaag.

Dat is de keuken. Verder zal je toch beter moeten leren beheersen. Je mag niet te pas en te onpas klaar komen. Daarom mag je vandaag niet meer aan je borsten of poesje komen met je handen. Haar borsten deinden vrij heen en weer onder haar bloesje. Haar lange haren golfden over haar rug. En omdat het meisje niet gewend was aan hoge hakjes wiebelde haar billen extra.

Het was een zeer opwindend gezicht. Zodra Tessica de deur uit was, greep Rob zijn stijve. Ook hij kon zich nu niet meer beheersen. Hij kon nog net de onderbroek van Tessica uit de prullenbak halen, waar hij zijn sperma in dikke stralen in spoot.

Helemaal gelukkig zat hij op zijn stoel. Zij doet werkelijk alles wat ik vraag. En zij vindt het ook nog erg fijn. Tessica ondertussen, voelde zich raar. Ze was nu eigendom van Rob, en ze kreeg meteen een orgasme. Rob kan alles wat hij wil met mij doen, maar ik vertrouw erop dat hij mijn gevoelens respecteer, dat hij mij niet beschadigd. Geschrokken trok ze haar handen terug, “ik mag niet mijn borsten aanraken van Rob”, dacht ze. De keuken was pas na vijf uur werken schoon.

Hierdoor bleef ze opgewonden, ook voelde ze regelmatig ze aan haar kutje om het gevoel niet kwijt te raken. Toen de keuken schoon was klopte ze op de deur van de werkkamer. Tessica zag er zo opgewonden uit. En hij vroeg zich af of het meisje had gedaan wat hij haar had opgedragen, niet meer aan haar borsten en kut komen. Het was werkelijk een prachtig gezicht het meisje stond met haar armen op haar rug haar borsten vooruit, haar tepels staken door de stof van haar bloesje naar voren.

Haar normaal dromerige ogen keken verlangend naar Rob. Ze haalde met een hand een plukje haar weg uit haar gezicht. Morgenochtend mag je je hier melden met een kopje koffie.

Zwart rokje tot halverwege je dijbenen, man sandaaltjes met hak van 5 cm, witte bloes, Haren in een staart, Lichte make-up, lippen rood, Eenvoudige sieraden, Zelf ophoudende kouzen zwart Taken slaapkamer Het meisje liep naar buiten, naar de bushalte.

Ondertussen dacht zij na over deze enerverende dag. Ik ben zo geil als boter, en ik moet de meest vernederende dingen doen. Schoonmaken als een sexslavin. Maar dan zonder sex. Is hij homo of zo? En dan moet ik ook nog mijn ondergoed weggooien. Hij bekijkt het maar. Ik doe het niet. Ze ging gelijk naar haar slaapkamer om zich te vergrijpen aan het seksboekje en aan haarzelf. Gelukkig voor het meisje had zij een wekker gezet, anders was ze veel te laat gekomen.

Snel schoot ze haar rokje, kouzen, bloesje en schoentjes aan. Daarna ging ze aan het werk met haar make-up. Vandaag wilde ze wel op tijd zijn. De opstandige gedachten van gisteravond waren weg. Naakt onder haar rokje en blouse ging ze naar haar bus toe. Ze voelde haar borsten bewegen waardoor haar tepels tegen de stof wreven. Deze werden als vanzelf stijf. Ze maakte koffie en ging naar de werkkamer van Rob. Heb je lekker geslapen? Tessica begon te blozen, en moest bekennen dat zij haarzelf niet had kunnen beheersen die nacht.

Dat ze haarzelf had klaargemaakt. Rob keek haar aan. Ik ga even controleren of je aan de kleding voorschiften hebt gehouden. Rob liep naar het gespannen meisje toe, dat voor het stond. Hij streelde over haar borst en voelde dat haar tepel meteen reageerde.

Daarna schoof hij haar rokje omhoog en voelde over naar naakte billen. Zijn vingers gleden naar haar kutje. Deze voelde nat aan. Ook wil ik geen haren meer onder je armen tegenkomen. Tessica begon te kreunen. Maar Rob stopte net voordat ze klaar zou komen. Vandaag mag jij niet klaarkomen van mij. Tessica kroop naar Rob toe. Ze begon er zachtjes aan te zuigen. Precies zoals ze had gelezen in het sexblaadje afgelopen nacht.

Eindelijk had ze de kans om Rob aan te raken. Rob keek gelukzalig naar het meisje. Het was een prachtig gezicht. En even later liep de mond van tessica over. Zij kon al het zaad van Rob niet doorslikken, een dun straaltje sperma liep langs haar mondhoek naar beneden.

Dat had ik niet verwacht. Wachtend op de volgende opdracht. Rob streelde nog over de borsten van het meisje. Ik wil dat je straks de lunch voor mij verzorgd. Ik bel wel wanneer ik wil eten. Ik zal je helpen je te beheersen. Ga in de houding staan, benen gespreid, armen in je nek. Ik ben zo terug. Het meisje stond nog zoals hij haar had achtergelaten. Tessica voelde dat haar rokje omhoog werd geschoven en vol spanning wachtte ze af. Daarna voelde ze een koude band om haar middel, even boven haar heupen.

En Tessica voelde dat de band helemaal om haar middel kwam. Rob streelde even over haar klitje, en daarna voelde ze een koude band tussen haar benen. Deze sloot strak om haar poesje. Tessica hoorde een klik en voelde dat haar rokje naar beneden werd getrokken. Tessica voelde met haar handen over haar rokje. Ze voelde dat haar kutje beschermd werd door een hard materiaal. Je kan nu niet meer bij je poesje komen. De gordel is afgesloten door een slotje.

En hier is de sleutel. Deze bewaar ik voor jou. Tessica liep door de werkkamer heen en weer. Het was een vreemd gevoel rond haar middel.

Maar ze kon zich normaal bewegen. In de slaapkamer trok ze voor de spiegel haar rokje omhoog om het apparaat te bestuderen. Rond haar middel zat een brede metalen band en tussen haar benen ook.

Daar waar de twee banden bij elkaar kwamen was het afgesloten met een slotje. Ze probeerde uit alle macht haar kutje te bereiken met haar vingers, maar de gordel zat te strak, Tessica kreunde van onvervuld verlangen. Ze wilde zo graag met haar vingers over haar klitje strelen, maar ze kon er niet bij! Haar tepels duwden strak tegen de stof van haar blouse. Tessica streelde haar borsten, misschien kom ze zo nog klaar komen? Maar alles wat ze bereikte was dat ze nog heter werd.

Gefrustreerd gaf ze het op. En als een bezetene ging ze de slaapkamer schoonmaken, maar het geile gevoel bleef. Plotseling hoorde ze het belletje. Maar vanavond moet je jezelf hier goed scheren. Anders krijg je wel last. En het meisje liep naar de keuken om koffie en broodjes te maken. Nadat ze de tafel had gedekt in de eetkamer, wachtte ze op de volgende opdracht.

Tijdens de lunch moest ze naast Rob blijven staan. Met haar benen gespreid en haar armen in haar nek. Rob streelde over de billen van het meisje, terwijl hij smakelijk het broodje zat te eten.

Wat is het leven toch mooi. Nu raakt hij mij aan en voel ik mij toch tekort gedaan. Al snel stond deze stijf. Rob kroelde ondertussen door de haren van Tessica. Terwijl zij de ballen met haar vingernagels kietelde “Oh wat doe je dat lekker”, kreunde Rob. Tessica probeerde de hele stijve van Rob in haar mondje te nemen, maar dat lukte niet. Deze was te groot, en Tessica was te onervaren.

De combinatie van het zuigende mondje, de lange bruine haren, de zwoegende borsten en de afdruk van de kuisheidsgordel door het strakgespannen rokje was meer dan de zelfbeheersing van Rob. En al snel begon Rob te spuiten. En met lange stralen spoot hij zijn sperma in de mond van het meisje. Tessica had moeite alles door te slikken, en ook nu droop een straaltje langs haar mondhoek naar beneden.

Tessica kwam overeind zodat haar borsten bijna tegen de knieën van Rob drukte. Ze verplaatste haar handen naar haar borsten, een kneep nu zachtjes door de stof van haar bloesje in haar tepels. Nadat Rob was uitgehijgd kreunde hij “dat was lekker, dat mag je vaker doen.

Hij begon haar zachtjes te kussen. Tessica opende haar lippen en liet zijn tong binnen. En hij kust best goed. En zij drukte nu haar mooie borsten tegen Rob aan. Rob antwoordde, “vandaag in ieder geval niet, anders krijg ik een hartaanval. Twee keer is genoeg voor een dag. En, vandaag is zelfbeheersingdag voor jou. Rob keek naar het verhitte meisje. Dan kun je zoveel klaar komen als je wilt.

Zij vouwde haar handen in haar nek en spreidde haar benen. Rob schoof de rok omhoog en opende het slotje. Hij verwijderde de metalen band tussen haar benen en rond om haar middel.

Daarna streelde hij even haar kletsnatte poes. Hij keek naar Tessica en zag aan haar snelle ademhaling dat zij niet ver van een orgasme afzat. Net voordat Tessica klaar zou komen stopte hij met strelen en gaf Tessica een forse klap voor haar billen. Hier is je lijstje voor maandag. Dit was het voor vandaag. En een prettig weekeinde.

En het gefrustreerde meisje verliet het huis. Tijdens het wachtten op haar bus voelde ze haar sappen uit haar kutje naar beneden stromen, maar ze kon niet met haar handen voelen er stonden teveel mensen om haar. Pas toen ze thuis was, rukte ze haar kleren van haar lijf, stormde ze naar haar bed en begon zichzelf als een razende te vingeren. Na een hele dag vol onvervulde spanning rondgelopen te hebben, kwam ze al snel vurig klaar. Zo lekker was ze nog nooit klaargekomen.

En helemaal uitgeput lag ze op haar bed. Pas na een uurtje was ze voldoende bij haar positieven om over de dag terug te denken. Zo lekker was het nog nooit, maar zal ik ooit nog door Rob klaarkomen?

Hij is zo lekker. Ik vind het eigenlijk niet erg om als slavin gebruikt te worden door hem. Zaterdag De volgende morgen las het meisje het lijstje. Wijdvallend rokje van een soepele stof tot even onder je knieën.

Strak, uitgesneden topje die bij het rokje past, man zelfophoudende kouzen, man laarzen tot net onder je knieën met een hak van 4 cm, man push up bh, Make-up, lippen rood, oogschaduw, Oorringen en dunne halsketting en dunne armbandjes. Ontbijt, lunch en diner verzorgen, Woonkamer “Nu ook mijn kutje scheren, hij bekijkt het maar.

Ik doe het niet! Na een weekje werken was ze zelfbewuster als in de jaren daarvoor. Ze had haar oude broekpak aangetrokken, maar ze voelde zich vreemd genoeg daarin opgesloten. Ze besloot al snel om de kleren aan te trekken die ze had uitgezocht en zo verder te winkelen. De aandacht die ze kreeg was goed voor de ego van het meisje. Zo lekker had zij zich in tijden niet gevoeld. Ook kwam ze langs een sexshop. Geheel vrijwillig ging ze naar binnen om een mooie dildo uit te zoeken.

Ze wist dat ze vaker botergeil thuis zou gaan komen, en dan wilde ze wel een lekkere paal in haar kutje voelen. Ook kocht ze was fijnere slipjes en bh’s. Ze wilde zich ook buiten de werktijden vrouwelijker gaan kleden.

Tessica begon los te raken, zij dook zaterdag en zondag avond de kroeg in om een daar een man op te pikken, om haar te laten verwennen. Maar hoe ze ook zocht, zo’n lekkere vent als Rob vond ze niet. Tweede week maandag “Tessica!

Het enige wat ik vind, zijn deze vieze dingen”. En Rob hield een paar natte handdoeken voor de neus van Tessica “wat is er met jou aan de hand? Ik wil dat jij je werk goed uitvoert, nu vertel! Tessica had geen zin om haar nachtelijke uitstapjes op te biechten. Rob liet het meisje even uitrazen en kwam zo veel te weten. Kom mee naar de woonkamer en vertel dan het verhaal rustig. Tessica moest daar even over nadenken.

Maar al snel kwam ze tot de conclusie. Daar was die bevelende stem weer. Tessica ging voor Rob staan, haar handen in haar nek haar benen gespreid. Tessica had een rok aan en een witte bloes.

Tessica wilde niet dat Rob haar naakt zou zien, ze was namelijk ‘vergeten’ haar kutje te scheren. Rob keek goedkeurend naar haar stevige borsten met mooie tepeltjes. Daarna wees hij naar haar rok. Trek die ook maar uit. Rob keek naar Tessica, en fronste “je schaamharen zijn niet zoals de afspraak. Het lijkt nergens naar. En je moest een topje dragen en geen blouse. Tessica bloosde onder zijn onderzoekende blik. Tessica knikte “Ja, Rob. Dat heb ik gedaan. En denk ondertussen na over een passende straf voor het niet uitvoeren van je opdracht” Tessica schrok, bij haar thuis was het een grote bende.

Hij wierp haar jas toe. En bijna naakt onder haar jas zat ze naast rob in de auto. Snel waren ze bij het huis van Tessica. En de twee gingen het huisje binnen. Rob ondertussen ging door de kleding kast van Tessica. Hij maakte een stapel van alle ondergoed die niet naar zijn zin was. Daarna ging hij door met haar truien, broeken en pyjama’s. De stapel die weggegooid moest worden was groot, de stapel die mocht blijven was veel kleiner.

Deze stapel bevatte eigenlijk alleen de kleding die Tessica afgelopen week had gekocht. Na een half uur kwam Tessica terug uit de badkamer. En aarzelend liet Tessica haar streepje zien. Rob inspecteerde met zijn vingers het scheerwerk. Rob inspecteerde ondertussen de nachtkastjes van Tessica.

Daar vond hij het sexboekje die Tessica had meegenomen en de dildo die zij had gekocht. Even later kwam Tessica terug. Nu kwam ze wel door de poezen keuring. Ze bloosde toen ze het sexblaadje en de dildo zag. Tessica trok haar kouzen aan. Hierdoor werden haar borsten tegen elkaar gedrukt. En uiteindelijk stond Tessica volgens zijn verwachting voor hem. Rob keek keurend naar Tessica. Haar borsten werden door haar bh omhoog gestuwd en haar tepels priemden naar voren.

Door het laag uitgesneden topje was een fors gedeelte van haar borsten zichtbaar. Doordat haar armen in haar nek gevouwen waren werden haar borsten extra naar voren geduwd. En doordat haar benen uit elkaar stonden, op hoge hakken, was haar rok strak om haar billen en benen getrokken. Rob vond het een zeer opwindende houding.

In zichzelf glimlachend , hij wist dat door deze vraag Tessica nog meer met haar neus op de feiten werd gedrukt. Tessica aarzelde, zij wist niet wat het correcte antwoordt was. Uiteindelijk zei ze, “mijn passende straf is wat jij voor mij bedenkt, Rob. Blijf zo maar staan nadenken, ik ga even een rondje door je huis maken. Rob keek even door haar woonkamer en keuken, het huis was rommelig en zag er ook niet super schoon uit.

Na een half uurtje ging Rob weer kijken bij het meisje. Rob pakte de dildo van het meisje en wreef deze even door de schaamlippen van Tessica. Daarna stak hij de dildo in de kut van het meisje en begon deze langzaam heen en weer te bewegen.

Net voordat Tessica klaar zou komen stopte Rob. Hevig ademend bleef het meisje staan. Haar nattigheid stroomde langs haar benen naar beneden. Even liet rob haar zo staan, daarna begon hij haar opnieuw met de dildo te plagen, en weer liet Rob Tessica niet komen. Hevig ademend keek Tessica Rob aan. Maar Rob ging niet op haar verzoek in.

Nu heb je werk te doen. Ga maar weer rechtop staan, laat je rok zakken en kom met me mee. Bij mij thuis wacht de woonkamer op je. Rob maakte een omweg en parkeerde de auto uiteindelijk in een parkeergarage in de stad.

Al snel stapten ze een sexwinkel binnen. Tessica keek ondertussen nieuwsgierig mee. Ze durfde niet te zeggen dat zij die zaterdag al bij de sexwinkel was geweest. En dat ze al wat dingen had bekeken.

Maar die balletjes had ze nog niet gezien. Deze twee balletjes zitten aan elkaar door een koortje en in de balletjes zitten kleinere kogeltjes die een speciaal effect schijnen te geven. En dat ga jij testen” Tessica voelde nieuwsgierig aan de balletjes en voelde inderdaad wat rammelen. En daarna pakte hij, onopgemerkt door Tessica, snel nog wat andere dingen en rekende alles af aan de kassa.

Tessica hield zwijgend een exemplaar op van het tijdschrift die zij bij Rob had zien liggen. Deze was nog behoorlijk vochtig van de vorige plagerijen. Ze gleed even met het eerste balletje over haar kittelaar en schoof het voorwerp naar binnen. Daarna duwde ze het tweede balletje naar binnen. Ze voelde zich opgewonden en gespannen. Tessica keek de winkel rond. Ze maakte voorzichtige stapjes en voelde de balletjes in haar ronddraaien. Kleine trillinkjes kwamen los vanuit de kogeltjes uit de balletjes.

Tessica voelde de balletjes overduidelijk. Maar misschien op een later tijdsstip. Tessica liep met kleine pasjes haar benen dicht op elkaar houdend. Ze had moeite om het tempo van Rob bij te houden. Dit is ook genotverhogend voor de man die met je vrijt. Ze had moeite om niet op straat klaar te komen. En ze had al haar concentratie nodig om haar orgasme tegen te houden.

Net voordat Tessica het niet meer hield bereikten ze de auto. Ze leunde tegen het vehikel aan en zuchtte een paar keer diep. Ze kon nog net het orgasme wegzuchten. Het was dat Rob erbij was, anders had ze zichzelf al lang laten gaan. Rob maakte de deur voor Tessica open en hielp haar met instappen. Daarna reed hij rechtstreeks naar zijn huis. Bij hem thuis zette Rob de auto op zijn oprijlaan en vertelde Tessica dat ze nu snel met de woonkamer moest beginnen.

Tijdens de wandeling van de auto naar het huis was haar begeerte snel weer opgerakeld. En heftig opgewonden begon ze de woonkamer schoon te maken.

En ik durf ook niet goed mijn kutje te vingeren, want als hij me betrapt, dan wordt ik weer in de kuisheidsgordel gesloten. Maar ik weet niet of ik me kan beheersen. Misschien wil ik wel de gordel om? Het trillen van de stofzuiger was de trikker voor het meisje ze duwde het koude staal van de zuigbuis tegen haar kittelaar aan.

Ze streelde en kneedde met haar vrije hand haar tepels door de stof van het strakke topje. Daarna schoof ze haar hand in haar bh om haar tepels te strelen.

En wreef met haar kittelaar over het gladde trillende staal van de stofzuiger. Ze verkrachtte bij wijze van spreken de stofzuiger. De balletjes in haar deden dapper mee en al snel schoten golven van genot door het lichaam van het meisje.

En luid kreunend kwam ze langdurig klaar. Door haar orgasmen floepten de balletjes uit haar kutje. Rob stond ondertussen tegen de deurpost van de woonkamer geleund.

Hij keek met open mond naar de liederlijke voorstelling van het meisje. Haar borsten bengelde uit haar topje, haar tepels stijf en hard. De stofzuigerstang glinsterde van haar sappen.
Shemale gelderland lekkere grote kut


Strenge meester gebruikt zijn slavin als hond en spuit haar kont vol   vastgebonden man met masker op beft een meid en krijgt een footjob. Grote groep naakte japanse meiden likken geil met hun kleine tongetjes   slavin met latex masker krijgt een pak op haar billen. Vrouw haalt haar vent over om haar ook sex in haar krappe kontje te naaien, overjarige puber wordt gezogen door tiener.

De maagdelijke kont van mijn vriendin neuken. Sperma kwijlen in bilnaad van anaal neukende vriendin ondeugende blondine laat zich stiekem klaar neuken achter het bushokje. Op de bank neukt sintia stone de porno acteur helemaal gek wie kan haar aan, shemale harde tante houdt van speeltjes in haar vagina.

Pikkie wordt zeer stijf gezogen. Oostblok slet in blauwe jurk toont haar grote kale kut   slanke meid met rood harige spleet in doggy style neuken. Met een camera filmt hij hoe zijn pik gezogen wordt door een hollandse slet heerlijke hollandse amateur slet wordt overgehaald te neuken voor de camera. Hoer pijpt en neukt een grote lul dikke pik door tattoo wijf gezogen. Overjarige puber wordt gezogen door tiener, hollands weiland wordt swingersparadijs.

Rondborstig meisje geneukt in de metro. Tepeltjes martelen van jonge tiener sm slavin mooie kleine puber tietjes masseren met veel massage olie. Kut martelen van opgehangen slavin met strapon meiden en vrouwen trekken stijve mannen piemels klaar.

Na het kontneuken haar mond vol sperma anus martelen van slavin met blinddoek op buik liggend vastgebonden. Blonde kapster met dikke prammen heeft sex in de kapsalon verbazingwekkende rondborstige meisje in een rolverdeling.

Tepels martelen van slavin met vacuum gezogen masker op Videos. Onbeperkt sex films kijken op AWempire Sex Tube. Tepels martelen van slavin met vacuum gezogen masker op Sexy meisje neukt een oudere man prachtig amateur meisje neukt met haar vriend Kinky sletje neukt man met voorbindlul hard in zijn reet De maagdelijke kont van mijn vriendin neuken Pikkie wordt zeer stijf gezogen Alleen haar slipje mocht ze aanhouden. Ik vind het erg opwindend om dat zelf uit te doen.

Toen ze even daarna bijna naakt voor me stond rukte ik dan ook vrij ruig het slipje van haar kont. Ik vertelde haar dat ik alles aan haar zelf wilde ontdekken.

Ik zat niet te wachten op commentaar van haar en daarom stopte ik een gag in haar mond. Daarna deed ik haar een blinddoek voor. Zo, de voorbereidingen waren getroffen. Ik voorzag haar polsen van riemen die aan het plafond gehaakt konden worden.

Ik trok haar flink hoog op zodat ze nog net op haar tenen kon staan. Met een spreidstang zette ik vervolgens haar benen flink ver uit elkaar. Marjan stond naakt voor me in een ondanks alles trotse houding.

Rechte rug, borsten vooruit en kont naar achteren. Zo liet ze blijken een trotse slavin te willen zijn. Uit het ruime assortiment zwepen pakte ik die met de leren stroken.

Om Marjan te laten voelen wat ze kon verwachten aaide ik eerst een paar keer zachtjes haar borsten en billen. Ook haar kale kutje liet ik alvast even kennismaken.

Toen de kennismaking naar mijn smaak lang genoeg had geduurd begon ik met het echte werk. Ik begon op haar rug en haar billen. Eerst nog vrij zachtjes, maar al snel lekker hard. Marjan kreunde alleen maar. Na een tijdje begon ik aan haar voorkant. Eerst haar borsten en buik. Al snel waren die net zo rood als haar rug en billen.

Voordat ik haar kutje zou gaan behandelen, controleerde ik eerst even of ze wel genoot. Met duim en wijsvinger trok ik haar schaamlippen uit elkaar, om met m'n andere hand haar geile gleuf te inspecteren. En geil was ze! Ik haalde wat van haar geil tussen haar benen vandaan en smeerde dat op haar mond, rond de gag. Daarna wreef ik met m'n hand tussen haar benen.

Haar kutsap zorgde ervoor dat binnen de kortste keren haar kale venusheuvel glom als een spiegel. Na nog even met haar klitje gespeeld te hebben pakte ik de zweep weer op en begon haar tussen haar benen te slaan. Ik begon opnieuw zachtjes maar voerde al snel kracht en tempo op. Marjan stond eerst stil te genieten maar begon daarna zachtjes te kreunen waarbij ze steeds haar benen probeerde op te trekken.

Al spoedig had ze daarvoor de kracht niet meer, en toen mijn slagen harder werden kon ze niet veel meer doen dan vergeefs proberen haar benen bij elkaar te doen en gesmoord te gillen. Ik genoot van de aanblik van deze spartelende, geblinddoekte vrouw die met wijd gespreide benen mijn slagen moest ondergaan. Ik stopte toen haar kut voldoende was bijgekleurd. Om Marjan te laten blijken dat ik de kwaadste niet was streelde ik haar gestriemde schaamlippen en beroerde ik ook zachtjes haar clitoris.

Dit was voldoende om weer nieuwe stromen van sap op gang te brengen, terwijl ze echt nog niet was opgedroogd! Onder mijn zachte strelingen rechtte ze haar rug en priemde trots haar borsten vooruit en stak daarbij haar kont naar achteren.

Uitdagend vroeg ze zo om meer. Ik ging op zoek naar een paar tepelklemmen. Die waren snel gevonden, en omdat de gewichtjes daarbij in de buurt hingen kon ik al gauw terugkeren naar Marjan. Zonder waarschuwing pakte ik haar even stevig bij haar tepels vast. Daarna pakte ik haar eerst haar linkerborst en voorzag die van een mooie klem, snel gevolgd door de rechterborst. Het is mooi om te zien hoe je op een gezicht ondanks een blinddoek en een gag toch heel goed emoties als schrik en pijn kunt aflezen.

Met een niet al te lange ketting verbond ik beide tepelklemmen met elkaar. Haar mooie, volle borsten werden daardoor iets naar elkaar toe getrokken.

Het midden van de ketting haakte ik vervolgens aan de gag vast waardoor haar borsten ook nog eens werden opgetild. Haar tepels werden hierbij behoorlijk uitgerekt, en door haar ademhaling verraadde Marjan dat ze hier toch wel enige moeite mee had.

En dat werd er bepaald niet beter op toen ik met een zweepje met een mooi leren plakje de onderkant van de zo mooi voor mij opgehangen borsten ging kleuren. Het koste nog behoorlijk wat tijd en moeite om haar mooie witte vlees egaal rood te kleuren, maar het uiteindelijke resultaat was schitterend.

Tevreden maakte ik de ketting weer los van de gag en plagend liet ik haar borsten in èèn keer vallen. Een door de gag gesmoorde kreun was mijn beloning. Voorzichtig verwijderde ik nu de ketting en ook de tepelklemmen. Daarna masseerde ik haar gepijnigde borsten met een olie. Marjan nam opnieuw haar trotse houding aan.

Ik liet de touwen aan haar armen iets vieren. Vervolgens liet ik haar voorover bukken waarbij ik er voor zorgde dat haar armen achter haar rug bleven.

Nu haar bovenlichaam horizontaal was, hingen haar borsten recht naar beneden. Haar nog altijd harde tepels voorzag ik nu van een nieuw stel klemmen, deze keer met gemene tandjes. Marjan reageerde niet al te heftig, maar dat veranderde toen ik aan beide kanten wat gewichtjes hing.

De toch al pijnlijke tepels werden daardoor flink uitgerekt. Vooral toen ik haar borsten een zetje gaf waardoor ze begonnen te schommelen bereikte weer het gezonde geluid van gesmoord gekreun mijn oren. Ik wil ze niet stil zien hangen. Ik ging achter haar staan en zette mijn handen boven aan haar rug.

Met mijn nagels stevig, maar niet te stevig, in haar vel trok ik nu mijn handen over haar rug naar beneden. Ik liet de rode lijnen die zo werden getrokken doorlopen tot ver over haar kont. Daar aangekomen begon ik aan de inspectie van haar openingen. Dat ze goed nat kon worden wist ik al wel, maar verder had ik alleen nog maar met m'n handen gekeken.

Ze had wat je noemt een mooie duidelijke pruim. Om niet telkens haar kutlippen met m'n handen van elkaar te moeten houden zette ik de spreidstang een stukje wijder. Haar natte gleuf stond nu vanzelf open. Haar buitenste schaamlippen waren tamelijk groot uitgerekt? Haar beide kleine schaamlippen waren van een piercing voorzien. Twee kleine ringetjes, aan beide zijden van haar grot èèn, keken mij glimmend aan.

Dat maakte de zaak nog gemakkelijker! Snel deed ik riemen om haar beide bovenbenen. De twee kettinkjes die daar al aan zaten konden gemakkelijk aan de ringetjes in haar kleine kutlipjes gemaakt worden.

Even de kettingen nog wat inkorten en haar geile natte spelonk lag nu helemaal open voor me. Ik wierp een blik naar binnen en controleerde ook alvast vluchtig haar kontgaatje. Zo te zien was ze ook in die opening wel het een en ander gewend.

Het werd tijd voor een vraaggesprekje en daarom besloot ik haar gag te verwijderen. Zodra ze kon praten vroeg Marjan me ik haar tepels wilde bevrijden.

En verzoeknummers worden sowieso niet gedraaid, dus dat heeft geen zin. Ik wil je even een paar vragen stellen.

Je mag ze kort en to the point beantwoorden. Je hoeft niet te antwoorden, maar dan stop ik de gag weer in je mond en zoek ik het allemaal zelf wel uit. Zeg maar wat je wilt. Hoe is het met je borsten? Mooi, dan hoeven we ons daar verder geen zorgen over te maken. Dan nu je kut. Je ziet natuurlijk niets, maar er ligt al een hele plas onder je. Ben je altijd zo nat? Het leek ons wel spannend. En ik mag ze dus inwijden.

Nou die kans laat ik me niet ontnemen! Je kut is trouwens erg wijd. Daar gaat vast meer in dan alleen maar een pik of een dildo.

Ik vind het fijn om mijn man bij zijn thuiskomst te verrassen met telkens iets nieuw in m'n kut. In het begin stopte ik er wel eens èèn enkele bloem in, maar tegenwoordig past een vaasje er ook wel bij in.

Maar nu even over je kontje gesproken. Ik meende net al even te zien dat die ook regelmatig in jullie spel wordt betrokken, maar dat klopt dus. Kun je daar verder nog iets over vertellen? Maar doordat ik onlangs die ringen in m'n kleine schaamlippen heb laten zetten, kon m'n kutje een tijdlang niet worden gebruikt. Mijn man heeft me toen een tijdlang alleen maar in m'n kontje geneukt en ik moet zeggen dat ik het nu ook fijn vind om van achteren te worden gevuld.

Misschien krijg je er straks spijt van, maar voorlopig is het in elk geval een puspunt. Telkens als we een bepaald lichaamsdeel bespraken had ik dat deel ook even aangeraakt, om er zeker van te zijn dat Marjan wist waarover we het hadden. Haar reactie was bij elke aanraking heftig geweest, en de trillingen die dat veroorzaakte deden ook haar borsten meedeinen. Ze had daar blijkbaar toch erg veel last van want haar spreken werd afgewisseld met gekreun en zachtjes uitgesproken 'au, au'.

Als het niet meer gaat zeg je het hê. Dan zal ik je van je last bevrijden. We hebben nog een stukje speelgoed niet besproken. Het ding puilt helemaal uit. Komt daar soms al dat vocht vandaan?

About the Author